ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ FACEBOOK ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

  Κοινοποίηση:
  FACEBOOK

  «Όλες οι πιθανότητες είναι ανοιχτές και μπορεί να ρίξουμε τη σωστή πέτρα στον Γολιάθ»
  Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου εκδικάζονται ασφαλιστικά μέτρα κατά του Facebook, που κατέθεσαν Έλληνες δημοσιογράφοι, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

  Τα απανωτά περιστατικά λογοκρισίας από το Facebook οδήγησαν τους δημοσιογράφους Ευγενία Λουπάκη, Άρη Χατζηστεφάνου, Λεωνίδα Βατικιώτη και Γιάννη Ανδρουλιδάκη, να προσφύγουν στην ελληνική δικαιοσύνη και να καταθέσουν τα ασφαλιστικά μέτρα.

  Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της η Ευγενία Λουπάκη, δημοσιογράφος του «105,5 Στο Κόκκινο»:

  «Αύριο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα εκδικάζεται προσφυγή δημοσιογράφων κατά του Facebook. Τέσσσερις συνάδελφοι μέλη της ΕΣΗΕΑ καταθέσαμε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον της πανίσχυρης εταιρείας που λειτουργεί με αδιαφάνεια και λογοκρίνει απολύτως αυθαίρετα αναρτήσεις λειτουργών του Τύπου. Οι προσφεύγοντες είμαστε οι εξής: Ευγενία Λουπάκη, Αρης Χατζηστεφάνου, Γιάννης Ανδρουλιδάκης, Λεωνίδας Βατικιώτης.

  Η πρωτοβουλία ανήκει στον Γιώργο Κατρούγκαλο που μας εκπροσωπεί και τον ευχαριστούμε. Χωρίς αυτόν, εγώ τουλάχιστον, δεν θα γνώριζα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Θα παραστεί ως μάρτυράς μας η συνάδελφος Μάχη Νικολάρα μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ που έχει ασχοληθεί με την αυθαιρεσία του Facebook καθώς έχει υπάρξει διαμαρτυρία της ΕΣΗΕΑ και ανταλλαγή επιστολών.

  Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί όλες οι πιθανότητες είναι ανοιχτές και μπορεί να ρίξουμε τη σωστή πέτρα στον Γολιάθ. Περισσότερες λεπτομέρειες αύριο μετά τη δίκη!».

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  8 Σχόλια

  1. Επιτέλους μόνο ξέκωλα και κατίνες βρίσκεις πια εκεί μέσα να κλείσει το τσοντορυχείο του σαντανά

  2. στους εθνικιστες κανουν λογοκρισια και οχι στις αριστερες λουγκρες…..
   ποιον κοροιδευετε?????
   4 φορες με διαγραψανε το προφιλ στο F/B

   1. καλα σου καναν, δεν επιτρεπεται ο ρατσισμος εκει και η ρητορικη μισους

  3. Δηλαδή συμφωνείτε με την δυνατότητα του FB, να λογοκρίνει ότι και όποιον θέλει…

  4. Θεέ και κύριε, στρατευμένοι κομμουνιστές εναντίων των εργαλείων της παγκοσμιοποίησης.

  5. Θα πάρετε τα τρία και ΑΝΤΕ γεια…

  Comments are closed.