ΒΙΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ: ΠΩΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΡΜΠΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ! ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!

  Κοινοποίηση:
  ΜΗΤΣ

  Μια ζοφερή πραγματικότητα που ακόμα δεν είδαμε.

  Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η κυβέρνηση του Βίκτωρος Όρμπαν στην Ουγγαρία έχει κάνει ένα εξαιρετικό έργο μέχρι στιγμής, τόσο στην διαχείριση πολιτικής, οικονομικών, διεθνών κρίσεων, όσο και στο μεγάλο εθνικό πρόβλημα των Μαγυάρων, την υπογεννητικότητα.

  Δυστυχώς για τον λαό αυτό, για ένα πολύ μεγάλο διάστημα ειδικά από την τελευταία φάση παρακμής της Σοβιετικής Ενώσεως, υπήρξε μια διαρκής και σταθερή πληθυσμιακή συρρίκνωση.

  Σύμφωνα με τα διαθέσιμα δημογραφικά στοιχεία, η αρχή έγινε το 1981. Τότε, η Ουγγαρία είχε πληθυσμό σχεδόν όσο σήμερα είναι η Ελλάς (10,7 εκ. πολίτες). Σταδιακά, ο δείκτης γονιμότητας έπεσε αρκετά κάτω από το 2 (2 τέκνα ανά γυναίκα) και ο πληθυσμός ξεκίνησε να μειώνεται. Αργά( και σταθερά ο πληθυσμός μέχρι και το 2010 που ανέλαβε κυβέρνηση ο Όρμπαν έχασε σχεδόν ένα εκατομμύριο ανθρώπους, ενώ ο δείκτης γεννητικότητας από το 1,87 που ήταν το ’81 έφτασε στο τραγικό 1,23 το 2011.

  Σαφώς από τότε που ανέλαβε ο Ουρβανός, τα πράγματα δείχνουν να διορθώνονται, ο δείκτης ανεβαίνει πολύ αργά μεν, αλλά σταθερά, ενώ μόνο από το 2019 που ψήφισε τον νόμο για την επιδότηση πολυμελούς οικογενείας ο δείκτης ανέβηκε κατά 0,10 και έφτασε στο 1,59.

  Αυτό που πρέπει να καταλάβει κανείς βλέποντας τα δημογραφικά, είναι το διάγραμμα ηλικιών πληθυσμού. Η μεγάλη ζημία φαίνεται εκεί. Διότι όταν περάσει μια πολύ μεγάλη περίοδος χαμηλής γεννητικότητας, ο πληθυσμός γερνάει. Πληθαίνουν οι γέροι και ελαττώνονται οι νέοι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μειώνεται η γεννητικότητα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των νέων να κάνουν 2 και 3 παιδιά, ο πληθυσμός συνεχίζει να μειώνεται, διότι οι γηραιοί πεθαίνουν και είναι περισσότεροι από όσους γεννιούνται.

  Έτσι εξηγείται πως ενώ η γεννητικότητα στην Ουγγαρία αυξάνεται, η μείωση του πληθυσμού έχει ακόμα αυξητική ρυθμό. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα της πολιτικής του Ουρβανού (αν συνεχιστεί η πολιτική του) θα φανούν μόνον μετά από 10-15 χρόνια, όπου τότε θα έχουμε ένα “μπουμ” από νέους σε γόνιμη ηλικία (18-25).

  Η αντιστοιχία με την Ελλάδα είναι εφιαλτική.

  Η Ελλάς ξεκίνησε να εμφανίζει υπογεννητικότητα (δείκτης γεννητικότητας <2) από το 1983. Όμως λόγω καλών στατιστικών χαρακτηριστικών (μεγάλο ποσοστό νεολαίας), έως και το ’90 ο πληθυσμός συνέχισε να αυξάνεται. Από το ’90 και μετά έχουμε αθρόα είσοδο μεταναστών, οι οποίοι με τις πολιτογραφήσεις τους “ξεγελούν” την στατιστική εικόνα κι ενώ φτάσαμε στο 1,23 την γεννητικότητα, μόλις το 1999 αρχίζει να γίνεται αισθητή η καμπή και η μείωση του πληθυσμού.

  Διανύουμε μια δεκαετία μεταξύ 2000-2010 που οι μεσαίες ηλικίες γερνούν αλλά ταυτόχρονα συνεχώς εισέρχονται μετανάστες, με αποτέλεσμα το 2010, να εμφανίζουμε και πληθυσμό ρεκόρ στα 11 εκατομμύρια πολίτες.

  Ωστόσο, μετά από αυτή την χρονιά, η γήρανση και η βλάβη πλέον δεν κρύβεται παρά τις συνεχείς ελληνοποιήσεις. Μέσα σε μια δεκαετία πληθυσμός μειώθηκε σχεδόν 400.000 και πρέπει να σημειωθεί πως έχουμε ευρεία πολιτογράφηση μεταναστών και μαζική αποχώρηση νέων Ελλήνων στο εξωτερικό. Πλέον, η νέα γενιά Ελλήνων που πρέπει να σηκώσει το βάρος της γεννητικότητας στις πλάτες της, είναι τα παιδιά των νέων του ’81-’90 που δεν έκαναν παρά 1 ή 2 παιδιά και πλέον οι νέοι δεν θέλουν να κάνουν ούτε αυτά.

  Ακόμα κι αν αύριο αποκτούσαμε μια κυβέρνηση Ουρβανού στην Ελλάδα, θα έπρεπε να υπάρξει μια 15ετία αυξημένης γεννητικότητας κατά την διάρκεια της οποίας ο πληθυσμός θα εμφανίζει ακόμα μείωση, έως ότου γυρίσει ξανά σε θετικό πρόσημο.

  Δυστυχώς αυτή τη στιγμή η πλειοψηφία του πληθυσμού μας βρίσκεται στην ηλικιακή ομάδα 35-70 ετών. Αλλά ακόμα και η ομάδα 70-100 ετών (τρίτη ηλικία) είναι μεγαλύτερη από την ομάδα 0-20.

  Η μείωσή μας θα συνεχίσει να αυξάνεται, και αν οι ρυθμοί της παραμένουν χαμηλοί, αυτό θα είναι μόνο χάρη στην πολιτογράφηση και στον αριθμό γεννήσεων μεταναστών.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  8 Σχόλια

  1. Τα έχουμε πει ο ένας εχειωΑρχ@δ@α και οι δικοί μας προδότες μαζι με τους δημοσιοκάφρους και αναρχαριστερούς.. Δεν είδατε τι έγινε; αθώοι αυτοί που έπνιξαν 25 άτομα και τους πατριώτες θέλουν να τους ριξουν και άλλη ποινή λόγου φυσσα.. Τα συμπερασματα δικα σας.

  2. Ο ένας προσπαθεί να έχει κράτος και ο άλλος μπουρδελο

  3. Ο γουρλομάτης ή Κούλα εκπληρώνει τήν υπόσχεση πού έχει δώσει στούς Εβραίους,πού τόν έκαναν πρωθυπουργό,νά εξαφανίσει τόν ελληνικό λαό.Τόν βοηθάνε στό εγκληματικό του έργο όι κομπογιαννίτες μέ τόν κορωνοιό καί μέ τά εμβόλια.
   Γιάννης Λάκων

  4. αλλο το βολλευ και αλλο το τρολλευ!!!Πραγματι ο ΟΡΜΠΑΝ ειναι ηγετης.Δεν περναει κουνουπι στην ουγγαρια απο λαθραιους.Οχι σαν και τον δικο μας που προκειμενου να κανει τον πρωθυπουργο, κανει οσφυοκαμψεις στους παγκοσμιοτες των βρυξελλων, μπας και αρπαξει κανενα δανεικο κοκκαλακι.Το κακιστο ειναι οτι και τα εδω συστηματικα βοθροκαναλα, με τη βρωμερη προπαγανδα τους. απαξιωνουν. περιγελουν τον περηφανο ΟΡΜΠΑΝ.δεν τους ταιριαζει φαινεται σάυτους τους γλυφτες της εξουσιας

  5. οποιος ξαναψηφισει κομμα της υπαρχουσας βουλης η βουλευτες που μας εχουν δειξει οτι ειναι προδωτες να παει στο χιλιο το διαολο γιατι μας εχετε καταστρεψει κομματοσκυλα και ηλιθιοι . ευγενικα μιλαω..

  6. ο σατανάς, γέννημα της παχυδερμης ΕΧΙΔΝΑΣ, ειπε το 2018 σε φόρουμ στο Ισραήλ ότι θα κτυπήσει τον ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ. Κ. ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΊΝΕΙ ΜΕ ΚΑΑΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.
   μήπως αυτή η δήλωση ήταν το κλειδί για να τον βγάλει η singular log…..;;;; πλάκωσαν μκο από όλες τις φυλές του ισραηλ,που εμπορεύονται λαθρπιθηκους κ. από το Ισραήλ ενώ σστην χώρα τους δεν μπαίνει κουνούπι από γειτνκες χώρες.

  7. Τι συγκρίνεται τώρα βρε παιδιά? Έναν αληθινό ηγέτη με φωνή που διεκδικεί ακόμη και με βέτο το καλύτερο για τα συμφέροντα της χώρας του και όλοι τον σέβονται και τον υπολογίζουν, με έναν τύπο μαριονέτα που χορεύει τουερκινγκ σε Αμερικανούς και γερμανους για να βγάλει ο ίδιος λεφτά.

  8. Που είναι τα 2000 Ευρώ που ο λαλίστατος Κυρανάκης διατυμπάνιζε πριν τις εκλογές ότι θα δωθούν μόνο σε Έλληνες;
   Μόλις οι Συριζαίοι τους είπαν ρατσιστές, το γύρισαν, όπως και τόσα άλλα…

  Comments are closed.