“ΒΟΜΒΑ”! Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΓΥΜΝΟΣ ΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ ΤΟΤΕ, ΛΥΔΙΑ ΣΕΡΒΟΥ! “ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ” ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ

  Κοινοποίηση:
  8548_LIDIA_SERVOY_2712017

  Η τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου αποκάλυψε το όνομα του μουσικοσυνθέτη που της επιτέθηκε σεξουαλικά και σημάδεψε την ζωή της. Πρόσφατα είχε μοιραστεί στο Facebook την τραυματική της εμπειρία από το περιστατικό που της συνέβη στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών. Σήμερα με συνέντευξή της στην εφημερίδα «Τα Νέα», αποκαλύπτει πως ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είναι ο Δήμος Μούτσης.

  Η Λυδία Σέρβου τόνισε πως η ίδια είχε αποφασίσει να μην αποκαλύψει το όνομά του, κυρίως λόγω της ηλικίας του αλλά και γιατί όπως σημειώνει δεν είχε καμία άλλη απόβλεψη εκτός από τη σωτηρία της δικής της ψυχής, «αλλά και άλλων παιδιών για τα οποία θα μπορούσε η καταγγελία να λειτουργήσει αποτρεπτικά». «Εξάλλου, ο άνθρωπος αυτός είναι πλέον 82 χρόνων» αναφέρει ωστόσο συνεχίζει λέγοντας πως «λόγω όμως της μεγάλης έκτασης που πήρε το θέμα και επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, θα το πω».

  Αποκαλύπτοντας το όνομά του, εξηγεί και τους λόγους που προχώρησε στην αποκάλυψη του ονόματος:  «Ο άνθρωπος που σακάτεψε την ψυχή μου πριν καν συμπληρώσω τα 15 χρόνια είναι ο μουσικοσυνθέτης Δήμος Μούτσης. Και το λέω γιατί πρέπει να διευκρινίσω ρητά ότι δεν είναι άλλοι εμπνευσμένοι και καταξιωμένοι συνθέτες, όπως ο Ξαρχάκος και ο Μαρκόπουλος, τα ονόματα των οποίων κακώς αναμείχθηκαν από κάποιους.

  Δεν είχα βεβαίως ποτέ ούτε την πρόθεση ούτε τη δυνατότητα να προβλέψω ότι θα υπήρχαν τέτοια σχόλια για τους δύο αυτούς λαμπρούς δημιουργούς μας. Είναι σπουδαίοι συνθέτες αλλά και άνθρωποι, τους εκτιμώ και η ίδια απεριόριστα, αλλά και η Ελλάδα ολόκληρη και ο κόσμος, και πάντα στις μουσικές μου παραστάσεις ερμηνεύω τραγούδια τους» λέει στα «Νέα» η Λυδία Σέρβου.

  Απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα έλεγε στον άνθρωπο αυτόν εάν τον συναντούσε, σημειώνει: «Φοβάμαι κατ’ αρχάς πως θα με έπιανε και πάλι πανικός, εάν ιδίως ήμουν μόνη μου. Εάν ωστόσο έβρισκα τη δύναμη να ψελλίσω κάτι, θα ήταν ένα μεγάλο κρίμα, για το ταλέντο που του έδωσε ο Θεός και για το αξιόλογο έργο του, που, προσωπικά, δεν μπορώ να το διαχωρίσω από τον άνθρωπο και κανείς νομίζω δεν μπορεί να διαχωρίσει έναν άνθρωπο από τέτοιου είδους απεχθείς πράξεις, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται επαγγελματικά ή κοινωνικά. Η ηθική ενός ανθρώπου συνοδεύει και το έργο του επαγγελματικά. Τον καταξιώνει τον κατακρημνίζει».

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  21 Σχόλια

  1. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΩΣ ΤΙΣ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΣ ΑΠΛΥΤΗΣ ΠΟΣΟ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ .

  2. Ο/Η ΌΛΟΙ ΤΑ ΞΈΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΚΆΝΟΥΝ ΌΤΙ ΠΈΦΤΟΥΝ ΑΠΌ ΤΑ ΣΎΝΝΕΦΑ! λέει:

   Το πιστεύω γιατί στη Νομική μού είχε πει μια φοιτήτρια ότι αυτός την έπεφτε στη μικρότερη αδερφή της. Και ο πατέρας της Καρύδη δεν την είχε πουλήσει στον Ξαρχάκο όταν αυτή ήταν πιτσιρίκα;

  3. Δεξιοί και αναρχοκομμουνάκια, χαζάρικης και εβραικής καταγωγής, αλληλοκραγμένες ανωμαλάρες.Μετά τα μεικτά κρεβατώματα που ξεκίνησαν από τις αρχές του 80, μέσω των φεστιβάλ του κκε εσωτερικού, αυτά ντε που διαφήμιζε στις αφίσσες εκείνης της εποχής η τωρινή “σαύρα” που κατοικεί στο Προεδρικό μέγαρο(She is not my president),με άφθονο συμπλήρωμα αμφεταμινών, βαρβιτουρικών και ηρωίνης, “γδύνονται ” πλέον στην πραγματικότητα μπροστά μας για πρώτη φορά στην σκοτεινή ζωή τους. Περάσαν οι μπογιές τους, τελείωσε το εύκολο και μαύρο χρήμα που το ξόδεψαν μόνο για καλοπέραση και λίγο πριν την εγκατάλειψή τους σε γηροκομεία σε πλήρη ανυποληψία, αποφάσισαν να αλληλοδοθούν για τα τελευταία “ρέστα ” τους, μέσω εκβιασμών και δικαστηρίων. Ένας είναι ο δρόμος για όλους αυτούς πλέον……νεκροτομείο και νεκροταφείο. Αυτή η “περιούσια ” κωλοφάρα από την παλαιά διαθήκη μέσα στην ανωμαλία,την παιδοφιλία, την αιμομιξία και τον σατανισμό – ταλμουδισμό ήταν πάντα. Ο λωτ και οι κόρες του, τα σόδομα και τα γόμορα, ο Πύργος της Βαβέλ….και πόρνη Βαβυλώνα που έρχεται η ολική σου καταστροφή σύντομα!!!! Ροδόλφε Έssιε. …πόσο δίκιο είχες που θα έλεγε και Ο Leon Degrelle το Λιοντάρι της Φλάνδρας! !!!!

  4. Τελικά το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως οι αριστεροί, αυτοί οι βλακες οι κουλτουριαρηδες , είναι ή βιαστές ή παιδοφιλοι ή π@υστηδες. Ο ένας αριστερος κατηγορείται πως κυνηγούσε 15χρονο παιδί με τον π@υτσο έξω, ο άλλος αριστερός εγδυνε τις κοπέλες που πήγαιναν για οντισιόν και αυτός τον έπαιζε, και πόσοι άλλοι αριστεροί ψωνίζονται τα βράδια και ψάχνουν αγοράκια να τους πηδηξουν. Μετά αναρωτιέται ο κόσμος που είναι οι άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων. Ενώ η απάντηση είναι τόσο απλή. Γ@μιουνται μεταξύ τους.

   1. Κανένας δεξιός όμως δεν είδα να κάνει τέτοιου είδους τέχνη. Μόνο οι αριστεροί έγραψαν μουσική που άφησε εποχή ίσως γιατί προέρχονταν από χρόνια που το να είσαι αριστερός ήταν in.
    Τώρα πλέον δεν υπάρχει τέχνη, αλλά ούτε αριστεροί και δεξιοί.
    Οι γέροι ποτέ δε θα πιστέψουν ούτε θα κατανοήσουν ότι ήρθε μία νέα ψηφιακή εποχή.Οπως και οι πωρωμένοι κομματικά ποτέ δε θα αντιληφθούν την έλευση μιας ψηφιακής τεχνοκρατικής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

  5. Εγώ με τα στοιχεία που έδωσε γκουγκλαρα 85 ετών μουσικοσυνθέτης και τον βρήκα από την πρώτη στιγμή δεν περιμενα να μου πει το όνομα…

  6. Απ’ όλες τις καταγγελίες αυτή είναι η χειρότερη κατ’ εμέ γιατί το κορίτσι ήταν 16 χρονών και ο πορνόγερος δεν πτοήθηκε ούτε απο την ηλικία του κοριτσιού, ούτε απο την ιδιότητα του πατέρα της που ήταν ιερέας και τον εμπιστεύτηκε.

  7. Αρχισαν τα όργανα και στους κύκλους των μουσικών.. Αν ανοίξουν τα στόματα, εδώ να δείς τι κανόνια θα βαρέσουν.

   1. Αυτον τον ξερουμε.Θολοκουτουριαρης κουμουνης.Αυτην αμφιβαλλω αν ειχε ακουσει κανεις ποτε το ονομα της,εκτος απο τους πολυ ψαγμενους μουσικοκουλτουριαραιους εντεχνους και αεργους και φυσικα αριστερους.

  Leave a Response