ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Η ΕΛΛΑΣ ΘΡΗΝΕΙ ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ – ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

    Κοινοποίηση:
    erdogan_mitsotakis

    Ο Δένδιας ήθελε να στείλει στην ΕΜΑΚ στη Σμύρνη, ο Κούλης σήκωσε το τηλέφωνο και δήλωσε την… στήριξη του στον Ερντογάν για τη συμφορά που έφερε ο Εγκέλαδος. Ανέκαθεν στον καιρό της μεταπολίτευσης, η Ελλάδα ήταν ο καρπαζοεισπράκτορας της Τουρκίας ειδικά τον τελευταίο χρόνο που αλωνίζουν οι νεοθωμανοί ασελγώντας στα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

    Δεν φτάνει που η ελληνική υφαλοκρηπίδα έχει γίνει κουρελόχαρτο με την… άδεια της Ελληνικής Κυβέρνησης, οργή προκαλεί και το γεγονός ότι ο Κούλης σήκωσε το τηλέφωνο για να… ευχηθεί στον Ερντογάν και αν τον ευχαριστήσει στο διάγγελμά του “για τη θετική ανταπόκριση”.

    Πάρτε λοιπόν τα αποτελέσματα αυτής της επίθεσης φιλίας. Επέκταση μέχρι της 14 Νοεμβρίου ανακοινώθηκε πριν λίγο από την Τουρκία στην NAVTEX που αφορά τις σεισμικές έρευνες του Oruc Reis, όπως μεταδίδει τουρκικό ΜΜΕ.

     

    Προσέξτε το βόρειο άκρο της περιοχής που δεσμεύουν. Φτάνει μέχρι τις παραλίες της Ρόδου. Ακριβώς στα 6 ν.μ για να μην παραβιαστεί βεβαίως βεβαίως η… “κόκκινη γραμμή” του Μητσοτάκη.

    Και γιατί να μην το κάνουν άλλωστε; Βλέπουν απέναντί τους αποφασιστικότητα; Βλέπουν απέναντί τους μια ισχυρή Κυβέρνηση; Θα το πάνε μέχρι τέλους γιατί έχουν απέναντί τους γιουσουφάκια και είλωτες της Μέρκελ. Ήδη απεμπολίσαμε το δικαίωμα επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ σε λίγο θα τους υποδεχτούμε στα λιμάνια μας με φιλαρμονικές και παραδοσιακά εδέσματα.

    Μόνο θλίψη και οργή για αυτούς που έφεραν τον ελληνικό λαό σε αυτήν την ταπείνωση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Κουλη πες αλευρι το φιλαρακι σου ο Ερντογαν σε γυρευει

    2. Κρυβει κατι που δεν ξερουμε; Τετοια υποταγη ειναι.ανεξηγητη λεει η κασσανδρα στο σχολιο της. Δηλαδη εσυ μολις τωρα αρχισες να υποψιαζεσαι και να.αναρωτιεσαι.. Παρε 5 προκαταβολη να μη στα χρωσταω ηλιθια κυριακατικα
      Ποσες χιλιαδες βλαμμενοι υπαρχετε σ αυτη τη χωρα επιτελους και.μας καταστρεφετε

    3. Ο κουλης ειναι σαν το γραμματοσημο οσο πιο πολυ τον φτυνουν τοσο πιο πολυ κολλαει

    4. Ο Ερτογαν τον φτινει και αυτος λεει οτι βρεχει Ηπληρης ξεφτιλα Πως να μας παρουν στα σοβαρα τα αλλα κρατη Τετοιο χαλι ποτε δεν ειχαμε Κρυβει κατι που δεν ξερουμε ισως Γιατι τετοια υποταγη ειναι ανεξιγητη Εν ολιγοις Η σημφορα μας εχει βρει και εμεις καθομαστε και παρακολουθουμεο την καταστροφη μας να ερχεται απλα σαν θεατες ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ

    5. Κουλης Χρυσος……!! Ο μεγαλυτερος πολιτικος απατεωνας της πολιτικης ιστοριας της πατρδιος μας! Πιο δοσιλογος, πιο προδοτης πεθαινεις! Οι εντολες της Λεσχης Μπελντεμπεργκ, υλοποιουνται κατα γραμμα στο
      επακρο! Και ο αρχιερεας, βλεπε Κισσιγκερ, τριβει τα χερια του απο χαρα, γιατι βλεπει οτι το γιουσουφακι του
      εκτελει ολες τις εντολές του!!!!Ας γινουμε λοιπον ολοι Πακιστανοι να βγουμε στους δρομους για αντισταση, πρινο
      ειναι παραπολυ αργα! Αφου αυτοι ετσι και αλλιως εχουν το ελευθερο, δεν ειναι Ελληνες!!!!

    6. Όταν γράφεις αυθόρμητα ότι σκέφτεσαι μπορεί να μην είναι εντελώς πετυχημένο μερικές φορές αλλά νιώθεις ελεύθερος!

    7. Ζήτω τα κατάφερα σε ξύπνησα!!!
      Πολλά φιλιά κούκλε!!

    8. Πραγματικά είμαι τόσο χαρούμενος για την θετική ανταπόκριση του Ερντογάν στο παρακαλητό του Μητσοτάκη. Μας αφήνουν να τους βοηθήσουμε, εχω συγκινηθεί τόσο πολύ τώρα… τέτοιο επίπεδο φιλίας Ελλάδας – Τουρκίας επιτυγχάνεται για πρώτη φορά στα χρονικά… Αν μας αφήνανε να τους πάρουμε και καμιά πίπα στους σεισμόπληκτους θα ένιωθα πολύ πιο συναισθηματικά ολοκληρωμένος!

    9. Ένας τεχνητός Σεισμός ως ανοσοδιεγερτης της διπλωματίας.Μονο που τα ζώα δε μπορούν να μιλήσουν !!
      Στη προσπάθεια τους βγάζουν αναρθρες κραυγές!!

    10. Ο Ερντογάν θα μπορούσε να παρομοιαστεί με τον Τιτανικό που κουνιοταν – κουνιόταν μέχρι που την έφαγε από το Παγόβουνο!!

    11. Όταν είσαι εθελόδουλος και νεοταξίτης εθνομηδενιστής αυτά παθαίνεις.
      Δίνεις σβέρκο για καρπαζιές, για να μην πω τίποτα χειρότερο.

    12. Ο μόγγολος δεν κάνει κάτι παραπάνω απο αυτό που συμφώνησαν και του έδωσε ο κούλης , είναι ολοφάνερο πια οτι έδωσε την ΑΟΖ γι αυτό και δεν κουνιέται τίποτα .Και γεώτρηση θα κάνει και οτι θέλει, η προδοσία έχει τελειώσει, απλά δεν έχει βγει δημόσια και επίσημα ακόμα αλλά θα γίνει και αυτό στο μέλλον.

    13. Άντε μωρέ με το μαλακα το μασόνο το ανθελληνικό αρχίδι του Δράκουλα τέκνο γαμω το σπίτι του.

    14. “”Ο Δένδιας ήθελε να στείλει στην ΕΜΑΚ στη Σμύρνη,”” “” ο Κούλης σήκωσε το τηλέφωνο και δήλωσε την… στήριξη του στον Ερντογάν”” για τη συμφορά που έφερε ο Εγκέλαδος. Ανέκαθεν στον καιρό της μεταπολίτευσης, η Ελλάδα ήταν ο καρπαζοεισπράκτορας της Τουρκίας “” ειδικά τον τελευταίο χρόνο που αλωνίζουν οι νεοθωμανοί ασελγώντας στα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.”” ολα αυτα τα βλεπουν τα ελληνοειδη απο την δικη τους α-γνωση πλευρα. ολα αυτα ομως δειχνουν οτι η ελλαδα ειναι οπισθι’οσφηνα της τουρκιας. το γλυψιμο του ταχα μου ντε ενδιαφεροντος ειναι απλως για ΙΣΩΣ καλυτερη μεταχειρηση των ελληνο-πολιτικων-προδοτων οταν η ελληνοειδης μαζα θα μαθει οτι η ελλαδα ειναι τουρκευμενη παλι.

    Comments are closed.