ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΣΟΚ ΣΤΟ ΑΛΛΟ – 53ΧΡΟΝΟΣ ΒΙΑΖΕ ΑΝΗΛΙΚΗ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ – 70ΧΡΟΝΟΣ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ

    Κοινοποίηση:
    κακοποιηση

    Μια κοινωνία που σαπίζει καθημερινά και περισσότερο. Τα πράγματα που μαθαίνονται καθημερινά δεν τα  χωράει ανθρώπινος νους!

    Ένας 53χρονος ελληνικής καταγωγής προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 13χρονης κόρης της συντρόφου του από τον Νοέμβριο του 2020 έως και την 14-03-2022, απειλώντας την ότι θα χώριζε τη μητέρα της που πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

    H ανήλικη εκμυστηρεύτηκε τις στιγμές φρίκης που βίωνε σε γυναίκες εκπαιδευτικούς του σχολικού της περιβάλλοντος.

    Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης που αφορά σε γενετήσιες πράξεις, βιασμό και απειλή κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανήλικης ημεδαπής, συνέλαβαν τον 53χρονο.

    Την ίδια ώρα, 70 χρονος κακοποιούσε την 45 χρονη κόρη του, η οποία πάσχει από νοητική υστέρηση.

    ΣΟΚ στη Ρόδο! 70χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά την 45χρονη κόρη του

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Σχεδόν σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις όπου υπάρχει ενδοοικογενειακος βιασμός ανηλίκων η μητέρα το γνωρίζει πολύ καλά αλλά για τους δικούς της λόγους δεν το κάνει θέμα. Έχει συμβεί πολλές φορές αν ο βιαστής του παιδιού της τους συντηρεί οικονομικά η μητέρα να μην κάνει θέμα το ότι κάνει σεξ και με το παιδί της. Άλλη μια περίπτωση που επίσης έχει συμβεί αρκετές φορές, η μητέρα να είναι ερωτευμένη μέχρι θανάτου με τον εραστή της που του επιτρέπει να κάνει σεξ. (βιάζει) με την κόρη της προκειμένου να μην την αφήσει όπως την απειλεί. Στην προκειμένη περίπτωση δεν ξέρουμε τι έχει γίνει αφού δεν ξέρουμε από το πάσχει η μητέρα και πόσο βαριά είναι (πχ παραπληγική, βαρύ εγκεφαλικό κλπ)

    2. Ελευθερωσε μας απο τους Προδοταρους Πουτιν.

      Ολος ο Ελληνικος λαος μαζι σου.

    3. …..ΣΤΕΙΛΕ ΠΟΥΤΙΝ ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΖΙΡΚΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……DAVAY!!!

    4. Ειναι συμπτωση που ολα αυτα συμβαινουν επι εποχης μιζοτακη?Μπορει και στα προηγουμενα χρονια να συνεβενα τετοια αποτροπαια περιστατικα αλλα οχι τοσο οσο επι κουλας.κΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΙΟΝΤΕς ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ, Ας ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ

    5. Ηλεκτρική καρέκλα σε όλα τα μο#νοπ@ν@….από χθες…δε πάει άλλο…οι δικαστές-νομοθετες που είναι? Γίναμε κοινωνία μπουρδέλο και μπάτε σκύλοι αλεστε….

    6. Αφού δεν υπάρχουν νόμοι, και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι οι ανώμαλοι, κάνουν ότι ανωμαλία γουστάρουν. Έτσι μας κατάντησαν, εντελώς σαπίλα!

    7. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Η ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ

    8. Δεν θέλουμε άλλα τέτοια. Κίμ πάτα το κουμπί να τελειώσει η σαπίλα!!!!!

    Comments are closed.