ΒΟΥΤΗΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ, ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΕΦΤΑΛΙΕΣ!! ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΤΟΥ “ΜΠΕΚΡΗ”! “ΟΙ ΑΝΕΜΟΒΛΙΑΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ”

  Κοινοποίηση:
  ypoyrgos-oikonomikon-tis-kyproy-konstantinos-petridis_252863_237941_type13262

  Μια απίστευτη δήλωση έκανε ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο οποίος ουσιαστικά είπε πως οι ανεμβολίαστοι πολίτες είναι «βάρος» για την κοινωνία!

  Και πως η κοινωνία δεν μπορεί πλέον να τους επιδοτεί, κάτι που ουσιαστικά σημαίνει πως οι ανεμβολίαστοι πολίτες θα πρέπει να πληρώνουν από τη τσέπη τους τα τεστ, εάν θέλουν να πηγαίνουν στις δουλειές τους, σε χώρους εστίασης κτλ.

  «Το 2021 διαθέσαμε 22 εκατομμύρια ευρώ, λεφτά των φορολογουμένων για rapid tests. Εξασφαλίσαμε δωρεάν εμβόλια για όλους για να προστατεύσουμε την κοινωνία», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter o υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Πετρίδης.

  Ο κος Πετρίδης προσθέτει: «Σεβόμαστε το δικαίωμα επιλογής, αλλά η κοινωνία δεν μπορεί πλέον να επιδοτεί τους μη εμβολιασμένους εις βάρος άλλων κοινωφελών πολιτικών».

  Αυτό το απολειφάδι, κολαούζο της μπεκροκανάτας του Αναστασιάδη, το μόνο που του αξίζει είναι να τον στείλετε με ένα βαρέλι χαλούμια και σεφταλιές για να καλοπεράσει στους φίλους του του Τούρκους…

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  9 Σχόλια

  1. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΡΟΜΟ!!! Η.Π.Α.-ΑΓΓΛΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ,ΕΧΟΥΝ,ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ,ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ,ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ..ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥΣ!!! ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ!!!!!!!!!

  2. Ούτε αυτός τα λέει καλά, ούτε οι κατά του εμβολιασμού. Χωριστήκατε σε 2 αντίπαλες ομάδες , οι πράσινοι και οι βένετοι και ο φανατισμός πάει σύννεφο. Ολοι γίνατε οι γκουρού επί του θέματος. Μόνο που το θέμα αυτό έχει να κάνει με τις ζωές μας.Καταλάβατε κύριοι φανατισμένοι, τόσο από την μία πλευρά, όσο και από την άλλη. Ντροπή σας.

  3. Το να μαζέψει χόρτα είναι δύσκολη τέχνη πρέπει να γνωρίζει αλλιώς σε στέλνει αδιάβαστο είναι σαν το βλητο άλλο αυτό που τρως και άλλο το δηλητιριασμενο ,,,σεφταλια δύσκολη τέχνη δεν μπορεί να την κάνει ο καθένας έχεις σκεφτεί γιατί των γιατρό των λένε και χασσπη

  4. Σαν τους δικούς μας και αυτός. Αντί να λέει μέρα νύχτα για την κατοχή στην κύπρο, βρίζει τους ανεμβολίαστους. Που δεν δέχονται να μπολιαστούν με πειραματικά εμβόλια.

  5. Ναι γιατί τους μπολιασμενους τους
   ΒΛΈΠΕΤΕ ΕΊΔΗ ΝΕΚΡΟΥΣ.
   ΟΠΌΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΧΑΛΆΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΕΣΤΡΑ, ΕΕΕΕΕΕΕΕ??????????

   ….

  6. Αυτά που εφαρμόζει τώρα ο μπεκρής στην κύπρο θέλει να τα εφαρμόσει ο κούλης από σεπτέμβρη. Θέλουν να μας μπλοκάρουν ώστε να μην μπορούμε να πάμε πουθενά. Τώρα βέβαια παραθερίζει ο happy traveller κούλης χρυσός. Κάθε ΣΚ πηγαίνει διακοπές με τα λεφτά μας. Μόλις τελειώσει τις διακοπές του θα ανακοινώσει μέτρα σοκ τα οποία επεξεργάζονται αυτή την ώρα οι συνεργάτες του.

   1. Σιγά την επεξεργασία
    Όλοι διακοπές κάνουν βγάζουν άλλοι το πρόγραμμα ρομπότ στο κομπιούτερ τα τραβάνε και τα παπαγάλους

  Leave a Response