ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ: ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ ΤΩΝ 550 ΕΥΡΩ (Η ΜΙΑ) ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ – ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    mpakogiannis

    Έπειτα από πολλές αντιδράσεις, εξαιτίας του κόστους, αλλά και της ταλαιπωρίας, τοποθετήθηκαν στην οδό Πανεπιστημίου οι ζαρντινιέρες. 

    Οι ζαρντινιέρες που τοποθετήθηκαν στην Πανεπιστήμιου στο πλαίσιο του «Μεγάλου Περιπάτου» κοστίζουν 550 ευρώ η μια, είναι κατασκευασμένες από λαμαρίνα και ξεκινούν από το ύψος της Βουκουρεστίου και φτάνουν μέχρι την Ιπποκράτους.

    Αρκετές… ενστάσεις εγείρονται από πολίτες και οδηγούς λεωφορείων, καθώς οι ζαρντινιέρες δυσκολεύουν τους επιβάτες μπροστά από τις στάσεις.

    Το ίδιο συμβαίνει και με τους επιβάτες των ταξί, αφού δεν έχει προβλεφθεί χώρος για την επιβίβαση και αποβίβαση των πελατών τους.

    Συνεργείο του Δήμου της Αθήνας τοποθετεί ζαρντινιέρες με φυτά  στο πεζοδρομημένο τμήμα της Πανεπιστήμιου , Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
    Συνεργείο του Δήμου της Αθήνας τοποθετεί ζαρντινιέρες με φυτά στο πεζοδρομημένο τμήμα της Πανεπιστήμιου , Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

    Ζαρντινιέρες με φυτά έχει τοποθετήσει ο Δήμος της Αθήνας στο πεζοδρομημένο τμήμα της Πανεπιστήμιου , Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
    Ζαρντινιέρες με φυτά έχει τοποθετήσει ο Δήμος της Αθήνας στο πεζοδρομημένο τμήμα της Πανεπιστήμιου , Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Χρεωκοπημένη χώρα…..με ζαρντινιέρες των 500ε εκάστη….. χμμμ …κάτι παίζει …

    2. Και ποια ιδιωτική εταιρία θα αναλαβη την περιποίηση των φυτων στις ζαρτινιερες?

    3. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ !!! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ…. ΕΛΕΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΙΧΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ !!. ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΑΠΑΝΩ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΑΣ…ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ DEAL ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ…ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ PLAY STATION..ΑΝΤΕ ΡΕΜΠΕΣΚΕ !!

    4. Είχα δει μια συνέντευξη της Μπακογιάννης ότι η οικογένεια ήταν εξορία. Εκ του αποτελέσματος βλέπω ότι η επιστροφή του είχε σκοπό την καταστροφή. Τέτοια κατακάθια δεν πρέπει να επιστρέψουν γιατί όπως βλέπουμε θησαυριζουν καταστρέφοντας ένα ένδοξο έθνος στο βωμό της έχθρας και εκδίκησης που νιώθουν.

    5. Μεγαλύτερη κιτσια δεν έχει ξανά παίξει…μαλακια μεγαλη

    6. Τους επιβατες λεωφορειων δεν τους εμποδιζουν. Οσον αφορα τα ταξι δεν εχουνε προβλεψη ουτε που θα σταματανε, ουτε για καμια πιατσα τις προκοπης.

      1. ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ. ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    7. ΤΙΣ ΒΑΛΑΝΕ ΕΚΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ 500 ΕΥΡΩ…ΔΟΥΛΕΥΩ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΗΔΗ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ

    8. Αν είναι δυνατόν 500 Ε η λαμαρίνα. Ρε σε ποιον τα πουλάνε αυτά; φαίνονται τόσο φτηνιάρικο χωρίς αισθητική και εντελώς άσχετα και αταίριαστα με την αισθητική της αθηνας. Πανηλιθιοι

    9. Ποιο κολληταρι φτιάχτηκε από την μικρή αυτή μπιζνα;;;

    10. Θα τις κατουρανε οι λαθρομετανάστες….

    11. Ζει σε αλλο γαλαξια με ισχυρη οικονομια!!!
      Χχχαα

    12. Δεν είναι μόνος ο Μπακογιάννης. Όλοι οι Δήμαρχοι κάνουν έργα προβολής και αυτοδιαφήμισης. Όχι πρώτα τα αναγκαία. Άσε που χαρακτηρίζουν αναγκαίο τον καλλωπισμό και όχι επισκευή δικτύου υδροδότησης που είναι διαλυμένο. Το αναφέρω γιατί εδώ που μένω έχουμεα δέκα και πλέον διακοπές ύδρευσης τον χρόνο σε δημοτικό δίκτυο. Ενώ γεμίζουν πλατείες με σημαιάκια εκδρομές φιέστες και ότι άλλο κουφό για να προσφέρουν στους κολλητούς. Άσε το 500 ευρώ η γλάστρα που πάει γόνατο η προμήθεια κοινώς λάδωμα.

    13. Να πάει να πάρει στα Super market τους άδειος ντενεκέδες από την φετα που είναι και τζάμπα. Άκου ζαρντινιέρες..

    14. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που μαστίζει την Ελλάδα είναι η έλλειψη ζαρντινιέρας.Μπράβο που τολμούν να επιλύσουν αυτό το κρίσιμο ζήτημα οι γαλάζιοι Ζαίοι.

    15. Σημασία έχει ότι πουλημένα κανάλια θα πουν ωραία μεγάλα και παχιά λόγια.

    16. Mπακογιαννης ….ο επομενος πρωθυπουργος……
      καταλαβανε το ποσο μαλακας ειναι ο νεοελληνας…..
      βεβαια θα τον ψηφισουν και χιλιαδες λαθροεισβολεις…..

      Ελληνα εισαι τελειωμενος

    17. το ολο σκηνικο ειναι οχι μεγαλος περιπατος αλλα μεγαλη μαλακια

    18. Για κοιτα βρε τον Μπακο αραγε τον σκεφτεται τον Λιακο?

    19. ΚΑΛΑ 50 ΕΥΡΩ ΚΟΥΤΙΑ ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ 500 ΕΥΡΩ ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ?
      ΔΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΩΜΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ …..ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ……

    20. Και οι αποχέτευσης σπασμένες και να βρωμάνε μπράβο δημαρχε

    21. δεν θελουμε τετοια θελουμε βρωμα τσιμεντα αυτοκινητα παντου και γκραφιτι

    22. ΄Αντε στο διάολο να πάτε, μ@λ@κες, ο κόσμος λιμοκτονεί … κι εσείς ασχολείστε με την διακόσμηση των δρόμων …

    Comments are closed.