ΒΟΜΒΑ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ – Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ ΝΕΟΣ “ΥΠΗΡΕΤΗΣ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΡΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Κοινοποίηση:
  SSS

  Ένας ακόμα «ειδικός» του Συνταγματικού Δικαίου επιστρατεύτηκε από τα ΜΜΕ για να μιλήσει για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

  Ο λόγος για τον πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Κώστας Χρυσόγονος, ο οποίος ουσιαστικά αποκάλυψε έναν σχετικό όρο που θα μπορεί να υπάρχει από δω και πέρα στις ατομικές συμβάσεις εργασίας!

  «Στις συμβάσεις εργασίας και δη τις ατομικές που θα υπογραφούν από εδώ και πέρα, βάσει της αρχής της ελευθερίας των συμβάσεων, που κατοχυρώνονται και από το Σύνταγμα, δεν αποκλείεται να υπάρχει σαφής όρος αναφορικά με τον εμβολιασμό του εργαζόμενου, ως προϋπόθεση για την απασχόληση του από τον εργοδότη, κάτι που δύσκολα θα ανατρέψει κάποιο δικαστήριο», επεσήμανε προϊδεάζοντάς μας για το τι πρόκειται να ακολουθήσει…

  Ενώ  χαρακτήρισε ως πλήρως εναρμονισμένη με τους νόμους και με το Σύνταγμα την διαδικασία διαχωρισμού σε ότι αφορά την εργασία, όσων έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν, με αφορμή την υποχρέωση εμβολιασμού όσων στελεχώνουν τις ομάδες της ΕΜΑΚ.

  Και πρόσθεσε αναφορικά με όσους δεν εμβολιαστούν, με αφορμή και την υπόθεση με την ΕΜΑΚ:

  «Σε υφιστάμενες συμβάσεις εργασίας, νομικώς υπάρχει κάλυψη για να μην χάσουν την δουλειά τους όσοι αρνηθούν να κάνουν το εμβόλιο, Παράδειγμα η ΕΜΑΚ, όπου όσοι δεν εμβολιαστούν θα μετατεθούν σε άλλες υπηρεσίες. Το Σύνταγμα καλύπτει την ελευθερία όσων θέλουν να μην κάνουν το εμβόλιο, όμως παραλλήλως υποχρεώνει το Κράτος να προστατεύει την υγεία των πολιτών, λαμβάνοντας μέτρα που υποδεικνύουν οι επιστήμονες. Η αρχή της ισότητας, προβλέπει ίδια αντιμετώπιση για ίδιες καταστάσεις. Όποιος είναι εμβολιασμένος δεν είναι σε ίδια κατάσταση με τον μη εμβολιασμένο, καθώς ο πρώτος αποτελεί πολύ μικρότερο κίνδυνο για την δημόσια υγεία σε σχέση με τον δεύτερο και έτσι μπορούν να υπάρξουν διαφορετικές μεταχειρίσεις, όπως στην ΕΜΑΚ, με μετάθεση σε άλλες υπηρεσίες, αλλά δεν μπορεί να απολύσει τους μη εμβολιασμένους».

  Για να καταλήξει: «Απορρέει από τα συνταγματικά δικαιώματα κάθε πολίτη να μην κάνει το εμβόλιο και να μην τον υποχρεώσει το Κράτος να κάνει το εμβόλιο. Η προστασία των εργαζόμενων έχει άμεση συνάφεια με τους όρους των συμβάσεων εργασίας και κυρίως όσων υπογραφούν από εδώ και πέρα».

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  65 Σχόλια

  1. ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΑΜΕΣΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ
   ΧΡΥΣΟΓΟΝΕ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ !
   ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
   ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ

  2. OXI συνεργάτης του μητσο τακη .
   Συνεργάτης του παγκόσμιου μεγάλου αφεντικού
   Του μεγάλου φιδιού

   όλοι αυτοί

  3. Και εάν δεν έχεις πάει φαντάρος με απαλλαγή Ι5 τρελλίασης δεν μπορείς να διοριστείς στο δημόσιο και εάν δεν έχεις πάει 18 δεν μπορείς να βγάλεις δίπλωμα αυτοκινήτου το οποίο στα 65 θα πρέπει να ανανεώσεις και αν δε βρουν καλά στην υγεία σου, και στο Άγιο Όρος δεν μπορούν να πάνε οι γυναίκες και στα 67 μπορείς να πάρεις σύνταξη, και κάθε χρόνο πρέπει να κάνεις φορολογική δήλωση και εάν παρκάρεις παράνομα ή τρέχεις με 300 ή κυκλοφορείς ανασφάλιστος τρως πρόστιμα και σε πάνε και δικαστήριο κλπ κλπ κλπ. Υπάρχουν όροι και κανόνες και υποχρεώσεις εάν ζεις σε μία Κοινωνία και Κράτος. Τι νομίζετε, πως μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε;

  4. Έλα έλα….μας τα έκανες τσουρέκια… Νέες απειλές;; Όχι βρωμόπουστες… Περήφανος και άνεργος…Φυτού σας βρωμιάρηδες

  5. Τα αστικα κοματα του Συνταγματικου Τοξου(χεστηκαμε) ειναι οτι χειροτερη βρωμα βγαζει αυτος ο τοπος. Τα βρωμοσογα κυβερνουν και την καταστροφη σκορπουν.

  6. Ο Κουλης ειναι οτι πιο χειροτερο για την Ελλαδα και την αστικη ταξη βεβαιως βεβαιως

  7. ΤΟ ΔΆΧΤΥΛΟ ΣΟΥ ΒΑΛΤΩ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΝΗ ΌΧΙ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ Κ ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ ΑΊΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΉ ΣΟΥ ΚΡΊΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΉΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ. ΚΡΊΜΑ ΠΟΎ ΕΊΣΑΙ ΚΑΙ Συνταγματικού Δικαίου ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ…..

  8. Μη τον κατηγορείτε, γιατί με τα μυαλά που έχουν οι Έλληνες σε 1-2 χρόνια που θα γίνουν εκλογές θα ξανακάνουν το Σύριζα κυβέρνηση νομίζοντας ότι θα τους σώσει (!!!). Και αν δε βγει αυτοδύναμος θα κάνει συγκυβέρνηση με το ΚΙΝΑΛ!! Ας μη διαμαρτυρόμαστε λοιπόν, για τη κατάντια μας εμείς και μόνο φταίμε και κανείς άλλος. Καλά λένε ότι η βλακεία είναι ανίκητη και απέραντη.

  9. Εσείς Τσιπριζαίοι έχετε γίνει νεοφιλελεύθεροι σαν τον Κούλη και όπως πάτε θα ψάχνετε να βρείτε την ψήφο σας στις επόμενες εκλογές. Μαύρο σε όλο το συνταγματικό τόξο, ψηφίζουμε ριζοσπαστικά.

  10. ΣΥΡΙΖΟΜΟΥΡΗ ΧΡΥΣΟΓΟΝΕ ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ!!!!
   ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΧΡΥΣΟΓΟΝΕ!!!!
   ΚΑΝΤΟ!!!!!

  11. Το Συμβούλιο της Ευρώπης με το ψήφισμά του 2361/2021, πέραν των άλλων οδηγιών που δίνει σχετικά με τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς, ζητά από τα Ευρωπαϊκά Κράτη:
   7.3.1. – να διασφαλίσουν ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν θα υποστεί πίεση με πολιτικά, κοινωνικά ή άλλα μέσα για να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί,
   7.3.2. – να διασφαλίσουν ότι κανείς δεν θα υποστεί διακρίσεις για το ότι δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία (σ.μ.: υγεία απάντων, τόσο του ιδίου όσο και του περιγύρου του) ή για το γεγονός ότι δεν θέλει να εμβολιαστεί,
   Για το “Πιστοποιητικό Εμβολιασμού” αναφέρει:
   7.5.2. – (επιτρέπεται) η χρήση πιστοποιητικών εμβολιασμού μόνο για τους εξής καθορισμένους σκοπούς: α) παρακολούθησης της αποτελεσματικότητας του εμβολίου, β) των πιθανών παρενεργειών και γ) των ανεπιθύμητων ενεργειών.

   ________________________
   7.3.1. ensure that citizens are informed that the vaccination is NOT mandatory and that no one is politically, socially, or otherwise pressured to get themselves vaccinated, if they do not wish to do so themselves;
   7.3.2. ensure that no one is discriminated against for not having been vaccinated, due to possible health risks or not wanting to be vaccinated;
   7.5.2. use vaccination certificates only for their designated purpose of monitoring vaccine efficacy, potential side-effects and adverse events;

   να του το τριψουν στην μουρη του σταλινοφασίστα που σηκώνει και δάκτυλο το οποιο να βαλει εκει που ξερει . τι σκ@@@@ά νομικός είναι και μάλιστα τιμητης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων .

  12. Ε ρε Παπαδόπουλο και Πατάκο που θέλουν τα τομάρια σας να σας έχουν στα υπόγεια νύχτα μέρα να σας ξυρίζουν τα νύχια τών ποδιών σας ρε .Από τον Νοέμβριο του73 η χώρα έχει κάνει έρμαιο των ντιντιδων των ανώμαλων και των παιδοφιλων.

  13. Είναι πολύ ύπουλος ο συγκεκριμένος. Σίγουρα λέει όλα αυτά σε μυστική συνεργασία με το Μαξίμου προκειμένου να εντυπωθεί η πεποίθηση στον κοσμάκη της νομιμότητας του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Ότι είναι νόμιμος και συνταγματικός δηλαδή ο υποχρεωτικός εμβολιασμός. Βέβαια, όλα αύτα τα κάνει προσδοκώντας να εισχωρήσει στο δεξιό μαντρί της ΝΔ του Κούλη. Από το Πασοκ στον σύριζα και τώρα Νδ. Και τολμάει αυτός ο παλάτζας να μας κάνει μαθήματα συνταγματολογίας. Την ώρα μάλιστα που στο σύνταγμα, το οποίο δήθεν ξέρει, απαγορεύεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των πολιτών. Και γενικά είναι αντίθετος με τα ανθρώπινα δικαιώματα με βάση διεθνείς συνθήκες. Οπότε άστα αυτά. Υποψήφιος της Νδ στη Θεσσαλονίκη θέλεις να κατέλθεις η έστω υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νδ. Αλλά μάντεψε… Έρχεται το the..E-ΝΔ….

  14. Ευχαριστω τον θεο που με αξιωσε να φυγω απο αυτο το μπουρδελο κρατος πριν αρκετα χρονια.

  15. Οτιδήποτε άκρως φασιστικό το ονομάζουν ελευθερία οι μ@λακες. Το έχετε προσέξει? Μιλάνε συνέχεια για δημοκρατία δικαιώματα και ελευθερίες ενώ ούτε δημοκρατία υπάρχει αφού αποφασίζουν χωρίς την σύμφωνη γνώμη του λαού, ούτε ελευθερία υπάρχει αφού εάν πεις ελεύθερα την άποψη σου κινδυνεύεις με φυλάκιση έως και δολοφονική επίθεση όπως ο Στέφανος Χίος, ούτε δικαιώματα υπάρχουν. Που ακούστηκε, να θέλουν σώνει και καλά να εμβολιασουν υγιείς ανθρώπους! Και αυτή η εμμονή τους να κάνουν σε όλο τον κόσμο εμβόλιο οδηγεί σε πολλές σκέψεις. Υγ. Στην ερώτηση να μας πουν τα συστατικά του εμβολίου αρνούνται. Γιατί άραγε?

  16. Πήρατε τα λεφτά, την αξιοπρέπεια, καταστρεψατε ήθη έθιμα παραδόσεις και πίστη χιλιετιών,,,όταν έρθει και η πείνα τότε δεν θα έχουμε να χάσουμε τίποτα,,,και τότε θα είναι η ώρα μας.

  17. Η βίαια-μη συναινετική εισαγωγή ουσιών εντός του ανθρωπίνου σώματος είναι καθαρός βιασμός και αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Προέρχεται απευθείας από τις πρακτικές του Γ’Ράιχ.

  18. Και με το πιστοποιητικό εμβολιασμού εντός ή επί του σώματος. Η νέα τάξη του αντίχριστου μπαίνει σταθερά σε πλήρη εφαρμογή.

  19. Αποκ 21:8  τοις δε δειλοις και απιστοις και αμαρτωλοις και εβδελυγμενοις και φονευσι και πορνοις και φαρμακοις και ειδωλολατραις και πασι τοις ψευδεσι το μερος αυτων εν τη λιμνη τη καιομενη πυρι και θειω ο εστιν ο θανατος ο δευτερος
   Rev 22:15  εξω οι κυνες και οι φαρμακοι και οι πορνοι και οι φονεις και οι ειδωλολατραι και πας φιλων και ποιων ψευδος

  20. Αποκ 9:20  Και οι λοιποί των ανθρώπων, οίτινες δεν εθανατώθησαν με τας πληγάς ταύτας, ούτε μετενόησαν από των έργων των χειρών αυτών, ώστε να μη προσκυνήσωσι τα δαιμόνια και τα είδωλα τα χρυσά και τα αργυρά και τα χάλκινα και τα λίθινα και τα ξύλινα, τα οποία ούτε να βλέπωσι δύνανται ούτε να ακούωσιν ούτε να περιπατώσι, 
   Αποκ 9:21  και δεν μετενόησαν εκ των φόνων αυτών ούτε εκ των φαρμακειών αυτών ούτε εκ της πορνείας αυτών ούτε εκ των κλοπών αυτών. 
   Αποκ 18:23  και φως λυχνου ου μη φανη εν σοι ετι και φωνη νυμφιου και νυμφης ου μη ακουσθη εν σοι ετι οτι οι εμποροι σου ησαν οι μεγιστανες της γης οτι εν τη φαρμακεια σου επλανηθησαν παντα τα εθνη 

  21. Τι περιμένατε να πει το εβραιοκουμουνι ?
   Συμφωνεί με ότι ανωμαλία σχεδιάζουν
   οι αφέντες του οι σκ@τοεβραιοι

  22. Όταν οι …ζέοι τα βρισκουν με τους φιλελέδες έχουμε και τετοιες ομορφιές!!!!

  23. AΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΥΡΙΖΟΜΟΥΡΗΣ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ 2361/2021.

  24. Ράμπο πρώτο αίμα ρε αρχιδι..το δάχτυλο μιας και το σηκώνεις να σπηλιές την φτωχολογιά βάλτο στον πάτο σού..αλλά αφού δεν υπάρχουν καραισκακηδες, κολοκοτρωνηδες και ανασκολοπηστες να να σας αλλάξουν τα καρφοπεταλλα καλώς τα κάνετε..να θυμάστε όμως ότι όσο πιεζετε τον κοσμο σε εξαναγκασμό να είστε έτοιμοι να βάλετε Πέμπτη ταχύτητα για να μην σας λιντσάρουν όλους…και ναστε σίγουροι κομμάτοσκυλα ότι δεν θα σας σώσει τίποτα, ούτε η αστυνομική προστασία ούτε τίποτα όταν έρθουν τα λαϊκά δικαστηρια…

  25. Ο/Η χρόνια ξερογλείφεται να τον πάρουν στο γαλάζιο συριζα λέει:

   και κουνάει χαρούμενα την ουρά του να μπει στο χώρο του heavy political sponsoring

  26. ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 2361/2021 ΤΗΣ ΕΕ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΟΑΣΤΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΜΕ ΦΑΣΙΣΜΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΣΤΟΥΝ.

  27. Το σύνταγμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπερισχύει Από το Σύνταγμα της Ελλάδος Οπότε αν προσφύγει κάποιος στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα ακυρώσει ότι έχει κάνει η Ελλάδα
   Τώρα εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση το επιτρέψει το υποχρεωτικό τότε δεν μπορούμε να κάνουμε σχεδον τίποτα

   1. Φίλε μου, αν είναι να σε απολύσουν απ την δουλειά σου επειδή δεν θες να το κάνεις…θα το κάνουν….ή θα σε αντικατασρησουν με κάποιον άλλο και θα σε βάλουν επ αόριστον να κάθεσαι μέχρι να εμβολιαστείς..
    Αντε τρέχα και μπλεξε εσύ με ευρωπαϊκά δικαστήρια και και και…
    Αντε γειά μετά…

  28. ΘΑταπούμε και με εσάς αρχιπροδότες πέρα από τους αρχιμασόνους αντίΧριστους και ανθΈλληνες της ΝΔ.
   Θα φορεθεί πολύ το σχοινί σύντομα.

  29. Σταλινικοί και Χιτλερικοί θέλουν να καταπατήσουν όλες μας τις ατομικές ελευθερίες, όμως να προσέχουν μπορεί να τους κάτσει καμία Νυρεμβέργη. Εγώ προσωπικά θυμώνω όταν προσπαθούν να με φοβίσουν και αντιδρώ, δεν θα τους κάνω τη χάρη. Ένα δεν καταλαβαίνω, αφού είναι τόσο καλό το πειραματικό παρασκεύασμα, γιατί επιμένουν με απειλές και όχι με τα προτερήματα του, εδώ κάτι βρωμάει. ΥΓ. Ξεπέρασαν τους γιατρούς του Χίτλερ, δισεκατομμύρια τα πειραματόζωα, εκείνους τους είχαν φυλακή σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, εμάς στα σπίτια μας.

  30. ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΣΤΑ ΤΕΣΕΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ.ΑΚΟΜΑ.ΚΑΙ Η ΓΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΟΥΛΑ.ΑΜΑ.ΔΕΝ.ΜΠΟΡΕΙΣ.ΓΛΥΨΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑ.ΝΑ.ΔΙΟΡΙΣΤΗΣ

  31. ναι θα τον παραβιασουν και αυτον, και ποιος μπορει οικονομικα να προσφυγη στα δικαστηρια με τη φτωχεια που υπαρχει και ο δικαστης θα ειναι εντιμος η θα ειναι ενας απο αυτους.

  32. Ρε θέλετε ξυλο ανελέητο ήλιο με ήλιο χωρίς σταματημο να δεχτείτε πάνω σας. Αλήτες ε αλητες που δεν ξέρετε τι θα πει δουλειά. Παλιολαμογια όλα σας. Καταστρέψατε ένα ολόκληρο λαό. Παλιοκατσαπλιαδες.Τεμπελοσκυλα με γνώμη και άποψη. Που θα πάει όμως, θα έρθει η ώρα σας και δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε.

  33. Δεν θα εμβολιαστούμε ποτέ συνειδητά και να μην δουλέψουμε ποτέ ούτε στο δημόσιο τομέα, ούτε στο ιδιωτικό τομέα, ούτε πουθενά και ούτε μια ψήφος στα κόμματα της ΝΠΤ

  34. Όλα γίνονται και λέγονται για να εκφοβίσουν και να τρομοκρατήσουν τον κοσμακη ώστε να ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ. Αυτός είναι, αρχικώς, ο βασικός σκοπός τους. Θέλουν τον κόσμο φοβισμένο ώστε να μην σηκώσει κεφάλι σε τίποτα καθώς πρόκειται να περάσουν πολλά αντεθνικά μέτρα… το νου σας!!! Μη τσιμπατε όμως τόσο εύκολα. Υποχρεωτικό ΔΕΝ μπορεί να γίνει… ακόμα τουλάχιστον!! Υποχρεωτικό θα γίνει αργότερα…αναπόφευκτα…όταν θα πρέπει να σου βάλουν το “σφράγισμα” αντ’αυτού. Το νου σας στα παιδιά σας!! Στην “εργασία” και κυρίως στα “παιδιά” στοχεύουν!! Εκεί θέλουν να σας “λυγίσουν”!!! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ. Μην αφήσετε να καταστρέψουν τα παιδιά σας!! Γιατί αυτό θα κάνουν!! ΠΡΟΣΟΧΗ

  35. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!! ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΠΩΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΕΡΓΑΤΗ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ ΚΑΙ “ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΙΟΝΤΑΙ” ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ , ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΚΑΙ ΓΚΟΥΛΑΓΚ!

  36. Βρε ουστ κοπρόσκυλα….τεμπέληδες κ άεργοι,κοινώς χασομερηδες…που θα μας δώσετε κ συμβουλες

  37. Συμφωνώ κ επαυξάνω ,,,ΑΣΕ που θα φανε τρελο μούρο συριζαιοι νδουλες ,,,,,,σκατοκρατος βουτηγμένο στο βόθρο @

  38. Άμα κάνεις το μπολι του billy the gates για να βρεις δουλειά κύριε παπάρα συνταγματολόγε της π@@υτσας πιο πιθανόν έιναι να βρεθείς στο χώμα παρά σε εργασιακό χώρο. Αν ήταν στο ✋ μου θα έπαιρνα ενα περίστροφο και θα σου τιναζα τα μυαλά στον αέρα. Γιατί άνθρωποι που καταδέχονται κατόπιν εντολών να λένε δημοσίως τέτοιες αντισυνταγματικές χυδαιότητες δεν αξίζει να ζουν.

   1. Είναι στο χέρι σου και στο χέρι όλων ημών που γνωρίζουμε την ατζέντα των Εβραίων με δήθεν Ελληνικά ονόματα. Εάν συνασπιστούμε θα τους κάνουμε μεγάλη ζημιά. Ήμαστε αρκετοί! Για σκέψου το λίγο..Ακ’΄ομα, εάν μπορούσε με κάποιον τρόπο να βγει ο στρατός στους δρόμους, θα ήταν σίγουρη επιτυχία!!!

   1. Πωπωπωπωπω….η πιο συμπυκνωμένη σύντομη πρόταση που ειπώθηκε το τελευταίο διάστημα….!!
    Φίλε έγραψες…..

  39. Ο νόμος 2361/2021 που θεσπίστηκε στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο και αφορά όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ απαγορεύει όχι μόνο τον υποχρεωτικό εμβολιασμό αλλά και να υπάρχουν διακρίσεις μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Πηγαίνετε διαβάστε τον όσοι δεν τον ξέρετε. Τι θα κάνουν δηλαδή, θα τον παραβιάσουν και αυτόν? Δε μπορούνε!

  Leave a Response