ΒΙΝΤΕΟ – ΣΤ.ΧΙΟΣ: ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΞΩΦΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ “ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ” ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΚΑΠΕ-ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ – ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ , ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ “ΒΑΡΟΝΟ” ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Κοινοποίηση:
Image1 (39)

Οι σημερινές αποκαλύψεις του δημοσιογράφου στο εκρηκτικό δελτίο με την Σοφία Παραδείση και Σπύρο Σταθάκη

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

 1. όταν είσαι αποικία και υποτακτικός ούτε βέτο κάνεις ούτε διπλωματία ούτε πολιτική ούτε τίποτα!!!

 2. Αχαχαχαααα! Πρόβατα του Ελλαδιστάν, καθήστε σπίτι μην τυχών και κολλήσετε πρόβιτ 19 ενώ η τύχη σας δουλεύει…….. Ανθρωπάρια καμένα, που ψάχνουν την κομπίνα και την ρεμούλα ως διέξοδο ζωής, για να πουλάνε μούρη στον κοινωνικό περίγυρο.!!
  🐑🐑🐑🐑🐑 Ζήτω το παπαριστάν του 2021

 3. η πανέμορφη ……. ΑΣΧΕΤΗΗΗΗΗ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ….
  που χάθηκε απόψε …μπάς κ ψόφησε για να χαρούμε ?

 4. Μια χούφτα μαλάκες ανά την υφήλιο μαζεύτηκαν και θέλουν να υποδουλώσουν όλο το πλανήτη. Με αρχηγό τον αυτιστικό Gates και υπαρχηγούς όλες τις φαρμακευτικές που εκτελούν σιωνιστικά συμφέροντα και συμφέροντα των Ροκφέλερ.

 5. Μπράβο Στέφανε… Μοίρασε πόνο Σπαρτιάτη.
  Ο μόνος που έβγαλε στην φόρα ότι δεν πήραμε επίδομα.Ευγε πολεμιστή του 21 αιώνα.Ο Θεός να σου δίνει υγεία και δύναμη να υπερασπίζεσαι πάντα την πατρίδα με αυτή τη δυναμική όπως σήμερα να σαι καλά Σπαρτιάτη των Ελλήνων.
  Εσύ μπροστά και εμείς ως στρατιώτες ακολουθούμε….

  1. Και εγώ την ίδια παπάρα έφαγα.Μου είχαν βάλει στο 1ο lockdown 800 ευρώ αλλά τώρα δεν βάλανε τίποτα.Ο λογιστής μου είπε προφανώς τελειώσανε το χρήμα τα λαμόγια της Βουλής διότι με βάση τον ΚΑΔ της πρώτης πληρωμής γνωρίζουνε πολύ καλά ποιοί έχουν κλειστά καταστήματα και έπρεπε να τους πληρώσουν αυτόματα σε τραπεζικό λογαριασμό τους.

Leave a Response