ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ Γ@ΦΤΩΝ ΣΤΟ Γ.Κ. ΝΙΚΑΙΑΣ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΑΙΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΟΥ, ΚΥΡΙΕ ΠΛΕΥΡΗ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Συγκλονιστικη μαρτυρία:

    “Καλησπέρα εργάζομαι στο κρατικό Νίκαιας και πριν 4 ώρες δεχθήκαμε επίθεση στα επείγοντα από Ρομά ενώ το νοσοκομείο δεν εφημερεύει διότι 7 άτομα Ρόμα ήρθαν μεθυσμένοι για ένα σκίσιμο που είχε ο ένας εξ αυτών στο χέρι. Σπάσανε τα πάντα κινδύνεψαν ζωές από σφαγή με γυαλιά απ’ τις πόρτες που σπάσανε. Δουλεύουν 2 άτομα στην φύλαξη βράδυ σ ένα απ’ τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Ελλάδος και αυτά τα παιδιά τα έχουν με συμβάσεις εδώ και 6 χρόνια και απροστάτευτα σε κάθε κίνδυνο.”

    1 2 3

    1 2 3 4 5

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΟΠΩΣ ΒΡΗΚΑΝΕ ΟΙ ΑΤΣΙΔΕΣ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ ΤΟ ΕΜΠΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙ@ΟΙΟ;;;;ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΗΜΑΤΙΩΝ;;;;ΚΑΤΑ ΤΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ;;;;;;;;;;;;;;;;

    2. …..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ.!!!!….ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ!!!…..

    3. Τσιπροκουληδες και πλευρομπουμπουκοι…

    4. Οί πληγές του Φαραώ γyφτοι,λάθροι καί ή συμμορία τού γουρλομάτη.
      Γιάννης Λάκων

    5. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    6. αν γινόταν αυτό για κάθε έναν που πάνε να καθαρίσουν οι γιατροί λόγω ψευτοδημίας, θα είχε τελειώσει η ψευτοδημία πριν αρχίσει…

    7. Ξαναψηφίστε τους. Στα υπέρ τους η αθρόα εισαγωγή γύφτων πακιστανών καθώς και πάσης φύσεως ανθών και ανθέων. Όλα τα γουρούνια ίδια μούρη έχουν. Να χαιρόμαστε τη γραβατωμένη αλητεία μας.

    8. Μα γιατί δεν τους εξυπηρετήσατε; Αφού ήταν εμβολιασμένοι και με PCR.Τι;,όχι;

    9. Δεν ειναι η πρωτη ουτε η τελευταια φορα που συμβαινουν τετοια και χειροτερα,ειδικα απο τους “ευπαθεις” γυφτουλες.Οι δε σεκιουριτι των νοσοκομειων,εκτος απο το γεγονος οτι δεν εχουν δικαιωμα να ακουμπησουν κανενα απλα μονο να καλεσουν την αστυνομια,συνηθως ειναι κατι γεροντακια και κατι κυριουλες που συμπληρωνουν ενσημα,παντελως ανεξοπλιστοι και ανεκπαιδευτοι,ουτε κατσαριδα δεν μπορουν να πειραξουν.Στο μεταξυ το συγκεκριμενο το νοσοκομειο Νικαιας,ειναι γεματο απο γυφτους.Οποια μερα και ωρα να περασει κανεις,θα δει δεκαδες απο δαυτους να περιφερονται μεσα και εξω απο το νοσοκομειο,κατασκηνωνουν στο παρκακι απεναντι,κλεβουν,τα γυφτακια πεταγονται ξαφνικα στο δρομο,και δημιουργουν και προβληματα στην κυκλοφορια με τα σαραβαλα τους.

    10. Το καρκίνωμα της Ελλάδας, αποβίβαση σε βραχονησίδες και βομβαρδισμός με ναπαλμ.
      Να ησυχάσουμε.

    Comments are closed.