(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : “EΙΔΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ” – ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤ – ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ – ΕΚΤΕΝΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ…(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    xios

    Τηλεφωνική επικοινωνία είχαμε πριν από λίγο με τον Στέφανο Χίο, ο οποίος μας έδωσε στοιχεία σχετικά με το προφίλ του ατόμου που προσπάθησε να του αφαιρέσει τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από το σπίτι του.

    Στην επικοινωνία που είχαμε μας ανέφερε ότι είδε και θυμάται καλά τα μάτια του δράστη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “μογγολίζει” αφού τα μάτια του έχουν σχιστοειδές σχήμα, ενώ όπως μας είπε είναι χαμηλού αναστήματος.

    Δεν παρέλειψε στην επικοινωνία μας να δηλώσει την ευγνωμοσύνη του σε όλους τους αναγνώστες της Εφημερίδας μας  και του Makeleio.gr για τα χιλιάδες μηνύματα και σχόλια συμπαράστασης που έχουμε λάβει.

    Αύριο στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα υπάρχει εκτενές ρεπορτάζ με το πρόσωπο του δράστη.

    Σήμερα το απόγευμα ο Στέφανος Χίος έδωσε την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς από το κρεβάτι στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του νοσοκομείου ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται.

    “Το τελευταίο διάστημα δεχόμουν απειλές και πιστεύω ότι έχει σχέση με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της εφημερίδας μας” είπε στους αστυνομικούς ο δημοσιογράφος, ενώ παράλληλα είπε ότι έπαιρνε μέτρα ασφαλείας νοικιάζοντας συνεχώς καινούργια αυτοκίνητα, ώστε να μην κινείται με το ίδιο.

    Οι αστυνομικοί δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην καταγραφή της κάμερας που υπάρχει στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του Στέφανου Χίου, ενώ πολύτιμη βοήθεια μπορούν να προσφέρουν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του δημοσιογράφου τις τελευταίες ημέρες.

    Δείτε όλο το ρεπορτάζ όπως μεταδόθηκε στην τηλεόραση του ALPHA.

    ΕΝΕΔΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

    Παράλληλα είχαμε εκτενές ρεπορτάζ στο “Εκρηκτικό Δελτίο του ART με τη Σοφία Παραδείση, όπου παρουσιάστηκε βίντεο με την παρουσία του Στέφανου Χίου στο δελτίο, που ως γνωστόν παρουσιάζεται εκεί κάθε Τετάρτη και Παρασκευή βράδυ, αφού αποτελεί έναν από τους βασικούς συνεργάτες της εκπομπής.

    “ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΑΠΕΙΛΕΣ” – Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ from Makeleio WebTV on Vimeo.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    54 Σχόλια

    1. Στέφανε ο Θεός να σ’ έχει πάντα καλά και να σου δίνει δύναμη αρετή τόλμη και θάρρος να τους κοιτάς πάντα στα μάτια τους φονιάδες τους χαφιέδες γιατί αυτό το τρέμουν !!!
      Τώρα πια με το υλικό θέλουμε να μάθουμε τα καθάρματα ποια είναι ώστε να μείνουν για πάντα ΕΦΙΑΛΤΕΣ της Ελλάδας γιατί δεν ήταν απλά μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον ενός αγαπητού σπουδαίου ειδικά σήμερα προσώπου αλλά μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον ολόκληρου του ελληνισμού και της Δημοκρατίας του Συντάγματος

    2. Περιμένω εκπομπή απο το δωμάτιο του νοσοκομείου, όπως την ηρωική εποχή του Σοφιτέλ.

    3. Το νεοαποκτηθεν σπίτι του Τσίπρα είχε συνέπειες…

    4. Καλή ανάρωση Στέφανε! Περιμένουμε την σύλληψη των 1-2 ατόμων. Με το καλό να σε δούμε πάλι και σε εκπομπή!

    5. Φίλε αδερφέ και αγαπημένε μας Στέφανε. Ήρθε η ώρα βάλε για πολιτική γιατί μόνο έτσι θα είσαι φυλαγμενος από τους σπιούνος και τους τσαρλατανους. Keep your friends close and your enemies closer.
      Καλή ανάρρωση η Παναγία να σε έχει καλά. Όλοι οι άγιοι και ο φύλακας άγγελος σου να σε έχουν καλά.
      Βάλε πλώρη αδερφέ και πάτα τους

    6. Καλή ανάρρωση Στέφανε…ο Χριστός και η Παναγιά σε θέλουν ακόμα ανάμεσά μας και σε έσωσαν…’Επαθες το λιγότερο κακό….Σιδερένιος …

    7. Όταν κόβεις ένα κεφάλι της Λερναίας Ύδρας,φυτρώνουν αλλά 10,Στέφανε τελείωσε τα καθάρματα,μια και έξω,τώρα σε τρέμουν αυτοί,ο άγιος Παντελεήμων,σταμάτησε της σφαίρες, αυυηψτην ημέρα να την τιμάς,καλή ανάρρωση,αδερφέ μου,

    8. Καλή ανάρρωση πατριώτη Στέφανε.
      Λυπάμαι για όσους πατριώτες θυσιάστηκαν και θυσιάζονται για την πατρίδα για μια πλειοψηφία λαού που σέρνονται στα τέσσερα πίσω από προδότες και ανώμαλους παρακαλώντας να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.
      Αυτή η χώρα χρειάζεται άμεσα εθνοκαθαρση και μετά βλέπουμε και τον εξωτερικό εχθρό.

    9. Ερπετοειδη σας ξερουμε ερχεται η ωρα σας να καειτε μια για παντα.Θα γυριστε ξανα στο σκοταδι.Εκει στο χαος .

      ” ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΕΛΛΗΝ=ΑΘΑΝΑΤΟΣ “

    10. Στέφανε καλή ανάρρωση και σιδερένιος.Σε περιμένουμε πίσω γερό και δυνατό. Κύριε Σερίφη περιμένουμε να εξαπολυσετε ανθρωποκυνηγητο για να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι εντολείς τους όπως τότε με το βιτριόλι…που κινησατε γη και ουρανό για να βρεθεί η δραστιδα ,οσο για τους δημοσιοκάφρους -πιαστρακηδες των καναλιών απαιτούμε πολυωρα ρεπορτάζ και δημοσιογραφική έρευνα πρωί μεσημέρι βράδυ όπως κάνατε και με την κοπέλα με το βιτριόλι …ή μήπως σας εξυπηρετούσε η συγκεκριμένη ιστορία την συγκεκριμένη περίοδο…

    11. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟς ΕΚΑΝΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΩΠΟς ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΝΥΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥΣ ΣΑΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΟΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΕΩΝ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ Η ΠΑΜΝΑΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΑΝΟΞΟΙΔΩΤΟΣ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΩΣΗ ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΦΕΤΝΕ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΥΠΑΝΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΑΔΑΝΕ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΓΥΝΕΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑΣΤΕΦΓΑΝΕ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΩΣΗ—ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ!!

    12. Πρώτα απ’ όλα η υγεία σου Στέφανε.Περαστικά και όλα θα πάρουν το δρόμο τους…

    13. Στέφανε, τώρα που η ”ζωή” σου έδωσε δεύτερη ευκαιρία, κάνε ότι ήθελες να κάνεις και δεν το έκανες.

    14. Καλή Ανάρρωση Στέφανε και εύχομαι οι διοικητικές αρχές αυτής τις χώρας κάποτε να δουλέψουν χωρίς γραφειοκρατίες και να βρουν όχι του δολοφόνους αλλά αυτούς που δίνουν Εντολές. Περαστικά προσοχή και μην κάνεις ρούπι πίσω ξεβρακωσε τους όλους με τον τρόπο που ξέρεις καλά.

    15. Βρείτε ποιος έδωσε την εντολή που έχει θιχτεί τόσο, ώστε να φτάνει στην δολοφονία….

      1. Μάλλον Τουρκομογγόλος Αφγανός ειναι ο δολοφόνος

    16. ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΕ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΗΓΕ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΦΑΝΕ ΘΗΡΙΟ.ΕΛΛΗΝ ΑΠΟΓΟΝΕ ΘΕΩΝ.ΤΟΥΣ ΠΗΓΕΣ ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    17. Καμια δικαιολογια . Βρειτε τους δολοφονους αλλιως θα τους βρουμε εμεις.

    18. …ΒΓΆΖΟΥΝ ΛΕΦΤΆ πουλώντας ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΜΑΣ…

    19. ΣΤΕΦΑΝΕΕΕΕ! ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σ ΑΓΑΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΠΟΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ.

    20. ΔΥΟ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΩ ΣΥΝΈΧΕΙΑ!

      ΕΝΑ. ΌΛΟΙ ΣΤΗΡΊΖΟΥΜΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
      , Ή ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ !

      ΔΥΟ.
      ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΑΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ ΚΌΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    21. Στέφανε σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση, να γυρίσεις ποιό δυνατός και σου αφιερώνω – αν και μενιδιάτης – 3
      κρητικές μαντινάδες:
      1) Ποιο δυνατός αισθάνομαι όταν με πολεμούνε, το δέντρο πού χει τους καρπούς πάντα πετροβολούνε.

      2) Όλο το βάρος ο Θεός στους δυνατούς το δίνει, γιατί στους αδύνατους δεν έχει εμπιστοσύνη.

      3) Εγώ είμαι ο πρίνος της κορφής και μπόρες δε φοβούμαι και με μεγάλες θύελλες οι ρίζες μου κρατούνε.

    22. Θα αναρρώσει γιατί είναι δυνατός ως γνήσιος Έλληνας! Σώθηκε από ουράνια προστασία και από τα γρήγορα αντανακλαστικα του και τη δύναμη του χαρακτήρα του. Όλα σύντομα θα μπουν στη θέση τους. Εύχομαι και πάλι γρήγορη ανάρρωση.

    23. Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΡΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΟΧΕΤΟ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠ΄ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΛΕΟΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ…..ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ: ΣΤΕΦΑΝΕ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ Σ΄ ΑΚΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΄΄ΜΑΚΕΛΕΙΟ΄΄ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ….

    24. Περαστικα ρε Στεφανε και σιδερενιος!!Πρωτα ο Θεος μολις αναρωσεις ξεβρακωσε τα παρακρατικα σιχαματα χωρις ελεος!Ο Θεος ο Χριστος και η Παναγια μαζι σου. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
      ‘Η ΕΛΛΑΣ ‘Η ΤΕΦΡΑ.

    25. ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΣΥΜΜΟΡΊΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ.
      ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΒΓΆΖΟΥΝ ΛΕΦΤΆ ΣΒΉΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΜΑΣ…

      1. …ΒΓΆΖΟΥΝ ΛΕΦΤΆ πουλώντας ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΜΑΣ…

    26. ΚΑΝΤΕ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΟΕΑ ΠΟΥ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΥΝΕΧΩΣ.

    27. σιδερένιος φίλε Σπαρτιάτη μου!!! άντε συνέχισε όπως ξέρεις!!! ο Άγιος Παντελεήμονας έκανε το θαύμα του!!!

    28. Σιδερενιος μεγάλε Στέφανε ο Θεός μαζί σου!!

    29. ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ. ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ! ΑΝΑΡΧΟΜΟΓΓΟΛΟΦΑΤΣΕΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ… ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥΤΣ@.. Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ… ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ..

    30. της ευρύτερης περιοχής. Πληρώστε ιδιωτικό ερευνητή αν υπάρχει η δυνατότητα και αν είναι από εξωτερικό ακόμη καλύτερα

    31. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ GREEKLISH. ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΧΕΣΤΕ. ΗΜΑΡΤΟΝ

      1. kai pia eisai esy? The Greeklish cop? o Stefanos einai to thema kai oxi i fatsa sou

        1. Πια εισαι εσυ οπως λεει ο Καζαντζιδης να ουμε?

        2. Έχει δίκιο ρε παιδιά η Μαρία. Μας κλέψανε ιστορία και θρησκεια. Μόνο η γλώσσα μας εμεινε. Πρέπει να τη διαφυλαξουμε. Άδικο έχω;

      2. Και τα κεφάλαια επίσης κυρία μου,που δηλώνουν έναν η μία αγενεστατο τη σχολιαστή…..Εδώ καιγόμαστε τα greeklish σας πειραξαν

    32. Κακώς ψάχνετε τον εντολέα στην αριστερά. Σύντομα ξεκινά η μοιρασιά του Αιγαίου και όλα τα κανάλια έχουν πάρει παχυλά πακέτα από την Κυβέρνηση για να το παρουσιάσουν ως έντιμο συμβιβασμό. Μαντέψτε ποιος δεν πήρε και θα φώναζε για προδοσία.

      1. Όχι ρε φίλε δε μαντεύουμε, κι αν ξέρεις πες μας. Όλο μπούρδες…

    33. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΣΤΟ MAKELEIO.GR TEAM! ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ….ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ! ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΕΤΣΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ!

    34. O STEFANOS NA PROSPATHISI NA THIMITHI TO IPSOS TOU DOLOFONOU, AN IHE IPSOS MEHRI 1,65 TOTES PREPI NA INE KINEZOS, AN ITAN PSILOS TOTES 100% INE MONGOLOS……….TO DINATO BLEMA INE KSEKATHARO BLEMA DOLOFONOU EPANGELMATIA…., OLI TOUS EHOUN TETIO BLEMA,IDIOS OTAN EKTELOUN SINBOLEO THANATOU AKOMA PIO POLI AGRIEBOUN TA MATIA TOUS……..
      I SFERA POU PETIHE TON STEFANO STO LEMO,APODIHNI OTI O DOLOFONOS PREPI NA ITAN POLI PSILOS………….
      I ASTINOMIA NA ELENKSI OLES TIS KAMARES STO MAKROS TOU DROMOU/DROMON , KAPOU THA TOUS DIKSI KSEKATHARA I KAMARA …ETSI THA BRITE TO NOUMERO TOU AFTOKINITOU POU FIGANE…
      ” I ASTINOMIA ,NA BALI ASTINOMIKOUS ME POLITIKA ROUHA NTIMENI NA FILANE TON STEFANO STO NOSOKOMIO,STO SPITI TOU KE STIN DOULIA TOU….., O DRASTIS OPOS DIPOTE PREPI NA PIASTI… !!!!,IPARHI ALISIDA EKSOTERIKOU APO PISO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      POLI SIMANTIKO, O DRASTIS KRATOUSE TO OPLO ME ENA HERI,AN NE,TOTES INE EKPEDEBMENOS MONGOLOS SE STRATO TZIHANTISTON, AN KRATOUSE TO OPLO ME DIO HERGIA ,TOTES INE DOLOFONOS EPANGELMATIAS …!!!!!!!!!
      AN ME ENA HERI KTOUSE TO OPLO,I ASTINOMIA NA SINGENTROSI TIN PROSOHI TIS, STA HOT SPOT……………..OTI KE NA ITAN O DOLOFONOS,TO BLEMA TON MATION FANERONOUN SATANIKO MISOS, KE OTI EHI SKOTOSI POLAPLES FORES….

      1. ενδιαφερουσα αναλυση… αλλα γιατι να ηταν ψηλος;;;

      2. Πρωτον γραφε στα ελληνικα ρε αρχοντα.
        Δευτερον . Εσυ θα πεις στην αστυνομια πως θα κανει τη δουλεια της ? Ελεος δηλαδη .
        Μεχρι και η αντιτρομοκρατικη εχει εμπλακει που οπως ξερουμε τα βρισκει ολα .

    35. Το γνωστο ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ ειχε σε λεζαντα “ο Στεφανος Χιος ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ οτι τον πυροβολησαν εξω απο το σπιτι του” Ουτε για φτυσιμο δεν αξιζουν. Οσοι Ελληνες παρακολουθουν ακομη αυτο το τουρκοκαναλο ειναι επισης για φτυσιμο.

      1. Ρε φιλε, δεν το παρατηρησα διοτι δεν βλεπω σαπιλες. Εαν εχεις δικιο τοτε το τουρκοκαναλο θελει το λιγοτερο κλεισιμο, μετατροπη του σε δημοσιο ουρητηριο- αφοδευτηριο και οσοι ειναι εκει απο προϊσταμενος και ανω, απελαση με συνοπτικες διαδικασιες σε αγνωστο τοπο οπου δεν υπαρχει καν ελπις επιστροφης.

      2. Θα πρεπε να ντρεπονται όλοι οι ξεφτίλες δημοσιογραφοι που δουλεύουν εκεί. Αλλά δεν τους νοιάζει γιατί είναι παχύδερμα. Εδώ θέλω να καταθέσω ότι στο βραδυνο δελτίο του Open έδειξε φευγαλέα εικόνα νησιού μάλλον Σαντορίνη με τρουλους χωρίς Σταυρους. Μακελειο ψάξτε το

    Comments are closed.