ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ! ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ- Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Κοινοποίηση:
auror

Θα αντιμετωπίσουν Ειδικό Δικαστήριο! Έπεσαν στον λάκκο που μας άνοιξαν.

Το Ειδικό Δικαστήριο κινδυνεύουν να αντιμετωπίσουν όσοι υπογράψουν ή ψηφίσουν το Πρωτόκολλο προσχώρησης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, λόγω παραβίασης θεμελιώδους άρθρου της Συμφωνίας των Πρεσπών, που είναι πια …Νόμος τους Κράτους και ξαφνικά δένει χειροπόδαρα τους “δημίους” της Μακεδονίας μας!

Και ίσως αυτός να είναι ο κρυφός λόγος που η Κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει ακόμη στην κύρωσή του, ενώ θα έπρεπε, βάση της Συμφωνίας, η κύρωση του Πρωτοκόλλου να γίνει το ίδιο βράδυ με την ψήφιση της Συμφωνίας!

ΑΡΘΡΟ.png ΟΚ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ

Είναι αυτό που λέει η παροιμία πως “ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη”! Και φαίνεται πως τον αγαπάει πολύ… Γιατί, όπως θα διαπιστώσουν όλοι, υπάρχει ένα σημείο που δεν πρόσεξε κανείς και αποτελεί “πυρηνική βόμβα”!

Πρόκειται για το Άρθρο 2, παράγραφος 4, εδάφιο β, ii, όπου – πέραν της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από τα Σκόπια – αναφέρονται ρητά δύο απολύτως δεσμευτικοί όροι, χωρίς τους οποίους απαγορεύεται πλέον δια Νόμου η Ελλάδα να ζητήσει πρόσκληση των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, αλλά και απαγορεύεται να κυρώσει το Πρωτόκολλο προσχώρησης τους, στη Βουλή των Ελλήνων!

1ος ΟΡΟΣ: ΘΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Ο πρώτος όρος απαιτεί Δημοψήφισμα στα Σκόπια με έκβαση συνάδουσα με την Συμφωνία των Πρεσπών, δηλαδή θετικό Δημοψήφισμα με “ΝΑΙ” στη Συμφωνία, από την στιγμή που τα Σκόπια αποφάσισαν την διεξαγωγή του!

Τι έγινε όμως με το Δημοψήφισμα στα Σκόπια στις 30 Σεπτεμβρίου 2018; Τίποτα! Ο λαός μποϋκοτάρησε το Δημοψήφισμα, απείχε συνειδητά για να το βγάλει Άκυρο, όπως ζητούσε όχι μόνο η Αντιπολίτευση, αλλά και ο ίδιος ο Πρόεδρος Δημοκρατίας Ιβάνοφ.

ΦΩΤΟ-ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Έτσι, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, η συμμετοχή ήταν μόλις 36,89%! Και άρα η αποχή 63,11%! Επί συνόλου εγγεγραμμένων ψηφοφόρων 1.806.336, ψήφισαν μόλις 666.344! Μόλις το 1/3!

ΦΩΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ

Βάση όμως του Άρθρου 73 του Συντάγματος των Σκοπίων, αλλά και του Άρθρου 29 της σχετικής Νομοθεσίας περί Δημοψηφισμάτων, το Δημοψήφισμα είναι Άκυρο, καθώς απαιτείται συμμετοχή πάνω από το μισό του συνολικού αριθμού των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων!

Άρα, δεν υπάρχει θετικό Δημοψήφισμα! Δεν υπάρχει Δημοψήφισμα με έκβαση συνάδουσα με την Συμφωνία των Πρεσπών!

Και επομένως, ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΡΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΣ! Η Ελλάδα ΔΕΝ μπορεί ούτε να ζητήσει πρόσκληση των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, ούτε να κυρώσει στη Βουλή το Πρωτόκολλο προσχώρησής τους! Τα Σκόπια ΔΕΝ μπορούν να μπούνε στο ΝΑΤΟ!

ΕΠΕΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ

Οι βιαστικοί “ξεπουλητάδες” της Μακεδονίας, της μίας και μόνης και αιώνια ελληνικής και περήφανης, έπεσαν μέσα στον λάκκο που μας άνοιξαν! Γιατί, όπως σημειώνουμε και στο προοίμιο, η Συμφωνία αυτή (ασχέτως εάν εμείς δεν την αναγνωρίζουμε) αποτελεί με ευθύνη και ψήφο τους, Νόμο πλέον του κράτους και κάθε παράβασή της είναι παράβαση Νόμου!

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΚΟΠΙΑ.png OK

Έτσι, όποιος πολιτικός προχωρήσει από εδώ και πέρα, προς κύρωση του Πρωτοκόλλου προσχώρησης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, παραβιάζει Νόμο του Κράτους και κινδυνεύει με Ειδικό Δικαστήριο!

ΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΖΑΕΦ

73 ΣΚΟΠΙΩΝ.png OK

Τα παραπάνω σημαίνουν ότι όχι μόνο η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να καταπέσει στο Συνταγματικό Δικαστήριο των Σκοπίων, αλλά και αυτή η ένταξη σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε., με τον Ζάεφ  πλέον να κινδυνεύει με πολυετή φυλάκιση για παραβίαση και καταπάτηση Νόμων και τον Γκρούεφσκι να επιστρέφει θριαμβευτής και εκδικητής!

Αυτός είναι φαίνεται ο λόγος που σκέφτεται να κάνει πρόωρες Εκλογές μαζί με τις Προεδρικές τον Μάιο 2019 και να στρώσει νέο Δημοψήφισμα (ίσως με τροποποιημένο ερώτημα, επειδή για το ίδιο θέμα Δημοψήφισμα επιτρέπεται μετά από δύο χρόνια) προκειμένου να καταφέρει τον κόσμο να πει “ΝΑΙ”, για να γλιτώσει τις βαριές νομικές συνέπειες των αυθαιρεσιών του…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Καλά…Δεν ορίσατε κανέναν…θα μπουν με τα μπούνια. .

  2. θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα.
    δεν θα τα καταφέρουν. κανείς δεν τα κατάφερε
    και κάνεις δεν θα το καταφέρει.
    μετανοείτε αμαρτωλοί, σεβαστείτε την χώρα του Ιησού ΕΛΛΑΔΑ

    1. Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥΞΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΔΡΑΗΛ ΙΣΟΥΞΙΔΕΣ

      1. Ποιος Ζευς και βλακείες χωρίς τον Ιησού Χριστό και την Ορθοδοξία η Ελλάδα θα είχε από καιρό σβήσει από το χάρτη με τόσους εχθρούς μέσα και έξω. Σας αρέσει δεν σας αρέσει ορισμένων η Ορθοδοξία μας κρατάει και ο Ιησούς Χριστός θα μας σώσει πάλι!

  3. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΛΑ

    1. ο ιησους δεν θελει ειδωλολατρες, σιγουρα ειναι μακρια απο αυτους !!! εσενα ομως σ θελει να του δωσεις την καρδια σου δωρεαν χωρις ανταλλαγμα και σιγουρα θα σου αποκαλυψη τον εαυτο του , ο ζευς ειναι κατι ανυπαρκτο ,ελπιζω να μην πας απο την πλευρα των ανυπαρκτων…

Comments are closed.