“ΒΟΜΒΑ”! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ: 1.261 ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 22/3 – Η “ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ” ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ “ΑΡΙΣΤΟΙ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΕΤΑΝΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ(ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    COVID

    Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ο οποίος βρήκε τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τους θανάτους σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

    Όπως μπορεί κάποιος να δει στα στοιχεία τα οποία δημοσίευσε ο Π.Πολάκης μέχρι τις 22 Μαρτίου του 2022 πέθαναν 1.261  τριπλοεμβολιασμένοι με κορωνοϊό, κάτι που αποδεικνύει ότι τα συγκεκριμένα σκευάσματα προσφέρουν απειροελάχιστη προστασία, όσες δόσεις και εάν έχει κάνει κάποιος.
    Παράλληλα εκθέτει πλήρως την κυβέρνηση, η οποία χρησιμοποίησε κάθε τρόπο για να αναγκάσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, καθώς τελικά το εμβόλιο δεν τους προστάτευσε από τον ιό.

    Η ανάρτηση του Π.Πολάκη
    «Τώρα που τελειώσαμε το χειρουργειο ….ΠΑΜΕ ….
    Σύμφωνα με έγγραφο του ΕΟΔΥ, (φωτό 1)μέχρι τις 22 Μαρτίου 2022 έχουν πεθάνει ΧΙΛΙΟΙ ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ ΕΞΗΝΤΑ ΕΝΑΣ (1.261) συνάνθρωποί μας, οι οποίοι είχαν εμβολιασθεί ΚΑΙ με τις ΤΡΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ. (Φωτό 2)

    Το εγκληματικό αφήγημα της κυβέρνησης ότι το εμβόλιο είναι το “μοναδικό όπλο” ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ πλέον και επίσημα!

    Οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης έχουν ελαχιστοποιήσει τους θανάτους από covid διότι: ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ το δημόσιο σύστημα υγείας, ΕΦΤΙΑΞΑΝ και ΣΤΕΛΕΧΩΣΑΝ ΜΕΘ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΗΚΑΝ και χορηγούν κατά κόρον τα μονοκλωνικά αντισώματα (το sotrovimab και πλέον και το bebtelovimab) και τα αντιικά χάπια (paxlovid) που προστατεύουν σε ποσοστό άνω του 89% από βαριά νόσηση και θάνατο από την παραλλαγή Ομικρον.
    Εδώ ο Μητσοτάκης και ο Πλεύρης επιλέγουν να κρύβουν το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι στις πρώτες χώρες παγκοσμίως σε ποσοστό θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού, αντί να κάνουν τα αυτονόητα!
    Κυνική αδιαφορία, εγκληματική ιδεοληψία, μικρονοΐκό πείσμα, ιδιοτελές συμφέρον;

    Ότι και να ‘ναι, πρέπει ΑΜΕΣΑ να ΦΥΓΟΥΝ και να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ !

    ΥΓ 1.Όπως φαίνεται από τη φωτό 3 το σύνολο των θανάτων των μερικώς και πλήρως εμβολιασμένων ήταν ,μέχρι 22 Μαρτίου 2022, 5922!
    Από αυτούς οι ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι με δυο η τρεις δόσεις ήταν 5018!!!!
    ΥΓ2.Στις φωτογραφίες 4-5 φαίνεται τι συμβαίνει στις άλλες χώρες και τι εμάς στους θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού τις τελευταίες μέρες!

    ΥΓ3.ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ;
    Εγώ που τα έλεγα από το Νοέμβριο του 2020 για τις ΜΕΘ και τα φάρμακα και με λοιδωρησατε με τον πιο ελεεινό τρόπο, ή εσείς οι ΑΣΧΕΤΟΙ-ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ;;;
    Όλα εδώ αποδεικνύονται και όλα ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ!!!!»

    1 2 3 4 5

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Το εμβόλιο κάνει δουλειά, αλλά χρειάζονται και γιατροί, νοσηλευτές και νοσοκομεία για να ελαχιστοποιηθούν οι θάνατοι.
      Εδώ είναι τριτοκοσμικό το ΕΣΥ.

    2. Αν δημοσιευθούν οι ολικοί θάνατοι απο κάθε αιτία και όχι μόνο από covid τότε θα διαπιστώσουμε ότι οι τριπλοεμβολιασμένοι έχουν πολλαπλάσιους θανάτους από τους μη εμβολιασμένους. Αυτό τουλαχιστον συμβαίνει στην Αγγλία σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε εχθές ο ιατρός Κων. Αρβανίτης. Αυτό σημαίνει ότι οι παρενέργειες από το εμβόλιο θερίζουν…

    3. ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΝΕ…
      ΣΧΕΔΟΝ 6.000.000 ΜΕ 3 ΔΟΣΕΙΣ…1261 ΝΕΚΡΟΙ…ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ 1 ΣΤΟΥΣ 4.760

      ΠΕΡΙΠΟΥ 1.000.000 ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ Η ΜΕ 1 ΔΟΣΗ…(ΕΞΩ ΠΑΙΔΙΑ)…22.000 ΝΕΚΡΟΙ ..ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ 1 ΣΤΟΥΣ 45

      ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ 1 ΣΤΟΥΣ 4.760 ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ…ΚΑΙ 1 ΣΤΟΥΣ 45 ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ…ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ???

    4. Ο γκαντέμης γουρλομάτης πορδηπουργός και οι άχρηστοι σφουγγοκωλαριοι του, είναι υπεύθυνοι για τον θάνατο τόσων χιλιάδων ανθρώπων, που αντιστοιχούν στο μέγεθος μιας μεσαίας πόλης για τα ελληνικά δεδομένα. Ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπιστούν, αλλά από ποιους άραγε?

    5. Αυτοί έχουν βάλει μέσα και τους θανάτους των υπερήλικων που έγιναν το χρόνο πριν από τα εμβόλια. Αρκεί ένα θετικό τεστ και αυτομάτως όποιος πεθαίνει,«πεθαίνει από κορωνοϊό».

    6. Μην ξεχνάμε κ ότι υπάρχουν κ αυτοί που δεν πρόλαβαν να κάνουν καν τη 2η ή 3η δόση οπότε είναι περισσότεροι όχι βέβαια από τον κοροιδοιό που τα ρίχνουν αλλά το μπόλι

    7. Άνω των 80 ετών 13.000 θάνατοι. Πριν τον ιό δεν πέθαινε κανείς.

    Comments are closed.