ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ – ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ “ΕΣΠΑΣΕ” ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑΣΕ ΣΕ ΕΝΑ… ΣΤΕΝΟ – ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ!

    Κοινοποίηση:
    Νέα εικόνα

    Τελειώσανε οι χώρες της Ευρώπης. Ισλαμοποιηθηκαν και δεν υπάρχει γυρισμός.

    Δεν μλάμε για βιαιοπραγία. Μιλάμε για δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι. Μαροκινός στην Ισπανία αφού την “έσπασε” στο ξύλο στο στενό και την βίασε..

    Σε λίγο και στη χώρα μας.

    ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    65 Σχόλια

    1. Η κοπέλα αν δεν έχει πάθει διάσειση εγκεφάλου, σίγουρα θα έχει κακώσεις και εσωτερική αιμορραγία. Ας τολμήσουν να κάνουν και εδώ τα ίδια που ήδη τα κάνουν και θα περάσουν καλά.

    2. Μήπως ρε μακελειό να κόψεις τη δυνατότητα σχολιασμού;
      Μπαίνουν όλοι και ξεκαβλωνουν στα σχόλια.
      Όχι άλλα σχόλια ρε πράξεις θέλουμε.

    3. Ρε Μακελειό τι σύντομα και στην χώρα μας λες. Εννοείται αυτά γίνονται εδώ και καιρό ΚΑΙ στην χώρα μας. Ξεχάσες την Μυρτώ? Για να μην πούμε ότι ήδη στην Ελλάδα είναι πολύ χειρότερα απο πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.

    4. Ας τολμήσουν να κάνουν τέτοια στην Ελλάδα κ ας δεις ρατσισμό που θα πέσει ..τα ίδια θέλουν κ αυτοί να τους κάνεις κ δειγματισμο στο κέντρο της Βουλής σε αυτες της αδελφές που υποτίθεται κυβερνούν οι λουγκρες !!!!

      1. Έχουν κάνει και έχουν τολμήσει. Όλοι αυτοί έχουν δολοφονίες σε νησιά και αλλού χρόνια τώρα και μεγαλώνει το κακό. Μη λες ότι να ναι.

    5. και αυτή προκαλούσε με τα σορτσάκια που φόραγε

      1. Σε σοβαρό κράτος ήδη η αστυνομία θα είχε ζητήσει το IP σου. Αφού και εσύ είσαι μελλοντικός βιαστής και δολοφόνος! Αλλά είπαμε στο διαλυμένο Ελλαδισταν ολα επιτρέπονται.

      2. Τώρα μπλε τρολακι; Γι αυτό μας έχουν φέρει όλα τα κατακάθια εδώ. Βλέπουν ότι υπάρχουν άτομα σαν κι εσένα.

    6. Αυτη η χωρα δεν επιβιωσε χιλιετιες επειδη ειμαστε ολοι καλα παιδια, μπορει τωρα να κοιμαται μεγαλο κομματι του πληθυσμου αλλα καποια στιγμη με αυτα που θα μας συμβουν στην κοινωνια απο τα μουσλιμια θα ξυπνησει αυτο το κομματι και με την καταλληλη καθοδηγηση θα αλλαλαζουν μπιρ αλλαχ τα κτηνη.

    7. Σπάσιμο όλα τα κόκκαλα, κόψιμο του πέους και στυγερό παλούκωμα…..μετά το αίμα του σε ποτήρι με ψωμί για επιδόρπιο….

    8. Ριξτε πυρηνικα σε αυτες τις σκουπιδοχώρες, αλλά αυτό έγινε στην Κίνα το 2019.

    9. Λοιπόν για να ξυπνάμε σιγά σιγά όλοι. Το βρομοκοράνι τους λέει ξεκάθαρα ότι αν ένα λαθροπιθήκι ΒΙΑΣΕΙ και ταυτόχρονα ΣΚΟΤΩΣΕΙ χριστιανή τότε θα τη στείλει στον διάολο ΚΑΙ ο ίδιος ο λαθροπίθηκος θα έχει ειδικά προνόμια όταν ψοφήσει και συναντήσει τον βρομοαλλάχ του. Γι’ αυτό δεν τους νοιάζουν οι φυλακές και οι τιμωρίες. Τα έκτροπα που κάνουν θα θεωρούν ιερά.
      Δεν θα το ακούσετε αυτό από κανένα βρομοκάναλο γι’ αυτό πρέπει να δράσουμε τώρα και αρχίσουμε να τους ριμάζουμε, τελεία και παύλα.

    10. Ολα τα παρομοια κτηνη που ζουνε σε Ελλαδικο χωρο σφαξιμο στο γονατο εδω και τωρα και καλη ορεξη στα κορακια!

    11. ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    12. Επειδή κάποιοι λένε για περιπολίες, για να γίνει αυτό πρέπει να γίνουν πρώτα συγκεντρώσεις κατά των λαθρομεταναστών και της απέλασης. Αυτό μόνο οι Σπαρτιάτες μπορούν να το κάνουν και ο Ηλίας που το αργότερο σε 1 χρόνο βγαίνει από την φυλακή. Αν ψηφίσετε Βελόπουλο θα ξαναψηφίσει μνημόνια όπως παλιά με τον Καρατζαφέρη και αν ψηφίσετε Νατσιό λέει να παραμείνουν οι μετανάστες στην χώρα για 99 χρόνια! Οπότε ψηφίστε Σπαρτιάτες, ετοιμαστείτε για αντεπίθεση για να μην τα γράφετε μόνο στο πληκτρολόγιο! Τα γράφω αυτά και πονάει η ψυχή μου βλέποντας αλλοδαπούς να βιάζουν και να μην ασχολούνται ούτε οι πολιτικοί ούτε καν οι φεμινιστικές οργανώσεις γιατί ο εγκληματίας είναι αλλοδαπός!

    13. Στέφανε αυτά που σου έλεγα στην τηλεφωνική μας συνομιλία αυτά θα γίνουν και εδώ…είναι η κουλτούρα τους τέτοια.

    14. “Μια φορά εβαπτίστημεν με το λάδι, βαπτιζόμεθα και μία με το αίμα δια την ελευθερίαν της πατρίδος μας.”
      “Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.”

      1. Ο Θοδωρής και ο Γιάννης και ο Γιώργης ξεπήδησαν απ’το στράτευμα έτσι είναι. Οι πολιτικοί έχουν χίλια πρόσωπα για αυτό δεν λύνουν προβλήματα στη ρίζα τους. Κλαρίνο το 90% και οι υπόλοιποι στα ξερονήσια και Μπουμπουλίνας για παραδειγματισμό. Μόνο έτσι ερχόμαστε στα ίσια μας.

    15. Κάποιος έκανε σχόλιο περί σκηνοθεσίας. Δεν πειράζει ας αλλάξει πλευρό. Δεν τρέχει τίποτα θα ενσωματωθούν

    16. Αυτό το μουλάρι νά τό κάνει στην οικογένεια του Κούλη καί τού Τσίπρα μία πού τούς αγαπάνε τόσο πολύ.

    17. Αυτα στην political correct Δυτικη Ευρωπη στην Ανατολικη Ευρωπη δεν εχει τετοιους…. αρα τελειωσανε οι χωρες της Δυτικης Ευρωπης για να ειμαστε ακριβεις…

    18. ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΑΥΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΑΙ ΑΝΑΜΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΟΛΙΣ Η ΚΟΥΛΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ

    19. Ξέρουμε τι έγινε με τους πρωταγωνιστές του βίντεο; Η κατάληξη τους;

    20. Σφαίρα στο κεφάλι χωρίς δεύτερη ερώτηση !!
      Και να τους πάρουν σπίτι τους οι λαθρομανες εδώ να τους βάλουν να κοιμούνται με τα παιδιά τους!!! Άι στο δι@ολο πια!

    21. Μουρλάθηκα, μου γύρισε το μυαλο!!!!!!!!!!!!
      Δεσιμο απο τη π@τσα πισω απο ενα αμαξι και με 200 στη εθνικη να μη βρουν ουτε τα νυχια του!

    22. εγώ θέλω να τον έχουν πιάσει και όταν τον βάλουν μέσα στην φυλακή να του κάνουν το ίδιο

    23. Αν δεν οργανωθούμε εδώ μάγκες μου, τελειώσαμε. Αφήστε το survivor ή ότι άλλη λαλακία μας πασάρουν και ξεκινάτε να κόβετε βόλτες έξω. Κάθε βράδυ γίνονται διάφορες ασχήμιες από τα χτικιάρικα λαθροπιθήκια, αν αρχίσουν να τρώνε το ξύλο της αρκούδας θα συμμαζευτούν γιατί είναι κάτι θρασύδειλα, αδύναμα και χτικιάρικα ανθρωπάκια. Μόνο στις γυναίκες ξέρουν να κάνουν τσαμπουκάδες και πάνε δυο και τρεις μαζί. Είναι αδύναμοι σωματικά, πάρτε το χαμπάρι όλοι.

      1. Συμφωνω απόλυτα.. Πρεπει να βγουμε στην αντεπίθεση. Τι φοβόμαστε;; εστω κ ο καθενας μονος του πρέπει να βγούμε παγανιά.. Να τους διωξουμε η έστω να τους κάνουμε δύσκολη την διαβίωση στη χώρα μας.. Επίσης είμαι αντίθετος στη βια αλλα η μόνη λυση είναι αυτη.. Οπου δείτε μαχημους λαθρο ΕΠΙΘΕΣΗ

      2. Χρόνια τώρα όλοι όσοι έχουν εξουσία κάνουν αυτό που ο βλάκας Έλληνας δεν καταλαβαίνει. Καλλιεργούν το εγώ και όχι το εμείς. Το διαιρεί και βασίλευε θέλουν. Όλους μαζί δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν. Για αυτό ότι συλλογικό υπήρχε το διαλύουν. Κοίτα την πάρτη σου, κοίτα το σπίτι σου, κοίτα το συμφέρον σου αυτά πιεστικά και με ύπουλο τρόπο δίνουν ως αξίες στον κόσμο. Να έχεις εσύ και ο άλλος ας πεθάνει. Για αυτό χρειάζεται μια τεράστια προσπάθεια για ένωση δυνάμεων να σώσουμε ότι σώζεται, για το καλό της πατρίδας και όλων μας.

    24. Τον μπαγκλατεσιανο πρεπει το γρηγοροτερο να τον στειλουν στους πολωνους, να το ξηγηθουν αλμυρο φυστικι.Δικαιωνονται, πολωνοι, ουγγροι σλοβακοι που δεν θελουν να βλεπουν λαθρο ουτε απο μακρυα.
      Εδω ομως τα βοθροκαναλα αναμεταδιδουν τη προπαγανδα της ΕΕ νομεκλατουρας, οτι και καλα τους θελουμε στη πατριδα μας.Ιδου τα αποτελεσματα!.Τι να την πειραξει την ουρσουλα οταν ενθυλακωνει 35χιλιαρικακια μηνιαιως.Μας νοιαζει ομως εμας.Γι αυτο προσεξτε που θα ριξετε τη ψηφο σας μεθαυριο

    25. Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ !!!
      ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ !!!!! ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΕΣ ΜΑΓΚΡΕΜΠΙΑ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ?????
      Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ !!!!!

    26. Ακούστε μια και έξω,για να μην απορειτε,και εν συνεχεία να μην γράφεται πράγματα που δεν γίνονται και ούτε θα γίνουν όσο υπάρχουν αυτοί οι κοπριτες στη Βουλή.Απλο πολύ απλό.Πχ όταν η ΕΕ ζητά από την Ελλάδα όσους κρατά να τους μαντρωσει ,και γι αυτη την εξυπηρέτηση θα παίρνει για όλα τα λειτουργικά έξοδα και για να είναι σε μια κατάσταση αξιοπρέπειας οι κατσαρίδες ,ένα ποσό της τάξεως .παράδειγμα 1000 ευρώ το κεφάλι τον μήνα.Ε,οι δικοί μας κάνουν μπίζνα ,δίνουν 400 και τα άλλα δεν ξέρω που πανε…βάλτε εκατοντάδες χιλιάδες κεφάλια….οπότε;δεν είναι ότι δεν μπορούμε δεν θέλουμε.

    27. Είμαστε σε πόλεμο πλέον. Μόνο νεκροί θα φύγουν από την Ευρώπη.

    28. Έλληνα πας και πλακώνεσαι για τις ομάδες, πας και πλακώνεσαι για μια θέση πάρκινγκ και κινδυνεύουν τα παιδιά σου και κοιτάς αμέτοχος χωρίς να κάνεις τίποτα. Γίνε πατριώτης και πάλι και πάψε να είσαι ραγιάς όπως είπε ο Παπαφλέσσας. Οργανώσου μαζί με άλλους όπως κάνουν οι απάτριδες κουμμουνιστές και στήριξε πατριωτικά κόμματα που να μπουν μπροστά στην βία κατά των γυναικών και τον εξισλαμισμό που θέλουν. Οργανώσου να κάνουμε ένα μεγαλειώδες συλλαλητήριο κατά του εξισλαμισμού και της αντικατάστασής μας από λαθρομετανάστες. Σήκω και πάλεψε Έλληνα. Πρέπει να οργανωθούμε απέναντι στις συμμορίες που φέρνουν λαθρομετανάστες με τις ευλογίες των απάτριδων πολιτικών που έχουν 30 σπίτια και κάτι εκατομμύρια στην Ελβετία.

    29. αντινατιβισμός στην πράξη. Πήγε να τον αποφύγει ξεδιάντροπα ενώ ο καημένος ο επενδυτής την πλησίασε να της ζητήσει ένα απλό οθωμανικό στα όρθια. Με ποιο δικαίωμα του το αρνήθηκε; Δεν έχουν κούλα στην Ισπανία;

    30. Δε λυπάμαι εάν πρόκειται για αριστερές προοδευτικές.

    31. ταινια ειναι αυτο? μουσι φαινεται. Ή καποια σκηνοθεσια απο τους τρελλοναζηδες που υπαρχουν παντου

      1. Μούσι ήταν και στην Κω που την βίασε, την έπνιξε και την άφησε γυμνή; Κλειδαμπαρώσου το βράδυ μην έρθουν στο σπίτι σου και σε σφάξουν γιατί τότε δεν θα λες για τρελλοναζήδες αλλά θα ζητάς απελάσεις. Αλλά θα είναι αργά αριστερέ των μκο και των δουλεμπόρων. Φτάσανε σπίτι σου οι λαθραίοι, δεν είσαι πολιτικός να έχεις προστασία.

    32. Τις αλλοθρησκες γυναίκες τις θεωρούν πόρνες Είναι άρρωστοι διεστραμμένοι

      1. Σωστά, για τις αλλοθρησκες που δεν ακολουθουν τη μόδα των μαμαδων τους. Με τη μονη διαφορά, η επιθεση καμμια σχεση δεν εχει με Μαροκινο ή Ισλάμ. Κίνα!

          1. άφησα τις σχετικές πληροφορίες σε άλλο σχόλιο που μάλλον διαγράφηκε, όπως ίσως διαγραφεί κι αυτό, γι αυτό δε θα βάλω και σύνδεσμο από πάνω. Αλλά, πέρα απ’οτι μπορείς στο περιπου να δεις ότι ειδικά ο άνδρας στο βίντεο έχει κινέζικο σουλουπι, μπορεις να ψάξεις και το c90000-9592218

    33. Όποιος υποστηρίζει λαθρομετανάστες για επιδόματα είναι κατά των Ελλήνων που δεν μπορούν πλέον ούτε το ρεύμα να πληρώσουν. Ακόμα και ο Κωστέτσος είπε ότι είναι αλλόθρησκοι που στα μέρη τους δεν σέβονται τη γυναίκα. Κλείστε τα σύνορα όπως Πολωνία, Ουγγαρία, Ιταλία, βάλτε φυλακή τις Μκο των δουλέμπορων και διώξτε τα εκατομμύρια άντρες που φέρατε(χωρίς γυναίκες) χωρίς να μας ρωτήσετε γιατί κινδυνεύουν πλέον οι γυναίκες και τα παιδιά. Όταν ο Πακιστανός ρίχτηκε σε 70χρονη που πήγε να κάνει μπάνιο, καταλαβαίνετε που φτάσαμε. Έτσι κακοποιήθηκε η Μυρτώ και η 27χρονη στην Κω.

    34. Οι Άραβες και οι Βέρβεροι επιστρέφουν κατακτητές στην εκφυλισμένη Ισπανία, συν εκατοντάδες χιλιάδες νέγροι.
      Ο πληθυσμός των Ισπανών και Καταλανών μειούται δραματικά.

    35. Σίχαμα… Τί κι αν προέρχεται το βίντεο από το 2019; Τώρα δεν συνεχίζουν αυτά να διαπράττονται; Αυτό το παράσιτο τιμωρήθηκε με παραδειγματικό ακρωτηριασμό σε κεντρική πλατεία, με παρόντα τα μέλη της οικογένειας της πονεμένης κοπέλας; Πού βρίσκεσαι και βιαιοπραγείς βρε ασήμαντε μύκητα; Στην καταλερωμένη στάνη της χώρας σου; Σε μια ευρωπαϊκή χώρα που σε δέχθηκε για να γίνεις άνθρωπος βρέθηκες. Έτσι το ξεπλήρωσες μωρέ κόπρανο; Και γιατί οι φορολογούμενοι πολίτες να είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν για την σίτιση αυτού του ψοφημιού στην φυλακή;

    36. Σαν να βλέπεις τον Νεάτερνταλ που σκοτώνει ένα ζώο για να το φάει. Λες και χτυπούσε αντικείμενο ούτε καν ζώο. Αυτή και να επιζήσει με τόσα χτυπήματα στο κεφάλι θα της άφησε σίγουρα κουσούρι, χώρια απο την κατάθλιψη. Πρέπει να κυκλοφορούμε με κατσαριδοκτόνα, ούτε καν σε τσάντα, στο χέρι με το δάχτυλο έτοιμο να ψεκάσει στη μάπα, αφού όπλα δεν μας αφήνουν.

    37. Στα γόνατα και μία στον κρόταφο. Μόνο έτσι θα το ξανασκεφτούν καλά όλοι οι αλήτες.

    38. Να τον αγγαλιασει τον ταξικο αδερφο, εν τω μεταξυ τα ζωα μπαινουν καθημερινα απο παντου και οι δικοι μας χαζιοβιοληδες κανουν πορειες

      1. Ρε μάστορα ο τσίπρας είναι μόνο; Όλα τα κόμματα αυτής της βουλης στην πράξη αριστερά είναι, ακόμα και η ελ.λύση .
        Αν δεν σου αρέσουν αυτά η μόνη σου επιλογή ειναι ο Ηλίας.

    39. Πραγματικά πολύ σοκαριστικό βίντεο. Δλδ πόσο κτήνος και ζώο πρέπει να είσαι για συμπεριφέρεσαι τόσο βάναυσα σε έναν άλλον άνθρωπο.
      Η μόνη λύση είναι η θανατική ποινή.
      ΆΜΕΣΑ

      1. Συμφωνώ αλλά είναι κινέζος στην Κίνα εναντίον κινέζας!

    40. γαμηνενα μπαστασδα κωλοφαρες που μας κουβαληθηκαν εδω.πρεπει ολοι να κουβαλανε οπλα και ιδιως οι γυναικες

    41. Μπράβο γίγαντα Στέφανε που τα βγάζεις. Να ξέρεις ότι σε έχουμε στην καρδιά μας γιατί μιλάς όταν θα μπορούσες να είσαι σαν τους πουλημένους αριστερούς των τουρκοκάναλων των εφοπλιστών, να έχεις εκπομπές στα τουρκοκάναλά τους και να μην κινδυνεύεις να σε φάνε. Στείλτε παντού αυτό το βίντεο γιατί κάτι αντίστοιχο έπαθε η κοπέλα στην Κω γιατί δεν ήταν μόνος του ο Μπαγκλαντεσιανός και τα τουρκοκάναλα ασχολούνται με το ναυάγιο στον ….Ατλαντικό. Μπράβο γίγαντα Στέφανε που έχεις τα κότσια και τα βγάζεις. Κοινοποιήστε όλοι το βίντεο παντού να το δει η όλη η Ελλάδα και πρέπει να παίζει συνέχεια μέχρι τις εκλογές μπας και καταλάβει ο Έλληνας ότι οι ανθέλληνες απέκλεισαν τον Ηλία και αφήνουν τον Ανταρσύα που θέλει ανοιχτά σύνορα! Και να έρχονται όλοι οι εγκληματίες που δεν τους ελέγχει κανένας και δεν ξέρουν ούτε το όνομά τους αφού χάνουν τα διαβατήρια στα …ναυάγια αλλά όχι τα κινητά! Όλοι Σπαρτιάτες αδέρφια μπας και τους σταματήσουμε.

    42. Κάτι αντίστοιχο πρέπει να έγινε και στην Κω και στην Πάρο και και και….Οι αρχές τι κάνουν στα κράτη της Ευρώπης? Τους πληρώνουμε με τους φόρους μας για να τους αφήνουν να μας σκοτώνουν? Αυτός έκανε επίτηδες επίδειξη ισχύος μπροστά στην κάμερα τύπου γαμ@με και δέρνουμε

    43. Ελπίζω ήδη να έχει συλληφθεί και τα κρυπήματα και τον βιασμό να του τα ανταποδώσουν οπωσδήποτε στο 100πλάσιο. Ανθρωόπορφο τέρας, ψευτόμαγκα.

    Comments are closed.