ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ: ΓΙΟΡΤΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ» ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΧΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΣΚΟ-Ρ-ΠΙΑΝΟΙ! ΕΦΑΓΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ «ΒΟΡΕΙΑ»! Η ΑΛΗΤΟΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ! ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΣΚΟΡΠΙΑ

    Χθες οι Σκοπιανοί γιόρταζαν την Μέρα της “Μακεδονικής” Αστυνομίας.
    Κατάφωρη παραβίαση της γνωστής Συμφωνίας.
     Βλέπετε πουθενά έστω το “Βόρεια”;
    Αντί να μαζεύει η κυβέρνηση στοιχεία για να καταγγείλει την προδοτική συμφωνία, σέβεται και τιμά την αλητεία, ετοιμάζοντας μάλιστα αντίστοιχη προδοσία και στο Αιγαίο!
    ΓΥΦΤΟΙ

    Ολο το έθνος έδειξε, με κάθε τρόπο, ότι κατάλαβε πόσο μεγάλη ήταν η ζημία για την Ελλάδα από τη Συμφωνία των Πρεσπών – εκτός από την κυβέρνηση. Οι έχοντες την εξουσία, αν και γνωρίζουν άριστα τι πράττουν, παίζουν ανεπιτυχώς τον ρόλο των εθνοσωτήρων, που «σώζουν» την Ελλάδα από την «απομόνωση» (αν και είμαστε μέλη σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς), δίδοντας γη και ύδωρ στους Σκοπιανούς, που αγωνίζονται για να γίνουν δεκτοί σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ.

    Οι κυβερνώντες
    , όπως αποδεικνύεται από την εμμονή τους σε αυτή την κατάπτυστη συμφωνία, δεν έχουν πατρίδα τους την Ελλάδα, αλλά την καρέκλα.

    Δεν τους ενδιαφέρουν οι επόμενες γενεές, αλλά οι επόμενες εκλογές. Τα καλούδια τού να εξουσιάζεις μια ρημαγμένη, ταπεινωμένη, από παντού προδομένη χώρα φαίνονται στους πολιτικάντηδες μακράν ελκυστικότερα από την υπεράσπιση της ζωής, της τιμής, της περιουσίας και των πάσης φύσεως συμφερόντων και δικαιωμάτων των Ελλήνων.

    Μαύρο στους προδότες της ΝΔ!

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Ξέρετε πότε θα τους πονέσει όταν οι ελληνοποιημένοι αλλοδαποί φτιάξουν το κόμμα Ενιαίο Μέτωπο Μειονοτήτων και κατέβουν σε εκλογές. Τότε θα χάσουν τα ψηφαλακια και θα το παίζουν πατριώτες

      1. Είναι φανερό ότι θέλουν διχοτόμηση της Ελλάδας. Δεν είναι δυνατόν οι βίλες τους να φυλάσσονται και να θέλουν τα σύνορα αφύλακτα! Δεν είναι δυνατόν να φέρνουν Πακιστανούς που ανοίγουν τζαμιά και όταν Πακιστανός σκοτώνει Πακιστανό να είναι μονόστηλο και να το υποβιβάζουν και να κάνουν πρωτοσέλιδο το ότι …προπηλακίστηκε ο Σκοπιανός καλλιτέχνης που δεν τον ακούμπησε κανένας στη Θεσσαλονίκη! Ευτυχώς ξυπνήσαμε πολλοί αλλά πρέπει να ξυπνήσουν ακόμα περισσότεροι. Ίσως τελικά να κάνει μεγάλο καλό ο αποκλεισμός του Ηλία γιατί τώρα τους κατάλαβαν όλοι και 500.000 Έλληνες που τον ακολουθούμε, είμαστε αποφασισμένοι για όλα! Θα οργανωθούμε και θα ακυρωθούν οι εκλογές που απέβαλαν Ελληνικό πατριωτικό κόμμα ενώ άφησαν κόμματα σαν τον Ανταρσύα που θέλουν ανοιχτά σύνορα, δηλαδή να παραβιαστεί ο Νόμος!

    2. Αυτα ειναι ψηλα γραμματα για ολους αυτους που εκληπαρουν την ψηφο μας Το μονο που τους νοιζει ειναι η καρεκλα και το χρημα Απο της μυλωνους τον κ… τι περιμενεις

    3. Που είναι οι μακεδονοκλάνοι;;;
      Που εξαφανίστηκαν;
      Αυτοί τον έβγαλαν τον Κούλη και τώρα εξαερώθηκαν;;;
      Όπως οι πασοκτζήδες με τα μνημόνια.
      Μόλις έβγαλαν τον γαπ και μας τον πάτησε, εξαφανίστηκαν επίσης όπως οι μακεδονομάχοι.
      Δεν ξεχνάω ρεεεεεεε, έχετε λερωμένη τη φωλιά σας και τώρα ξαφνικά θα αλλάξετε εσείς;;;;
      Γελάω μαζί σας ψευτες!
      Όπου μυρίσετε χρήμα, στα 4 κάθεστε!

    4. Τι μαυρο ρε παιδια με τα τεσσερα θα πανε να τους ξαναψηφισουν στο λεκανοπεδιο που ζει το 60% της χωρας.

    5. Μιλάμε για προδότες που συστηματικά διαλύουν την χώρα και το λαό της… τα χεορότερα έρχονται

    6. Κατά την συνδιάσκεψη του Βουκουρεστίου οι Κωστάκης Καραμανλής και η ΥΠΕΞ Ντόρα συναινούσαν να εισέλθουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ με τρεις ονομασίες εναλλακτικώς: Άνω, Νέα ή Βόρειος.
      Η τότε κυβέρνηση των Σκοπίων ήθελε μόνον Μακεδονία. Ούτω πως δεν προέκυψε…
      Ήλθαν οι κομμουνιστοσυμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ για να υπογράψουν το Βόρειος.
      Οι βουλγαροσκοπιανοί ήσαν σύμμαχοι με τους κουκουέδες. Στις τελικές μάχες στα σύνορα το 1949 οι Βούλγαροι αποτελούσαν το 40% των συμμοριών του ΚΚΕ.

      1. Η Ντορα κατα του σκετο”Μακεδονια”;Πας καλα ρε μαστορα;Απλα ο Βουδας ηταν αυτος που μπλοκαρε την ιστορια.Βγαλε μας τωρα και τον Μητσοτακη πατριωτη,να σπασουν και οι γρανιτες.

    7. Ο Τσιπρας πούλησε ο Μητσοτάκης συμφώνησε ηλίθιε λαε τι ψηφίζεις;

      1. “” …….ηλίθιε λαε τι ψηφίζεις; “” 👏👏👏👏

    8. Αντι να εκμεταλλευτουμε την αναγκαστικη συμφωνια των Πρεσπων[το Βορεια εχει πλεονεκτηματα εναντι του σκετου “Μακεδονια”του μπαμπα Μητσοτακη και της Ντορας,γιαυτο κατηγγειλε και τον Σαμαρα που δεν δεχτηκε,μη ξεχνιομαστε]και να καθονται οι Σκοπιανοι ζουζα,τωρα τρωμε αμασητα τη μαγκια τους,αφηνουμε να αλωνιζουν οι Τουρκοι[θυμηθειτε ποιος πρεπει να ελεγχει τον εναεριο χωρο της γειτονος]και “χαιρετιζουμε”την μακεδονικη γλωσσα οπως την Δυτικη Θρακη οπως το τουρκετζιαν.Ειλικρινα,μπορει καποιος να μου αποδειξει οτι ο Μητσοτακης δεν ειναι ο χειροτερος προδοτης μακραν;[το ξεπουλημα οικονομικης ακεραιοτητας της Χωρας οπως Λαρκο,ΔΕΗ,νερο,δαση κλπ, ειναι και αυτο εσχατη προδοσια,αλλα στο αλλη φορα λεπτομεριες]

    9. Θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στο μέλλον με τις ελληνοποιήσεις αλβανών, πακιστανών και άλλων ισλαμικών εθνικών ομάδων που έχουν προβεί η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα της Μακεδονίας δεν τους ενδιαφέρει, εδώ έχουν δρομολογίσει τον διαμελισμό της χώρας μέσα στα επόμενα 15-20 χρόνια, όταν δηλαδή οι ελληνοποιημένοι θα είναι ένα ποσοστό του 30-40% του συνολικού πληθυσμού και θα ζητήσουν να ενωθούν με τις πραγματικές τους πατρίδες (στην περίπτωση ελληνοποιημένων αλβανών και βούλγαρων) είτε με τις θρησκευτικές τους (βλέπε προτίμηση της Τουρκίας για σύριους, πακιστανούς, αφγανούς κλπ κλπ)…δεν μιλάμε για προδότες, μιλάμε για μαφίες αλλοδαπών που το έπαιζαν Έλληνες εδώ και 100 χρόνια (βλέπε τις τουρκαλβανικές “φάρα” των Qaramanli, του Παπανδρέου από το αλβανοχώρι Καλέντζι, της αραβική του αραβοΚούλη, την τουρκαλβανοτσάμικη του Τσίπρα)

      1. Την Προδοσία της Μακεδονίας δεν την θεωρείς διαμελισμό της χωρας: κάτω από τα αυλάκι εισα?

      2. Αυτά που έγραφα πριν από 15 χρόνια τα γράφεις εσύ τώρα;
        Αργά τα θυμήθηκες νεοδημοκράτη

    Comments are closed.