ΒΙΝΤΕΟ. ΣΤ.ΧΙΟΣ: “ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΚΟΥΣΑΝ ΌΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΓΙΑ…”ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ”

Κοινοποίηση:
im_ekriktiko_27-01-2021 (1)

Οι σημερινές αποκαλύψεις του δημοσιογράφου στο κανάλι ΑΡΤ και στο ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ με τους Σοφία Παραδείση και Σπύρο Σταθάκη.

Την εκπομπή μπορείτε να την παρακολουθήσετε και στο rumble

Περισσότερες αποκαλύψεις στην αυριανή εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Κανενας ηθοποιός της γενιάς αυτής είτε είναι άντρας είτε είναι γυναίκα, δεν έχει το ήθος και την ποιότητα των παλιών αλλά ούτε και το ταλέντο. Ο Κατράκης, ο Αλέξης Μινωτής, η Κατίνα Παξινού, η Έλλη Λαμπέτη, ο Δημήτρης Χορν, αλλά ακόμα και οι μη καθαρά θεατρικοί ηθοποιοί του παρελθόντος ήταν απείρως καλλίτεροι από τους σημερινούς σε όλα τα επίπεδα. Γι αυτό αντί να βγαίνουν και να μαλλιοτραβιούνται δημοσίως και να ξεκατινιάζονται, καλό είναι ν’ ανοίξουν κανένα βιβλίο να διαβάσουν, ν’ αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στην οικογένεια τους που τόσο καιρό λόγω δουλειάς δε μπορούσαν και να προσπαθήσουν ν’ αναπτύξουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες. Γιατί όταν φεύγουμε από το πεδίο αυτό παίρνουμε μαζί μας όλες τις γνώσεις μας και τα συναισθήματα μας και όχι τα λεφτά μας.

  2. Aκούστηκε ότι ετοιμάζονται δικοί μας Τροπολιτσώται να δηλώσουν συμμετοχή για εξεταστές

  3. Βάλτε φούστες και τακούνια, για να γλυκάνετε τον εξεταστή και να σας περιποιηθεί με γλυκό τρόπο σαν μικρά κοριτσάκια και όχι σαν φανατικές πούστρες.

  4. Τωρα ο Γκλετσος δικαιωνεται οταν ελεγε οτι το ψαρι ψηνεται και απο τις 2 πλευρες….περιμενω ποτε θα βγουν οσοι πηδηξαν τη μαντρα του καθε φουστη για να βρουν δουλεια στην τηλεοραση και κινηματογραφο.Επισης και στα κομματα ωρε γλεντια εκει να δεις τι γινεται για ενα διορισμο…Πως τον ελεγαν αυτον που επεσε στον ακαλυπτο επι Καραμνλη δεν θυμαμαι…τσιμ…κονε την ανεργη στο βιντεο….Αν ειναι να γινει κουκι να τους παρει ολους

    1. Άει … στον κούλη σου !!!!

  5. χαχαχαχαχα

    Η έλλειψη της πατατας του Καποδίστρια. Όλοι στο κόλπο.

  6. Όταν κλείσθηκε η συμφωνία για την προμήθεια εμβολίων από την PFIZER, είχατε ανεβάσει ένα άρθρο- μια κατάσταση, όπου φαινόταν οι αποζημιώσεις δισεκατομμυρίων που έχει πληρώσει η συγκεκριμένη εταιρεία για τα σκάρτα προϊόντα και τις σκάρτες συμφωνίες που έκανε μέχρι τώρα ανά τον κόσμο. Αυτό και μόνο έπρεπε να αποτρέψει τις Ελληνικές αρχές να προβούν στην προμήθεια εμβολίων από τους κομπογιαννίτες γιατί περί αυτού πρόκειται.

    1. Στην Ελλάδα όμως δε διοικουν η ελληνικές αρχές αλλά η ΕΕ!

  7. Τι να πει κι ο Μητσοτάκης που τον κακοποιησε ο Ερντογαν.

    1. Φιλικά όμως ….διότι ‘Φίλοι-φίλοι σου γαμπίπ και το καντήλι’

  8. Την ειδα live ολη την παρεμβαση του Χιου στο ΑΡΤ.Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο!Τα ειπε ολα και τσουβαλατα!Ειδικα για το γιδοβοσκο Ζαγορακη συμφωνω 1 εκατομμυριο τοις εκατο!Μπραβο μπραβο μπραβο!

Comments are closed.