ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΟΦ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: “86% ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ PFIZER ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ”. ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…

    Κοινοποίηση:
    GettyImages-496532228-1024x655

    Συνεχίζεται το έγκλημα των εμβολιασμών για τον κορονοϊό που ειδικά πλέον για τα παιδιά γίνεται ακόμη πιο ειδεχθές. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις επιστημονικές απόψεις που αναπτύσσονται κατά κόρο πια, επισημαίνοντας ότι ακόμη κι αν για τις μεγαλύτερες ηλικίες έχει κάποιο νόημα ο εμβολιασμός στις μικρότερες είναι τουλάχιστον περιττός αφού αποδεδειγμένα τα παιδιά δεν έχουν προβλήματα νόσησης.

    Το έγκλημα παίρνει πλέον και τον χαρακτήρα του «εκ προμελέτης εγκλήματος» για το οποίο αργά ή γρήγορα θα στηθούν διεθνή δικαστήρια, θα γίνουν νέες Δίκες Νυρεμβέργης και οι σύγχρονοι Μένγκελε θα κληθούν να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν σκληρά.

    Αυτό αποδεικνύεται από μια νέα αποκάλυψη που κάνουμε σήμερα. Φέρνουμε στο φως έγγραφο του αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων -δηλαδή του αντίστοιχου ΕΟΦ- που αναφέρεται στα συμπεράσματα από τις δοκιμές εμβολίων σε παιδιά ηλικίας από 12-15 ετών. Το έγγραφο, 37 σελίδων, είναι επίσημο αλλά … «καταχωνιασμένο» από τα πληρωμένα και εξαγορασμένα μέσα ενημέρωσης, όπως συμβαίνει όλο αυτόν τον καιρό ειδικά της πανδημίας. Είναι έγγραφο πολύ πρόσφατο με ημερομηνία 27 Μαΐου 2021 και το έχουμε στη διάθεσή μας για πάσα αναγκαία χρήση, διότι δικαιολογημένα υπάρχει και ο φόβος ότι μπορεί στη συνέχεια να υπάρξουν …τροποποιήσεις του ή αποκρύψεις των κρίσιμων σημείων.

    Το πιο συγκλονιστικό που υπάρχει στο έγγραφο αυτό είναι ένας πίνακας-σοκ που δείχνει καθαρά ότι οι παρενέργειες στα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα για τα εμβόλια έφτασαν έως το 86%!!! Από τους αριθμούς επίσης φαίνεται καθαρά ότι υπήρξαν και παιδιά που – άγνωστο όμως μέχρι τώρα το γιατί- δεν έκαναν τη δεύτερη δόση. Κι ενώ από μόνα τους αυτά τα στοιχεία θα έπρεπε να σημάνουν αυτόματα συναγερμό και αν μη τι άλλο να μην προχωρήσει ο εμβολιασμός των παιδιών, μέχρι τουλάχιστον να προκύψει μια πιο θετική εικόνα, αυτοί ανεβάζουν στροφές και με κάθε είδους εκβιαστικό τρόπο προσπαθούν να επιβάλλουν το «τρύπημα» ακόμη και στα βρέφη έξι μηνών…

    Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (γνωστός και ως FDA) πρόκειται στις 10 Ιουνίου, δηλαδή την ερχόμενη εβδομάδα, να έχει συνεδρίαση με την «ανεξάρτητη ομάδα των συμβούλων του», προκειμένου «να συζητήσει τη χρήση των εμβολίων κατά του κορονοϊού σε παιδιά», όπως ανακοινώθηκε. Εν όψει αυτής της συνεδρίασης  ετοιμάστηκε και το «ενημερωτικό δελτίο» που αποκαλύπτουμε και το οποίο μάλιστα αφορά  τη δοκιμή εμβολίου της εταιρείας Pfizer.

    Για τη δοκιμή, χρησιμοποιήθηκαν κυριολεκτικά ως πειραματόζωα  1127 παιδιά από 12 έως 15 ετών. Σε αυτά έγινε η πρώτη δόση, αλλά μόνο  1097 παιδιά έλαβαν τη δεύτερη δόση.  Δεν υπάρχει καμία εξήγηση τι συνέβη στα 30 παιδιά που δεν εμφανίστηκαν για τη δεύτερη δόση; Γιατί αφαιρέθηκαν από τη δεύτερη δόση; Έγινε με δική τους πρωτοβουλία και των οικογενειών τους; Προέκυψε κάτι άλλο σοβαρότερο ενδεχομένως και τι;

    —————————— —–

    Το 37σελιδο έγγραφο περιέχει και τον πίνακα που περιγράφει λεπτομερώς το ανησυχητικό ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών και βλάβης που βιώνουν παιδιά ηλικίας 12 – 15 ετών στους οποίους χορηγήθηκαν οι ενέσεις mRNA του εμβολίου και εντός 7 ημερών μετά από κάθε δόση.

    Όπως φαίνεται στην αριστερή στήλη του πίνακα, μετά την χορήγηση της πρώτης δόσης, μεταξύ αυτών των παιδιών που έκαναν το πείραμα εμβολίου:

    Ποσοστό 86,2% εμφάνισε παρενέργειες.
    Σχεδόν το 44%, από αυτή την κατηγορία, υπέστη «μέτριες» παρενέργειες που ορίζονται ως «παρεμβολή στη δραστηριότητα».
    Βλέπουμε επίσης, σε ένα δεύτερο πίνακα, ότι μεγάλο ποσοστό παιδιών των παιδιών ανέβασε πυρετό, πάνω από 60% υπέφερε από πονοκεφάλους ενώ άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες που αντιμετωπίζουν αυτά τα παιδιά ως μέρος αυτών των ιατρικών πειραμάτων περιλαμβάνουν ρίγη, εμετό, διάρροια, πυρετό, μυϊκό πόνο και ακόμη και πόνο στις αρθρώσεις.

    Όλα αυτά καταγράφονται αναλυτικά αλλά όταν επίσημα φαίνεται ότι το ο 86% των παιδιών εμφάνισαν συνολικά παρενέργειες διαφόρων ειδών μετά την ένεση με την πρώτη δόση, οι ερευνητές τι έκαναν; Αντί να σταματήσουν τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας, συνέχισαν να εγχέουν τα παιδιά με τη δεύτερη δόση!

    —————————— ——

    Στο ίδιο έγγραφο διαβάζουμε μάλιστα το εξής φρικιαστικό για τις παρενέργειες: «Η παράλυση του Bell (παράλυση προσώπου) αναφέρθηκε από τέσσερις συμμετέχοντες στην ομάδα εμβολίων Pfizer-BioNTech για την COVID-19. Η έναρξη της παράλυσης του προσώπου ήταν η ημέρα 37 μετά τη δόση 1 (ο συμμετέχων δεν έλαβε τη δόση 2) και οι ημέρες 3, 9 και 48 μετά τη δόση 2. Δεν αναφέρθηκαν περιπτώσεις παράλυσης του Bell στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου. Οι τρέχουσες διαθέσιμες πληροφορίες δεν επαρκούν για τον προσδιορισμό της αιτιώδους σχέσης με το εμβόλιο».

    Επίσης, ο FDA αναφέρει ότι «οι ανεπιθύμητες ενέργειες μετά το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 που έχουν αναφερθεί σε κλινικές δοκιμές περιλαμβάνουν πόνο στο σημείο της ένεσης, κόπωση, πονοκέφαλο, μυϊκό πόνο, ρίγη, πόνο στις αρθρώσεις, πυρετό, οίδημα στο σημείο της ένεσης, ερυθρότητα στο σημείο της ένεσης, ναυτία, κακουχία και λεμφαδενοπάθεια» ενώ μετά την έγκριση «έχουν αναφερθεί σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις, συμπεριλαμβανομένης της αναφυλαξίας και άλλων αντιδράσεων υπερευαισθησίας (π.χ. εξάνθημα, κνησμός, κνίδωση, αγγειοοίδημα), διάρροια, έμετος και πόνος στο άκρο (βραχίονα) μετά τη χορήγηση του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19 εκτός κλινικές δοκιμές. Πρόσθετες ανεπιθύμητες ενέργειες, μερικές από τις οποίες μπορεί να είναι σοβαρές, μπορεί να γίνουν εμφανείς με την ευρύτερη χρήση του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19». Παραδέχεται επίσης ότι μπορεί να συμβεί «απειλητικό για τη ζωή αναφυλακτικό σοκ μετά το εμβόλιο» ή ότι οι λήπτες του εμβολίου μπορεί «να χάσουν τη συνείδηση» τους προσωρινά και να λιποθυμήσουν. Γι αυτό και η «κατάλληλη ιατρική θεραπεία που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση άμεσων αλλεργικών αντιδράσεων πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμη σε περίπτωση που εμφανιστεί οξεία αναφυλακτική αντίδραση μετά τη χορήγηση του εμβολίου»…

    Ύστερα από όλα αυτά, που μας τα κρύβουν, όποιος τολμήσει να προχωρησει στον εμβολιασμό παιδιών είναι ΣΤΥΓΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ!

    FDA1_TEL

    FDA37_TEL

    FDA5_TEL

    FDA6_TEL

    Πηγή: Μαυρογιαλούρος, εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Όταν θα κυβερνήσουν Έλληνες τον τόπο, θα εμβολιαστούν όλοι οι πολιτικοί με τα δηλητήρια τους πολλαπλώς.

    2. Άντε μετά από δυο-πεντε-δεκα χρόνια να τη πάρουμε χαμπάρι κ να συσχετίσουμε τα εμβόλια με τους αιφνίδιους θανατους κ να ψάξουμε να βρούμε τους μασονοδολοφόνους οι οποίοι σίγουρα θα κάνουν μπάνια στις Μπαχάμες;

    3. Λένε ότι το εμβόλιο Coronavirus είναι κακό για τους μητέρες. Τι θα κάνει στα νεαρά κορίτσια μας; Δεν θα είναι σε θέση να γίνουν μητέρες;

    4. Και βγαίνουν εδώ οι “αστέρες” που κάνουν την ενημέρωση στις 18:00 και λένε να τα εμβολιάσουμε και τα παιδιά γιατί είναι 2.500.000 και θα έχουν σημαντικό μερίδιο στο τείχος ανοσίας όπερ σημαίνει θα πουληθούν άλλα 2.500.000 εμβόλια, τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη; Όταν αρχίσουν να εμφανίζονται οι παρενέργειες στα παιδιά να δω που θα κρυφτούν όλοι αυτοί.

    5. Τόσα εμβόλια έχω κάνει,τέτοιες παρενέργειες δεν θυμάμαι,πυρετός,πονοκέφαλος,εξάντληση,διάρροια κλπ. Στο στρατό τη πρώτη μέρα μας βάρεσαν αρκετά εμβόλια και μετά μας έτρεχαν όλη τη μέρα. Δεν θυμάμαι να τα φτύσαμε από τα εμβόλια. Τώρα τι σκατά βάζουν μέσα;

    6. ΒΓΑΛΤΑ ΌΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΣΤΈΦΑΝΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΤΙΑΝΗ Ό ΚΌΣΜΟΣ ΒΓΑΛΤΑ ΌΛΑ ΣΤΗΝ ΦΌΡΑ……

    7. μπροστά στην ντόλτσε βίτα δεν υπολογιζούν τίποτα!!

    8. Θα πιάσουν τα παιδιά από μικρά και θα τους ρίχνουνε ξένο DNA που θα μεταλλάσσει τα κύτταρα τους. Και αυτό θα το κάνουν ετήσια. Μιλάμε για τραγική κατάσταση.

    9. αξιος στεφανε αξιος .χιλια μπραβο. εισαι ελληνας εισαι πατριωτης εισαι η ελπιδα μας. μην το κατεβασεις αστο να το μαθει ο κοσμος μηπως σωσουμε τα παιδια μας. εγω προσωπικα σε ευχαριστω μεσα απο την ψυχη μου για τον αγωνα που κανεις.

    Comments are closed.