«ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ» (;) Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ GIUSEPPE DE DONNO! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ Η ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΓΙΑΤΡΟΥ

  Κοινοποίηση:
  De-donno-Gates-ok

  «Η θεραπεία μου είναι δημοκρατική.
  Γι’ αυτό βάλουν εναντίον μου.
  Η θεραπεία με πλάσμα είναι φθηνή,
  λειτουργεί τέλεια,
  δεν βγάζει δισεκατομμύρια

  Κι εγώ είμαι επαρχιώτης γιατρός,
  δεν είμαι μέτοχος πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών (Big Pharma)»
  Giuseppe De Donno, Μάης 2020

   «Αναπαύσου εν ειρήνη Καθηγητή De Donno»
  «
  Ένας Άγγελος έφυγε για την τιμιότητα του!
  Όλοι ζητάμε έρευνες και δικαιοσύνη για τον Γιατρό ντε Ντόνο!
  »

  Συγκλονισμένη η Ιταλική κοινωνία από την “αυτοκτονία” του 54χρονου Καθηγητή Πνευμονολογίας Giuseppe de Donno, του ήρωα γιατρού που τόλμησε τον Απρίλη του 2020 να παραβιάσει τα πρωτόκολλα του Ιταλικού Υπουργείου Υγείας, τα οποία απαγόρευαν τη διενέργεια νεκροψίας σε νεκρούς από κορωνοϊό, που εφεύρε τη θεραπεία με πλάσμα όσων νόσησαν από τον ιό και μάλιστα δέχτηκε εισβολή του ειδικού υγειονομικού σώματος των Καραμπινιέρων για να την διακόψει τη θεραπεία με πλάσμα ως μη εγκεκριμένη από τα “κυβερνητικά υγειονομικά πρωτόκολλα“.

  Οι προσωπικοί του φίλοι, οι χιλιάδες που θεραπεύτηκαν από τα χέρια του Γιατρού της “Ιπποκράτειας Ιατρικής”, οι πλατείες που καθημερινά διαδηλώνουν εναντίον του απαρτχάιντ (υγειονομικό διαβατήριο, υποχρεωτικότητα εμ βολιασμού), ξεσπούν και μιλούν ανοικτά για δολοφονία.

  Στη σελίδα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, την αφιερωμένη στο έργο του Giuseppe De Donno, ο κεντρικός σχολιασμός:

  «Αλήθεια, υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι ο Δρ. De Donno αυτοκτόνησε;
  Ή μαζί σας, ή εναντίον σας!
  Αστειεύεστε… στ’ αλήθεια;
  Ο Δρ. Ντε Ντόνο, δεν θα είχε αυτοκτονήσει ποτέ. Ποτέ!
  Την Αλήθεια γι’ εκείνον ο οποίος θα μας είχε σώσει από την αρχή.
  Δυστυχώς “εκείνοι” το γνώριζαν. Θα πληρώσετε, και θα είναι οι άνθρωποι αυτή τη φορά που θα απαιτήσουν να πληρώσετε.
  Η πυραμίδα σας θα καταρρεύσει!
  Κι η κατάρρευση θα ξεκινήσει από τη βάση, από τα θεμέλια. Η πυραμίδα σας θα καταρρεύσει και τότε θα φοβηθείτε στ’ αλήθεια αυτό που σας οδήγησε να σκοτώσετε ένα καλό άνθρωπο, έναν καλό γιατρό.
  Αναπαύσου εν ειρήνη
  »

  Ίσως δεν θα μάθουμε ποτέ αν αυτοκτόνησε, ή “αυτοκτόνησαν” τον Τζιουζέπε… Ένας Άνθρωπος (με κεφαλαίο Α), ένας λαμπρός και θαρραλέος Γιατρός, ένα Επιστήμονας με πίστη στην Ιπποκράτεια Ιατρική, που δεν πρόδωσε τον όρκο του, που έσωσε πολλές ζωές στις πιο σκοτεινές στιγμές της επιδημίας, ένας Μέντορας για πολλούς που έδωσαν κύρος και λαμπρότητα στη Μάντοβα, την Ιταλία, τον κόσμο ολόκληρο.

  Ας δούμε πως τον αποχαιρετούν οι αγαπημένοι του φίλοι, με χαρακτηριστικά σύμβολα της ακούραστης δράσης του για τον Άνθρωπο:

  «Πρώτα σε συκοφαντούν, μετά σε απομονώνουν, κατόπιν σε δολοφονούν»…τόνιζε ο Δικαστής Τζοβάνι Φαλκόνε, που ηγήθηκε του αγώνα εναντίον της Μαφίας, όταν εξηγούσε πως δρα η μαφία. Δολοφονήθηκε στις 23 Μάη 1992, σε ηλικία 53 χρόνων, μαζί με την γυναίκα του και τρεις από τους σωματοφύλακές του, με δυναμίτη 350 kg τοποθετημένο στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το αεροδρόμιο του Παλέρμο με την πόλη.

  «Σώζω ζωές με πλάσμα αίματος κι από τη Ρώμη μου στέλνουν τους Καραμπινιέρους» σε συνέντευξή του όταν το κράτος έστειλε τους Καραμπινιέρους κι άσκησαν δίωξη για αντιμετώπιση του κορωνοϊού με μεθόδους που δεν περιλαμβανόταν στο “υγειονομικό πρωτόκολλο” της κυβέρνησης.
  «Τζιουζέπε ντε Ντόνο 1967 – 2021 – Κι εγώ “νεκρός από κορωνοϊό»
  «Ξέρω πως λειτουργεί, είδα με τα μάτια μου τους ασθενείς να θεραπεύονται. Όμως, φαίνεται πως το γεγονός δεν ενδιαφέρει κανέναν. Τζιουζέπε ντε Ντόνο»… Αυτός ήταν ο Τζ. ντε Ντόνο, μας θυμίζει η φίλη του.

  Για να κατανοήσουμε τα παραπάνω πρέπει να γυρίσουμε λίγο στις αρχές του 2020 και συγκεκριμένα στις 21 Μάη 2020, όπου στο άρθρο του ο Fabio Giuseppe Carlo Carisio περιγράφει πως αντιμετώπισαν τον Καθηγητή και τη θεραπεία με πλάσμα οι “επιστήμονες” της κυβερνητικής επιτροπής αντιμετώπισης κορωνοϊού κι η ιταλική κυβέρνηση (αρκεί ο τίτλος του άρθρου για το κλίμα εκείνης της περιόδου), ενώ σ’ ολόκληρο τον κόσμο τα ΜΜΕ έχουν την Ιταλία σε καθεστώς αποδεκατισμένης από τον ιό χώρα:

  «DE DONNO» ΠΛΑΣΜΑ: ΜΙΑ ΜΠΙΖΝΑ (ΣΥΜΦΩΝΙΑ) METAΞΥ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ (Big Pharma), ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ [κόμμα Δημοκρατικής Αριστεράς] ΚΑΙ ΓΚΕΙΤΣ
  Μέσω μιας ισραηλινής εταιρείας
  «Ο Κύριος εκτιμάει των δίκαιων τη συμπεριφορά, ενώ η συμπεριφορά των ασεβών οδηγεί στην καταστροφή»
  Αγία Γραφή (Ψλ 1–41)… 21 Μάη 2020
  Το άρθρο στην αγγλική: Plasma-Therapy for SARS-2 in Bill Gates’ Claws through Italian & Israeli Big Pharma

  Σήμερα, μετά την “αυτοκτονία” του Καθηγητή Τζιουζέπε ντε Ντόνο, γράφει ο αρθρογράφος του παραπάνω άρθρου, Fabio Giuseppe Carlo Carisio, μεταξύ άλλων και με σχετικές φωτογραφίες:

  Του Fabio Giuseppe Carlo Carisio

  Τίτλος: «ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ (?) DE DONNO, ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. Η θεραπεία που ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ το Δημοκρατικό Κόμμα της Αριστεράς, τις Πολυεθνικές Φαρμακοβιομηχανίες (Big Pharma) και τον Γκέιτς.»

  «Ο Giuseppe De Donno, ο γιατρός που έγινε διάσημος κατά τη διάρκεια της πανδημίας που ανακάλυψε και πρότεινε τη θεραπεία με το υπερανοσολογικό πλάσμα για να νικήσει τον Covid, έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της 27ης Ιούλη. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Gazzetta di Mantova”, τα αίτια και οι λόγοι που οδήγησαν τον γιατρό να αυτοκτονήσει είναι ακόμα άγνωστα. Ο Δρ Ντε Ντόνο ήταν επικεφαλής πνευμονολογίας στο νοσοκομείο Carlo Poma στη Μάντοβα και μαζί με το Νοσοκομείο της Παβίας, πειραματίστηκε με επιτυχία στη θεραπεία με πλάσμα (θεραπευτική πλασμαφαίρεση).

  […] Ο διακεκριμένος πνευμονολόγος έγινε 54 ετών στις 2 Ιούλη του 2021. Βρέθηκε νεκρός από τους συγγενείς του στο σπίτι του στο Κουρτατόνε, στα περίχωρα της Μάντοβα. Σύμφωνα με τις πρώτες φήμες, πέθανε με απαγχονισμό […].

  […] Ήταν από τους πρώτους που παραβίασε τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας και πραγματοποίησε τις αυτοψίες, που είχε απαγορεύσει ο μέχρι σήμερα υπουργός Υγείας Ρομπέρτο Σπεράντσα (κόμμα Δημοκρατικής Αριστεράς), ανακαλύπτοντας τους θανατηφόρους μικροθρόμβους μαζικών πνευμονικών εμβολών και στη συνέχεια το πλάσμα που θεράπευσε τους ασθενείς μέσω μετάγγισης. Πλάσμα από ασθενείς με πλούσια ανοσοποιητικά αντισώματα. Για αυτή τη θεραπεία του έστειλαν Νοσοκομειακή Επιθεώρηση (Υγειονομικό Σώμα Καραμπινιέρων), όταν επέκρινε το Υπουργείο Υγείας και πρότεινε την καινοτόμο θεραπεία του.

  Τα φέρετρα των φερόμενων νεκρών του Covid-19 μεταφερόταν στα κρεματόρια στο Μπέργκαμο, υπό την ένοπλη επίβλεψη του Ιταλικού Στρατού και χωρίς τις προηγούμενες αυτοψίες να επιβεβαιώσουν τα αίτια του θανάτου»… καταλήγει το σημερινό άρθρο του Fabio Giuseppe Carlo Carisio.

  press-gr.com

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  17 Σχόλια

  1. Ο αυτοκτονημένος Δρ.Τζουσέπε Ντόνο
   Δηλώσεις τού Ματέο Σαλβίνι Λίγκα του Βορρά
   “Δέν ήθελα νά τό πιστέψω.Χάσαμε έναν υπέροχο άνθρωπο έναν σπουδαίο γιατρό πού αγωνίστηκε σάν λιοντάρι κατά τού κορωνοιού γιά νά σώσει ζωές,συχνά εναντίων όλων καί ενάντια σέ όλα.Είς τό επανιδείν Τζουζέπε.Αφήνεις μεγαλο κενό.
   Γεωργία Μελόνι αρχηγός τού κόμματος Αδελφοί τής Ιταλίας
   “Είμαστε βαθιά κλονισμένοι καί λυπημένοι από τόν τραγικό θάνατο τού Δόκτορα Τζουσέπε Ντόνο πρώην διευθυντή τού νοσοκομείου Carlo Poma στήν Γένοβα πού αγωνίστηκε στήν πρώτη γραμμή κατά τού κορωνοιού καθηγητή τής θεραπείας μέ υπερανοσολογικό πλάσμα”
   O δημοσιογράφος Gabriele Ansaloni.
   ” Θυμάμαι τήν συνέντευξη πού εκανα μαζί του όταν έγινε ήρωας διότι έσωσε 58 από 58 ετοιμοθάνατους πού είχαν ασθενήσει από κορωνοιό”
   Τά ΜΜΕ στήν Ιταλία κάνουν ανακοινώσεις γιά δήθεν αυτοκτονία.Ο δικός μας γιατρός ό Αχιλλέας Αναγνωστόπουλος ό σωτήρας μέ τά λεμφοκύτταρα κατά τού κορωνοιού είναι σέ άμεσο κίνδυνο.Ο γουρλομάτης είναι αδίστακτος.Αυτός έβαλε τούς φονιάδες του νά δολοφονήσουν τόν Στέφανο Χίο.
   Αν τού πούνε τά αφεντικά του βγάλε από τή μέση τόν Αναγνωστόπουλο γιατί μά χαλάει τά σχέδια μέ τά εμβόλια,θά τό κάνει αμέσως.
   Γιάννης Λάκων

  2. Ο Χριστος υπάρχει και είναι το φως το αληθινό! Είναι η οδός, η Αλήθεια και η Ζωή!
   Σέβεται την ελευθερία και το αυτεξουσιο του κάθε ανθρώπου, και όποιος θέλει τον ακολουθεί.

  3. αθάνατος! καλό Παράδεισο! η παγκόσμια Μαφία τον τελείωσε!

  4. Η λεπτότητα στη διαπλοκή και ο τρόπος δράσης των εγκληματιών στην Ιταλία καθιστά την χώρα αυτή κέντρο αναφοράς για μελέτη και εκπαίδευση όλων των εγκληματιών πάσης φύσεως σε αυτόν τον πλανήτη.
   Σκεφτείτε ότι για να δολοφονηθεί ο Φαλκόνε χρησιμοποιήθηκαν 350Kgr δυναμίτης παγίδευσαν έναν πολυσύχναστο δρόμο σε ένα μήκος περίπου 100 μέτρων χρησιμοποίησαν μηχανισμό πυροδοτήσεως εξ αποστάσεως με ανθρώπους από απόσταση και σε οπτική επαφή με τον στόχο και…………..ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είδε ούτε άκουσε κάτι! ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ITALIA GLORIOSA!

  5. Η ανθρωπότητα είναι σε ανοιχτό πόλεμο με τη νέα τάξη. Πρέπει να το έχει καταλάβει και ο τελευταίος ηλιθιος πλέον.

  6. Στέφανε τόλμησε να τα βάλει με τους εβραιοπροσκυνημένους Μαφιόζους και την βρώμικη μπίζνα του κοροϊδοιού!
   Καλό ταξίδι Γιατρέ – Ηρωα. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!

  7. Όσο γίνονται τέτοια γεγονότα τόσο μας επιβεβαιώνουν για το τι συμβαίνει με την πανδημία και τα εμβόλια

  8. Παιδιά το έχουμε ξαναπεί: Ζούμε το βιολογικό μέρος του τρίτου παγκοσμίου πολέμου. Έρχονται χειρότερα πράγματα που θα απειλήσουν τις γνωστές και αυτονόητες ελευθερίες του ανθρωπίνου γένους. Όλες οι κατακτήσεις για ελευθερία που υπογράφτηκαν με αίμα καταρρέουν με την συνωμοσία του κορονοϊού. Τα πράγματα είναι δύσκολα και μόνο αν κάποιος μπεί μπροστά στον αγώνα εδώ στην Ελλάδα αλλά και παντού ίσως ξυπνήσουν οι λαοί. Διαφορετικά μοναδική ελπίδα ο Χριστός με παγκόσμια γεγονότα.
   ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ……………………………..
   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…………………..

   1. Ποιος Χριστός, ποιος Μωάμεθ και ποιος Βούδας εν έτει 2021;
    Ακόμα πιστεύετε αυτά τα παραμύθια;
    Ξυπνήστε επιτέλους!!!

    1. Εσύ τί πιστεύεις ότι έγινε το μεγάλο μπάμ και σιγά σιγά οι πέτρες έγιναν άνθρωποι μετά από συνδυασμό δισεκατομμυρίων συμπτώσεων;

  9. Λοιπόν ειναι ξεκάθαρο το σχέδιο. Όποιος
   Μπαίνει εμπόδιο στις φαρμακευτικές αυτοκτονεί
   Καλό παράδεισο στον μεγάλο γιατρό.

  10. Γιατρε ελαφρυ το χωμα που σε σκεπαζει! Εισαι ενας Ηρωας!

  11. Ασ αναπαυθεί εν ειρήνη την αυτοκτονία την θεωρώ δειλή πράξη την δολοφονία εφικτή,,στην Ιταλία υπήρξαν γιατροί τίμιοι δοκιμάστηκαν από την αρχή με το μικρόβιο άλλοι τους έδωσαν χρήματα άλλοι αρνήθηκαν την πολιτικοι και άλλοι αυτοκτονούν αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στην ιατρική τίμια επιστήμη η οργανώσεις που τροφοδοτούν με χρήμα την εκάστοτε κυβέρνηση λαών είναι ότι ποιο βάναυσο μπορεί να συμβεί η οργανώσεις φτάνει για όλα

  12. Τους δικούς μας της ομάδας του Παπανικολάου με τα Τ-λεμφοκύττρα απλά τους έθεσαν κάποια στιγμή αυστηρότερες προδιαγραφές από ενδιαφέρον προς τους ασθενείς και έτσι καθυστέρησε η έρευνα για την οποια οι άνθρωποι ψάχναν κάποια ψωροχιλιάρικα για να την συνεχίσουν.
   Εδώ ακόμα δεν τους έστειλαν τους Υγειονομικούς Καραμπινιέρους καθώς κάποιοι άλλοι είχαν αναλάβει μέσα από τα ΜΜΕ την υποβάθμιση όλης αυτής της προσπάθειας.
   Προσοχή λοιπόν στις αυτοκτονίες.

  Comments are closed.