ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΜΟΒΟΡΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΕΣΦΑΖΑΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΟΠΟΙΟΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ – “ΕΒΑΨΑΝ” ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΒΙΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ “ΩΡΑΙΟΙ”! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    62312151_442029149968097_4654316283259518976_n

    Βίαιοι, σεσημασμένοι και έχοντας ολοκληρώσει τις διαδικασίες χορήγησης ασύλου(!) είναι οι δυο Ιρακινοί που συνελήφθησαν για την αιματηρή απόπειρα ληστείας, το βράδυ της Δευτέρας, σε περίπτερο της πλατείας Συντάγματος.

    Υπενθυμίζεται ότι οι δυο αλλοδαποί επέδραμαν στο περίπτερο που βρίσκεται επί της Βασιλίσσης Αμαλίας γύρω στις 21:30 και τραυμάτισαν με μαχαίρι τον άτυχο περιπτερά και ένα ακόμη άτομο που βρισκόταν στο σημείο!

    Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο ένας εκ των δυο Ιρακινών έχει λάβει ήδη άσυλο, ενώ ο δεύτερος έχει καταθέσει το σχετικό αίτημα το οποίο εξετάζεται.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγη ώρα πριν την αιματηρή ληστεία, οι δυο Ιρακινοί είχαν ληστέψει δυο πολίτες. Στην πρώτη περίπτωση αφαίρεσαν το τσαντάκι ενός διερχόμενου -πιθανώς τουρίστα- ενώ στη δεύτερη άρπαξαν τα γυαλιά ηλίου του θύματος.

    Αιματηρή ληστεία: Τον μαχαίρωσαν για δυο καπέλα!

    Στη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους τονίζεται ότι οι δυο Ιρακινοί εμφανίστηκαν στο περίπτερο και άρχισαν να περιεργάζονται αντικείμενα και προϊόντα.

    Σε ανύποπτο χρόνο, ωστόσο, αφαίρεσαν δυο από τα καπέλα που είχε κρεμασμένα ο περιπτεράς στο κατάστημά του. Ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε την πράξη τους και όταν τούς ζήτησε να επιστρέψουν τα καπέλα εκείνοι του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι!

    Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δείτε το βίντεο όπου εικονίζονται οι κηλίδες αίματος στο σημείο που έλαβε χώρα βίαιη επίθεση

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Pakistanika skoupidakia,mia “hara” doulitsa kanoun iper ton kommouniston……………..

    2. Kαλα να παθετε μουσχαροι,τσιπροκουληδες,καμινομπουταριδες,τωρα Μπακογιανενες,ολα τα ανθελληνικα αποκοματα ψηφισατε,φατε τους για επιδορπιο,το κυριο μενου ερχεται συντομα.

    3. Δεν πειράζει. Οι Έλληνες ψηφίζουν Τσίπρες Κούληδες Φωφούλες, μπολσεβίκους, προδότες κλπ. Φοβούνται να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή να στείλει στον αγύριστο όλα τα πρωτόζωα αυτά που μπούκαραν στην χώρα μας, μη τυχόν και αναστηθεί ο Χίτλερ και τους καεί το μίξερ… Άξιοι της τύχης τους οι ηλίθιοι νεοέλληνες.

    4. Πήραν άσυλο θα πάρουν σε λίγο και τα επιδόματα συν το ΚΕΑ που θα τους δώσει τώρα το Τσιπρίδιο. Ας περάσουν και μια βόλτα απο το σπίτι του να τους πάρει και μια πίπα η Περιστέρα, γιατί οι Έλληνες ψηφοφόροι μειώνονται και θα πρέπει να μαζέψει και άλλα αλλοδαπά σκατά για να τον ψηφίσουν. Τουλάχιστον ο Κούλης να αφαιρεί το άσυλο απο όποιον έχει εγκληματίσει, ως παραδειγματισμό για τους άλλους. Γιατί όταν δεν υπάρχει φόβος ή παιδεία θα υπάρχει ασυδοσία. Πρέπει να κυκλοφορούμε στους δρόμους με πιστόλια για να προλαβαίνουμε τα μαχαίρια, μας πήδηξαν σε όλους τους τομείς οι συριζαίοι.

      1. Τους φασίστες σαν εσένα τους τρώμε για πρωινό. Έλα από Εξάρχεια, κερνάμε σφαίρες.

        1. Έλα από Καρπάθια μεριά. Στα σκοτεινά δάση.. κερνάμε παλούκια..

        2. Έλα από Καρπάθια μεριά. Στα σκοτεινά δάση.. κερνάμε παλούκια..και κάνουμε και μετάγγιση αίματος..

        3. Να ερθω εγω να σου βαλω τις σφαιρες στον κωλο σου μια μια;

        4. ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΤΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΑΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΜΕ…ΚΕΡΑΣΕ ΚΑΠΟΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ,ΜΗ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΠΤ ΣΑΤΑΝΙΑΣΗ,ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ+ΒΡΕΦΟΦΑΓΙΑ,ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑ…ΑΝΤΙΦΑΚΛΑΝΑ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΕ ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ!

        5. ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ-ΚΕΕΡΦΑ-ΚΝΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ…ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟΣΙΤΣΑ ΜΩΡΗ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΟΥΛΑ ΚΕΡΝΑΜΕ ΠΑΛΟΥΚΙΑ

        6. Άκουσες για απέλαση αλλοδαπό παράσιτο και άρχισες τις απειλές γιατί χέστηκε το πάμπερ σου. Σάλτα και γαμήσου μαζί με τους ομοίους σου βλήμα. Όταν θα βγεί ένας με αρχίδια να σας απελάσει απο την Ελλάδα θα το βουλώσετε ομαδικώς. Την βρίζετε την Ελλάδα αλλά όταν σας λέμε να πάρετε τον πούλο κλάνετε μέντες, κακομοίρηδες. Εγώ δεν θα καθόμουν σε ένα μέρος που απεχθάνομαι. Δέξου την αλήθεια πως είσαι ένα αναλώσιμο παράσιτο και ψόφα μια ώρα αρχύτερα, άλλωστε μόνο ρύπανση προκαλείς. Ξέχασε η μάνα σου να σε κάνει έκτρωση και σε τρώμε εμείς στη μάπα.

        7. Αναρχικοί εξαρχιώτες = οι μεγαλύτερες κότες

    5. Ψηφίστε Σύριζα να σάς ξεκάνουν οι αλλοδαποί μία και έξω – δηλαδή Κατάργηση ΕΝΦΙΑ για εσάς μέ έναν νόμο και μία σφαγή

    6. ΠΛΑΚΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΘΗΣΕΙΟ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΑΛΒΑΝΟΓΥΦΤΟΥΣ ΤΥΝΗΣΙΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΟ ΠΟΣΤΟ ΣΤΑ ΕΙΔΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΑΘΗΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΠΟΥΛ…………………

    Comments are closed.