ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΟΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ – ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ Ο 66ΧΡΟΝΟΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    lagonisi1

    Αναγνώστης βρέθηκε στον τόπο που έγινε το περίεργο δυστύχημα του 66χρονου Κωνσταντίνου Χρυσάγη, του διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ.

    Όπως μάς ενημέρωσε το άσπρο βαν με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή του, ήταν με κατεύθυνση προς Αθήνα και όχι προς το Σούνιο. Όπως του είπαν αυτόπτες μάρτυρες, καθώς ο ίδιος ήταν “μπλοκαρισμένος” στην κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα, το βαν παρέκκλινε δεξιά για να γλιτώσει την πρόσκρουση και η μηχανή πέρασε ξυστά πίσω αριστερά και έσκασε μετωπικά στο άλλο αυτοκίνητο”.

    lagonisi lagonisi2

    Άλλος αναγνώστης που επίσης, είναι κάτοικος της περιοχής, από τις πληροφορίες που συνέλεξε “η μηχανή έτρεχε τόσο, που δεν υπήρχε λόγος να βγει στο αντίθετο ρεύμα, λες και τον κυνηγούσαν”!

    Πολύ περίεργα πράγματα…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Στέφανε, υπάρχει νεκρός σταθμάρχης και στο Βόλο! 2 νεκροί σταθμάρχες σε 3 μέρες. Ούτε στο NOOR 1 δεν υπήρχαν 2 νεκροί σε 3 μέρες. Στο NOOR 1 τους τρώγανε έναν έναν και με απόσταση εβδομάδων! Εδώ άμεσα τους σταθμάρχες! Και τα τρένα ακόμα να λειτουργήσουν, γύρευε τι κίνδυνοι υπάρχουν και τι φαγοπότι έπεσε από το συνταγματικό τόξο για να ξεφτιλίζονται έτσι και τα τρένα να είναι σε ακινησία ακόμα!

    2. Μέχρι τις εκλογές, αν γίνουν και όποτε γίνουν,
      Προσέχετε πολύ!
      Πως κυκλοφορείτε,
      Τι και που τρώτε,
      Με ποιους συναναστρέφεστε.
      Η διεθνής μαφία,
      Θέλει σταθερή και δίκη της κυβέρνηση στη περιοχή και ο κουλης είναι ο άνθρωπος των.
      Είναι επαγγελματιες αδίσταχτοι

    3. Υπάρχουν συσκευές που “θολώνουν” το μυαλό, δηλ το άτομο είναι σαν σε ύπνωση. Αυτά υπάρχουν από πολύ παλιά! Αμερικάνικα κόλπα!

    4. Επίσης συνέβη και ΑΛΛΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ που σκοτωθηκε ταξιδεύοντας προς τον Βόλο την Παρασκευή.

    5. Η… δολοφονικη μαρμαγκα την εκανε λαμογια? Πολυ… βανακι δουλευει! Αμερικανικο….εθιμο…ξεφορτωματος επικινδυνων για την….ολιγαρχια!

    6. Στο noor 1 νομίζω είναι 10 οι νεκροί μέχρι σήμερα, εδώ τώρα άρχισαν!

    7. τα δεύτερα τρεισήμισι χρόνια του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ξεκίνησαν με τα τεμπη. όλοι στις κάλπες για να συντομεύουν οι μέρες του αντιχριστου και να μην τον υποφέρουμε χρόνια να πάει εκεί που ανήκει δηλαδή στο διαόλο.

      1. Όλοι φωνάζω καιρό σε συγγενείς, φίλους, συναδέλφους ας βγει πρωθυπουργός ο κανένας παρά αυτός. Δεν υπάρχει χειρότερος, τους ξεπέρασε όλους. Μόνο αυτός μπορεί να κάνει χειρότερα πράγματα που δεν μπορεί να φανταστεί το μυαλό μας. Μερικά που πληροφορούμαι, αν δεν έχεις ενεργειακό πιστοποιητικό για το σπίτι δεν θα μπορείς να το πουλήσεις ή να το νοικιάσεις, τα αυτοκίνητα κάθε χρόνο ΚΤΕΟ, η βενζίνη στο Θεό και προπαγάνδα με τιμωρίες και απαγορεύσεις προς όφελος των ηλεκτρικών, καμιά επιδότηση στο ρεύμα και οι λογαριασμοί εκτός ελέγχου, να πέσει πρέπει με μαζική συμμετοχή και όχι αποχή.

    8. Φως φανάρι το σκηνικό.Η Μαφία των 300ων Gangsters έβγαλε από την μέση μέσω τροxαίου τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ ο οποίος ήταν υπεύθυνος όλου του σιδηροδρόμου.Με λίγα λόγια θα έλεγε πολλά και τον στείλανε.Η μαφία είναι συγκεκριμένη με τον δράκουλα ως άρxων.Το ίδιο σάπιο σύστημα πήγε να βγάλει από την μέση τον Χίο.Η Εισαγγελία Αθηνών καλύπτει όλα τα κακουργήματα και xώνει στην φυλακή τους πτωxευμένους Έλληνες που λόγο κλοπής των απατεώνων της Βουλής δεν διαθέτουν xρήματα να πληρώσουν τις υποxρεώσεις τους.Αρα πολιτικοί και Εισαγγελείς και φυσικά ο στρατός που κάθεται και βλέπει είναι προδότες του κερατά και Τουρκοσποροι.

    9. Αποκλείεται να εμπλέκεται ο Κούλης με τον ανιψιό.

    10. Και τα δυο αυτοκίνητα ήταν στο κόλπο. Είχαν 27 μέρες να το σχεδιάσουν και να το κάνουν φαίνεται τυχαίο. Και σίγουρα τον παρακολουθούσαν πολλές μέρες τον άνθρωπο.

      1. Δολιοφθορά σε τιμόνι ή φρένα μηχανής δεν παίζει;

    11. Τα έχουμε δει στο Χόλυγουντ αυτά. Τον εμβόλισε το βαν και για το αποφύγει έφυγε μπροστά και προσέκρουσε στο αυτοκίνητο που ερχόταν.

    12. Η Τατιάνα αμέσως έβγαλε γνωμάτευση “έσκασε από τη στεναχώρια του ο άνθρωπος”

      τι ρόλο βαράει αυτό το ζεύγος Τατιάνα-Εισαγγελάτος πραγματικά ξέρω. Τόσο ξεδιάντροπα πουλημένοι στην κυβέρνηση

    Comments are closed.