ΒΙΝΤΕΟ – ΣΤ.ΧΙΟΣ: “Η ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ , ΔΥΟ ΒΑΝΑΚΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΑ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ. ΤΟ ΕΚΑΒ Ή ΜΙΑ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ. TA “ΨΙΛΑ” ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ Κ@ΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ”

Κοινοποίηση:
im_ekriktiko_16-12-2020

Οι σημερινές αποκαλύψεις του δημοσιογράφου στο εκρηκτικό δελτίο, στο κανάλι ΑΡΤ με τη Σοφία Παραδείση και τον Σπύρο Σταθάκη

Η εκπομπή υπάρχει και στο youtube..Δείτε την εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

 1. ΚΥΡΙΟΙ ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΥΝΑ Κ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΗΡΩΙΚΟΣ Κ ΕΝΔΟΞΟΣ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΤΑΓΗ Κ ΦΟΒΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ Κ ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΙΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

 2. ….η ζωή γίνεται ανυπόφορη, ο θάνατος γίνεται ένα πολύ προτιμότερο καταφύγιο για τον άνθρωπο;;;;;
  ΗΡΟΔΟΤΟΣ.
  Υ.Γ. Το πότε θα συμβεί αυτό το αποφασίζει μόνον ο Δημιουργός
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΑΚΕΚΤΥΠΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ «ΑΠΑΝΤΩΝ» ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!

 3. Ενώ προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος και να μη μαζεύω νέο κάρμα, υποπεέφτω σε θανάσιμα αμαρτήματα. Τουλάχιστον μία φορά την μέρα καταριέμαι (πράγμα ανεπίτρεπτο για μένα) όλους τους 300+1.
  Σύντομα με βλέπω βυθισμένη στον όγδοο Δαντικό κύκλο.

 4. Αυτά για το πουλί 🐦 τού Μητσοτάκη είναι αριστουργήματα. Γιατί τα προσπερνάει αδιάφορα;;;

 5. Το μόνο που τους νοιάζει είναι οι νεκροί από τον κορανοιο, όλοι οι άλλοι νεκροί είναι ασήμαντοι

 6. Ο μητσοτάκης είναι προβληματισμένος και εκνευρισμένος με το θέμα του εμβολίου. Δεν του βγαίνουν τα νούμερα με τίποτα και ξέρει ότι το πολύ ένα 10% θα πάει να εμβολιαστεί. Βλέπει ότι υπάρχει μεγάλη αμφισβήτηση και σκάνε συνεχώς ειδήσεις για το πόσο βλαβερό είναι τις οποίες πνίγουν τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης. Μένουμε μακριά από το εμβόλιο, μένουμε ασφαλείς.

  1. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΆΝ ΓΊΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΆΡΕΙ 35 – 40% ΑΠΌ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ Η ΠΕΘΆΝΟΥΜΕ ΑΠΌ ΚΟΒΙΝΤ Η ΘΑ ΠΕΘΆΝΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ Η ΠΕΘΆΝΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΗ ΠΕΊΝΑ Η ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΊ ΝΕΚΡΟΊ ΔΙΑΛΕΞΤΕ

   1. ΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ …….ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΕΑ ,ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ Κ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ

  2. Ένας βλαμμένος, χάχας, ψυχοπαθής είναι ο κούλης. Δεν έχει καμία συναίσθηση των πράξεών του, χρήζει αμεσου εκλησμου σε ψυχιατρείο.

 7. Παρατήρησα πώς ο κόσμος κάνει παράπονα ότι δεν πήρε χρήματα βοήθειας ειδικού σκοπού για τον COVID-19.Λογιστικά δεν υπάρχουν αιτήσεις για ελεύθερους επαγγελματίες.Ειναι κλειστό το σύστημα.Το έχουν κάνει μόνο επιστρεπτεα και δανειοδότηση από τράπεζα καί αυτό γιατί ο παραπάνω κόσμος δεν μπορεί να τα πάρει λόγο χαμηλού εισοδήματος.Ηταν μία ακόμη πουστιά της Ανθελληνικής αυτής κυβέρνησης ώστε να πάρουν χρήμα μόνο τα μεγάλα κεφάλια με τις βαρβάτες φορολογικές ενημερώσεις.

  1. Η Εθνική εμένα άκουσων – άκουσων μου είπε για να πάρω το βοήθημα ως ελεύθερος επαγγελματίας για τον ιό πρέπει να βάλω εγγυητή λόγω μικρού εισοδήματος μου.Σε περίπτωση μου δήλωσε που δεν έχω κάποιον εγγυητή μπορώ να βγάλω υποθήκη ακινήτου.
   Τους είπα να πάτε να γαμηθειτε και εσείς και ο Κούλης ο πουτανας γιος και ο ιός και όλοι μαζί που θα βάλω εγώ το σπίτι μου υποθήκη για να πάρω βοήθημα για τον κορονοϊό μουνόπανα.

 8. Ο Κικίλιας που τον λες ακούρευτο ,θεωρώ ότι φοράει περουκίνι, άλλο τώρα πιο πυκνό απο πριν.

Leave a Response