ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ! ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΤΡΕΝΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ – ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ…. – ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ “ΚΑΙΕΙ” ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

  Κοινοποίηση:
  428208

  Η συνάντηση των δύο πολιτικών ηγετών πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, διήρκησε περίπου μία ώρα, ανάμεσα σε σαχλά γελάκια και εθιμοτυπικές αρλούμπες. Ο Μητσοτάκης συνεχίζοντας την πολιτική των προκατόχων του, δεν σήκωσε ανάστημα στον Ερντογάν και προτίμησε να μείνει στα ευχολόγια και στις copy paste ανακοινώσεις για “θερμό” κλίμα και “εγκάρδιες συνομιλίες”.

  428210

  Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ από την Αμερική, ο Μητσοτάκης δεν πίεσε καθόλου για λύση σε Κυπριακό και Προσφυγικό. Δηλαδή τι περιμένει; Να έρθει όλη η Συρία στο Αιγαίο; Ξανασχοληθήκαμε βέβαια για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης (χρόνια τώρα)…

  Ως απάντηση ελάμβανε τις διαχρονικές μπαρούφες της Τουρκίας όπως ότι βλέπουν θετικά τα ελληνικά αιτήματα και ότι είναι αισιόδοξοι για πρόοδο στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδος – Τουρκίας, το οποίο θα συγκληθεί σε τρεις μήνες.

  Ειδικότερα σε ό,τι αφορά το Κυπριακό, η Ελλάδα εξέφρασε τη στήριξή της στην Κυπριακή Δημοκρατία, αλλά εκεί βρήκε συνάντηση αντίσταση από τον Τούρκο πρόεδρο, ο οποίος θεωρεί ότι η στάση της ελληνοκυπριακής πλευρά δεν είναι εποικοδομητική.

  428209

  Για το μεταναστευτικό, η ελληνική πλευρά ζητά να επανέλθουν οι μεταναστευτικές ροές στον αριθμό που υπήρχε στις αρχές του χρόνου και ήταν μειωμένος. Το μήνυμα της ελληνικής κυβέρνησης ήταν «βοηθήστε μας στο Μεταναστευτικό για να σας βοηθήσουμε και μεις στο αίτημα για αύξηση των πόρων για το Μεταναστευτικό στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

  Η πλευρά της Τουρκίας έθεσε τα γνωστά ζητήματα που την απασχολούν αναφορικά με τη μουσουλμανική μειονότητα στη Δυτική Θράκη και αναφέρθηκε στα δύο μνημεία οθωμανικής πολιτιστικής κληρονομιάς (Αθήνα – Θεσσαλονίκη).

  Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη… συμφωνία για στενή συνεργασία των δύο κυβερνήσεων για την οικοδόμηση καλύτερου κλίματος προς όφελος των λαών των δύο χωρών και της σταθερότητας στην περιοχή.

  Δηλαδή, ως συμπέρασμα της συνάντησης είναι ότι η Τουρκία μόνο απαιτεί, δεν παραχωρεί… Και καλά κάνει από τη στιγμή που ο “παίκτης” δεν δέχεται πίεση από τον απέναντι…

  428208

  Άλλη μια υποτακτική εμφάνιση της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία, άλλη μία επικοινωνιακή επίδειξη του Μητσοτάκη που απλά συνεχίζει την πολιτική υποχωρήσεων που άρχισαν οι προκάτοχοι του.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  5 Σχόλια

  1. ΡΕ ΚΟΥΛΗ ΤΙ ΣΕ ΒΓΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΤΣΙΠΡΑ ;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΥΝΗΓΗΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΧΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΑΤΠΑΞΕ ΧΟΝΔΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Δεν έχει καταλάβει κανένας τι εστί Κουλης. Θα τα δείτε μπροστά σας σε λίγο καιρό. Θα κλαίνε και οι πέτρες.

  3. Με τον τουρκομογκολο παρανοικο οποιος και να ηταν ακρη δεν θα εβγαζε.

  4. Ηθελε ο έρημος να γίνει πρωθυπουργός και δεν γνωρίζει να χωρίσει δυο γαιδουριών άχυρα,θέλει να λέγεται και ηγέτης,τρομάρα του…. Πέρασε από τους ηγέτες αλλά δεν κόλησε!!! Ο Ερντογάν για την πατρίδα του, και τα συμφέροντα της ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ.Ο,τι άφησε ο Τσίπρας θα τα αποτελειώσει αυτός….Δυστυχώς αυτή είναι η ωμή αλήθεια.Δεν είχε το θάρρος να σηκώσει ανάστημα μπροστά σε ένα ΕΡΝΤΟΓΑΝ. Τα παντελόνια τα φοράει για εμφάνηση μόνο,και για το κρύο…Αλλα έλεγε ο Ερντογάν και άλλα έλεγε αυτός…Ερεεεε κατακαημένη Αράχωβα- Ελλάδα.

  Comments are closed.