ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 40ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΧΙΟ: ΤΟΥ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ, ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ!

  Κοινοποίηση:
  ΧΙΟΣ

  Ο άτυχος άντρας είχε εκλεγεί τοπικός σύμβουλος στο χωριό του το 2010 και διατηρούσε οβελιστήριο στην περιοχή – Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Χίου ενώ το πτώμα του 40χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή

  Ο Χρυσοβαλάντης Αλεξανδρής είναι ο 40χρονος πατέρας, δύο παιδιών που βρήκε τραγικό θάνατο από τις μαχαιριές ενός 25χρονου, τα ξημερώματα του Σαββάτου στο χωριό Λιθί της Χίου.

  Ο άτυχος άντρας είχε εκλεγεί τοπικός σύμβουλος στο χωριό του, το 2010 και διατηρούσε οβελιστήριο στην περιοχή.

  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τους κατοίκους του χωριού, το θύμα, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών είχε πάει για ποτό στο μπαρ όπου δούλευε ο δράστης με την κοπέλα του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες , ο 25χρονος ενοχλήθηκε άσχημα όταν το θύμα άρχισε να παρενοχλεί τη νεαρή κοπέλα και «τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν».

  IMG_8056

  Ο δράστης έβγαλε μαχαίρι με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 40χρονου πατέρα.

  Η αστυνομία ερευνά τα ακριβή αίτια, με κάποιους από τους μάρτυρες να αναφέρουν ότι πιθανόν να αποδίδεται σε παρεξήγηση από την πλευρά του δράστη θεωρώντας ότι ενόχλησε την κοπέλα του. Η οικογένεια του άτυχου 40χρονου είναι συντετριμμένη.

  «Μεγάλωνε με τη γυναίκα του τα δύο ανήλικα παιδιά τους, πολύ γνωστός στην περιοχή, διατηρούσε οβελιστήριο, δεν είχε πειράξει κανέναν. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τον σκότωσαν για μια κοπέλα που μπορεί να είναι και παρεξήγηση» ανέφερε μια γυναίκα , κάτοικος του χωριού.

  IMG_8058

  Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Χίου ενώ το πτώμα του άτυχου 40χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  21 Σχόλια

  1. Επίσης ίσως γλίτωσαν και κάποια ζωάκια και πτηνά…θεια δική.. Το νησί που σκοτώνει ότι το πλησιάζει από το ζωικό βασίλειο… ΝΟ1 στον κόσμο.

   1. Όλα εδώ πληρώνονται…πολύ σωστά το είπες… και τα ζώα ψυχές είναι… ανάπαυση ας έχει η ψυχή του και καλό παράδεισο…

   2. Σωστά. Τώρα ο τοπικός σύμβουλος…λες και είναι κάποια σπουδαία θέση, ένιωσε την γλύκα του θανάτου που απλόχερα έδινε στα ζωάκια.
    Και κυνηγός και γυπαετός πάνω σε μια κοπέλα που ηλικιακά θα μπορούσε να ήταν κόρη του ο εκλιπών.

    1. Ότι πρέπει να γυρίσεις στο Δημοτικό λέει και να σε αναλάβει η Πρόνοια, γιατί σκατά ανατροφή σου έδωσαν…

  2. Όταν πειράζεις τις γυναίκες των άλλων και κάνεις και μαγκιές αυτό είναι το αποτέλεσμα

  Leave a Response