ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΒΑΡΟΝΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥΝΕΚΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΩΝ

Κοινοποίηση:
φωτο 5

Λαθρέμπορος στην Αθήνα, «Άγιος» στην Λευκωσία!

Ο Κύπριος Αναστάσιος Σιλιμίδης που κατονομάστηκε στην Ελλάδα ως ο «βαρόνος» του κυκλώματος που εφοδίαζε 20 πρατήρια υγρών καυσίμων, με τόνους διαλυτικά υλικά από την Βουλγαρία, απολαμβάνει όλες τις ανέσεις του στην ιδιαίτερη πατρίδα του καθώς ακόμη δεν έχει εκδοθεί το διεθνές ένταλμα για την σύλληψή του. Ασχέτως που και στη Μεγαλόνησο, ο ίδιος ήταν εκείνος που «άναψε» πρώτος το φυτίλι για να εκδηλωθούν μέσα σε εφτά χρόνια περισσότερες από δέκα δολοφονίες στο θέρετρο της Αγίας Νάπα, ανάμεσα σε νονούς της νύχτας και διεφθαρμένους «μπάτσους». Ανάμεσά τους και το «πληρωμένο πιστόλι», Δημήτρης Μαμαλικόπουλος, ο απεσταλμένος αναρχικός απ’ τα Εξάρχεια που ξέκανε με μιας, τον Ιούνιο του 2012 και τους πέντε σωματοφύλακες [τρεις Κύπριοι και δύο Ρουμάνοι] του επιχειρηματία του τζόγου Φάνου Καλοψιδιώτη, ο οποίος όμως τότε δεν βρισκόταν στη μαύρη λιμουζίνα του.

Ο Σιλιμίδης, όμως ήταν «ταλέντο» και στις … νόμιμες μπίζνες αφού διοργάνωνε στην Κύπρο και συναυλίες με δημοφιλείς Έλληνες τραγουδιστές. Αδιάψευστος μάρτυρας φωτογραφίες-ντοκουμέντο με τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο και όχι μόνο, που αποκαλύπτει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, μέσα στο αεροπλάνο και με τους δυο άνδρες ευτυχισμένους να κάθονται δίπλα, δίπλα!

Αποκλειστικές φωτογραφίες και ρεπορτάζ στο έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης σε ένα συγκλονιστικό θέμα του Γιάννη Κολοζώφ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν υπαρχει,δεν γινεται,μαφιοζος νονος να μη εχει “κουμπαριες”με πολιτικες,με μυστικες κ φανερες αστυνομικες υπηρεσιες.Ουσιαστικα απο ολους αυτους αντλει τη δυναμη του.Ρισκαρει τη ζωη του για λιγα χρηματα,για λιγη δοξα κ αναγνωριση,γνωριζοντας πως οι υπολοιποι περνουν τα μεριδια του λεοντος.

  2. έκανε μαφιόζικα χτυπήματα στους μαφιόζους χωρίς εντάλματα συλλήψεις και δικαστήρια τότε οι μαφιόζοι θα ζοριζοντουσαν πολύ…. αλλά έχουμε αστικές δημοκρατίες και δικαιούνται δίκαιη δίκη πλην Χρυσής Αυγής…..η Χρυσή Αυγή είναι πιο επικίνδυνη από τους μαφιόζους για το σύστημα αφού οι μαφιόζοι είναι το σύστημα.

Comments are closed.