ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΣΕ “ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ” ΤΗΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ “ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ” ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Η ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    gixgi2

    Σεισμό με πολιτικές προεκτάσεις φέρνει η υπόθεση Λιγνάδη. Η ΜΚΟ που φέρεται να έχει αναμειχθεί σε αυτή έβγαλε ανακοίνωση χθες Σάββατο με την οποία ουσιαστικά δηλώνει ότι “Δεν ξέρω, δεν είδα, δεν έχω σχέση”.

    Διαβάστε την ανακοίνωση:

    “Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν αναφορές στον Τύπο και σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για εμπλοκή ΜΚΟ σε κυκλώματα εκμετάλλευσης και μαστροπείας ανηλίκων προσφύγων” αναφέρει η ανακοίνωση της ΜΚΟ, με αφορμή την υπόθεση με τη “βροχή” καταγγελιών σε βάρος του σκηνοθέτη.

    Η ανακοίνωση, που συμπίπτει με τη σύλληψή του, συνεχίζει:

    “Το SolidarityNow δηλώνει κατηγορηματικά ότι ουδέποτε είχε εμπλοκή με τον χώρο του θεάτρου, του θεατρικού παιχνιδιού ή με δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχε ο κ. Λιγνάδης”.

    Και η ανακοίνωση καταλήγει: “Επίσης:

    1. Εκφράζει τον αποτροπιασμό του για μια ειδεχθή πρακτική που καταχράται κάθε έννοιας παιδικής προστασίας, εκθέτει την έννοια της αλληλεγγύης και στοιχειοθετεί όνειδος για κάθε άτομο που συμμετέχει, συνδράμει ή ανέχεται τέτοιες πράξεις.
    2. Το SolidarityNow πραγματοποιεί δράσεις προστασίας ασυνόδευτων ανηλίκων από τον Οκτώβριο 2020, όταν ανέλαβε την ευθύνη για ασυνόδευτα παιδιά 16-18 χρόνων σε διαμερίσματα (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) καθώς και προσωρινή φιλοξενία σε 170 ασυνόδευτα παιδιά σε δομές στην Κοζάνη, Ιωάννινα και Κόνιτσα. Προ του 2020 το SN παρείχε υπηρεσίες μόνο σε οικογένειες όπου συνεργαζόταν στενά με τους γονείς.

    3. Σε ό,τι αφορά προγράμματα ή δράσεις ανηλίκων, τόσο στις πόλεις όσο και στους καταυλισμούς, το SolidarityNow εφαρμόζει με αυστηρότητα πρωτόκολλα παιδικής προστασίας (Child protection) τόσο σε προληπτική όσο και σε απολογιστική βάση. Τα πρωτόκολλα αυτά μεταφέρουν την βέλτιστη διεθνή πρακτική σε αυτόν τον τομέα· περιλαμβάνουν ελέγχους για το ποιοι έρχονται σε επαφή με ανηλίκους, την παρουσία τρίτων αλλά και άλλες δικλείδες ασφαλείας. Η τήρησή των πρωτοκόλλων είναι σχεδιασμένη προκειμένου να αποτρέπει κάθε ενέργεια όπως οι καταγγελλόμενες.

    Η προστασία των πλέον ευάλωτων ατόμων, όπως τα ασυνόδευτα ανήλικα ή τα προσφυγόπουλα είναι ύψιστο καθήκον μιας πολιτισμένης κοινωνίας. Οι άνθρωποι του SolidarityNow δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο καθήκον αυτό και τηρούν με ολαστικότητα τα διεθνή πρότυπα παιδικής προστασίας με σεβασμό στα παιδιά”.

    Ωστόσο, το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Όπως έγραφε ο Μαυρογιαλούρος στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, η ιστορία της συγκεκριμένης ΜΚΟ καθώς και αυτοί που την διοικούν μόνο τυχαίοι δεν είναι.

    Διαβάστε το άρθρο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

    Φουντώνουν και πολλαπλασιάζονται τις τελευταίες ημέρες οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε όλους τους χώρους από πρόσωπα …υπεράνω υποψίας. Υποθέσεις οι οποίες έχουν σε μεγάλο βαθμό να κάνουν και με παιδεραστία, κακοποίηση και το λεγόμενο trafficking -δηλαδή- ανηλίκων. Ενώ λοιπόν καθημερινά έρχονται στο φως ολοένα και πιο απίστευτα στοιχεία και για ολοένα και περισσότερες “προσωπικότητες”, από την πολιτική, τη δημοσιογραφική, την καλλιτεχνική και γενικότερα τη …δημόσια ζωή του τόπου, έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο πολλές από τις ιστορίες αυτές να έχουν απόληξη σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα;

    Γιατί το ρωτάμε αυτό; Διότι σήμερα αποκαλύπτουμε κάτι συγκλονιστικό. Κάτι που μέχρι τώρα μπορεί να είχε περάσει -και σκόπιμα- “απαρατήρητο”, αλλά με τις διαστάσεις που παίρνουν οι αποκαλύψεις για τα κυκλώματα της διαστροφής και της κακοποίησης αποτελεί πλέον πραγματική βόμβα.

    Ο λόγος για την Μη Κυβερνητική Οργάνωση “Elpida Home” που έχει δημιουργήσει ένα “Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων”, όπως το αποκαλεί, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Αυτή δεν είναι όμως μια απλή, μια τυχαία, ΜΚΟ σαν τις περισσότερες από όλες τις άλλες. Έχει δημιουργηθεί από την “μαμά” η ΜΚΟ την SOLIDARITY NOW η οποία ως γνωστόν ανήκει -σε ποιον άλλον- στον Τζορτζ Σόρος. Και έχει δημιουργηθεί μέσω του ιδρύματος “RADCLIFF FOUNDΑTION” το οποίο χρηματοδοτείται τόσο από τον Σόρος όσο -και από τον άλλον …αγαπημένο μας- τον Μπιλ Κλιντον και ομώνυμο ίδρυμα CLINTON που έχει φτιάξει μαζί με την Χίλαρι.

    Να θυμίσουμε ποια είναι επικεφαλής ως Γενική Διευθύντρια στην SOLIDARITY NOW του Σόρος; Η Αντιγόνη Λυμπεράκη, η αγαπημένη ανηψιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη -κόρη της αδελφή του- και εξαδέλφη του νυν πρωθυπουργού μας, Κούλη Μητσοτάκη. Και δεν είναι μόνο στενοί συγγενείς, αλλά και ομοϊδεάτες αφού εκτός από την εκλογή της ως βουλευτή με το “αδελφό” Ποτάμι του Στ. Θεοδωράκη το 2015 εμφορείται και από τις ίδιες αντιλήψεις μαζί του ιδιαύτερα στα εθνικά και (λαθρο)μεταναστευτικά θέματα.

    Το μεγάλο ζήτημα με αυτό την ΜΚΟ είναι η απροκάλυπτη “προώθηση” εκ μέρους της ΠΑΔΙΔΟΦΙΛΙΑΣ. Ακριβώς… Και πέρα από όσα τυχόν συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες της, αρκούν τα ΣΗΜΑΤΑ αυτής της ΜΚΟ για να καταλάβει εύκολα κανείς ότι ναι, υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα. Σήματα ακριβώς τα ίδια με αυτά που χρησιμοποιούν διεθνώς οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ. Και για να μην φανεί …υπερβολικό, δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι έχει ξεκινήσει διεθνώς -ακόμη και έσω του ΟΗΕ- εδώ και μερικά χρόνια, μια βρώμικη και αηδιαστική προσπάθεια η παιδοφιλία. Η προσπάθεια αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη και στις ΗΠΑ, ο δε Τραμπ ήταν αυτός που είχε εξαγγείλει “γρήγορη δίκη και θανατική ποινή στους παιδεραστές”. Τυχαίο ότι ο Σόρος τον πολέμησε με μένος και γι αυτό το θέμα; Όχι. Στην δε Ευρώπη, η Ολλανδία νομιμοποίησε και αναγνώρισε και επίσημα το κόμμα των παιδόφιλων που έχει βασικό του στόχο τη νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών!!!

    Τα διεθνή σύμβολα των παιδοφίλων φαίνονται καθαρά τις φωτογραφίες που παρουσιάζουμε από το κτίριο του “Elpida Home” στην Θεσσαλονίκη με το λογότυπο της ΜΚΟ. Για να μην υπάρχει μάλιστα ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ότι αυτά είναι τα σύμβολα των εγκληματιών και διεστραμμένων παιδοφίλων, παρουσιάζουμε μαζί και το ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ του FBI που έχει δημοσιεύσει -και έχει “επικηρύξει” – τα σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδόφιλοι και οι παιδεραστές για να προωθούν και να επικοινωνούν για τις ανώμαλες ορέξεις και πράξεις τους.

    —————————— ——

    Η μεγαλύτερη επίσης ΑΠΟΔΕΙΞΗ της ενοχής που υπάρχει είναι ότι πριν από λίγο καιρό οι αρμόδιοι της ΜΚΟ αυτής έτρεξαν να αφαιρέσουν από το λογότυπο το “πατενταρισμένο” σύμβολο της παιδεραστίας. Ειδοποιήθηκαν και θέλησαν να προλάβουν τα χειρότερα και να κρύψουν αυτά που συνέβαιναν; Σημασία έχει ότι οι φωτογραφίες και τα ντοκουμέντα υπάρχουν που δείχνουν το πώς ήταν και πώς το …άλλαξαν. Όπως επίσης έχει σημασία ότι από την αρχή της ίδρυσής του, το 2016, “Elpida Home” δημιουργήθηκε με βασικό σκοπό τη φιλοξενία ασυνόδευτων … “προσφυγόπουλων”, μέχρι και 800 τον αριθμό…

    ——————————

    Όπως είπαμε το “Elpida Home” στήθηκε μέσω του Radcliffe Foundation, στο οποίο κάνει κουμάντο ο Φρανκ Τζούστρα, Καναδός δισεκατομμυριούχος, κολλητός του Σόρος και συμπρόεδρος μαζί του στο περίφημο International Crisis Group. Επίσης μανατζάρει και λεφτά του περιβόητου ιδρύματος ΚΛΙΝΤΟΝ. Σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται μάλιστα έξω από το “Elpida Home” υπό το σήμα των παιδοφίλων. Έχουν γραφτεί μάλιστα πολλά και για το ρόλο του στη διακίνηση παιδιών από την Αϊτή κυρίως μετά τον σεισμό και το τσουνάμι του 2010. Ο άλλος που φαίνεται δίπλα του στην φωτογραφία είναι ο Amed Khan, επίσης στενός συνεργάτης του Σόρος. Κι από την Αϊτή “ήρθαν” μετά από λίγα χρόνια και στην Ελλάδα όπου με την έκρηξη του λαθρομεταναστευτικού είχαμε και έχουμε τις ανεξέλεγκτες ροές και ασυνόδευτων “προσφυγόπουλων” πολλά από τα οποία …εξαφανίζονται προς διάφορες κατευθύνσεις, σε μια εποχή που οργιάζει και το trafficking ανηλίκων.

    Τι έχει να πει για όλα αυτά η εξαδέλφη του πρωθυπουργού μας η κ. Λυμπεράκη και φυσικά ίδιος ο Κούλης;

    Δείτε και τις επίμαχες φωτογραφίες:

    1-665 ΕΛΠΙΔΑ ΗΟΜΕ 4 ΓΚΙΟΥΣΤΡΑ ΚΡΙΣΙΣ ΓΚΡΟΥΠ images (2) FUkUE5bzkAZVVKmXhtvgKqwbwBkEW2Zw4TQ1mz834JGN2E68X8HniRvcZbGkctk8wDMFKAYGfsRwMm3ZbyaqcgnLGX8umgGBtwCeF4ELQqgCK15P6ESTpJnE1SfKexewA997ueQkZDzNtMM5GN7WUj7Kxx8ypEiRSteJ Frank-Giustra-2-720x480 elpidalogo elpida-home DSC00315 19443001_403 elpida-has-changed-pedo-logo-before-radcliffe-foundation-frank-after-8220810 1486280220310m 62172e2c17e2840dfe141b39aa933523

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. AYTOI EINAI OI ΦΙΛOI TOYΣ……

      Jeffrey Epstein’s Private Island Has Become a Tourist Attraction
      .
      https://www.oprahmag.com/entertainment/a32702788/jeffrey-epstein-island
      ……………….
      /https://www.youtube.com/watch?v=VmgSM7lWRts
      ————————————-

      https://www.foxnews.com/us/flight-logs-show-bill-clinton-flew-on-sex-offenders-jet-much-more-than-previously-known
      Flight logs show Bill Clinton flew on sex offender’s jet much more than previously known

      ———————————————————
      https://attikanea.info/%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bd-%ce%bf-%ce%bb%ce%b9%ce%b3%ce%bd%ce%b1%ce%b4%ce%b7%cf%83-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b3/

    2. Μιά που τ’ αναφέραμε, ποιά η σχέση του ονόματος “Ελπίδα” με το ίδρυμα των #βαρδινογιάννηδες_ξεφτίλες;;;

    3. CONTRA MAGAZIN
      Ο Τζόρτζ Σόρος,ό Ομπάμα,ο Μπίλ καί ή Χίλαρι Κλιντον καί ό Ομπάμα είναι εμπλεγμένοι σέ ένα σκάνδαλο παιδοφίλων ,πού έγινε γνωστό από τά Wikileaks καί από τά Μail τού Τζόν Ποντεστα.
      Από έναν κύκλο παιδοφίλων πού έχει σχέση μέ ένα κέντρο στήν Ουάσινγτον μπορούν νά έρθουν σέ δύσκολη όχι μόνο ό επικεφαλής τής εκλογικής εκστρατείας τού Μπίλ Κλίντον καί παλιός συνεργάτης τού Ομπάμα Τζόν Ποντεστά, αλλά ό Ομπάμα ό Μπίλ καί ή Χίλαρι Κλίντον επίσης καί ό δισεκατομμυ-
      ριούχος Τζόρτζ Σόρος φαίνεται νά είναι συνδεδεμένος σέ αυτήν τήν υπόθεση.Γιά τό εστιατόριο τού Τζέιμς Αλέφαντος είχαν διαδοθεί στό παρελθόν ειδήσεις γνωστές,ότι εκεί συναντιούνται οί παιδόφιλοι τού κατεστημένου τής Ουάσινκτον.Αλλά μέχρι σήμερα δέν έγιναν οί απαιτούμενες αστυνομικές ερεύνες γιά όλες αυτές τίς ενδείξεις.Οπως φαίνεται ό Τζέιμς Αλέφαντος είναι υπό προστασία τών πλουσίων καί τών ισχυρών τής Ουάσινκτον πού έν μέρη ανήκουν στήν πελατεία του.Ο πρόεδρος Τραμπ είχε κηρύξει τόν πόλεμο κατά τών παιδοφίλων γιά αυτό τόν έριξαν.
      Υπάρχουν άπειρες οργανώσεις πού προμηθεύουν τούς παιδόφιλους μέ “φρέσκο κρέας”καμου-
      φλαρισμένες ώς ΜΚΟ.ώς σωματεία,ώς ιδρύματα πού αγωνίζονται γιά τό καλό τών παιδιών
      Γιάννης Λάκων

    4. Η παιδοφιλία είναι εκτός απο διαστροφή και τελετουργικό σε “μυστικές λέσχες και οργανώσεις” και επειδή κάποιος μίλησε και για τον 33 βαθμό καλό είναι να παρακολουθήσετε την ταινία του Παζολίνι “120 ημέρες στα Σόδομα”, εμπνευσμένο από το έργο του Μαρκήσιου ντε Σαντ, το οποίο αποκαλύπτει την βρωμιά αυτών που κυβερνούν τον κόσμο πίσω από την κουρτίνα, βέβαια λίγο μετά την αποκαλυπτική ταινία του ο άτυχος Ιταλός σκηνοθέτης δολοφονήθηκε (τυχαίο).

    5. Χιλιες φορές να τον καίγανε στα κρεματόρια και να ψοφούσε εκεί. Τον κρύψανε, σώθηκε και ήρθε πάμπλουτος με το μανδύα του φιλάνθρωπου να καταστρέψει την ελλάδα και την ευρώπη με λαθρομετανάστες. Τους δίνει τα πάντα με στόχο να μας αλλοιώσει και να φέρει παγκοσμιοποίηση.

    6. ΠΡΟΣΕΞΤΕ απο την τελευταια συναντηση κουλη-σακελλαροπουλου οταν καθονται στις πολυθρονες τους ο ενας απεναντι στον αλλον το συμβολο που κανουν με τα χερια τους,,,το γνωστο τριγωνο -το μασωνικο ματι που τα βλεπει ολα- το ιδιο συμβολο που κανει συνεχεια η μερκελ οπου σταθει….καραμασωνοι βαθεια χωμενοι σε βαθεια κυκλωματα ολοι οι πολιτικαντηδες που για να φτασουν εδω που εφτασαν περασαν απο διαφορα ‘σταδια’…αν υπαρχει καποιος με ανεξαρτητη συνείδηση και ψαξει βαθειά ολα αυτα τα εμετικα που βγαινουν στην φορα τοτε θα φτασει ψηλα-πολυ ψηλα σε ανθρωπους που κραταν τις τυχες της χωρας στα χερια τους….

    7. ρε αυτοι τοχουν τουμπανο κι εμεις κρυφο καμαρι !! ΜΠΑΜ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ

    8. Mπράβο σας που τους ξεσκεπάζετε. Επιτέλους αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι. Και όταν ανοίξει θα φτάσει μέχρι τα έγκατα της γης…

    9. Μπράβο αρχίζει να ξετυλιγεται το κουβαρι . Αν ανοίξει θα φτάσει πολύ βαθιά στα ”έγκατα ” της γης …

    10. Ποσα παιρνουν για να κανουν τους φιλανθρωπους; Γιατι δεν ειναι φιλανθρωποι και με τους Ελληνες που πεινανε και ειναι μονο με τους αλλοδαπους; Γιατι θελουν δωρεαν σπιτια για τους αλλοδαπους οι φιλανθρωποι που παιρνουν τα σπιτια των ελληνων που τα εχουν χρυσοπληρωσει; Καταλαβετε αδερφια οτι ο εχθρος ειναι εντος. Δεν ξερω για μασονους, σορος κλπ, αυτοι που τους αφηνουν ειναι οι κυβερνησεις που ψηφιζουμε και οι μκο που αλωνιζουν. Ειναι ο τσιπρας που ελεγε οτι η θαλασσα δεν εχει συνορα και ο μητσοτακης πιυ θα πςριοριζε την λαθρομεταναστευση και κανει χοτ σποτ μεχρι και στο κεντρο της σπαρτης και στον εβρο, διπλα στα συνορα. Να Ξεσηκωθουμε για να τους στειλουμε στον ερντογαν που τον λιβανιζουν ολη μερα οταν αυτος μας απειλει. Ο εχθρος ειναι εντος.

      1. Το μόνο που θα περιόριζε ο γαμωκούλης είναι ο νατιβισμός, που θα πάτασσε το πνεύμα των ιθαγενών…

    11. Η γνωστή δημοσιογράφος και συνεργάτις του Εθνικού Θεάτρου, Ελένη Σκουλά ειναι η πρωτη γυναικα του Πετρου Κοκκαλη και κολλητη με την Σμαραγδα Καρυδη. Καθε τοσο εχει φωτογραφιες ολως αυτων των ηθοποιων στο ινστα της. Αλλωστε πρωην γυναικα Κοκκαλη ειναι και με δυο τεκνα απο αυτον.Επισης ο Πετρος Κοκκαλης ειναι πρωτεργατης των ΜΚΟ και των προσφυγων απο την Συρια που ειναι αντιστασιακοι κατα του Ασσαντ δηλ Ισις.Μαλιστα Πολλες φορες τους ειχε στο φβ του βιντεο να κατηγορουν τον Ασσαντ και να επευθυμουν τους Ισις δηλ τους πρωην Αλ καεντα.

    12. Να μην ξεχναμε και την ομοφυλοφιλία ε; Μπαινει μπροστα η μαρκίζα παιδεραστία, αλλα οι οπλαρχηγοι της παιδεραστιας ειναι οι Ομοφυλοφιλοι.
      Τρεχατε τωρα να τους αφηνετε να παντρευονται και να υιοθετουν και παιδια….
      Καταργηστε τους νομους που προστατευουν καθε ΠΑΡΑΦΙΛΙΑ ,κάθε διαστροφη. Είναι ντροπη και κριμα να εκμαυλιζεται η κοινωνια με αυτο τον τροπο.
      Βλέπεις παιδια δημοτικου και γυμνασιου ανεπτυγμενα φυσιολογικα και δεν ξερουν λέει, αν ειναι ομοφυλοφιλα η όχι… Αυτο δεν γινεται, ειναι αισχος. Διαφημισεις της lacta με π@υστηδες και γυναικες να φιλιουνται. Π#υστοπαρελασεις με ψυχοπαθεις να δειχνουν τον κ#λο τους με φοντο την Ελληνικη σημεια.
      Στα μεσα δικτυωσης που σερφαρουν τα πιτσιρικια, τους την πεφτουν οι ενηλικες σαν κορακια. Πρωτα ζητουν να μαθουν ηλικια και μετα ζητανε βιντεακια με παιδια γυμνα, δειχνουν τα απαυτα τους, γινεται κολαση.
      Ολοι τα ξερετε και δεν μιλαει κανεις και οι γονεις στην κοσμαρα τους γκομενιζουν σερφαροντας αμεριμνοι και η κοινωνία χανεται. Υπαρχουν μαρτυριες, ντοκουμεντα, γιατι γινεται αυτο;
      Ποια προσφυγοπουλα, γραφει η ΜΚΟ τα προσφυγοπουλα, Λαθρομεταναστες ειναι ολοι και παραβιαζουν τα συνορα μας με το ετσι θελω. ΚΑΙ ΟΙ Π#ΣΤΗΔΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ παιρνουν φορτηγα χρηματων να εποικιζουν την χωρα μας. Τους περνανε μεσα, στεγη, τροφη, τους χαρτζιλικωνουν από τους φορους μας και ηδη μόνο στην Αθηνα εχουμε δυο εκατομμυρια απο δαυτους. Φτιαξαμε και τζαμι για να εχουν την γιαφκα τους. Δεν τους κοβουν προστιμα για ψευτοκοβιντ λογω ευμενους μεταχειρησης.
      Τετοιο trafficing εχει να γινει απο τοτε που οι εβραιοι μετεφεραν τους μαυρους στην Αμερικη για σκλαβους, μονο που τωρα δεν τους φερνουν για σκλαβους. Για αντικατάσταση πληθυσμου τους φερνουν και για το εθος της ομοφυλοφιλιας τους, για εκπουστευση της κοινωνιας. Και συσσωμη η πολιτικη κοινοτητα το αποδεχεται και το προωθεί.
      Φτιαξαν νομους να μας φιμωσουν. Να μην πεις τον π#υστη πουστ#. Να μην προσβαλλεις λαθρομεταναστη αν σου πιασει τον κ#λο στο δρομο, γιατι λεει ειναι εθιμο στην χωρα του.
      Μας κλεισαν μεσα σαν τα ζωα, με την απειλη μιας γριππης και καθομαστε. Και ο Αρχων του Σκοτους γυροφερνει την επικρατεια και μπεκροπινει με ομοσταυλους του χωρις προφυλαξεις. Γιατι; Γιατι δεν φοβαται, γιατι δεν υπαρχει λογος να φοβαται. Ειδαλλως πρωτος θα ειχε κλειστει μεσα σε ολοχρυση γυαλα να σωσει την πετσα του. Ετσι ειναι.
      Γαμ# την κοινωνία μας……

      1. Τα εν λόγω ασυνόδευτα δεν είναι τίποτα βυζανιάρικα. Τα ασυνόδευτα μαντραχαλόπουλα είναι σε ηλικία αντίστοιχη με την μικρότερη ηλικία ψήφου εδώ. Ανεκδιήγητη ηλιθιότητα…

    13. ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ Ο BILL KLINTON KAI O GEORGE SORROS ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ???

    14. Δεν υπάρχουν προσφυγόπουλα, μόνο κοτόπουλα. Όσο για τις ΜΚΟ και τους “αλληλέγγυους” που τόσο αγαπάνε δήθεν τα κοτόπουλα, πρόκειται για τέσσερις αποκλειστικά κατηγορίες. α) Είναι επαγγελματίες φιλάνθρωποι, δηλαδή το κάνουν αποκλειστικά για την κονόμα, β) είναι ρατσιστές ανθέλληνες, δηλαδή μισούν την Ελλάδα, τους Έλληνες, την Ελληνική φυλή και κάθε τι ελληνικό, γ) είναι πράκτορες ξένων κρατών και ανθελληνικών συμφερόντων, δ) είναι πούστηδες και περιμένουν να βάζουν κοτόπουλα στον κώλο τους. Αυτή είναι όλη η αλήθεια με δαύτους.

    15. Γνωστή εταιρία με παγωτά έχει τον αντίστοιχο συμβολισμό για κοριτσάκια.
      Στο νησί το Ειπσταιν πολλοί οι επισκέπτες με τα παιδακια.
      Σε έναν από αυτούς ξένο ηθοποιό δώσαμε κ Ελληνική Ιθαγένεια για να ψαρεύει και ελληνικές ψυχουλες αφοβα.
      Να βγάλετε τους συμβολισμούς όλους να τους μάθουνε οι γονείς να ναι υποψιασμένοι.

      1. Υπάρχουν στο διαδίκτυο δημοσιεύσεις τέτοιων συμβόλων σε σελίδες που εκθέτουν το πάλαι ποτέ pizza-gate. H γωνιώδης σπείρα είναι από τα πρώτα και “κλασικά”…

    16. Ο/Η Ήταν ένας Ναυαγός.. Που του αρέσει η Ελληνική μυρωδιά.. λέει:

      Τα μάτια σας ανοιχτά έχουν κ άλλους συμβολισμούς κάτι αντίστοιχο είναι και για κοριτσάκια… Βρε ποια εταιρία πολύ γνωστή παγωτων το έχει ως συμβολο??
      Επιτέλους βγήκανε στην επιφάνεια!!!
      Γονεις τα μάτια σας 1004 αν θέλετε να προστατεύστε τα παιδιά σας και τις αθώες τους ψιχουλες!!!!
      Ψάξτε κ ποιοι πήγαν στο νησί του Ειπσταιν κ τι κάνανε στα παιδακια κ θα καταλάβετε πολλά.
      Σε ενας επισκευτη του νησιού αυτου του δώσαμε κ Ελληνική ιθαγένεια γιατί έκανε καλά τον Ναυαγό… Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
      Προστατεύστε τα παιδάκια!!!!!
      Καποιους

    17. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Για να φτάσεις από τον 1 έως τον 33 βαθμό περνάς πολλές δοκιμασίες και μια από αυτές είναι το ομοφυλοφιλικο σεξ για άντρες και γυναίκες δηλαδή ο μελλοντικός μασόνος άντρας η γυναίκα έχει δουλέψει πάρα πολύ το κ@λο του και το στόμα του και μετά από όλα αυτά η παιδεραστία ειναι μέσα στις δοκιμασίες τους και έτσι μέσα σε όλη αυτή την βρώμα και σαπίλα μπορούν και τους ελέγχουν εσύ τι νομίζεις δεν υπάρχουν φώτο η βίντεο με πρωθυπουργούς να είναι στα τέσσερα ή να ρουφάνε τσουτσουνες; γιατί νομίζεις ψηφίζουν αυτά που ψηφίζουν κάποιοι τους κρατάνε γερά

    18. Στα μανταλάκια την ανώμαλη σατανιστρια νεοταξιτισσα.

    19. Ψαχτε για πολιτικούς, νυν και πρώην βουλευτές που είχαν ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ με τον λιγναδη και θα βρείτε πολλά….

    20. Άρχισαν τα όργανα. Κόσμος στην πλ. Βικτωρίας έβρισε αλληλεγγυους και τους φώναζε παιδεραστές και νταβατζήδες παιδιών!

    21. Πω τι γίνεται ρε παιδιά; Τόσο σιχαμενη πια η κοινωνία μας; μια χούφτα άνθρωποι κάνουν.ο,τι θέλουν;

    22. Επιτελους καποιος τα εβγαλε στη φορα!!!Συνεχιστε!!Ακομα την επιφανεια ξυνετε.Και δεν μιλαμε για υποθεσεις..Στοιχεια!

    23. Αμα θελουν να κανουν τισ παιδοφιλιες να τους μαζεψουμε ολους αυτους και να τους στειλουμε στις χωρες των προσφυγων .

    24. Ναι λες και δεν ξέρουμε τι καθίκια είναι όλοι εκεί στη ΝΔ. Από γραμματείς μέχρι φαρισαίους

    25. ……..βρωμοασιατες παντου…..ολοι τους αρχιδια του Δαρειου .

    26. Τα εχουμε καταλαβει χρονια τωρα τι ρολο παιζουν οι ΜΚΟ, οσοι ειναι μελη ΜΚΟ και εκμεταλευονται αθωες ψυχες με δουλεμποριο, παιδεραστια, κ.α θελουν εκτελεση με συνοπτικες διαδικασιες

    27. Δείτε και το ντοκιμαντέρ για τον Επστάιν στο Netflix και θα δείτε τον Μπιλ Κλίντον στο ιδιωτικό νησί του πρώτου με ανήλικα, όλα δένουν

    28. ΕΛΠΙΔΑ, Βαρδινογιάννη, Ρουβάς και Μαρκουλάκης straight άνδρες, STAR Channel ξέπλυμα με εντολή άνωθεν (“τον κατηγορούν για το.. τίποτα”), Λιγνάδης, Μαρέβα, Μητσοτάκης δέχεται ότι του πει ο Μαρκουλάκης, Αθερίδης-Καρύδη όλες τις δουλειές, ΜΚΟ, trafficking κύκλωμα, παιδεραστία, βιασμοί, λίστα Πέτσα, “ορφανό” όπλο Καραπαπά ξαφνικά, Μαρινάκης-Ντόρα, απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Στέφανου Χίου, βόμβες σε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και κανάλι ΕΨΙΛΟΝ, Μαυρίκος, απευθείας αναθέσεις από Πατούλη και Περιφέρεια Πειραιά σε κάποιον Καρυπίδη (= στην τσέπη του Μαρινάκη)…

      Εμείνετε στις ΜΚΟ. Από το 2012 πάνε να θάψουν το θέμα.

    29. Ω ρε φίλε…είναι πολύ βαθιά η λαγουδότρυπα
      Τόσο βαθιά που χτυπάει αδρενόχρωμα…ο νοών νοείτω

    30. Μητσοτάκης και Μενδώνη κάλυπταν έναν εγκληματία για να μην αποκαλυφθεί το κύκλωμα παιδεραστίας των διεστραμμένων εξουσιαστών της μασσονικής λέσχης

    Comments are closed.