ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΟΥΜΠΑ ΜΗΤΑΡΑΚΗ! ΕΠ’ ΑΥΤΟΦΩΡΩ “ΣΥΛΛΗΨΗ” – 280 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ

  Κοινοποίηση:
  Apokalipsi

  Πιστέψατε τον Μητσοτάκη που μίλαγε για απελάσεις των Λ@θρο και τον ψηφίσατε;; Λουστείτε τα τώρα. Όχι μόνο δεν θα τους ξεφορτωθούμε αλλά θα τους φτιάξουμε και παλάτι με τα, ματωμένα, από το αίμα του ελληνικού λαού, ευρώ της Γερμανίας.

  Η αποκάλυψη έρχεται από το γερμανικό epochtimes.de που αποκαλύπτει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα παρέχει 276 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή στρατοπέδων “προσφύγων” στα ελληνικά νησιά. Μετατρέπεται ουσιαστικά, η πατρίδα σε αποθήκη λ@θρο της Ευρώπης.

  Μάλιστα, όπως ανακοίνωση σήμερα Δευτέρα 29/3 η Επίτροπος Εσωτερικών της ΕΕ Ylva Johansson κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Λέσβο, τα κέντρα πρόκειται να χτιστούν σε πέντε νησιά. Ταυτόχρονα, κάλεσε την Τουρκία “επειγόντως” να επαναλάβει την απόσυρση των απορριφθέντων αιτούντων άσυλο, όπως συμφωνήθηκε σε μια συμφωνία για τους πρόσφυγες από το 2016.

  Και συνεχίζει τις αποκαλύψεις το epochtimes.de. Αναφέρεται στην μεγάλη πυρκαγιά στη Μόρια τον περασμένο Σεπτέμβριο με αποτέλεσμα  περισσότεροι από 12.000 άνθρωποι να χάσουν τις εστίες τους και να στεγαστούν σε στρατόπεδα σκηνών και πρόχειρα καταφύγια.

  φφ

  Η Επιτροπή της ΕΕ ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο ότι θα συμμετάσχει στην κατασκευή μιας νέας Δομής, η οποία θα πρέπει να είναι έτοιμη μέχρι τον Σεπτέμβριο. Για πρώτη φορά, η ΕΕ θα αναλάβει μέρος της διοίκησης μετά την ολοκλήρωσή της. Υπάρχουν σήμερα 8.000 πρόσφυγες στη Λέσβο. Άλλοι 6.000 βρίσκονται στα νησιά Χίος, Σάμος, Κως και Λέρος.

  Τώρα εξηγείται η λυσσαλέα προσπάθεια του ζουμπά Μηταράκη που με ύφος δεσποτισμού και χιλίων καρδιναλίων επιβάλλει την “καταστροφή” του Ανατολικού Αιγαίου αδιαφορώντας για το γεγονός ότι Έλληνες έχουν γίνει υπηρέτες ξένων μέσα στην ίδια τους τη χώρα.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  14 Σχόλια

  1. φταίμε πρώτα ΕΜΕΙΣ!!!!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΑΣ

  2. “Η Ελλάδα είναι υποχείριο τών Εβραίων.Μπόμπα!!! Στούς επίγονους τών ΕΒΡΑΙΟΜΠΕΝΑΚΗΔΩΝ,
   Αντώνη Σαμαρά,Παύλο Γερουλάνο.. προσθέστε καί τόν ΕΒΡΑΙΟ Νότη Μηταράκη!!! Κατάγεται από τήν οικογένεια Μπενάκη.Ο πατέρας του Αντώνης Μηταράκης είναι δισέγγονος τής Μερόπης Μπενάκη,αδερφή τού Εμμανουήλ Μπενάκη”.
   Γιάννης Λάκων

  3. Τα ψωμιά σας τελειώσανε !!!
   Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω, και εσάς μακριά της !!!
   Κοροϊδέψατε προεκλογικά τον λαό, και ο λαός ΤΙΜΩΡΕΙ !!!
   Αντε και στον διάολο !!!

  4. Ο Εβραίος ό Mitarachi-Μηταράκης είναι αντιπρόσωπος τού Σόρος στήν Ελλάδα γιά νά ισλαμοποιεί τήν Ελλάδα.Πρόκειται γιά μία μεγάλη σκευωρία σχεδιασμένη από τήν ΕΕ,τήν Μέρκελ,Σόρος καί μέ τήν συναίνεση τού προδότη τού γουρλομάτη.
   Γιάννης Λάκων

  5. Ο/Η οι αρχαίοι μας πρόγονοι, μας δείχνουν τον δρόμο της αντίστασης ... λέει:

   Δυστυχώς, ως ΄Ελληνες, δεν διδασκόμαστε από την Ιστορία μας, για να πράξουμε τα αυτονόητα, οπότε οι Μηταράκηδες βρίσκουν και τα κάνουν …
   Στην αρχαία Αθήνα, μετά την ναυμαχία της Σαλαμίνας, της 28.9.480 π.Χ., ο βουλευτής Λυκίδης φονεύθηκε δια λιθοβολισμού, επειδή ετόλμησε να ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ (μόνον) στους Αθηναίους την αποδοχή των προτάσεων του Ξέρξη … Σήμερα οι πολιτικάντηδες συνωμοτούν με τον εχθρό και εφαρμόζουν πιστά τα δόλια και υποχθόνια σχέδιά του εναντίον της Πατρίδος, με τον Ελληνικό Λαό απλά να παρακολουθεί χωρίς αντιδράσεις το ξεπούλημα Πατρίδος, Ιδανικών, Οσίων και Ιερών …
   Τί ακιβώς έγινε τότε, το 480 π.Χ. : Κατ’ εντολήν του Ξέρξη, ο αρχιστράτηγος των περσικών δυνάμεων εισβολής στην κατεχόμενη Ελλάδα, Μαρδόνιος, έστειλε διαδοχικά, στους Αθηναίους, δύο ειδικούς απεσταλμένους (τον Μακεδόνα Αλέξανδρο Α΄ και τον Ελλησπόντιο Μουρυχίδη), με δελεαστικές προτάσεις για συνθηκολόγηση.
   Οι Αθηναίοι, ηγούμενοι της αντίστασης κατά των Μήδων, με επικεφαλής τον Θεμιστοκλή, κι επιλέγοντας τα «ξύλινα τείχη», βρίσκονταν στην Σαλαμίνα καθώς την γη τους κατέλαβαν και πυρπόλησαν οι κατακτητές.
   Την πρώτη πρόταση του Μαρδονίου την απέρριψαν με το γνωστό έκτοτε «όσο ο ήλιος θ’ ακολουθεί τον ίδιο δρόμο που και σήμερα πορεύεται, αποκλείεται να κάνουμε συνθήκες με τον Ξέρξη. Η λαχτάρα της λευτεριάς μας παρακινεί να αντιμετωπίσουμε τον κατακτητή με όση δύναμη έχουμε» (Ηροδότου Ιστορίαι, βιβλίον Ι΄”Καλλιόπη”, 9.1.1-9.11.3).
   Ο Μαρδόνιος πρότεινε να τους δώσει πίσω όλη τη γη τους κι επιπρόσθετα όποια άλλα εδάφη ήθελαν για να ορίζουν. Στο θέμα «Αποκαταστάσεις» πρότεινε να τους ξανακτίσει τους ναούς που είχαν καταστρέψει τα στρατεύματά του και στο θέμα της «Διακυβέρνησης» τούς πρότεινε αναγνώριση της αυτονομίας τους, με μόνο αντάλλαγμα να συνθηκολογήσουν με τον Ξέρξη και να συνομολογήσουν συμμαχία μαζί του. Οι Αθηναίοι όμως, όπως διαμήνυσαν και στους Λακεδαιμονίους («μολονότι ξέρουμε καλά πως θα ‘χουμε μεγαλύτερο κέρδος αν κάνουμε συνθήκες με τον Πέρση παρά αν τον πολεμάμε, το φρόνημα μας είναι κρυστάλλινο να μην προδώσουμε την Ελλάδα»), στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αρνούμενοι την υποταγή στις ορέξεις του εχθρού …
   Μετά την πρώτη απόρριψη των προτάσεών του, ο Μαρδόνιος έστειλε πάλι τον Μουρυχίδη στη Σαλαμίνα, στην -εις εξορίαν- Βουλή των 500. Τότε ένας βουλευτής, ονόματι Λυκίδης, πρότεινε να δεχτούν τις προτάσεις και να τις πάνε για έγκριση στην Εκκλησία του Δήμου. Οι Αθηναίοι όμως αγανάκτησαν κι αμέσως, όσοι έβγαιναν από τη Βουλή κι όσοι ήρθαν απ’ έξω μόλις το έμαθαν, έβαλαν στη μέση τον Λυκίδη και τον σκότωσαν με λιθοβολισμό («περιστάντες Λυκίδην κατέλευσαν βάλλοντες» – Ηροδότου Ιστορίαι, βιβλίον Ι΄ “Καλλιόπη”, 9.5.3).
   Έμαθαν κι οι γυναίκες των Αθηναίων το τι τρέχει και ξεσηκώνοντας η μια την άλλη βάδιζαν στο σπίτι του Λυκίδη και σκότωσαν με λιθοβολισμό τη γυναίκα του και τα παιδιά του («αἱ γυναῖκες τῶν Ἀθηναίων, διακελευσαμένη δὲ γυνὴ γυναικὶ καὶ παραλαβοῦσα ἐπὶ τὴν Λυκίδεω οἰκίην ἤισαν αὐτοκελέες, καὶ κατὰ μὲν ἔλευσαν αὐτοῦ τὴν γυναῖκα, κατὰ δὲ τὰ τέκνα» – Ηροδότου Ιστορίαι, βιβλίον Ι΄ “Καλλιόπη”, 9.6.1) …
   Σήμερα εμείς, κολλημένοι στα χαζοκούτια και αποχαυνωμένοι από τα σκουπίδια τους (survivor, big brother, κλπ.), παρακολουθούμε απαθείς τα εκάστοτε 301 κοπρόσκυλα να μας ταπεινώνουν, να μας εξευτελίζουν, να μας πτωχεύουν, να μας ξεπουλούν, να μας δολοφονούν, χωρίς να σηκώνουμε ανάστημα και να αντιδρούμε στις ανίερες ενέργειές τους …
   Τίς πταίει, λοιπόν ;;; Τα 301 κοπρόσκυλα ή τα 11.000.000 των Ελλήνων που ανέχονται τα κοπρόσκυλα και δεν τους δίνουν ό,τι τους αξίζει ;;;

  6. Να περασουν απο ειδικο δικαστηριο οι προδοτες που εξισλαμιζουν την χωρα. Εσεις δεν μιλαγατε για απελασεις, τι χτιζετε νεες δομες; Καντε δημιψηφισμα να παρετε την απαντηση του λαου. Γιατι η οργη του λαου θα πεσει στα κεφαλια σας με αυτα που κανετε προδοτες που παιζετε το παιχνιδι του ερντογαν. Ο μπαχτσελι μιλαει για ρεβανς του 21 και εσεις φερνετε μουσουλμανους στα νησια που ξερετε ποιον θα υποστηριξουν αν γινει πολεμος με την τουρκια. Ουτε για φτυσιμο δεν ειστε και εσεις και οι μκο που τα αρπαζετε.

  7. Μπραβο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ…
   Μπραβο Στεφανε που τα βγαζετε…
   Εχετε απολυτο δικιο…

  8. Το πλιάτσικο και τις ζημιές στις περιουσίες των Ελλήνων δεν τις υπολογίζουν .
   Τις δομές όπως νοσοκομεία , σχολεία , δρόμους ,διοικητικές υπηρεσίες , αστυνομία δεν τα υπολογίζουν .
   Αυτά θα τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός αφού την διαχείριση την έχουν οι πολιτικοί .
   Μετέτρεψαν την χώρα σε εγκληματική συνοικία από τις παράνομες πράξεις και η αστυνομία που πληρώνεται από τον Ελληνικό λαό ασχολείται μόνιμα σχεδόν όλο το προσωπικό τους να ψάχνει τα λαθροπιθήκια για τις πράξεις τους . Δουλεύουμε για να ταΐζουμε ένας για ένα ( 1 – 1 ) λαθροκανίβαλο που μας φόρτωσαν χάνοντας όλα όσα εμείς και οι προγόνοι μας είχαν δημιουργήσει στην χώρα μου με το αίμα της εργασίας τους για μια καλύτερη μέρα και τους πολέμους που έγιναν . Μας πούλησαν όλους πλουτίζοντας οι ίδιοι μαφιόζοι .
   Η αντίδρασή μου σε εσάς είναι , ότι οι ξένοι Άγγλοι Γάλλοι και αυτοί που κάνουν τουρισμό στην χώρα μου δεν θα ξαναπιούν ούτε νερό στο σπίτι μου και δεν θα είμαι φιλόξενος όπως ήμουν .
   Εκοψα και τις παροχές μου σε εκκλησίες και σωματεία επειδή ήμουν νοικοκοίρης και πάντα είχα και για τον συνάνθρωπο .
   Αυτό το μήνυμα περνάω και στα παιδιά μου . Αναγκάστηκα να ζω με τον τρόμο μην μας σφάζουν στον ύπνο μας η στον δρόμο που περπατάμε .
   Δεν ήταν έτσι η χώρα που μεγάλωσα . Από το 1990 με τον αληταρά τον Σαματά έγινε και με τους υπόλοιπους συνέχισε προς το γενικό ξεπούλημα με τους Τσίριζες , Κούληδες και τα μαλακιστήρια λαθροαγαπούληδων και τους ανώμαλους που βρήκαν επιβήτορες , τα τσόλια που βρήκαν εργαλείο για το βρωμόμουνό τους
   Για αυτό δηλώνω ρατσιστής σκουπίδια πολιτικοί , έγινα δεν ήμουν .
   Στέφανε νομίζω σε κάλυψα γιατί αν πιστέψω ότι είσαι ίδιος θα βάλω φωτιά στο αρχείο που έχω με τις εφημερίδες σου αφού θα έχω καλέσει και 5-10 φίλους να το γιορτάσουμε και το πανώ έξω θα γράφει Ο Τελευταίος των Ελλήνων Στέφανος ( Μακελειό ) έπεσε .

  9. Καλα η Ελλαδα ανοικει στους Ελληνες
   η ξεπουληθηκε στην ΕΕ
   και διαταζει η ΕΕ να φυτεψει τους λαθρο
   στην Ελλαδα και στα ωραιοτερα νησια
   για να δωσουν καρπους φιδιων
   που πρεπει να φανε πρωτα την ΕΕ και μετα θα φανε και εμας
   Ποιος απεφασισε να ξεπουλησει τα Ελληνικα εδαφη
   στην ΕΕ διχως να ρωτησει το λαο.
   Οποιος το εκανε αυτο πρεπει να εκτελεστει για εσχατη προδοσια
   διοτι φοβος φυλαει τα ερμσα.
   Για να μην ξανατολμησει ποτε αλλος κανεις προδοτης
   να πουλησει την πατριδα.
   Τακανουν ολα με σχεδιο,κλεινουν εμας σε καραντινα
   για αναγηρουν παλατια στους λαθρο.
   Πρεπει να σπασουμε την καραντηνα ,να παμε στη Βουλη και να πρεταξουμε Μητσοτακη ,Μηταρακη
   και ολα τα προδοταρια εξω ,κανονικα πρεπει να εκτελεστουν επι τοπου

   1. ξεκίνησε από Σαμαρά 1992 και μετά όλοι ΠΑΣΟΚΟΙ Ν ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΡΙΣΕΟΙ . την μεγαλύτερη ζημιά την έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ αυτο το το βρομερό κώμα με το 3 τής % μας κατέστρεψε εντελώς αλλά και οι άλλοι δεν είναι αθώοι είναι συνένοχοι

  10. Οταν η ελευθερια της πατριδος αποκταται με αιμα
   δεν παραδιδεται εναντι χρηματσμου,
   αλλα παραδιδεται με αιμα.
   Τον Μηταρακης σε αλλη εποχη
   θα τον ειχαν καταδικασει για εσχατη προδοσια
   και θα τον ειχαν εκτελεσει.
   Αλλα τορα ολα ξεπουλιουντε στα παλιανζιδηκα
   πατριδα ,πιστη ,ιδανικα
   Που Ελλην που εισαγγελευς ,
   εχουν μεταλαχτει σε ραγιαδες και τσιφλικαδες
   Επομενως οι Μηταρακηδες βρισκουν και τα κανουνε

  Comments are closed.