ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ «ΛΑΝΤΕΡ», ΤΟΥΡΚΙΚΟ… ΒΙΛΑΕΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ – ΕΔΩΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ «ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ»! – Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΜΑΣ «ΠΟΥΛΑΕΙ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ – ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ… ΣΕΡΦΑΡΟΥΝ ΑΜΕΡΙΜΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ!

  Κοινοποίηση:
  hackers-_tourkia

  Πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο το οποίο αφορά την εθνική ασφάλεια της χώρας, αλλά και τα προσωπικά δεδομένα εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών. Η χώρα αποδεικνύεται «ξέφραγο αμπέλι» και διάτρητη για ακόμα μία φορά, έρμαιο ξένων συμφερόντων και απροστάτευτη. Η κυβέρνηση γνωρίζει και απλά παρακολουθεί, ενώ την παρακολουθούν.  

  Λίγες ημέρες μετά την σοβαρότατη υπόθεση υποκλοπών εκατομμυρίων τηλεφωνικών κλήσεων στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και κινήσεις του πρωθυπουργού και κυβερνητικών στελεχών, μία εξαιρετικά σοβαρή εξέλιξη έχουμε στη Γερμανία που αφορά την Τουρκία.

  Άλλη μία σκανδαλώδης και βρώμικη υπόθεση συνεργασία Γερμανών και τουρκικού κράτους εις βάρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και φυσικά των γειτονικών χωρών.

  Εταιρεία λογισμικού υποκλοπής (spyware) που φέρεται να πουλούσε λογισμικό υποκλοπής στο Τουρκικό κράτος δέχθηκε έφοδο από τη Γερμανική Αστυνομία.

  Σύμφωνα με την Deutsche Welle, η αστυνομία στο Μόναχο εισέβαλε στα γραφείο της εταιρείας FinFisher αφού υποψιάστηκε ότι η εταιρεία παραβίασε τις άδειες εξαγωγής για να πουλήσει το λογισμικό της σε χώρες συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας. Προκαλεί μεγάλη εντύπωση πάντως η συγκυρία της έρευνας με την πρόσφατη υπόθεση των μαζικών υποκλοπών που αποκαλύφθηκε στην Ελλάδα

  Μαζική υποκλοπή εκατομμυρίων τηλεφωνικών κλήσεων μέσω του ΟΤΕ

  Το Γραφείο Τελωνειακών Ερευνών της Γερμανίας (ZKA) έψαξε 15 ακίνητα την περασμένη εβδομάδα, τόσο στη Γερμανία όσο και σε άλλες χώρες. Οι εισαγγελείς είπαν στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ότι ερευνώνται διευθυντές και υπάλληλοι της FinFisher και άλλων εταιρειών. Προκύπτει λοιπόν η ύπαρξη ενός δικτύου ανθρώπων και εταιρειών με έδρα τη Γερμανία αλλά και πολλά παρακλάδια, η οποία έκανε την βρώμικη δουλειά υπέρ της Τουρκίας.

  Η έρευνα ακολουθεί καταγγελίες που υποβλήθηκαν από τις ΜΚΟ Reporters Without Borders, Netzpolitik.org, από την Εταιρεία Πολιτικών Δικαιωμάτων (Gesellschafft für Freiheitsrechte, GFF) και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Συνταγματικών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Οι ΜΚΟ πιστεύουν ότι ένα προϊόν spyware που χρησιμοποιήθηκε το 2017 για να στοχεύσει αντικυβερνητικούς διαδηλωτές στην Τουρκία ήταν το FinSpy της εταιρίας FinFisher.

  Το υπουργείο Οικονομίας της Γερμανίας δεν έχει εκδώσει νέες άδειες για λογισμικό υποκλοπής spyware από το 2015, ενώ το εν λόγω λογισμικό γράφτηκε το 2016, πράγμα που σημαίνει ότι εάν χρησιμοποιήθηκε, θα πρέπει να έχει εξαχθεί κατά παράβαση των κρατικών περιορισμών αδειών.

  Το 2011, ακτιβιστές αποκάλυψαν ότι το λογισμικό FinSpy της FinFisher είχε χρησιμοποιηθεί από πολλά καθεστώτα στη Μέση Ανατολή για την παρακολούθηση διαδηλωτών κατά την Αραβική Άνοιξη. «Αραβική Άνοιξη» που όπως αποδείχτηκε ήταν πλήρως υποκινούμενη από την Τουρκία!

  Πολιτικοί της αντιπολίτευσης στη Γερμανία, όπως ο αναπληρωτής αρχηγός του Πράσινου Κόμματος, Κονσταντίν φον Νότς, κάλεσαν τη γερμανική κυβέρνηση να τερματίσει τη συνεργασία της με την FinFisher.

  «Το γερμανικό και ευρωπαϊκό λογισμικό παρακολούθησης και λογοκρισίας συμβάλλει σε μαζικές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως», δήλωσε ο Νότς.

  Πηγή: Τουρκικά Νέα – /europost.gr

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  21 Σχόλια

  1. Δεν είναι Αμέριμνοι…..
   ΑΠΛΆ ΕΊΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΙΑ.
   ΌΛΟΙ ΌΜΩΣ.
   ΖΗΤΕΊΤΑΙ ΈΛΛΗΝ.

   .
   ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  2. Και στίν Deutsche Telekom είχε γίνει σκάνδαλο στίν Γερμανία με υποκλοπές….
   Αλλά τι περιμένεις από μία χώρα με ρουσφέτια
   Να προστατέψει το απόρρητο των επικοινωνιών…
   Με μια ΕΕΤΤ που παίζει ξυστό ,ή πού μάς είχαν ζαλίσει στα τήλ από Ηνωμένο Βασίλειο….
   Στο Μαξίμου έχουν ΟΤΕ με οπτική ίνα και τήν χρυσόπληρώνουμε,κι στίν Καραντίνα στο σπίτι του
   Πρωθυπουργού του βάλανε ίνα σε περιοχή όπου δεν είχε ίνες, μέσα σε λίγες ημέρες, ενώ ένας συνδρομητής για να βάλει, σε 3 μήνες στίν καλύτερη…

  3. Χώρα που ξεπουλα το κέντρο τηλεπικοινωνιων της που μέσω αυτού γίνονται όλες οι επαφές πολιτικές – στρατιωτικές, σε ξένη χώρα ε, αυτή η χώρα είναι για τον που….!!!!

  4. Εδώ Τούρκοι Χάκερς έριξαν όλη την ιστοσελίδα του Υπουργείου ανάπτυξης και δεν μπορούν να υποκλέψουν λογισμικά παρακολούθησης. Είναι σαν να πηγαίνει κάποιος ν αγοράζει photoshop και adobe ενώ ξέρει ότι μπορεί να τα βρει «σπασμενα».

  5. Τα λογισμικα αυτά κυκλοφορούν παρανόμως εδώ και χρόνια και δεν χρειάζεται να τα αγοράσει κάποιος επισήμως.

  6. Συμφωνώ απόλυτα με λολ. Για να διώξουμε τον αναρχοαπλυττο, φέραμε στην εξουσία το γερμανοδουλο. Ζητείται επειγόντως Έλληνας να υπηρετήσει τους Έλληνες…

   1. Ο Κούλης δεν πρόκειται να κάνει τπτ στους αναρχοάπλυτους! Μόνο αν ξαναβγεί ο Τραμπ θα σφίξουν οι κ@λοι !

  7. Επί θητείας Π.ουτινο-Τ.ραμπο (πιστές μαριονέτες του Μ.Α)
   η Τουρκία σφάζει ανενόχλητη όπου λέει το Σχέδιο στα πλαίσια της “Πατριωτικής” και καλά Άνοιξης.
   Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΑΝΟΤΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

   Πιο πολύ λυπάμαι τα παιδιά των λαών αυτών που σφάζονται σε ένα στημένο σατανικό παιχνίδι…………..που ξέρουμε ποιος έχει σειρά σε λίγο…….

  8. Τους νόμους και την δικαιοσύνη τους έκαναν στα μέτρα τους…. Ποιός έπρεπε να είναι δις ισόβια για εσχάτη προδοσία οι χρυσαυγίτες η αυτοί οι προδότες χαρτογιακάδες?Ας αναλογιστούμε……..

   1. “Χαρτογιακάς”. Μια ωραία λέξη για να χαρακτηρίσετε τους γραφειοκρατες. Σε συνδιασμό με τις λέξεις “Μανδαρίνος”, “Καρεκλοκένταβρος”, “Αλαζόνες”, μπορειτε να δώσετε την πλήρη εικόνα….

  9. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟΥ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΤΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΨΗΦΙΣΕ ΖΑΒΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΑΩΝ.
   ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ

  10. Aβαβα θα γίνει και αυτό μην περιμένετε πολλά πράγματα. Προτεκτοράτο.

  11. Τους κατασκόπους τους πιάσαμε με τη γίδα στην πλάτη, με τον γερμανοδουλο όμως Μητσοτάκη, τι θα κάνουμε. Δυστυχώς ψηφήσαμε υπηρέτη των γερμανικών συμφερόντων, δεν εκλέξαμε έλληνα που πασχίζει για την Ελλάδα.

   1. κάνατε πρωθυπουργό τύπο που έχει πάρει αποδεδειγμένα μίζες απο Γερμανούς και περιμένατε να μην είναι γερμανόδουλος δηλαδή; φαντάσου τι έχει πάρει στα κρυφά και πόσο σφιχτά του κρατάνε τα αρχίδια οι ξένες μυστικες υπηρεσίες
    δεν πειράζει, την επόμενη φορά να μην είστε πανηλίθιοι που ρίχνετε ψήφο με μοναδικό κριτήριο “να φύγει ο σταλινας”

   2. κάνατε πρωθυπουργό τύπο που έχει πάρει αποδεδειγμένα μίζες απο Γερμανούς και περιμένατε να μην είναι γερμανόδουλος δηλαδή; φαντάσου τι έχει πάρει στα κρυφά και πόσο σφιχτά του κρατάνε τα αρχίδια οι ξένες μυστικες υπηρεσίες
    δεν πειράζει, την άλλη φορά να μην είστε πανηλίθιοι που ρίχνετε ψήφο με μοναδικό κριτήριο “να φύγει ο σταλινας”

    1. Δηλαδή σ’ αυτή τη χώρα είτε σταλινοφασίστα είτε γερμανοφασίστα πρέπει να έχουμε ρε αριστερό γίδι; Για πες μας κι εσύ είσαι αλβανός στην καταγωγή, όπως είναι ο Τσίπρας;;;;

     1. Φιλε η μισή Ελλάδα έχει αλβανική καταγωγή απο την εποχή των Αρβανιτών. Για ψάξε λίγο τηνξ προέλευση απο πολλά επώνυμα των νεοελλήνων, και θα βρεθείς προ εκπλήξεων.
      Όσο για τα υπόλοιπα, όσο ψηφίζετε με την λογική του μη χείρων βέλτιστον, φάπες θα τρώτε. ΠΡΩΤΑ θα πρέπει ο νεοέλληνας να γινει άνθρωπος (αν και ως τώρα δεν έχω δει γίδι να μεταμορφώνεται σε άνθρωπο) και μετά όλα τα άλλα. Αντε γεια τώρα.

     2. Δεν είμαι αριστερός αλλά αυτή η λογική σου είναι για τον π@@τσο. Δηλαδή επειδή κάποιος είναι αριστερός παω να ψηφίσω τον Γερμανόδουλο που τους παίρνει πιπα βράδυ πρωί? Μας αξίζει ότι παθαίνουμε τελικά.

  Leave a Response