ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ! ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ – Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ. ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ – ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

  Κοινοποίηση:
  εθνικη-μειοδοσια-χαριζουμε-το-50-των-θαλασσιων-συνορων-μας-στους-τουρκουσ-σε-μεγαλο-κινδυνο-τα-νησια-μασ-βιντεο-αποκαλυψη_43980

  Ακούστε τα όσα φοβερά αποκάλυψε στο χθεσινό Εκρηκτικό Δελτίο ο Σταύρος Καλεντερίδης (διεθνολόγος, γεωστρατηγικός αναλυτής) για το τι πρόκειται να γίνει με την Τουρκία στο Αιγαίο. Έχει συμφωνηθεί συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων, κάτι που προλείανε και ο Έλ΄ληνας ΥΠΕΞ κ. Δένδιας όταν αναφερόταν σε συνέργειες με την Τουρκία!

  Προσέξτε όσα λέει ο κ. Καλεντερίδης (από το 1.16′.00” και μετά) για το τι πρόκειται να γίνει στο Αιγαίο. Μιλάμε για εθνική προδοσία, εθνική μειοδοσία: χαρίζουμε το Αιγαίο μας στους Τούρκους ακόμη και λίγα χιλιόμετρα μετά τον Πειραιά! Πρόκειται για επερχόμενη Συμφωνία πολύ χειρότερη από τη Συμφωνία των Πρεσπών! ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΕΔΑΦΟΣ στους Τούρκους!

  Όλα αυτά αποτελούν εθνική μειοδοσία όπως υπογραμμίζει ο κ. Καλεντερίδης, διότι το 50% σημαίνει ότι τα των Τούρκων θα είναι των Τούρκων, αλλά τα δικά μας θα ανήκουν κατά 50% στους Τούρκους! 6 ναυτικά μίλια και μετά θα είναι συνδιαχειριστής των ελληνικών εδαφών η Τουρκία. Κάτι που συνεπάγεται κίνδυνο και για την ασφάλεια των νησιών μας.

  Δείτε και ακούστε από το 1.16′.00” και μετά.

  Πηγή: indobserver.gr
  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  7 Σχόλια

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΌΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΆ ΠΩΣ ΣΑΝ ΧΏΡΑ ΒΑΔΊΖΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΆ ΠΡΟΣ ΜΊΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΊΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΊΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΦΈΡΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΑΜΕΤΆΚΛΗΤΑ ΠΊΣΩ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ (ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΠΊΣΤΗ ΑΡΕΤΉ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ Κ. Λ. Π) Η ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΆ ΣΑΝ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΑΊΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΌΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΌ ΤΑ ΒΙΒΛΊΑ ΚΆΤΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΒΥΛΏΝΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΆΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΝΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΤΖΔΕΚΟΥΣ. ΤΟ ΚΡΊΜΑ ΘΑ ΒΑΡΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ. ΛΑΌ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ .

   1. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΖΙΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

  2. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΙΛΑ ΟΥΜΠΑΛΑ.ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ…ΕΛΕΟΣ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ?

  3. Τωωωωρα το καταλάβατε;;; Ο ενας καλύπτει τον αλλον και οοολοι μαζι καταςτρεφουν σιγα σιγα την Ελλαδα. Μας τελειώνουν ρεεεεε!!! Κι εμεις φυσικα στον κοσμο μας.

  4. Για τα συμφέροντα του Ισραήλ δουλεύει το σύστημα… Και για 3 οικογένειες εδώ…

  Leave a Response