ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΑ “ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ” ΣΤΟ ΑΡΣΑΚΕΙΟ. “ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ”. ΕΣΥ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΗΞΕΡΕΣ;

  Κοινοποίηση:
  arsakeio

  Την αντίδραση του Γιώργου Μπαμπινιώτη, ο οποίος εισηγήθηκε στο Δ.Σ. της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας την άμεση κατάθεση αιτήματος στην εισαγγελία, προκάλεσαν οι καταγγελίες 285 αποφοίτων του Αρσακείου Ψυχικού, για υποθέσεις σεξουαλικής βίας από καθηγητές και καθηγήτριες του σχολείου.

  Ο κ. Μπαμπινιώτης ανακοίνωσε ότι θα κατατεθεί αίτημα στην εισαγγελία, προκειμένου να κληθούν άμεσα να καταθέσουν και οι 285 απόφοιτοι.

  Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση:

  «Περιήλθε εις γνώση μου ανακοίνωση αποφοίτων των Αρσακείων, η οποία δημοσιεύτηκε στον διαδικτυακό τόπο «in.gr».

  Έχω ήδη συγκαλέσει ΔΣ της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, για αύριο, Παρασκευή 26 Φεβρουαριου 2021.
  Η εισήγησή μου στο ΔΣ θα ειναι σαφής και κατηγορηματική: Θα υποβάλουμε αυθημερόν στην Εισαγγελία Αθηνών αίτημα να κληθούν ένας προς έναν οι 285 υπογράφοντες, των οποίων τα ονόματα, όπως δηλώνεται, είναι στη διάθεση της ιστοσελίδας «in.gr» και να συγκεκριμενοποιήσουν όσα δηλώνουν ότι γνωρίζουν, ώστε να ερευνηθούν εις βάθος μία προς μία οι καταγγελίες τους.
  Η Φιλεκπαιδευτικη Εταιρεία θα συνδράμει τις μόνες αρμόδιες αρχές σε ό,τι τής ζητηθεί και θα είναι αρωγός στο έργο της Eισαγγελίας, όταν και εάν οι αόριστες και γενικόλογες αναφορές της επιστολής λάβουν την μορφή συγκεκριμένων και επωνύμων καταγγελιών.
  Η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία θα πράξει -αυτονοήτως- ό, τι θα έπραττε εξαρχής, εφόσον κάποιος από τους νυν υπογράφοντες τής είχε γνωστοποιήσει -οποτεδήποτε- οιοδήποτε συγκεκριμένο πραγματικό περιστατικό.

  Καθηγητής Γ. Μπαμπινιώτης
  Πρόεδρος του Δ.Σ. της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας»

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  7 Σχόλια

  1. Αρσάκεια,Κολλέγια και τα ρέστα βγαίνουν τα “καλύτερα” παιδιά!! οι χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος

  2. Να παρουν τωρα σειρα…και οι ΜΚΟ…που πλασαρουν τα ανηλικα…
   Να ξεβρωμισει ο τοπος…με τους αλητες….

  3. ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΣΑΚΕΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ…. ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ!!

  4. Όπως είχε προβλέψει το Μακελειό, ούτε στην βουλή κανένα κόμμα, ούτε στα μμε ούτε στην δικογραφία υπάρχει η παραμικρή αναφορά στην μκο της ξαδέρφης του Μητσοτάκη. Συμφωνα με τους δικαστές λοιπόν, τα μικρά προσφυγοπουλα έβρισκαν λεφτά στον δρόμο κατά τύχη, έπαιρναν ταξί, και μέσω τηλεπαθειας έβρισκαν το σπίτι του Λιγναδη!! Σαπίλα παντού……..

  5. Θέατρο, σχολεία, ΜΚΟ/δομές ανηλίκων…πού αλλού κυκλοφορούν παιδιά; Παιδιά, παιδιά, παιδιά, πού βρίσκεις παιδιά; Ψαχτείτε, Έλληνες.

  6. Που καταντησαμε να παρακαλάμε τους παιδεραστές, ανήθικους, σαδιστές να βγούμε από τη φυλακή που μας έχουν βάλει με το ζόρι. Σε κανένα κράτος δεν συμβαίνουν αυτά.

  Leave a Response