ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ; ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΩΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΗΣ; ΠΗΓΕ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΕΒΟ ΚΑΙ.. ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΜΠΑΚΟ

    Συνάντηση με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντομίρ Ζελένσκι και τον Δήμαρχο Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο, είχε την Παρασκευή ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στο πλαίσιο επίσκεψής του στο Κίεβο, με αντιπροσωπεία Δημάρχων ευρωπαϊκών πόλεων. Στόχος της αποστολής των Δημάρχων ήταν η υπογραφή συμφωνίας στήριξης της βιώσιμης ανοικοδόμησης των ουκρανικών πόλεων.

    Η συμφωνία που υπεγράφη, παρουσία του Ουκρανού Προέδρου, από τον εκπρόσωπό του, προβλέπει συγκεκριμένο σχέδιο συνεργασίας για την κάλυψη όλων των αναγκών ανοικοδόμησης και αποτελεί πρωτοβουλία του δικτύου Eurocities, στο οποίο μετέχει η Αθήνα.

    Στο κοινό τους ανακοινωθέν, αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας, οι Δήμαρχοι Φλωρεντίας, Αθήνας, Ελσίνκι, Λυών, Μασσαλίας, Όσλο, Ρίγας, Τιράνων και Κιέβου σημειώνουν:

    «Εμείς, οι δήμαρχοι και ηγέτες ευρωπαϊκών και ουκρανικών πόλεων, καταδικάζουμε τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία και απευθύνουμε κάλεσμα για την άμεση απόσυρση των ρωσικών δυνάμεων και την αποκατάσταση της ειρήνης. Δεσμευόμαστε να συνδυάσουμε τις προσπάθειες που καταβάλλουμε για την προετοιμασία και την πραγμάτωση της ταχείας και βιώσιμης ανασυγκρότησης των ουκρανικών πόλεων, τις οποίες έχουν καταστρέψει οι ρωσικές επιθέσεις από τις 24 Φεβρουαρίου 2022».

    Αυτή η οικογένεια θα σεβαστεί ποτέ το δημόσιο χρήμα και θα πάψει να θεωρεί τα δημόσια ταμεία το πορτοφόλι της; Πήγε ο Μπακογιάννης στο Κίεβο και υπέγραψε συμφωνία ανοικοδόμησης των πόλεων της Ουκρανίας με οικονομική στήριξη του Δήμου Αθηναίων.
    Η Αθήνα έχει τα μαύρα της τα χάλια, η πόλη καταρρέει και ο τύπος που δεν καταλαβαίνει πού πάνε τα τέσσερα και παριστάνει τον δήμαρχο σπαταλά τις εισφορές των Αθηναίων, για να χτίσει άλλες πόλεις του εξωτερικού. Μην δει εργολάβο ο Μπακογιάννης. Να πάει να κολλησει επάνω του για ευνόητους λόγους.
    Να επισημάνουμε ότι την συμφωνία υπέγραψαν ελάχιστοι δήμαρχοι πόλεων, ήτοι οι Δήμαρχοι Φλωρεντίας, Αθήνας, Ελσίνκι, Λυών, Μασσαλίας, Όσλο, Ρίγας, Τιράνων και Κιέβου. Ούτε Παρίσι, ούτε Ρώμη, ούτε Βρυξέλλες, ούτε ισπανικές πόλεις, ούτε γερμανικές, κτλ. Δευτερότριτες πόλεις στις οποίες συμμετείχε με εντολές προφανώς και ο δικός μας. Οι άλλοι δήμαρχοι που σέβονται το δημόσιο ταμείο προφανώς είναι απάνθρωποι φασίστες.
    Στο προφίλ του στο φβ έχουν μπει οι γυμνοσάλιαγκες ακόλουθοι και συγχαίρουν το ότι τα λεφτά των Αθηναίων, αντί να φτιάξουν την πόλη τους, θα φτιάξουν τις ουκρανικές πόλεις.
    Αυτό το σούργελο πότε θα ξεκουμπιστεί;
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. Ο Μπακογιάννης νομίζει ότι το ταμείο του Δήμου Αθηναίων είναι προσωπική του περιουσία

    2. Πήγε ο Δήμαρχος στο Κίεβο σε μια στιγμή, που ο Μητσοτάκης σέρνεται στο σκάνδαλο των υποκλοπών και μάλλον δίνει στους πάντες τα πάντα και προσπαθεί να ενεργοποιήσει τους άλλους νεοταξίτες

    3. Αν ο βλάκας ο Κουφοντίνας δεν σκότωνε τον Μπακογιάννη το 1989, δεν θα τρώγαμε στην μάπα ούτε την Ντόρα ούτε τον γιόκα της.

    4. Η αθηνα κοπενχαγη ειναι δεν χρειαζετε κατι ,, ας φιαξουν κιεβο μαριουπολη ,, μονο οι πουτανες που εχουν εδω ενα αεπ κρατους μαζευουν .

    5. Να τους φτιαξει τον ποδηλατοδρομο που εκανε κ στην αθηνα….

    6. Δεν κοιταει τα χαλια μας το κιεβο θα ανικοδομησουμε ,, γιναμε απο τις πρωτες εχθρικες χωρες της ρωσιας με τον βλακα που εστελνε οπλα το καρναβαλι ///// .

    7. Αλλο αρχιδακι …
      Τι εγινε με τον “Μεγαλο Πεζοδρομο” ρε λαμογιο;

    8. Τι άλλο να κάνει για να βροντοφωναξει στις ελίτ ότι είναι εδώ και έτοιμος να εφαρμόσει ότι του πούνε… αυτόν τον ετοιμάζουν για μελλοντικό τσοπάνη του εδώ ποιμνιου.

    9. Ουδέν πρόβλημα.Ο Ναζιστής στον Ναζιστή,ο αμοραλιστής στον αμοραλιστή.

    10. Πώς είναι έτσι αυτοί οι δύο;;
      Μήπως το σκασαν από το Σικιαριδειο;;

    11. Τώρα μόλις παρατήρησα ότι ο Ζελενσκι δύνανται να πάρει όρθιος πίπα στον Ντορογιο
      Αυτό είναι εκπληκτική διαπίστωση.
      Σας προτείνω να το κάνετε εξωφυλλο

    12. Οταν οι περισσότεροι Ελληνες δεν πανε να ψηφισουν και πανε οι τσιγγάνοι αλλοδαποί και δημοσιοι αυτα παθαίνουμε.

    13. Εδώ δεν το σέβονται αυτοί που τους ψηφίζουν, γιατί να το σεβαστούν αυτοί;

    14. Βρε ασε την ουκρανια η αθηνα εχει γινει ενα ατελειωτο μπουρδελο….
      Φτιαξε καμια λωριδα στους δρομους για αυτους που κυκλοφορουνε με αυτα τα ηλεκτρικα scooter πατινια πανε πανω στα πεζοδρομια… κοντευε ενας απο αυτους να πεσει επανω μου….θα σκοτωθουνε ανθρωποι.

    15. Λεσια σαν αυτο το μπασταρδο να ξοδευουν τα λεφτα της απατεωνισας μανα του αυτην την πατσαβουρα που ξεχναει να δηλωσει τα εκατομμυρια και ας αφησει το χρημα των αθηναιων

    16. ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΔΩΣΕ 2 ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΟΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΚΛΠ 2 ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΕΜΠΟΛΕΜΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΤΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΥΣΧΗΡΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΡΩΣΙΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΕΔΙΩΞΕ ΔΙΠΛΟΜΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΙΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΝΑΖΙ ΑΝΑΤΗΝΑΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΗΞΕΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΛΕΠΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ

    17. Η Αθήνα είναι μπάχαλο.
      Ευτυχώς έχει διώξει όλους τους λαθρο !! χαχαχα
      !!

    18. Ποιο είναι αυτό το σαχλοκούδουνο που τρώει τα λεφτά μας ;;;;;;; Γιατί κοιμάται αυτή η χώρα ;;;;;; Ήρθαν οι τεμπέληδες και δια χειρίζονται τις οικονομίες μας !!!!!

    19. ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ Η ΑΠΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ 400-500 ΤΟΝ ΜΗΝΑ? ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ?

    20. Στόν Δήμο Αθηναίων στό δημοτικό συμβούλιο όταν μιλούσε ο Ηλιας Κασιδιάρης…ο Μπακογιάννης έφευγε από τήν αίθουσα….γιατί έλεγε ότι δέν θέλει νά μιλάει καί νά ακούει “ΝΑΖΙ”….!!! Τώρα τί έγινε…ξαφνικά… μιλάει καί ακούει τούς “ΝΑΖΙ”…??? Δέν τόν πειράζεί..η μήπως τούς πραγματικούς ΝΑΖΙ πού είναι οι Ουκρανοί τούς θεωρεί δημοκράτες…???

    21. ψηφιζω νεα δημοκρατια! ψηφιζω ελπιδα! (80αρης φραγκατος με ανοια)

    22. Εμας μας ρουφανει το αιμα
      και πανε τα τερατα που μας κηβερνουν στην Ουκρανια
      για να στοιριξουν οικονομικα την ανοικοδομηση της Ουκρανιας ενω καταστρεφουν την Ελλαδα
      διοτι δεν την λυπουντε επειδη δεν την θεωρουν πατριδα τους.
      Την Ελλαδα καταστρεφουν μπαζοντας εκατομμυρια λαθροεισβολεων στη χωρα
      για να την καψουν ,να την ριμαξουν
      και να σφαγιασουν τους Ελληνες

    23. Να ξεραθεί το δεξί μου χέρι που σε ψήφισε. Εμείς φταίμε που σε ανεβάσαμε σε αυτήν την θέση για να σπαταλάτε τα χρήματα των πολιτών όπου γουστάρετε να το παίζετε μάγκες με τα δικά μας χρήματα. Ουστ θα φύγετε και θα έρθει η πολιτική αποκαθήλωση σας σύντομα δεν αντέχουμε άλλο έλεος δηλαδή πια πόση προκλητικότητα ακόμη στα μούτρα μας

    24. Στην Ελλάδα αν βάλει υποψηφιότητα ένας έντιμος, σωστός, άξιος, επιτυχημένος και ένας που έχει όνομα θα ψηφίσουν το όνομα. Μιλάμε για ηλίθιους ανθρώπους που ψηφίζουν και νομίζουν ότι θα μοιραστούν τη δόξα και το χρήμα με τους επώνυμους.

    25. Του δωσε να φορεσει…. γοβες για να πατησει το προεδρικο χαλι?

    26. μια ζωη κρατικοδιαιτα παρασιτα το Μητσοτακεικο….εντω μεταξυ ακομα και τα ΜΜΕ της λιστας Πετσα τους εγκαταλειπουν , μονο το Πρωτο Ψεμμα τους απεμεινε

    27. Αυτό το σόι είναι σαν την Λερναία Ύδρα. Πολυκέφαλο και επικίνδυνο για το λαό.

    28. ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΝΤΙΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΑΜΟΛΥΘΗΚΑΝ ΠΟΡΔΗΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΝΑ ΥΠΟΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΩΝ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΙ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΜΑΣ ΕΚΕΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ

      Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟΣ

    29. Οι περισοτεροι απατεωνες Ουκρανοί εφυγαν από την Ουκρανία αλυποτακτες στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ Διασκεδάζουν βρίσκουν δουλειές και χρήμα από τις κυβερνήσεις Και όλες πι ουκρανεζες βιζιτουδες τα κονομουν χοντρά στο Λονδίνο πάνω από 500 χιλιάδες έχουν πάει Βρετανία Τα κορόιδα
      οι Έλληνες χαθήκαμε τους πληρώνουμε και η ακρίβεια στο απροχώρητο και έχθρα με την Ρωσία θα δεινοπαθήσει κόσμος το χειμώνα Διώξτε τους επιτέλους τους Προδότες μητσοτακηδες όπως έκαναν οι Βρετανοί με τον τρελοJohnson

    30. Αυτο ειναι το νουμερο 2 παρτσακλο του χωριου. Το ενα το ξερετε

    31. Πάτα το Βλαδίμηρε!!!Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!!

    32. αυτόν το 3ο μπάσταρδο της εχιδνας θα τον φάτε άλλα 2 χρόνια στην μάπα. ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ Η ΈΧΙΔΝΑ Κ. ΤΟ ΣΚΑΤΟΣΟΓΟ ΓΙΑ ΠΘ;;; ; ΜΗΝ ΠΕΊΤΕ ΌΧΙ.

      1. Με μαθηματική ακρίβεια!

        Μόλις ξεφτίσει ο μπάρμπας του θα παίξει μπάλα ο Δένδιας. Μετά από 4-5 χρόνια, θα πάρει την ηγεσία ο μούλος και πριν το καταλάβουμε θα είναι ο επόμενος ΠΘ…

    33. Έφτιαξε τους δρόμους της Αθήνας και είπε να φτιάξει και τους δρόμους στην Ουκρανία!
      Πάνε φτιάξε καμία φρούτοκρεμα να φας!
      Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει Ουκρανία!

    34. Βιαστηκε ο Ντορογιος! Δεν εχει πατησει ακομα το κουμπι ο Βλαδιμηρος!
      Ειναι κακο στην αμμο να χτιζεις παλατια που λεει και το ασμα…..

    35. Ας τα πληρώσει από τη γεμάτη τσεπούλα του… Μήπως θέλει να τους κάνει το νέο περίπατο του Κιέβου???

    Comments are closed.