ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ: «ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Η ΡΩΣΙΑ» – ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΜΕ;

    Κοινοποίηση:
    Μπάιντεν

    Τις σοκαριστικές αποκαλύψεις της Ρωσίας και της Κίνας επιβεβαίωσαν με τον πλέον επίσημο τρόπο οι ΗΠΑ τα ξημερώματα της Τετάρτης, καθώς η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ σε ακρόαση στο Κογκρέσο, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία και πρόσθεσε ότι οι ΗΠΑ ανησυχούν για να μην πέσουν στα χέρια των Ρώσων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ:

    Κυνική παραδοχή από την Βικτόρια Νούλαντ ότι η Ουκρανία έχει «εγκαταστάσεις βιολογικής έρευνας»(ΒΙΝΤΕΟ)

    «Η Ουκρανία διαθέτει εγκαταστάσεις βιολογικής έρευνας, και είμαστε πράγματι ανήσυχοι αυτό το διάστημα για την πιθανότητα οι ρωσικές δυνάμεις να αποπειραθούν να τις καταλάβουν», είπε η τρίτη τη τάξει της αμερικανικής διπλωματίας, η Βικτόρια Νούλαντ, κατά τη διάρκεια κοινοβουλευτικής ακρόασης.

    «Οπότε συνεργαζόμαστε με τους Ουκρανούς για το πώς θα μπορέσουν να εμποδίσουν το να πέσουν αυτά τα υλικά έρευνας σε χέρια ρωσικών δυνάμεων», πρόσθεσε ακόμα η Αμερικανίδα.

     

    Θυμίζουμε ότι την περασμένη Κυριακή η Ρωσία (μέσω του Ria Novosti) δημοσίευσε έγγραφα που δείχνουν ότι η Ουκρανία εργαζόταν (σε εργαστήρια που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ) σε πάνω σε βιολογικά όπλα (όπως ο άνθρακας και η πανώλη) κοντά στα ρωσικά σύνορα, παραβιάζοντας έτσι το άρθρο 1 της απαγόρευσης των βιολογικών όπλων του ΟΗΕ.

    Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα έγγραφα μάλιστα, το Πεντάγωνο είχε δώσει εντολή να τα καταστρέψουν.

    Η Νούλαντ, ωστόσο, δεν απάντησε στα αιτήματα Ρωσίας και Κίνας να δώσουν οι ΗΠΑ απαντήσεις για το αν στα εργαστήρια αυτά υπήρχε και αμερικανική εμπλοκή.

    Συγκεκριμένα η Κίνα ζήτησε την Τρίτη από την Ουάσιγκτον να δημοσιοποιήσει «σχετικές λεπτομέρειες όσο το δυνατόν συντομότερα» σχετικά με τα υποτιθέμενα βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ στην Ουκρανία. «Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις ίδιες τις ΗΠΑ, οι ΗΠΑ διαθέτουν 26 βιολογικά εργαστήρια και άλλες σχετικές εγκαταστάσεις στην Ουκρανία, οι οποίες όντως έχουν προσελκύσει μεγάλη προσοχή», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Ζάο Λιγιάν σε συνέντευξη Τύπου στο Πεκίνο.

    Παράλληλα η Ρωσία, δια της εκπροσώπου Tύπου του υπουργείου Εξωτερικών, Mαρία Ζαχάροβα, δήλωσε, επίσης, την Τρίτη, ότι «επιβεβαιώνουμε τα γεγονότα που αποκαλύφθηκαν, κατά την ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, της έκτακτης εκκαθάρισης από το καθεστώς του Κιέβου από ίχνη του στρατιωτικού βιολογικού προγράμματος που εφάρμοσε το Κίεβο με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΕ ΣΈΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ
      ΣΟΥ ΒΓΆΖΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΟΙ
      ΑΠΟΚΡΎΠΤΟΥΝ. ΤΗΝ ΕΊΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ
      ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΊΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΎΡΩΣΑ
      ΚΑΙ ΌΝΤΩΣ ΕΊΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ. ΔΗΛΑΔΉ ΜΑΣ
      ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ

    2. Και θέλουν να δικάζουν τον Πούτιν για εγκλήματα πολέμου!… ΠΟΙΟΙ???? Θα του κλασουν μια μάντρα.. αντίδια

    3. Κατά τα άλλα λένε τρελό τον Πούτιν όλα τα τσουτσεκια της ΕΕ. Λες κι ο Ρώσος είναι μ@λ@κας και δεν ξέρει τι π@@στ@ρ@δες είναι οι αμερικανοί. Εκει, ξεσκίσει τους Βλαδίμηρε χωρίς σαλιο μέχρι να βελαξουν όλοι τους.

    4. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΑΚΕΙΑΔΕΣ!!!

    5. Ας δούμε την αλήθεια πλέον η Αμερική είναι οι νέοι Ναζί !
      Η λύση απλή στείλτε τους ότι πυρηνικό υπάρχει από παντού και τέλειωσαν τα βάσανά μας .
      Επίσης βρείτε που χρωστάνε όλες οι χώρες και καθαρίστε τους και αυτούς

    6. Απ’ το αυτί, δεμένοι χειροπόδαρα και σε δικαστήριο στη Μόσχα κατσαπλιάδες και σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση για να βλέπει όλος ο κόσμος ποιοι είναι!!

    7. Βεβαιως βεβαιως προβοκατορες του αισχιστου ειδους! Πολλες χωρες του ΝΑΤΟ θα μετανιωσουνε πουναι στη συμμαχια αυτη! Ενεργειακα πρωτη αντιδραει η Γερμανια, πηγανε να ξεμπροστιασουνε με τα mig τη Πολωνια, οι Ρουμανοι βρηκανε θραυσματα ουκρανικου S300 στο mig το δικο τους που καταρριφθηκε. κ.Μπαιντεν αν εχεις κοτσια κανε απ ευθειας επιθεση στον κ.Πουτιν. Τα υπολοιπα ειναι… διεθνες δικαιο της π……ς! Αλλα εδω βλεπεις δεν μιλαμε πια για Συρια, Ιρακ, Λιβυη, Υεμενη….

    8. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Και φυσικά οι Αμερικανοί μαζί με τα εργαστήρια βιολογικού πολέμου καταστρεψαν και κάποια σπίτια με γυναικοπαιδα και τα ρίχνουν στους Ρώσους

    9. Σε ολον τον κοσμο εχουν πλοκαμια..ζουν σε μεγαλη χλιδη με τεράστια κεφαλαια ποιον να υπολογισουν ,ελεγχουν τα παντα!!!Για αυτο ο Μητσοτακης ειναι φανατικος με την Νέα Τάξη,παιδι δικο τους.Μας παιζουν στα δάκτυλα οι πολιτικοι,στην βουλη πανε για να κονομησουν!!!

    10. Τελικά, πισω από κάθε ‘βρώμικο πολεμο’ είναι πάντα οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ…..

    11. Σε όλες τις πουστιές οι Αμερικάνοι μέσα είναι.

    12. ΠΑΛΙΟΫΠΟΚΡΙΤΑΡΑΔΕΣ, ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ!!!

    Comments are closed.