“ΒΟΜΒΑ” ΤΟΥ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ: ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ! ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ “ΦΑΡΜΑΚΙ” ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

    Κοινοποίηση:
    emvolio

    Το Συμβούλιο της Επικρατείας, απορρίπτοντας τις αιτήσεις ακύρωσης, έκρινε Συνταγματική τη διάταξη με την οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη καθιστούσε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του covid-19 για τους πολίτες άνω των 60 ετών, αλλά και την επιβολή προστίμου ύψους 100 ευρώ σε περίπτωση μη τήρησης του νόμου.

    Η Ολομέλεια του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου μέσω δύο αποφάσεων (1762-4/2023) απέρριψε τις αιτήσεις ακυρώσεως που είχαν κατατεθεί κατά της ΓΠ.οικ.7586/7.2.2022 κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομικών, Υγείας και Επικρατείας και του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων περί «Καθορισμού διαδικασίας προσδιορισμού των υπόχρεων προσώπων και επιβολής του διοικητικού προστίμου της παρ. 4 του άρθρου 24 του ν. 4865/2021».

    Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας πάρθηκε με μειοψηφία μιας Συμβούλου και ενός Παρέδρου, ότι το επίμαχο μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του COVID-19 όλων με πρόβλεψη επιβολής 100€ πρόστιμο/μήνα σε περίπτωση παράβασης της υποχρέωσης αυτής, «επιβάλλεται από σοβαρούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και επομένως είναι, κατ’ αρχήν, συνταγματικώς ανεκτοί οι περιορισμοί που αυτό συνεπάγεται στα δικαιώματα της υγείας…».

    Στις αποφάσεις του ΣτΕ τονίζεται πως: «σε περιπτώσεις κατά τις οποίες τίθεται σε σοβαρό κίνδυνο η δημόσια υγεία, όπως είναι η κατάσταση πανδημίας λόγω της εμφάνισης ιού που διακρίνεται για την υψηλή και ταχεία μεταδοτικότητά του και την πιθανότητα πρόκλησης σοβαρών προβλημάτων υγείας στα άτομα τα οποία προσβάλλει, δημιουργώντας ακόμα και κίνδυνο για τη ζωή τους, το Κράτος, με γνώμονα την αρχή της προφύλαξης, οφείλει να λαμβάνει όλα τα κατάλληλα και απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης της ασθένειας, και, κατ’ επέκταση, τη μείωση της πίεσης που ασκείται στις υπηρεσίες υγείας, έως ότου εξευρεθεί επιστημονικώς τεκμηριωμένη λύση αποτελεσματικής αντιμετώπισής της, οι δε πολίτες έχουν δικαίωμα να απαιτούν την πραγμάτωση της σχετικής υποχρέωσης του Κράτους».

    Επίσης, επισημαίνεται πως «η επιβολή του μέτρου δικαιολογείται με βάση τις υγειονομικές και επιδημιολογικές συνθήκες που επικρατούσαν κατά τη θέσπισή του και στηρίζεται σε αξιόπιστα επιστημονικά δεδομένα, δηλαδή σε έγκυρα επιστημονικά δεδομένα τα οποία αποδέχεται η συντριπτική πλειοψηφία των αρμόδιων επιστημονικών φορέων στην Ελλάδα και διεθνώς. Συναφώς, κρίθηκε ότι η υποχρέωση εμβολιασμού των πολιτών άνω των 60 ετών δεν παραβιάζει τις αρχές της ισότητας και της απαγόρευσης των διακρίσεων λόγω ηλικίας, καθώς η θέσπιση του παραπάνω ηλικιακού ορίου και η διαφορετική μεταχείριση με κριτήριο τον εμβολιασμό ερείδονται σε επιστημονικά και επιδημιολογικά δεδομένα, τα οποία καταδεικνύουν ότι ο εμβολιασμός προστατεύει αποτελεσματικά τα άτομα της ηλικιακής αυτής ομάδας έναντι της βαριάς νόσησης και του θανάτου και περαιτέρω συμβάλλει ουσιωδώς στην αποσυμφόρηση του συστήματος υγείας».

    Τέλος, σχετικά με το ποσό του προστίμου αναφέρεται ότι είναι «εύλογο, ενόψει των σκοπών δημοσίου συμφέροντος που θεραπεύονται με την επιβολή του», ενώ «δεν έχει τιμωρητικό χαρακτήρα, αλλά, ως μέσο διαμόρφωσης συμπεριφοράς προς επίτευξη σκοπού δημοσίου συμφέροντος, αποτελεί ουσιαστικά αποτρεπτικό μέσο της παράλειψης εμβολιασμού, επιβάλλεται δε για παράλειψη, η στοιχειοθέτηση της οποίας δεν προσφέρεται από τη φύση της σε διαφοροποιήσεις ως προς τη βαρύτητα και σε συνακόλουθες επιμετρήσεις». Επομένως η επιβολή προστίμου «δεν αντίκειται στην ανθρώπινη αξία, στο δικαίωμα στον σωματικό αυτοκαθορισμό και στην αρχή της αναλογικότητας».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    89 Σχόλια

    1. Να το βάλετε στον κώλο σας το νέο εμβόλιο πουλημένα τομάρια δικαστικοί, τρομοκράτες δολοφόνοι ραγιάδες. Κάποια στιγμή θα πάρουν τα όπλα και οι άλλοι οι κοιμησμένοι (ελαμωρήτες-ράγιας) και τότε μόνο θα υπάρξη νόμος για όλους.

    2. Να πληρώσουν τα μουνοπ@ν@ άνω των 60…. αυτοί οι πουστ@ρ@δες κι αυτές οι πουτ@ν@ρες κατέστρεψαν την Ελλάδα μας. Αμετανόητοι υποκριτές και ρουφιάνοι καλοβολεμενοι .. λάτρεις του ρουσφετιου και της πουστιας!! Και λίγα είναι… εκτέλεση στα 3 μέτρα θέλουν οι κ@ριολες κι οι κ@ριοληδες !!

    3. ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ 78 ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑ ΣΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΕΣ.ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΚΑΘΙΚΙΑ.

    4. Απο τους δικαστικους θα αρχισει το …. τρεξιμο .Τι ειπε ο Αγιος παισιος ;;;; Με τις πετρες θα τους παρετε !!! Σαν αρχη οι δικαστες …. το ΣΤΕ ….. και συνεχεια. Ακους εκει να μας κανουν κουμαντο με το ετσι θελουν τα καθαρματα ; Στην τρυπα τους να τα χωσουν.Εχουν συνηθισει απο το χωσιμο.Τοσες ξαφνικιτιδες και αυτοι επιμενουν ;;;; Γιατι ;;;; Στην οικογενεια σας το κανατε; Αποδειξεις ρεμαλια που σας ταιζει ο λαος και τον στελνετε στον ταφο

    5. Μιλώντας με άτομα με υψηλές διασυνδέσεις πρόσφατα με διαβεβαιώναν πως δεν πρόκειται να υπάρξει υποχρεωτικότητα στο εγγύς μέλλον, ούτε στους υγειονομικούς, με μόνη **ίσως** εξαίρεση τους ηλικιωμένους (το έβρισκαν και φυσιολογικό τρομάρα τους).

      Η συγκεκριμένη απόφαση ήταν κατά κάποιο τρόπο υποχρεωτική, ασχέτως αν οι κυβερνήσεις σκέφτονται να επιβάλουν εκ νέου υποχρεωτικότητες. Αντίθετη απόφαση θα ήταν καταστροφική για την κυβέρνηση, κάτι που τώρα λίγες μέρες μετά τις επίσης καταστροφικές εκλογές κανείς τους δεν θα το ήθελε. Το γεγονός ότι η απόφαση αυτή βγήκε σήμερα και όχι πριν μια εβδομάδα δείχνει ότι η κυβέρνηση δεν είναι περήφανη για αυτή και θέλει να ξεχαστεί το θέμα με το ελάχιστο δυνατό πολιτικό κόστος. Προσωπικά θεωρώ πως δεν θα υπάρξει ξανά υποχρεωτικότητα.

    6. Πρέπει να καταλάβει καλά η πλειοψηφία, γιατί πλειοψηφία είναι, του κόσμου ότι το σύστημα δεν θέλει το καλό του και το καλό της πατρίδας μας. Απέναντι σε υποχρεωτικές συμπεριφορές και αποφάσεις εάν αυτή η πλειοψηφία δεν διαμαρτύρεται δυναμικά μακριά από κόμματα και σκοπιμότητες, αλλά με γνώμονα τον ανθρώπινο παράγοντα και τα δικαιώματα του δεν υπάρχει περίπτωση να μας αφήσουν να ζούμε κανονικά όπως θέλουμε. Θα βρίσκουν συνεχώς κάτι να μας ενοχλούν, να μας τιμωρούν, να μας στέλνουν μια ώρα γρηγορότερα. Χρειάζεται κάτι να γίνεται οργανωμένο έστω μέσα απ’το διαδίκτυο ή από ελεύθερες φωνές και όταν αποφασίζουν κάτι εντελώς αντισυνταγματικό ή άδικο να μας βρίσκουν απέναντι τους. Δύσκολο αυτό αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Αυτοί είναι σύγχρονοι βασανιστές του λαού και μόνο η δυναμική αντίδραση μπορεί να τους σταματήσει. Δεν φοβούνται γιατί δεν υπάρχει κάποιος ή κάτι να τους φοβίζει. Είναι μαφία που εκτελεί συμβόλαιο θανάτου του έθνους μας.

    7. ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΝΟΙΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΑΙ ΠΛΩΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΑΙ ΕΜΒΟΛΕΙΑ ΤΑΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    8. τα έχει εξηγήσει ο Παγιάτης, πρέπει να πας και να σου παρέχουν ενημέρωση για παρενέργειες και συστατικά του εμβολίου καθώς και για τα νόμιμα έγγραφα του εμβολιαστικού κέντρου σύμφωνα με το ΦΕΚ του 2020, τα καταθέτεις εγγράφως στο πρωτόκολλο και αφού δεν μπορούν να τα παρέχπυν σου δίνουν βεβαίωση ότι δεν μπορείς να εμβολιαστείς και το εμβολιαστικό κέντρο οδηγείται σε κλείσιμο….

    9. Πέθανε η δικαιοσύνη στη χώρα που κυβερνά ο Μητσοτάκης, οι ολιγάρχες και η κυβέρνηση κυβερνούν ελαίω Θεού. Μας γύρισαν στην εποχή της ολιγαρχίας, χρειαζόμαστε μια νέα επανάσταση.

    10. Δικαστες μηπως ηρθε η ωρα να σας βαλουμε σε καθε κολο σας λιγο πλαστικη και να σας εξαυλωσουμε καθικια του κερατα ποιοι ειστε εσεις ωρεεεεεεεε?

    11. Νόμοι, διατάξεις θα ψυφίζονται και Νόμοι & διατάξεις θα καταργούνται!!!!
      Θα βάλουν δισβαστακτους φόρους αλλά δεν θα προλαβουν!!!
      Ο Δίκαιος Τριαδικός Θεός έχει άλλα σχέδια!!!

    12. Πήραν και νόμπελ ιατρικής οι 2 που με την εργασία τους οδήγησαν στην παρασκευή των εμβολίων covid 19!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

    13. Ο άνθρωπος που πιστεύει ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι επικίνδυνο, όσα πρόστιμα και να του βάλεις δεν πρόκειται να εμβολιαστεί και, πρωτίστως, δεν πρόκειται να εμβολιάσει τα παιδιά του. Οι κυβερνήσεις, με τις αλλοπρόσαλλες και αντιεπιστημονικές τακτικές τους, κατάφεραν να πείσουν πολύ κόσμο για αυτό.

    14. Η Δημοκρατία τελείωσε στην Ελλάδα με την εν λόγω απαράδεκτη και ανήθικη απόφαση του ΣτΕ ως -δήθεν- συνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός άνω των 60 ετών.
      Ναί, η Δημοκρατία τελείωσε στην Ελλάδα από τότε που έχουμε ΝΕΑ “Δημοκρατία”. Άσχετα που και αυτή τελειώνει σταδιακά, σύμφωνα και με τις απώλειες από την συντρηπτική ήτα που υπέστη στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
      Μήπως τώρα απομένει το Ευρωπαϊκό δικαστήριο για την αισχρή απόφαση του ΣτΕ;
      Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό λοιπόν.

    15. Η συγκεκριμένη απόφαση δημιουργεί ένα πολύ κακό νομικό προηγούμενο: Στο εξής η κυβέρνηση θα μπορεί να επιβάλλει πρόστιμα για μη εμβολιασμό οποτεδήποτε κρίνει ότι κινδυνεύει η Δημόσια υγεία. Φυσικά οι αποφάσεις ανατρέπονται σε επόμενες υποθέσεις, αλλά σίγουρα είναι δύσκολη η ανατροπή. Δυστυχώς το Σύνταγμα αποδεικνύεται στην πράξη ότι μας προστατεύει ελάχιστα.

      1. Δυστυχώς, η ανώτατη δικαιοσύνη συχνωτίζεται με τους ενοίκους του Μαξίμου. Από αυτός περιμένει τις υψηλές θέσεις και τις αργομισθίες μετά την συνταξιοδότηση. Δεν φτάνει όμως αυτό, είναι και υπηρέτες οικονομικών συμφερόντων των ισχυρών, θυμηθείτε την κ. Κατίνα και θαυμάστε το ακίνητο που αγόρασε από εταιρία την οποία είχε δικαιώσει δικαστικά.

    16. Ξεφτιλες σφουγγοκωλαριοι ,σιγα μη λεγατε οχι στην εγκληματικη συμμορια που σας κραταει απο παντου, οτι σας διαταξουν κανετε στην παραγκα σας, και το Νταχαου νομιμο θα το βγαζατε.

    17. Με την ευρύτερη επιστημονική μου κατάρτιση, που δεν είναι αμελητέα, έχοντας ακούσει και διαβάσει όλες τις πλευρές, και έχοντας λάβει υπόψη τα στατιστικά δεδομένα που έχω στη διάθεση μου, έχω διαμορφώσει την άποψη πως τα mrna εμβόλια είναι επικίνδυνα και ελάχιστα αποτελεσματικά. Η επιστημονική βάση της απόφασης είναι σαθρή και στηρίχθηκε μονόπλευρα σε επιστημονικές απόψεις, όπως αυτές υιοθετήθηκαν από τις κυβερνήσεις. Κρίμα.

    18. Προτείνω να κάνουμε μηνύσεις για να κλείσουμε φυλακή όλους τους ΣΤΕ και να καταργήσουμε το ΣΤΕ!!!

      1. Μηνύσεις και φυλακές για ΣΤΕ!!!

        * Για πρωτη φορά 22 Ανώτατοι Δικαστές θα βρεθούν στο… «εδώλιο» για κακοδικία θετοντας σε αναστολή του Υγειονομικούς που δεν εμβολιάστηκαν!

        https://amazonios.net/gia-proti-fora-22-anotatoi-dikastes-tha-vrethoyn-sto-edolio-gia-kakodikia-thetontas-se-anastoli-toy-ygeionomikoys-poy-den-emvoliastikan/

    19. Διαβάζω: «Για πρώτη φορά η εταιρεία φαρμακευτικών Pfizer παραδέχεται πως το σκεύασμα mRNA BNT162b2 που παράγει για τον ιό COVID-19,σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στο καρδιακό σύστημα των ληπτών του εμβολίου».
      Μήπως θα έπρεπε να μηνύσουμε για κακοδικία τους δικαστές και να ζητήσουμε από τον καθένα του πενήντα χιλιάδες ευρώ. Αυτό έκαναν 176 υγειονομικοί, οπότε θα δικαστούν και οι δικαστές.
      Εγώ πάντως είμαι πρόθυμος να συμμετάσχω σε αντίστοιχη κίνηση κατά των δικαστών.

      1. Να τους μηνύσουμε, αλλά ποιός θα τους δικάσει!;

    20. Εγώ έχω καταργήσει πλήρως το ΣΤΕ!!!
      Νομικά δεν έχει καμία ισχύ το ΣΤΕ!!!

    21. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

      ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ, ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΔΑΤΕ;

      Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ;

      ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΚΑΤΩ…

      ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΟΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ…

      Θ’ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΑ ΘΑ ΚΡΥΦΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΣΑΣ… ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ… ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΤΕ…

      Καλλιόπη Σουφλή

      Υ.Γ.1. Εκδόσατε την απόφαση δυο μέρες μετά τις εκλογές, για να μην χασει ψήφους η συμμορία Μητσοτάκη και αυτοί που στήριζε;;;

      Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, σας το πετάω στη μούρη, για να ξέρετε πως δυστυχώς θα πάρετε κόσμο στην πλάτη σας, με την απόφαση που εκδώσατε… αλλά στην αιωνιότητα, θα γαμηθείτε στην κόλαση…(να προσεύχεστε στον διάολο που υπηρετείτε, να μην γαμηθείτε εν ζωή…)

      1. Απροβλημάτιστοι από ό,τι τους εύχεσαι, άλλωστε πισωγλέντηδες είναι στην πλειοψηφία τους. Θυμίσου τον άλλο, αυτόν με τα ναρκωτικά και τον Πακιστανό, τον συνταξιούχο αντιπρόεδρο.

      2. Μην μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία τύπου οι μεν βρήκαν αυτές τις έρευνες και οι δε βρηκαν αλλες που λένε κάτι άλλο.Να σταθείς μόνο στο ότι ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να κάνω κάτι που μου επιβάλλουν.Αυτο αρκεί αν εχουμε δημοκρατία.

      3. Κατά τα άλλα οι βασανιστές του κόσμου και οιδικτατορες ήταν οι Απριλιανοι,!!! Πόση υποκρισία και σανό θα τρώμε ακόμα???

        1. μια χαρά τα λέει η κοπέλα κι εσύ άντε τρυπήσου και μην λες πολλά όταν είσαι ΤΡΥΠΙΟΣ γενικά, άντε μπράβο…

        2. ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΚΟΠΡΗΤΗ

    22. Ο εφευρετης της μεθοδου mrna ,o μεγαλος επιστημων Robert Malone, καταγγελλει την απατη του ΔΗΘΕΝ εμβολιου,οπως και ο εφευρετης της PCR, ο Kary Mullis, βραβειο Νομπελ 1993, κατηγγελλε την χρηση της μεθοδου του ως δηθεν “τεστ για ιους” . Οποιος ειναι επιστημων,ας τους απαντησει ! Ντροπη στους αγραμματους δηθεν δικαστες του Συμβουλιου της Αποικιας

    23. μας σακατεψαν και σερνομαστε με τα πρωτα δηλητηρια ο ανθρωπος γενιεται για να ζηση ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και οχι ραγιας του καθε χαραμοφαγα που νομιζει οτι μπορει να ασκει εξουσια και να αφαιρει την ατομικη ελευθερια των πολιτων… !! την πρωτη φορα τους ανεχτηκαμε””τωρα θα μας βρουν μπρστα τους !!!! ειμαστε πολλοι…και ειναι εαχιστοι !!! δεν θα γινουμε περαματοζωα.. τα νεκροταφεια γεμισαν απο την πρωτη φορα και εκατονταδες ανω των 60 σερνονται απο τις παρενεργειες των δηλητηριων !!!! δεν ειναι ομωςπαραξενο το τοσο μεγαλο ενδιαφερον για την υγεια ανω των 60 ????? ο μπαμπας μητσοτακης μηπως καποιος θυμαται τι ελεγε για τους συνταξιουχους ????

    24. Ντροπη τους και αισχος τους αλλα απο τη διατεταγμενη “Δικαιοσυνη”, τι αλλο να περιμεναμε ?

    25. Την ίδια μέρα που ο Μητσοτάκης θρηνεί για τη δημογραφική παρακμή στην Ελλάδα και την αύξηση του ποσοστού των ηλικιωμένων στον πληθυσμό, το ΣΤΕ έκανε υποχρεωτικό το «kill shot» για τους άνω των 60. Σύμπτωση;

    26. Τελικα δικαιώθηκε ο πορδοσαλτε που γκαριζε να κανουν οποσδηποτε τα μπολια.
      Δικαιοσυνη φουλ ε;

    27. ΣτΕ ήτοι ως Συμβούλιο τής Επίορκης—Εθνοπροδοσίας θεσπίζει ό,τι προσταχθή εκ τής νομοθετικής νομενκλατούρας τών προδοτών καί νεογενίτσαρων. Δέν αναμένεται ουδέν τό ευεργετικό καί ευνοϊκό διά τούς ΕλληνΟρθόδοξους Πατριώτας εκ τών επίορκων τού αΧρείου πάγου.

    28. Ο/Η Για κάτι τέτοια είναι τυφλή η Θ. Δίκη, για να μην βλέπει αδικίες και άδικους δικαστές λέει:

      Τώρα δημοσιεύτηκε η απόφαση, η περίληψη είχε βγει από τις αρχές του 2022. Είδατε η δικαιοσύνη ταχύτητες, μόνο όταν πρόκειται για τους ολιγάρχες βγάζουν σύντομα την απόφαση. Τώρα, έχουν το πρόβλημα της μήνυσης 176 υγειονομικών στην ολομέλεια του ΣτΕ για κακοδικία. Τους ζητούν και πενήντα χιλιάρικα αποζημίωση ο κάθε ένας υγειονομικός που προσέφυγε, από τον κάθε δικαστικό. Ο αρχιτέκτονας της υποχρεωτικότητας, ο τότε υπουργός Α. Πλεύρης, έχει και διδακτορική διατριβή στη ηθική των ιατρικών πράξεων, στην οποία κατακεραυνώνει τις υποχρεωτικότητες. Δυστυχώς πατριώτες, ο Μέγκελε ήταν ηπιότερη περίπτωση εγκληματία, δεν επέβαλε στη δικαιοσύνη να στηρίξει το έργο του.

    29. Aυτο που ΔΕΝ μας λεει το ΣΤΕ ειναι τι θα γινει οταν μερικοι αφελεις τρομοκρατημενοι πανε και κανουν τα εμβολια -και ω μη γενοιτο- αποδημησουν εις Κυριον.Θα τον αναστησουν οι δικαστες? Σ’αυτη τη περιπτωση οι συγγενεις του αποβιωσαντος θα πρεπει να στραφουν εναντιον εκεινων που περνουν τις αποφασεις.Ας τους βοηθησουν σ’αυτο δικηγοροι με σθενος και αξιοπρεπεια οταν δεν εχουν χρηματα
      Τα προστιμα πανε εκει που εχουν συμφερον.Φυσικα στα ψηφαλακια.Τα προστιμα πηγαν σε κουπονια στα 17χρονα.Και βεβαια να πανε στα 17χρονα ,αλλα αφου εχουν πλεονασμα 6 δις απο κει να τα δωσουν.
      Παρτε το χαμπαρι.Τις δευτερες σκεψεις των ‘ιθυνοντων” ,δεν τις αντιλαμβανονται ολοι οι πολιτες.Αυτες μπορει να ειναι μεταξυ αλλων το ξεπαστρεμα -δια της τεθλασμενης- των συνταξιουχων με ταυτοχρονο εποικισμο απο αλλοεθνεις.Ετσι θα γεμισει ο κορβανας οχι με 6 αλλα με 56 δις περισσευμα στα ταμεια!!!

    30. Φανταστείτε τώρα σας αδειάζουν λογαριασμούς με έναν νόμο όποτε θέλουν κ ας κυβερνούν με 20%.
      Ξέρετε τι θα κάνουν οταν όλα θα γίνουν και θα ελέγχονται ψηφιακά;

    31. Τι λετε ρε μαλακες Ελληνες ειστε με τα καλα σας? Επανασταση ωρεεεεεεεεεε βαλτε τους τα εμβολια στην ροδελα τους και ολων των αλλων . πουθενα στην ευρωπη δεν ειναι υποχρεωτικα θελετε να μας τρελανετε? Επανασταση εδω και τωρα σκοτωστε τους ολους εδω και τωρα τα γαμιολια ΘΑΝΑΤΟΣ

    32. Αυτο το δημιουργημα του ελεεινου βενιζελου επρεπε απο πολλα χρονια πριν να εχει καταργηθει . Ειναι το μονο δικαστηριο που νομιμοποιουσε νομους στην Γερμανικη κατοχη ’41-44.Διαχρτονικα δεν εχει καμμια σχεση με την Ελλαδα και βασικοτερα με τον Ελληνικο Λαο

    33. Τα πουλημενα τσιρακια ρουφιανοι του συστηματος δικαστες εισαγγελεις εκαναν αυτο που τους ειπαν τα αφεντικα τους. δεν πειθουν κανενα λογικο αξιοπρεπει σκεπτομενο Ανθρωπο. ξευτιλες νομιζετε οτι θα γλιτωσετε… πλανασθε πλανην σιχαμεροι

    34. Από τον καναπέ σας ολα καλά .
      Για βγείτε στα καλντερίμια να σας δω !
      Χεζόσαστε πανω σας.

    35. Τώρα που βλέπει ο Κούλης ότι δεν είναι άτρωτος θα κάνει τα χειρότερα μαζί με το σύστημα που τον υπηρετεί. Δυστυχώς όμως έχει πάλι τον πρώτο λόγο γιατί τα ζώα,οι ηλίθιοι πήγαν τον Ιούνιο και του έδωσαν 158 βουλευτές. Τι διάολο δεν βλέπουν τίποτα κάποιοι. Είναι και οι βλάκες που ότι τους πει τρέχουν γιατί νομίζουν ότι το λέει για το καλό τους και παίρνουν στο λαιμό τους τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. Κάτι πρέπει να γίνει και γρήγορα. Δεν υπάρχει και κάποιος να τον φοβούνται.

      1. Ο Κούλης είναι παράνομος και δεν έχει κανένα δικαίωμα να δίνει εντολές σε κανέναν πόσο μάλλον να τις εκτελεί κάποιος.Με αποχή 50% βάλε άκυρα κ λευκά έρχεται με πολύ μικρό ποσοστό δεύτερος.Οποιος εφαρμόζει εντολές του δικτατορικού συστήματος πρέπει να τιμωρείται.

    36. O πατέρας μου 92 ετών πλήρωσε το πρόστιμο γιατί ενώ πέρασε κορονοιό και έκανε ραπιντ σε φαρμακείο δεν είχε κάνει και μοριακό!

    37. Και ενώ ένας συνταξιούχος άνω των 60, δεν ενοχλεί κανέναν άλλο συνάνθρωπο του, και ζει μόνος του, ποιοί είναι αυτοί και με ποιό δικαίωμα θα “διαμορφώσουν την συμπεριφορά του”? Προς Γνώση και Συμμόρφωση?
      Ολοκληρωτικό Καθεστώς η ΕΛΛΑΣ του Μητσοτάκη?
      Κάποιος ενδιαφερόμενος να καταθέσει προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ώστε να εισπράξει ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ η ΕΛΛΑΣ και ο Μητσοτάκης!!!

    38. Να πάει να πνιγεί το στε και όλοι οι μιζαδόροι πολιτικοί και επιστήμονες. Στο σώμα μου κάνω εγώ κουμάντο. Αλήθεια τι έγινε με τα αναδρομικά;;;;;;;;;;;;;; Μήπως τα πήραν και είπαν να πάνε με το μέρος του μίστερ μπίν για να δίξουν καλή διαγωγή;;;;;;;Ούσττττττττττττττττττττττττττττ

    39. Για τους αμετρητους θανατους απο τα εμβολια εχει να πει κατι το συμβουλιο της επικρατειας ? Ε σας ευχομαι λοιπον σε σας και τους δικους σας να τα βρειτε απο τα εμβολια. Οτι σπειρατε θα θερισατε

      1. Βεβαίως και έχει να πεί, Ευχαριστώ με Μ κεφαλαίο, που λέει και ένας στο Χ, για τις αυξήσεις και τα αναδρομικά!

    40. Αυτοί είναι διορισμένοι από την κυβέρνηση.

    41. Παράνομο είναι και το Πρόστιμο των μη εμβολιασμένων (και όχι Ανεμβολίαστων) που περνάει στην Εφορία, στη Φορολογία τους.
      Πού ξανακούστηκε αυτό;
      Τελικά, έχουμε Απολυταρχικό Κράτος και δεν το ξέρουμε.
      Τι χάλια είναι αυτά που έχουμε;

    42. Έχουμε φτάσει στο κατώτατο σημείο του Νομικού Πολιτισμού, όπου το Συμβούλιο της Επικρατείας είναι το ίδιο Αντισυνταγματικό. Τι ισχύ μπορεί να έχει η Απόφασή του;
      Υπάρχει Διάταξη της Ε.Ε., η οποία ως γνωστόν υπερβαίνει τον Εθνικό Νόμο.
      Γιατί άραγε στα άλλα Κράτη – Μέλη της Ε.Ε. δεν ασκείται ποτέ η υποχρεωτικότητα;
      Είναι λιγότερο νόμιμοι από εμάς;
      Άντε, να κινηθούν οι Νομικοί, γιατί βαρέθηκα πια εδώ πέρα…
      “Κατά τις διατάξεις του άρθ. 5 της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας του ατόμου σε σχέση με τις εφαρμογές της βιολογίας και της ιατρικής – Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και Βιοϊατρική, που υπογράφηκε στις 4 Απριλίου 1997 στο Oviedo της Ισπανίας, η οποία κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του Ν. 2619/1998, επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνο εφόσον το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεσή του, κατόπιν σχετικής εκ των προτέρων ενημέρωσής του ως προς το σκοπό και τη φύση της επέμβασης, καθώς και ως προς τα επακόλουθα και τους κινδύνους που αυτή συνεπάγεται, μπορεί, δε, το ενδιαφερόμενο πρόσωπο να ανακαλέσει ελεύθερα και οποτεδήποτε τη συναίνεσή του αυτή.”

    43. Ανταπέδωσε τη χάρη (χοντροαυξήσεις) ο βόθρος των σκουληκιών;;;

    44. Οι δικαιολογίες για την επιβολή προστίμου απο “δημοκράτες” είναι παπάρια μάντολες. Πείτε βρε καθίκια πως είστε φασισταριά του κερατά και δεν θέλετε να δίνετε συντάξεις, άρα οι ηλικιωμένοι πρέπει να αποδημήσουν σε τόπο χλοερό και αναπαύσεως. Οι περισσότεροι ηλικιωμένοι βοηθάνε τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Όταν τα παιδιά και τα εγγόνια τους δεν θα έχουν στην κυριολεξία να φάνε με τους μισθούς πείνας θα “φάνε” τα παιδιά των Ναζί που επέβαλλαν αυτόν τον νόμο.

      1. Πωω, ωραίες προτάσεις σήμερα. Η τελευταία πολύ καλή…

    45. Έλα σημείωσα την απόφαση της δικτατορίας σας στα αρχ..εια μου.Σαλτα και γμθειτε ρε λουστρακια ψευτοεισαγγελεις της φαπας που νομίζετε ότι μπορείτε να μας πείτε πως θα ζήσουμε εμείς καργιολια.

    46. Είναι άκυρη η απόφαση του ΣΤΕ.
      ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ!!!!

    47. Και ο Χίτλερ νόμους είχε για Άουσβιτς και Νταχάου.
      Και οι Πασάδες νόμους είχαν που τους επέβαλαν επί 400 χρόνια.

      Πουθενά σε όλο τον πλανήτη δεν επιβλήθηκαν τόσο σκληρά μέτρα εκβιασμού για το δηλητήριο καταπατώντας τα απόλυτα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα.

      Κάψημο μέχρι τα θεμέλια χρειάζεται το καθεστώς στην χώρα.

    48. Γιατί περιμέναμε αυτοί να σεβαστούν τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, όπως η αυτοδιάθεση του σώματος; ένα σύστημα με την κυβέρνηση είναι.

    49. Αυτοί που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια είναι δολοφόνοι και χειρότεροι δολοφόνοι είναι οι γιατροί Γιατί αν κάποιος άνω των 60 ετών νοσηλευτή Σε νοσοκομείο Σου καταστρέφουν ζωτικά όργανα τα οποία Ποτέ δεν είχες πρόβλημα και σε στέλνουν στον τάφο .Με λίγα λόγια εδώ στην Ελλάδα συντελείται γενοκτονία χωρίς κανένας πουστης εισαγγελέας να επέμβει να με σταματήσει αυτή τη γενοκτονία που γίνονται στα νοσοκομεία.

    50. Θελουν να εξοντωσουν τους μεγαλυτερους για να μη δωσουν συνταξεις. Δεν εχουν οποτε πανε να γλυτωσουν οτι μπορουν.Βγαζει διαφορα το μπολι στο σωμα και επιταχυνει την εξοδο απο το πλανητη. Καταστρεφει το ανοσποιητικο και απλα γλυτωνεις απο γριπη αλλα πας απο αλλο στο πι και φι.

    51. Ντροπή σας !!! το πειραματικό σκεύασμα ΕΜΒΟΛΙΟ!!! Ποιες ειναι οι επιστημονικές έρευνες, ο Τσιόδρας & οι υπόλοιποι υπάλληλοι (ιατροί) των Φαρμακευτικών Εταιριών ???
      Αν ζούσε ο Ιπποκράτης θα τους έπαιρνε τα διπλώματα…ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
      ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…

    52. Οι συντάξεις του μέλλοντος. Σύριγγα με φόλα. Αν δεν θες θα παίρνεις ήδη λιγότερα απ το τίποτα ώστε να πεθάνεις όπως και να χει.

    53. φασισμός σε όλο τις το μεγαλείο … σε καμια ευρωπαϊκή χωρα δεν επιβάλλεται ο εμβολιασμός στους άνω τον 60

    54. Θα μας κλάσετε τα @@. Αυτή η απόφαση της πούτ…ας ανατρέπεται με μια άλλη. Το ξύλο που θα φάτε όμως δεν ανατρέπεται με τπτ. Το μπόλι της πλάκας που βγάλετε να το χώσετε στο κ@λο σας μ@λ@κες

    55. Ο κος Αντωνιάδης δικαιώθηκε στο δικαστήριο, που σημαίνει ότι ΚΑΙ δεν υπήρξε πανδημία, ΚΑΙ εφαρμόστηκε πρωτόκολλο θανάτου για να φουσκώσουν τους αριθμούς, ΚΑΙ τα μπόλια είναι επικίνδυνα δηλητήρια. Άρα, τι κάνουν οι του ΣτΕ;

    56. ειναι τόσο γελοίοι οι σφουγκοκωλάριοι του Φέουδου, οι οπαίοι μετρούν μονο μπαγιο0κο ούτε ίχνος Δημοκρατικού αισθηματος … ειναι και ο λογος που δικαιοσυνη και μουμουεδες ειναι περίγελος στο εξωτερικο.!!

    57. Όταν ρθει η ώρα από που λέτε να αρχισουμε;;;
      Απο δικαστικους;;;
      Από δημοσιογραφους;;;
      Απο πολιτικους;;;

      1. Όλοι μαζί, δεν κάνουμε διαχωρισμούς. Και μην ξεχνάς τους γενίτσαρους της Αστυνομίας.

    58. Πλακάκια που λέει ο ΛΑΟΣ.
      .
      πρωθυπουργός, δημοσιογράφοι, δικαστές.
      .ΦΑΓΑΝΕ, ΦΑΓΑΝΕ, ΦΑΓΑΝΕ.
      .
      υ.γ. ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΚΡΑΤΟΎΜΕΝΟ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

    59. Δεν πρόκειται ποτέ να φτιάξει αυτός ο τόπος .έπιασαν τόπο τα αναδρομικα που πήραν οι δικαστικοί κ αμεσως εξαργυρωσαν την επιταγή .όπως η ποντικομαμη που ψηφισεμειωση μισθών κ συντάξεων κ την έκαναν πρόεδρο .Η δικαιοσύνη ειναι βλέπετε αμεμπτη,δεν τα τσεπωνει οπως οι 300…

    60. Ντροπη δεν εχουν οι πουλημενοι! ομως ολα εδω πληρωνονται Θα ετθρι η ωρα τους να πληρωσουν κι αυτοι . Οσο για μενα . χαλαλι τα 150 ευρω που εδωσα . Θα ξαναδωσω τοσα και αλλα τοσα και ας μην εχω να φαω . το χατηρι τους ομως δεν θα το κανω

      1. Πολύ σωστά!!! Οι παππούδες και γονείς μας έτρωγαν ψωμί με ελιές και κρεμμύδι,!!! Έπιναν το βράδυ και ένα τσάι του βουνού και καταπολεμούν τις γριππες και ψευτοκοροιδοιους μια χαρά!!! Το ίδιο και εμείς και μακριά από δηλητήρια που θέλουν να μας ποτίσουν!!!!

        1. Δεν θα αντέξετε η χούντα που ζούμε πόσο μάλλον η ψηφιακή θα σου χρεώνει τα πάντα αν δεν είσαι πιστό ρομπότ…λες κακή λέξη;=πρόστιμο 1000μοναδες
          Άργησες στη δουλεία σου;=πρόστιμο +5000μοναδες
          Είπες τις χουντικές κυβερνήσεις χουντικές;=δημόσιο μαστίγωμα και εξορία
          Κλπ κλπ

    61. Ο εξηνταρης και άνω Επενδυτής είναι υποχρεωμένος; Όχι γιατί απλά δεν είναι Έλλην. Οι άλλοι δεν κινδυνεύουν από αυτόν σύμφωνα με το ΣτΕ; Δύο μέτρα δύο σταθμά.

    Comments are closed.