ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ, ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ, ΣΕΛΦΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ… ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΜΕΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΕΣ! ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;

    Κοινοποίηση:
    ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ

    Καμία επαφή με τη ζοφερή πραγματικότητα δεν φαίνεται να έχει πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός δεν κατάφερε -για πολλοστή φορά- να επιδείξει τη στοιχειώδη ενσυναίσθηση, προκαλώντας το κοινό αίσθημα με την εκτός τόπου και χρόνου συμπεριφορά του.

    Αυτή τη φορά ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε ως ανέμελος ποδηλάτης, κάνοντας βόλτα με το -ελβετικό μοντέλο και μάλιστα πανάκριβο- ποδήλατό του στα χωριά των Ιωαννίνων, την ώρα που ο κόσμος καίγεται. Με πρόσχημα τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε ακόμη ένα ξέγνοιαστο τριήμερο, την ίδια ακριβώς στιγμή που οι Ελληνες δυσκολεύονται να βγάλουν τον μήνα.

    Την Παρασκευή παρακολούθησε την παρέλαση και τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Καλπάκι Ιωαννίνων, προέβη σε δηλώσεις για την επέτειο του «ΟΧΙ» και στη συνέχεια -οποία έκπληξη- βρήκε αφορμή για ακόμη μία εξόρμηση. Ο πρωθυπουργός έκανε ποδηλατάδα από την Αρίστη μέχρι το Μονοδένδρι, από όπου, αφότου κάθισε να… ξαποστάσει, είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με παιδιά, νέους και πολίτες που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην πλατεία του πανέμορφου χωριού.

    Ηπιε μάλιστα καφέ, γεύτηκε τοπικά εδέσματα (συγκεκριμένα γλυκό του ταψιού), συνομίλησε με πολίτες και φωτογραφήθηκε με όλους, με το βλέμμα στις εκλογές που έρχονται. Το πιο εξοργιστικό ήταν, βεβαίως, και από το socializing στο οποίο επιδόθηκε ο πρωθυπουργός ο τρόπος παρουσίασης της ποδηλατάδας από τα φίλα προσκείμενα μίντια.

    Το αποκορύφωμα υπήρξε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, η οποία έπλεξε το εγκώμιο του πρωθυπουργού, εξαίροντας τη χαλαρή του διάθεση και την όρεξή του για selfies, ενώ στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή αναλύθηκε λεπτομερώς με χάρτη (!) η διαδρομή που ακολούθησε ο ξέγνοιαστος ποδηλάτης.

    Αλά Γιώργος
    Οι χαλαρές βόλτες του Κυριάκου Μητσοτάκη θύμισαν εντόνως τα έργα και τις ημέρες του Γιώργου Παπανδρέου. Σημειωτέον πως η ομοιότητα των δύο ανδρών είναι σοκαριστική, ιδίως αν αναλογιστεί κανείς ότι αμφότεροι επιλέγουν την απόλαυση και τη χαλάρωση, την ώρα που η χώρα συνταράσσεται. Εν προκειμένω, το σκάνδαλο Πάτση εξακολουθεί να ταρακουνά την πολιτική ζωή του τόπου.

    Ταυτοχρόνως, η υπόθεση των υποκλοπών πολιτικών αντιπάλων και δημοσιογράφων όχι μόνο δεν έχει τελειώσει, αλλά όπως αποκαλύπτεται εσχάτως η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρακολουθούσε τους πάντες! Κι όλα αυτά την ώρα που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει αποθρασυνθεί τελείως, δίνοντας καθημερινά ρεσιτάλ πρόκλησης και ύβρεων.

    Η κυβέρνηση ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, περί άλλα τυρβάζει, καθώς τίποτα από τα παραπάνω δεν θεωρείται ικανό ώστε να προβληματίσει τόσο πολύ τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να τον «αναγκάσει» να παραμείνει εντός τειχών και να σκύψει πάνω στα προβλήματα, έστω για ένα τριήμερο…

    Ολόκληρο το ρεπορτάζ και όχι μόνο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί σήμερα…

    exofyllo31-10

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Νά φωτογραφίζονται με παιδιά πολιτικοί από τό κόμμα τών παιδεραστών ξεπερνά κάθε όριο θράσους.

    2. ….ΔΕΣΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ!!!….ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΝ!!!….ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ !!!!….Γ@Μ# ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΜΕΣΑ!!!

    3. Αύριο η κούλα θα περάσει από δω,μαζέψτε τα παιδιά σας,κρύψτε τα.Εξαιρούνται οι νουδουλαίοι που δεν έχουν πρόβλημα να τους τα θωπεύει ο μέγας ηγέτης τους.τιμή τους.

    4. Η χωρα καιγεται και ο αυτιστικος καραγκιοζης χτενιζεται μαζι με τον συγκυβερνητη του τον….Μαγιαρο αγωνιστη Αλεκθη!

    5. Mηπως με τα δάχτυλα του δεξιού χεριού του στη φωτογραφία στέλνει κάποιο σήμα στους παιδερες?

    6. Ρε σεις δε μοιάζει με κείνο τον παιδερα της τηλιορασης τον Φωτεινουλη?

    7. Ποιος λαος ειναι στα ορια του ρε Μακελειο ;
      Βλεπετε εσεις καμμια αντιδραση πουθενα ;
      Μετα απο τριαμιση χρονια απολυτης καταστροφης και με την συντριπτικη πλειοψηφια σκοπιμα φτωχοποιημενη,τα ποσοστα της Μαφιας ειναι στο 18-20%.
      Αυτος ειναι ο “στα ορια του λαος”,ενα ζωο και μισο,που δεν παιρνει χαμπαρι απολυτως τιποτα και γουσταρει να τον μεταχειριζονται σαν ζωο.
      Αν υπηρχε λαος αντι για προβατα,η Μαφια θα επρεπε να ειναι στο 1% σημερα.
      Αλλα το ζωο ο νεοελληνας δεν παιρνει χαμπαρι τιποτα.

    8. Τα ασυνόδευτα προσφυγάκια που έθεσε υπό την προστασία του ο Κούλης ακόμα τα ψάχνει η Ιντερπόλ?

    9. Καλά ρε ανεγκέφαλοι ηλιθιοι γονείς, κολλητός και πρώην συγκατοικος ενός καταδικασμενου βουλευτή της ΝΔ για παιδεραστία, διορισμός του παιδεραστή αντιπροέδρου του ΣτΕ, κομματαρχης γνωστός του ο παιδοβιαστης Μιχος και τον αφήνετε σεις να βγάζει σελφι με τά παιδιά σας?

    10. Αυτόν δεν τον έφεραν οι “περιούσιοι” για να δώσει απαντήσεις στον Μογγόλο αλλά, ούτε και σε κανέναν άλλον. Τον έστειλαν για να διαλύσει ότι είχε απομείνει από την λαίλαπα των κουμουνιστοσυμμοριτών αλληλέγγυων του πρωκτού.!
      Οσον αφορά την “αγανάκτηση” του λαού, αρκει να κάνεις μια βόλτα στις καφετέριες της επαρχίας καθώς και στις Εθνικές Οδούς και θα καταλάβεις ακριβώς πόσο έχουν αγανακτήσει…. 😂🤣 Οι τσιφτετέλληνες δεν δίνουν δεκάρα για τίποτα. Είναι απλά άθλιοι.!!!
      Τα καύσιμα ξεπέρασαν για πολλοστή φορά το φράγμα των 2 ευρώ και επικρατεί κυκλοφοριακό χάος.!

    11. Πολλά παιδάκια. Ναι. Δεν είναι σαν τον Αντωνιοζα, που μιλούσε σε blind chat. .

    12. τι ψηφίσατε ρε μλκες το 2019 ; (!) έχετε τρελαθεί εντελώς ;

    13. Δεν ντρέπεται συνέχεια με τα γεννητικά όργανα μπροστά στα παιδιά όλη την ώρα; ποσο τυχαία είναι όλα αυτά;;;;;;;;;;

      1. Εσύ τα δικά σου τα όργανα τα έχεις κομμένα; Τι εννοείς με τα γεννητικά όργανα;

    14. αυτο το ΚΑΘΑΡ@Α ανεβασε τις αντικειμενικες αξιες στα υψη ,για να πληρωνουμε περισσοτερους ΦΟΡΟΥΣ , και με αποτελεσμα επισης να ΒΓΟΥΝ χιλιάδες αποροι ανθρωποι εκτος λίστας πληρωμής εστω του ΚΕΑ που ειναι 200 ευρω το μηνα για 6 μηνες κ μετα ξανακανεις παλι αιτηση για 6 μηνες ,για να δινουν αυτα τα λεφτα των απορων ελληνων στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ …

    15. Καμαρώνουν οι γονείς και βγάζουν φωτογραφίες τον ανώμαλο με τα κωλοπαίδια τους .

    16. όλα αυτά τα παιδάκια όλο και κάποιος Μίχος θα τα αγγίζει…Προδοσία-Παιδεραστία-Νέα Δημοκρατία

    Comments are closed.