ΒΟΜΒΑ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ – ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ – ΤΟΥΣ “ΕΔΩΣΑΝ” ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    720_721237_5458006ed0-92e3f1481ff0c2e7

    Με κάθε του εμφάνιση στην πίστα ξεσηκώνει τους θαμώνες των νυχτερινών κέντρων. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και τα ξημερώματα της Παρασκευής για τον γνωστό και ανερχόμενο καλλιτέχνη ο οποίος εμφανίζεται μαζί με άλλα γνωστά ονόματα της Αθηναϊκής νύχτας σε μαγαζί στην περιοχή της Νίκαιας.

    Όμως λίγο αργότερα κατέβηκε από την πίστα άρον, άρον κι πήρε τον δρόμο για το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, καθώς έπρεπε να δώσει εξηγήσεις για την ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του.

    Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που περιπολούσαν στην περιοχή είδαν δυο άτομα να κινούνται ύποπτα στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη και θέλησαν να τους ελέγξουν. Στην κατοχή τους βρέθηκε μια μικρή ποσότητα κοκαΐνης, μια ζυγαριά ακριβείας, αλλά και το κλειδί ενός αυτοκινήτου, το οποίο δεν ήταν δικό τους. Όπως αργότερα αποδείχτηκε στο τμήμα όπου πήγαν όλοι «οι εμπλεκόμενοι για τα περαιτέρω», ανήκε στην σύζυγο του τραγουδιστή, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε μουσικό διαγωνισμό της περασμένης σεζόν.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί που συνελήφθησαν φέρονται να υποστήριξαν στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας ότι «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του, να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα στο αυτοκίνητο και θα έπαιρναν τα χρήματα που θα έβρισκαν σε συγκεκριμένο σημείο του οχήματος. Στη συνέχεια, θα άφηναν το κλειδί και θα έφευγαν».

    Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους υπευθύνους του νυχτερινού κέντρου να καλέσουν τον τραγουδιστή, καθώς θεώρησαν ότι δεν θα ήταν σωστό για τη λειτουργία του καταστήματος να τους έβλεπαν οι υπόλοιποι πελάτες. Λίγο αργότερα, ο νεαρός καλλιτέχνης, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα έκανε και τηλεοπτικές εμφανίσεις σε εκπομπές, πήγε στο σημείο όπου ήταν οι αστυνομικοί. Στην αρχή, προσπάθησε να πείσει ότι δεν γνώριζε το παραμικρό ούτε ο ίδιος, ούτε η σύζυγός του, χωρίς όμως να ξέρει τι είχαν πει οι δυο νεαροί που ήδη ήταν μέσα στο περιπολικό. Έδωσε μια τελείως διαφορετική εκδοχή αλλά και πάλι δεν μπόρεσαν μαζί με τη σύζυγό του να δικαιολογήσουν πως βρέθηκαν περισσότερα από δέκα γραμμάρια κοκαΐνης σε σκόνη και σε «βραχάκι» μέσα στο αυτοκίνητό τους και το κλειδί στα χέρια των δυο νεαρών. Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Ήταν λέει στο Voice. Δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του..στη ζούγκλα έχουν το όνομα του.

    2. Όνομα δεν έχει ο αριστερουλης κοκακιας?

    3. Σχεδον ολοι οι τραγουδηστες στην Ελλαδα ειναι πιτα στην κοκα κολα.Τωρα οποιους τους βολευει τους πιανουν τους αλλους δεν τους ακουμπανε

    4. …..η Ρουθ της ερημου διδαξε πολλα τελικα…..τους εκανε ολους της ερημου αρρωστημενους.

    5. Τραγουδιστες και ηθοποιοι,οι καλυτεροι πελατες.

    6. Ο Μητσος ο Παπαδοπουλος ηταν φιλος του Μπεκακου που τραγουδαει μεσα στην Α Κορυδαλου
      Περνα το Στεφανε γιατι το εγραψε ο
      ΜΙΚΡΟΣ 4Α ΑΝΤΙΦΑ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ
      ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΜΠΟΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ

    Comments are closed.