ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΟΤΑΝ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΥΜΝΟΥΣΕ (ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ) ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ !

  Κοινοποίηση:
  200315153219_mareva_mitsotaki_xeirokr

  Ήταν 17 Μαΐου του 2012. Η χώρα ήδη είχε διανύσει μια πολύ ταραγμένη περίοδο. Τον Μάρτιο του ίδιου έτους η Κυβέρνηση Παπαδήμου στηριζόμενη σε 3 κόμματα αρχικά, φέρνει το 2ο μνημόνιο και 2 μήνες αργότερα, στις 6 Μαΐου γίνεται η πρώτη από τις 2 εκλογικές αναμετρήσεις όπου η Ν.Δ με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά έρχεται πρώτη με ποσοστό 18,85%, μόλις 2 μονάδες πάνω από το ποσοστό που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ (16,78). 

  Οι 108 έδρες δεν αρκούν στον Αντώνη Σαμαρά για να σχηματίσει Κυβέρνηση και οι διερευνητικές επαφές  για συγκυβέρνηση με άλλα κόμματα αποβαίνουν άκαρπες. Προκηρύσσονται εκλογές εκ νέου για τις 17 Ιουνίου και αναλαμβάνει Υπηρεσιακός Πρωθυπουργός ο κ. Παναγιώτης Πικραμένος.

  Σε μια τόσο λοιπόν κρίσιμη περίοδο για τη Χώρα και το κόμμα της Ν.Δ η σύζυγος του νυν Πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη κάνει το ακόλουθο tweet εκθειάζοντας τον Πρόεδρο της Τουρκίας και τους συνεργάτες του..

  Χωρίς τίτλο-mareva

  Βέβαια τότε δεν ήταν σύζυγος Πρωθυπουργού και η άποψή της δεν έχει τη βαρύτητα που έχει τώρα, αλλά σίγουρα το γεγονός ότι στην αρχηγία του κόμματος της Ν.Δ ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος όδευε σε μια πολύ κρίσιμη εκλογική μάχη, έπαιξε το ρόλο του  αφού μπορούσε να δημιουργήσει θέμα σε εσωκομματικό επίπεδο. Ευτυχώς για τον Αντώνη Σαμαρά τότε, που οι πολιτικοί του αντίπαλοι δεν το πήραν χαμπάρι.

  Από την άλλη βέβαια, δείχνει την οπτική γωνία από την οποία βλέπει τα πράγματα, για το Νο1 εχθρό της Ελλάδας, η σύζυγος του σημερινού Πρωθυπουργού μας.

  Όσο για το ανορθόγραφο, μη βιαστεί κάποιος να την “αθωώσει” λέγοντας ότι είναι από το εξωτερικό. ΛΑΘΟΣ. Στη Ελλάδα γεννήθηκε και μητέρα της είναι  η κυρία Ήβη Γόντικα, ενώ είναι και δεύτερου βαθμού ανηψιά του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Στάθη. Είναι απαράδεκτο λοιπόν να μην μπορεί να γράψει ένα ορθογραφημένο κείμενο στα Ελληνικά..

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  10 Σχόλια

  1. Με τούρκο προσωπικό γυμναστή, η εβραϊκή σαύρα που κυκλοφορούσε με δύο ΑΦΜ.

  2. ΣΤΕΛΕΧΟΙ και όχι ΣΤΕΛΕΧΗ.
   Ρε τα ζώα που κατοικούν σε αυτή τη χώρα αξίζουν την Τζούλια Αλεξανδράτου πρωθυπουργό.-

  3. μετα τον γεωργουλη και την άλλη που συλλαβιζε στην βουλη, και η μαρεβα εχει δυσλεξια

  4. αφου είναι επιτυχημένος ο ερντογαν και εχει ικανα στελεχη, να φυγει ο μητσοτακης από την καρεκλα και να την παραδωσει στον ερντογαν

  Leave a Response