ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ Ο ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ;;; ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Η… 17Ν – ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ [ΕΓΓΡΑΦΑ – ΣΟΚ]

    Κοινοποίηση:
    μενιος-φουρθιωτης1

    Έκπληξη αλλά και έντονες αντιδράσεις, προκάλεσε η αποκάλυψη πως η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διαθέτει περιπολικά από επτά υπηρεσίες της Βορειοανατολικής Αττικής, προκειμένου να φρουρούν σε εικοσιτετράωρη βάση το σπίτι του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο.

    Τα σχετικά έγγραφα έφερε στην δημοσιότητα, μέσω του facebook, ο δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος του Δήμου Ραφήνας, Χρήστος Τσεμπέρης, αναδημοσιεύτηκαν σε κάποιες ενημερωτικές ιστοσελίδες και προκάλεσαν την αμήχανη και ανεξήγητη αντίδραση της ΓΑΔΑ, να διαψεύσει με μια γενικόλογη ανακοίνωση τα δημοσιεύματα, παραβλέποντας την γνησιότητα των σχετικών εγγράφων,  που η ίδια εξέδωσε!

    ΜΕΝΙΟΣ-ΓΑΔΑ-ΔΤ

    Το ένα από αυτά αναφέρει τις υπηρεσίες που θα διαθέτουν από ένα περιπολικό ανά οκτάωρο την ημέρα, για φρούρηση της οικίας του Μένιου Φουρθιώτη, δηλαδή σταθερή στατική φύλαξη σε αυτό. Το δεύτερο αφορά τα γραφεία της εταιρίας του προσώπου αυτού στα Μελίσσια, με εικοσιτετράωρη επιτήρηση, δηλαδή το περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης να ελέγχει περιοδικά το κτήριο, στο πλαίσιο της περιπολίας του.

    ΜΕΝΙΟΣ-ΣΠΙΤΙ

    Όπως ήταν λογικό η είδηση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους τοπικούς φορείς και τους κατοίκους των περιοχών που ανήκουν τα συγκεκριμένα αστυνομικά τμήματα, τα οποία είναι υποστελεχωμένα και μετά βίας μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες αντιμετώπισης ης εγκληματικότητας στους τομείς ευθύνης τους.

    Αυτό όμως φαίνεται να είναι η «κορυφή του παγόβουνου», αφού εκτός από την μόνιμη φρούρηση της οικίας του από περιπολικά, ο Μένιος Φουρθιώτης συνοδεύεται σε εικοσιτετράωρη βάση από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων, δηλαδή έχει στην διάθεσή του τρείς αστυνομικούς, και ένα συνοδευτικό αυτοκίνητο.

    Τα μέτρα αυτά συνοδευτικής προστασίας ξεκίνησαν από τις 26 Μαρτίου 2020, με την 1519/20/1065888 του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με την διάθεση ενός αστυνομικού, και μετά από μια σειρά νέων αιτημάτων του Μένιου Φουρθιώτη έφτασαν στον τελικό αριθμό.

    Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, με νέο αίτημα του προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο κοινοποιεί από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, ο παρουσιαστής ζητά την διάθεση οκτώ αστυνομικών, δύο αυτοκινήτων και δύο μοτοσυκλετών, φρουρά δηλαδή που δεν διαθέτει ούτε το Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

    ΜΕΝΙΟΣ-8

    Και για να ολοκληρωθεί ο παραλογισμός, ως λόγο γι’ αυτή την απαίτησή του προβάλει τον ισχυρισμό ότι κινδυνεύει να δολοφονηθεί από μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη»!!

    ΜΕΝΙΟΣ-17Ν

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Αίσχος! Ούτε υπουργοί δεν έχουν τέτοια προστασία!!!!!!!!

    2. Επί ΣΥΡΙΖΑ είχαμε τον καρανικα για σύμβουλο. Τώρα έχουμε τον φουστη με αστυνομική συνοδεία.
      Δε πηδιομαστε λέω γω

    3. ΠΡΑΞΗ Ν.ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ ,ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΥΡΑΝΑΚΗ….ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ!!!

    4. ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΡΕΜΕΣ V69 ΚΑΙ 69

    5. Θέλουμε να μάθουμε τους λόγους που αυτό το παρτσακλο χορεύει στο ταψί την Ελληνική αστυνομία.. γιατί του δίνουνε τόση αξία?

    6. Εγώ πάλι είμαι τής γνώμης ότι όντως , πρέπει νά έχει προστασία , αλλά μέ ισομερή καταμερισμό όμως ! Αυτουνού κανένας δέν τού έχει πειράξει τρίχα απ΄τό κεφάλι του , ενώ υπάρχει σήμερα ένας δημοσιογράφος πού τού φυτέψανε μερικές σφαίρες , αλλά δόξα τώ Θεό ζεί ό άνθρωπος . Άρα λοιπόν πρέπει νά τού δώσουνε όσους αστυνομικούς δώσανε στόν Χίο , άν καί τό δίκαιο θά ήταν κάτι τί λιγότεροι , επειδή ό άλλος ήδη έφαγε σφαίρες…
      Τί νά πεί κανείς βρέ παιδάκι μου , ή παράνοια σ’ όλο της τό μεγαλείο…

    7. Καλά δεν ψήφισαν και ΚΚΕ, το κόμμα που στηρίζει το κεφάλαιο με όλες του τις δυνάμεις. Χαλάρωσε

    8. Σχετικά με το από ποιόν κρύβεται δύσκολο να γνωρίζει κάποιος, σχετικά με το από ποιόν θα μπορούσε να κρύβεται εικασίες θα μπορούσαν να γίνουν. Σε ποιανού το κανάλι ήτανε και πως έφυγε π.χ.

    9. Σίγουρα θα άξιζε μια θέση υποψήφιου στη ΝΔ όποτε γίνουν εκλογές.
      Νέος άνθρωπος και μισεί το σύριζα.

    10. Στέφανε περιμένουμε εξωφυλλο με ποιον από Μαξίμου έχει κοντινές φιλικές σχέσεις….

    11. Ρε μαλ@κες ήμαρτον πια με τον παπούσ της Τζούλιας… Καλά εκεί στην ΝΔ τι έχετε πάθει πια ? Υπάρχει ένας νορμάλ άνθρωπος μέσα. Έχει μαζέψει όλους τους διεστραμένους.

    12. δικιο εχουν δικιο…….τον φυλανε μην του επιτεθει το συντακτικο και η γραμματικη…….

    13. Γεια σου βαψομαλλια Χρυσοχοιδη σπαζεις στο ξυλο τους πολιτες και φιλας σαν κοτα εναν ξεπεσμενο γκει.Η απολυτη καταντια

    14. Ρε καραμαλακη πας καλα η παιρνης συνεχεια ληγμενα.Προστατευεις την τσατσα της τζουλιας,απο τι??? αφηνοντας τους υπολοιπους στο ελεος των κακοποιων

    15. Όνειδος…… Τηλεμετος……αηδία………αν υπάρχουν άνθρωποι που ψηφίσουν το ρεντικολα αυτό…… Πρέπει γρήγορα να μας ρίξουν πυρηνικά…….

    16. Κλαιω
      Απο που και ως που??
      Ειμαστε αφρικη
      ΤΕΛΟΣ

    17. ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΕΞΙΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΔ ΨΗΦΙΖΑΤΕ,ΜΟΛΙΣ ΕΚΟΨΕ Η ΝΔ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΝΔ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ.

      ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ??

      1. Επαναστάτη της π_ρδής, έχεις φάει την παραμύθα ότι το ΚΚΕ σου είναι κόντρα στο κεφάλαιο. Το γιατί όλοι οι μεγαλοδημοσογράφοι που ακούς κάθε μέρα προέρχονται από εκεί και τους έδωσαν θέση οι καρχαρίες δεν το έχεις αναρωτηθεί. Αλλά να είσαι εργαζόμενος και να στηρίζεις το πιο αντεργατικό κόμμα, που όπου κυβέρνησε καταπατήθηκαν τα εργατικά δικαιώματα και αν κάνεις απεργία εκτελείσαι, είναι ανωμαλία.

    18. την ιδια ωρα ο ΚΟΥΛΉΣ Επίτροπος ΛΌΑΤΚΙ ΧΡΥΣΌΣ,
      Στερεί απο καθε φυλαξη τον κ. Αντωνιάδη και τον Γιώργο Τραγκα….

      ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΈΣΕΙ Η ΧΟΎΝΤΑ!!!???

    19. Η ΠΡΩΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΝΤΖΟΥΛΙΑΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΑΙΔΕΡΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΤΟΙΝΟΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ…..ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΜΠΑΤΣΩΝ……ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ…….ΚΟΠΡΗΤΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    Comments are closed.