ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ… ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Ο ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΑΝΙΚΟ, «ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΠΑΤΕΡΑ» ΟΛΟ ΝΟΗΜΑ! ΤΟ ΤΖΙΠ ΜΕ ΤΟ «Κ 13 GRE» ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΧΜΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_17-01-2023

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΤΟΝ ΤΑΦΟ. – «ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ , ΠΑΤΕΡΑ…». ΤΟ ΤΖΙΠ ΜΕ ΤΟ «Κ 13 GRE» ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΧΜΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ . Ο Διάδοχος Παύλος, η συγκλονιστική Άννα Μαρία και ο επικήδειος του στέμματος, προκαλούν τρόμο στο σύστημα της σαπίλας»

    exofyllo17-1

    Διαβάστε ακόμα:

    5 κόφτες στο Market Pass

    Ένας αλλά… Φλώρος!

    Η Ιταλία δεν έχει Ντογιάκους

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. 5 παιδια και αμετρητα εγγονια..κοντα 20 ατομα..και θελετε να να τους ταϊζετε ολους ..δηλαδη να εχουμε να ασχολουμαστε με πριγκιπες και πριγκιπισες οπως θελουν τα Εγγλεζικα tabloids που σπρωχνουν βασιλεία και αριστοκρατια στα προβατα..
      βεβαια θα ταϊζαμε και ολες τις οικογενειες και τους γονους ..αυτοι δεν θα εφευγαν
      μυαλο δεν εχετε

    2. Δεν ξέρω πολλά από Βασίλης και φαρισαίους
      αυτο που ξερω είναι πως η πολιτική σαπίλα μας κυβερνά Δεκαετίες τώρα και η μόνη που Φταίνε για αυτό είναι οι γονεις μας και μετά εσείς που ήσαστε τόσο βλάχοι και Καταπίνετε αμάσητά ότι παπάρια σας λένε προεκλογικά.
      από τη στιγμή που αποδείχτηκε πόσο απατεώνες είναι όλοι αυτοί τα τελευταία 30 χρόνια με κάνει να πιστεύω πως τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα με τον βασιλιά , Τον έβγαλαν από την μέση για να καταστρέψουν τον τόπο και να γίνουν εκείνη ραγιάδες .
      τουλάχιστον από ότι κατι λίγα που ειδα , έχουν αξιοπρέπεια σεβασμό , μιλούν τα Ελληνικά πολύ καλύτερα από ολουσ τους απατεώνες που είναι στην βουλή , αγαπούν την Ελλάδα και πιστεύουν στο Χριστό , έχουν αρχές και φάνηκε , καιρό είχα να δω τέτοιους ανθρώπους , σιχάθηκα να ακούω τους Τωρινούς που μας κυβερνάνε, ανοίγουν το στόμα τους και βγαίνει μπόχα
      τα Ελληνικά τους είναι απαράδεκτα ο τρόπος τους το ίδιο .. ουστ λαμόγια

    3. Παρακαλώ γιατί αποκλείται τα σχόλια μου, επειδή είναι πατριωτικά, εμπεριστατομένα και όχι χυδαία.
      Όταν παντρευτεί η Θεοδώρα τον Ινδό να μας καλέσετε.

    4. Δημοψηφισμα λενε, αλλα θυμαται κανεις πως εγινε; O Kωνσταντινος εκανε δυο μαγνητοσκοπημενα διαγγελματα και ολοι οι αλλοι οργωσαν την Ελλαδα για το οχι , εξ ου και το περιφημο unfair του πατερα Μητσοτακη. Εχει την συμπαθεια πολλων ο Κωνσταντινος γιατι προσπαθησε να διορθωσει τα λαθη του 65 (αναμφισβητα ο ΑΣΠΙΔΑ υπηρχε) και την ορκομωσια της χουντας με το κινημα του Δεκεμβριου του 67 αλλα και με το κινημα του Ναυτικου (κανεις δεν το αναφερει). Ο Καραμανλης τοτε (στο τελευταιο αρθρο της Βραδυνης πριν την κλεισει η Χουντα) ελεγε οτι ο Βασιλευς αποτελει την νομιμοτητα, αλλα τον πουλησε και δεν του τηλεφωνησε ποτε. Ηταν ατολμος επρεπε να παρει το πρωτο αεροπλανο και να ερθει τον Ιουλιο του 74. Υ.Γ. καποιοι μιλανε για μοναρχια αλλα εμεις εχουμε την πραγματικη μοναρχια στην Ελλαδα. Οικογενειες Παπανδρεου (3 πρωθυπουργοι) Οικογενεια Καραμανλη (2 πρωθυπουργοι) Οικογενεια Μητσοτακη (2 πρωθυπουργοι).

    5. Εγώ να πω την αλήθεια περίμενα και Ιορδανίας Βασιλιά διότι τα έχει καλά με τους Σέρβους και άγιο όρος κλπ σίγουρα και με τους δικούς μας κλπ επισεις ο γαμπρός του είναι Έλληνας από Κολομβία και στο γάμο θα βαπτιστεί μουσουλμάνος διότι η κόρη κληρονομει αν δεν βαπτιστεί ο γιος

    6. Στα ξεκουμπιδια ολο το πολιτικο συστημα.Ηρθε η ωρα να κυβερνησουν οι νικητες του Γραμμου και του Βιτσι

    7. Το ζήτημα δεν είναι να αλλάξει η πολιτική σαπίλα με την βασιλική σαπίλα που απομυζούν τον ελληνικό λαό……αλλά να καθαρίσει ο τόπος….

    8. Υπάρχουν άρχοντες υπάρχουν κ κάτι τιποτένια ανθρωπάκια

    9. Δεν γνώριζα οτι είχε γίνει Δημοψήφισμα (Βασιλεία ή οχι)
      και οτι ο Κωνσταντίνος το απεδέχθει κάνοντας στην άκρη.
      Αλλα θυμηθηκα το Δημοψήφισμα του Τσίπρα που το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ.
      Η σύγκριση ΣΕΒΑΣΜΟΥ, ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ βγάζει μάτι.

    10. Η Αυτοκρατορια των Χιλιων Χρονων δεν θα τελειωσει Ποτε !

    11. Τελειωσαται απλα δεν τοχεται χονεψει ακομα………Μπουληδες την θεση σας την πηραν χρονια τωρα τα λαμογια οι Μητσοτακοκαραμανλοπαπανδρειδες που ζουνε βασιλικα σαν και εσας στιν Ελλαδα ομως οχι στα εξωτερικα εις βαρος μας σαν γνησιοι κυφηνες των ξενων ………..Ποσους βασιλιαδες ποια να αντεξει η τσεμπη μας ?????καθησται στα πλουτοι σας στις παμπλουτες γυναικες σας στα εξωτερικα αλλοστε για την Ελλαδα και τους Ελληνες ουτε ο μπαμπας σας ο Τεος ουτε εσεις καναται κατι εστω ελαχιστο τοσα χρονια τιποτε μονο να παρεται και εσεις εισασταν και ειστε…ουτε καλα καλα τους ταφους των προγονων σας διατηρησαται περειμαιναται απο τα εδω λαμογια και απο τους φορους μας τελευταια στιγμη για να τους μπαλωσαται να καναι show……….

    12. ΑΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, τ. ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!!!!!

    Comments are closed.