ΒΙΝΤΕΟ.ΣΤ.ΧΙΟΣ: “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΣΗΜΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑΝΓΚΑ, ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΦΕΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ.”ΠΑΩ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ”. ΣΣΣΣΤ. ΗΣΥΧΙΑ. ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ”

Κοινοποίηση:
Image1 (60)

Πιστός και σήμερα ο Στέφανος Χίος στο τηλεοπτικό του ραντεβού με τους τηλεθεατές, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ.

Οι σημερινές του αποκαλύψεις στο Εκρηκτικό Δελτίο με τους Σοφία Παραδείση και Σπύρο Σταθάκη.

Την εκπομπή μπορείτε να την παρακολουθήσετε και στο rumble

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Δέν υπάρχει αμφιβολία.Τά επτάχρονα τού Γεωργίου Παπαδόπουλου ήταν τά καλά χρόνια τής χώρας μας.Η Ελλάδα ήταν ελεύθερη οικονομικά ανεξάρτητη
    μέ δουλειά γιά όλον τόν κόσμο,μέ πρόοδο καί ασφάλεια.Σήμερα οί γyftoi ληστεύουν ασύστολα σκοτώνουν γυναίκες καί δέν τιμωρούνται.Τότε στήν λεγόμενη “δικτατορία” οί γyφτοι.πού δέν είχαν τήν ελληνική υπηκοότητα,γιά τό παραμικό τρώγαν ξύλο από τόν αστυνόμο.Η καταστροφή τής Ελλάδας άρχισε όταν μπούκαραν μετά τήν επταετια,οί απόγονοί τού ληστή Στάθη Γιαγκούλα οί Παπανδρέιδες,οί Καραμανλήδες,
    οί Μητσοτάκηδες καί άρχισαν νά ληστεύουν συστηματικά τό κράτος,δηλα-
    δή αυτό πού κάνουν μέχρι σήμερα.
    Γιάννης Λάκων

  2. ΚΑΝΕ ΜΩΡΗ ΒΛΑΚΕΝΤΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ google KAΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

  3. Καθηλωτικός και φοβερός ο στέφανος. Η σοφία ήταν απαράδεκτη μιλούσε συνεχώς και τον διέκοπτε. Έλεος άστον να μιλήσει τον άνθρωπο να μην έχουμε πάλι ιστορίες.

  4. αυτη η παραδειση χαζη ειναι ή κανει την χαζη??

    1. Εγωισμό και κακία έχει. Επειδή μέχρι ν ανοίξει το στόμα της αυτή, ο Στέφανος τα έχει πει όλα, επειδή είναι υποτονική, επειδή δεν έχει γνώσεις, επειδή δε θέλει να φανεί ότι ο Στέφανος είναι καλύτερος, γι’αυτό τον σνομπάρει, τον υποβαθμίζει, τον κάνει να φαίνεται γραφικός. Αντί να πιαστεί και ν αναδείξει τις πληροφορίες και την είδηση, τις αμφισβητεί μόνο και μόνο για να κοντράρει…

  5. Αγαπητέ Γιώργο, στα περισσότερα από τα 30 χρόνια της γνωριμίας μας, ξέρω πως εκτός από ΚΑΛΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ είσαι και ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, αφού από το υπόγειο της οδού Εσπερίδων στην Καλλιθέα, (που είμαστε) έφτασες να έχεις αυτό τον κολοσσό του Μοσχάτου, που φοβήθηκε η κυβέρνηση των μπολσεβίκων και έκοψε την Πανελλαδική μετάδοση του σταθμού.
    Φυσικά σαν επιχειρηματίας γνωρίζεις καλά, πως την μεγαλύτερη ακροαματικότητα ο σταθμός στο ξεκίνημα του την είχε, ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ που έκανες εσύ με τον κύριο Καλούδη και την κυρία Αντωνοπούλου (και αργότερα με εκκολαπτόμενα παιδιά της δημοσιογραφίας, που σήμερα είναι μεγάλα ονόματα) ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ με τον κύριο Παούρη και ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΘΗΝΑ με τον Άγγελο Μιλιάδη σε εκτέλεση 4/κάμερης (τρελό για εκείνη την εποχή) παραγωγής δικής μου.
    Στη ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ όπως πολύ καλά γνωρίζεις εσύ και οι χιλιάδες κόσμου που παρακολουθεί, έχει το «ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ» κάθε Τετάρτη και Παρασκευή.
    Ασφαλώς αυτό δεν είναι τυχαίο, αλλά βασίζεται στην σύνδεση που γίνεται με το Πατριωτικό ΜΑΚΕΛΕΙΟ, αφού ο κόσμος ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ του έγκριτου ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ όσο σκληρός, καυστικός και αν είναι και σε όποια γλώσσα και αν λέγεται.
    Φυσικά η κυρία Παραδείση αγαπητέ Γιώργο, μπορεί να είναι υπέροχη στην παρουσίαση της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗΣ, αλλά με τον τρόπο που άγεται και φέρεται αν δεν αλλάξει τρόπο συμπεριφοράς παρουσιάσεως (μορφασμούς, άγνοια και απορίες) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ στη σύνδεση με το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ! ! !
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  6. Χαραςτην υπομονη σου Στεφανε Θελει γερα νευραγια να μπορεις να συνομιλεις με φιδι κολοβο Ενα παραβαν αριστερα θα ηταν οτι επρεπε για να γλυτωνουμε απο ενα εκνευριστικο και αντιαισθητικο μαρτυριο που ανεχομαστε μονο για να σε βλεπουμε

  7. Πρέπει κάποιος να πει στην Σοφία Παραδείση ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ τον Στέφανο. Καταντάει πάρα πολύ ενοχλητικό. Εγώ για τον Στέφανο το βλέπω το δελτίο τους. Τού έκοβε προτάσεις στην μέση συνέχεια. Σ-Υ-Ν-Ε-Χ-Ε-Ι-Α όμως! Όχι μια και δυο φορές. Φτάνει.
    Σοβαρά, διαφωνεί η Παραδείση ότι οι Έλληνες είναι κλεισμένοι ένα χρόνο;; Ένα σωρό παράλογα είπε για αντιλογία. Ας τής πει κάποιος να μαζευτεί. Φτάνει, κουραστήκαμε.

  8. Εγώ θα πω στην παραδειση να σταματήσει να τσιγκλαει τον στέφανο με αφελείς παρεμβάσεις και μισές προτάσεις για να τον προκαλεί να λέει περισσότερα γιατι ότι έχει να πει αυτός θα τα πει χωρίς την βοήθεια της κυριας η οποία δείχνει να έχει ξεχάσει τι σημαίνει να είσαι δημοσιογράφος,

  9. ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΣΟΦΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΜΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΗΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΒΟΗΘΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ.

  10. Μια χαρά είναι η Παραδείση απλός δεν έχει την εμπειρία του Στέφανου καί έτσι κάποια πράγματα που δηλώνει ο Χίος ότι θα συμβούν τις φαίνονται υπερβολικά.Δεν το κάνει εσκεμμένα.Οι απαντήσεις της φαίνονται ειρωνικές καμιά φορά αλλά δεν το κάνει επίτηδες.Δεν είναι τόσο εύκολο να συζητάς για ότι συμβαίνει σήμερα με έναν από τους πιο δυναμικούς και μεγάλους δημοσιογράφους στην Ελλάδα όπως είναι ο Χίος.Για να συζητήσεις μαζί του πρέπει να έχεις και την ανάλογη γνώση και εμπειρία κάτι που δεν διαθέτει η γυναίκα.
    Όλα Καλά λοιπόν συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τον Στέφανο και αφήνουμε το τι κάνει η κάθε παρουσιάστρια.

  11. Αυτή η Οχιά πετάγεται σαν την πορδη. Σαν το αγαμ@@ο μο@@η.

  12. Μάγκες ο Χίος μία χαρά τα λέει έτσι και αλλιώς αλλά το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι πολύ σκοτεινό.Οι Εισαγγελείς που είναι δήθεν η δικαιοσύνη καθοδηγούνται από πολιτικά πρόσωπα.Εχουμε τόσο καιρό που λέμε κάντε κάτι με το διαδίκτυο υπάρχει μεγάλο θέμα και μεγάλο πρόβλημα.Ο κάθε Καραγκιόζης δημιουργεί ένα ιστολόγιο και εξυβρίζει συκοφαντεί απειλεί τρομοκρατει και εκφοβίζει τους Έλληνες πολίτες.Δεν το ακούν οι εισαγγελείς και κλείνουν τα αυτιά.Τώρα σου λένε εξαφανίστηκε ράπερ γιατί απειλήθηκε στο διαδίκτυο.Δεν δουλεύει απολύτως τίποτα σε αυτό το μπουρδέλο το κράτος…

  13. Η Παραδείση αν δεν είναι λάχανο και αν δεν το κάνει επίτηδες θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η δικηγορία του διαβόλου για να γίνονται πάσες έχει και αυτή τους κανόνες της, εκ των οποίων ο σημαντικότερος είναι ότι για να έχει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα θα πρέπει να γίνεται με μέτρο και μόνο εκεί που γίνεται πιστευτή. Όχι «κοστολόγησες και τα κοστούμια», «υπάρχουν τέτοια κοστούμια στην Ελλάδα» και γελοιότητες σαν κι αυτές, των μορφασμών ανά δευτερόλεπτο συμπεριλαμβανομένων. Μας έχει κουράσει ΤΡΟΜΕΡΑ.

  14. Aει μαρή Παραδεισ᾽ που στερεις στου μυαλό μαρή μαυρ᾽ νά βρης δ᾽λεια να μαγειρευς ἤ για καμαριερα,μαρή δόλια.

  15. Τρελοκουνελο λες σαχλοβλακειες!!!
    Το θέμα δεν ήταν ο ύπνος στην αυλή αλλά ότι υπήρχαν δουλειές,τάξη,σειρά,ανθρωπια,ηρεμία,χωρίς διαδηλώσεις και καταστροφές..
    Περάσαμε πολύ ωραία αν και μικρά παιδάκια εμείς και δεν ξέραμε από πολιτική ,βλέπαμε όμως τους γονείς μας που και ζούσαμε αξιοπρεπώς και έμπαιναν και λεφτά στην άκρη!!!

    1. Ναι, και για όλα αυτά ο λόγος ήταν αυτός που λέει και το Τρελοκούνελο. Οι άνθρωποι είχαν Χριστό στη ζωή τους, η Ελλάδα κρατούσε ακόμα πνευματικά. Όταν άρχισαν να Τον αρνούνται, τότε άρχισαν λίγο-λίγο να προετοιμάζονται και να σχηματοποιούνται τα δεινά, των οποίων την κορύφωση ζούμε τώρα.

  16. Συμφωνώ σε όλα με τον κύριο Χίο. Να προσθέσω μόνο ότι αυτά τα αίσχη ούτε στο Χόλυγουντ δεν ακούστηκαν. Το συλλαλητήριο δεν πιστεύω να υο καρπωθεί ο Ψωλάκης και οι συν αυτώ όπως έγινε το 2015!

  17. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΗ ΘΑΣΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ…. ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ…. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ…. ΤΟΞΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ Ή ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΖΩΗΣ??????
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

  18. Ρε φίλε εγώ είμαι πιο νέος δεν τα έζησα αλλά πριν λίγες μέρες ένας ταξιτζής 67 χρόνων μου πε τα ίδια ότι τα καλύτερα χρόνια του ήταν της επταετίας.

  19. ”Ανθρωποθυσία” τ’ ανήλικα για να ικανοποιούν τις αρρωστημένες ορέξεις τους οι πουστροφάρες; Μήπως το στρινγκάκι ,που δεν μπορεί ν’ αντισταθεί, είναι μάρκας …..” gucci”;;

  20. εμανα μου εκανε εντυπωση στην παραδειση οταν ελεγε ο χιος για τα εργα της επταετιας και οτι το κρατος δουλευε σωστα αυτη δυσανασχετουσε μα καλα αυτη τοτε τι ηταν και που ηταν εγω ειμαι 65 χρονων και τα θυμαμαι ολα τα καλυτερα μου χρονια ηταν τοτε κοιμομουνα στη αυλη τα καλοκαιρια στην πλακα οπου εμενα με τους γονεις μου και δεν μας ενοχλουσε κανεις καντε το και σημερα αν μπορειτε τοτε ειχαμε ασφαλεια και οχι καταντια δημοκρατικη

    1. Αυτό δεν ήταν “έργο της επταετίας”. Και πριν την επταετία μια χαρά κοιμόσουν στην αυλή. Σήμερα το πρόβλημα είναι η κακία των ανθρώπων, που έχει να κάνει με την απουσία του Θεού στη ζωή τους, όχι με την απουσία του Παπαδόπουλου. Για σοβαρευτείτε τα χουντοσταγονίδια.

      1. ΒΡΕ ΖΩΟ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΗΣΥΧΟΣ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ…Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ

      2. Μίλησε ο μπολσεβίκος για χουντικούς!
        Τραβά πλύσου ρε λεχρίτη!

      3. Εγώ πάντως κ τώρα ξεκλείδωτη έχω την πόρτα.
        Μόλων λαβέ…

  21. Η κα Παραδείση, εκπροσωπεί το κανάλι και ξέρει τι κάνει, τι λέει και πως το λεει. Δεν είναι καιρός για πρόστιμα. Ο Στέφανος το γνωρίζει.

    1. Αγαπητή και έγκριτη κυρία DESPOINA GEORGIOU….
      Οι παρουσιαστές του δελτίου είναι δύο, (κυρία Παραδείση και κύριος Σταθάκης) άρα τη προστασία του καναλιού από πρόστιμα (όπως λες) δεν την έχει εργολαβία κυρία Παραδείση.
      Απλά, πρέπει συνειδητοποιήσει ότι η δικηγορία του διαβόλου για να γίνονται πάσες έχει και αυτή τους κανόνες της και καταλάβει επιτέλους πως απέναντι της έχει κάμερα που την έχει συνεχώς στον αέρα, οπότε τους μορφασμούς της άγνοιας, τους βλέπει ακόμα και η 3/χρονη ανιψούλα μου ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  22. …..κάθε φορά που βγαίνει στο παράθυρο ο ΧΙΟΣ….αυτή μειδιά με το κάτω άκρο του στόματος της εκδηλώνοντας με αυτό τον τρόπο ..υποτιμητικά αισθήματα…. το προσέξατε?

    1. Επίτηδες το κάνει. Παίζει ρολο ιντριγκας. Χωστα στεφαναρα!! Φιτσωμα! Φιτσωμα! ΦΙΤΣΩΜΑ!

  23. μεγάλο φάουλ στο Μακελειό που δεν έχει πρωτοσέλιδο το συλλαλητήριο της Κυριακής!!

    1. Ντροπη στο κουμπαριό που κρατά το συλλαλητήριο στο λαγούμη και κρυφο καμαρι.Κρίμα σέ σένα Στέφανε.

Comments are closed.