ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΛΙΣΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ 7+1 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΣΙΑΛΟ( “Elias Mossia”) ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ;

  Κοινοποίηση:
  mosialos-koulis1

  Γράφει ο Μαυρογιαλούρος για την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

  Ποιος είναι ο αρχηγός και ποιο είναι το …σκυλάκι του; Αυτό το ερώτημα δεν αποτελεί κάποια πνευματική άσκηση τώρα που μας έχουν επιβάλει πάλι την καραντίνα και μας έχουν πάλι φυλακισμένους, αλλά μια πραγματικότητα η οποία αφορά δύο από τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων γύρω από τη ζωή μας. Δύο αρνητικούς πρωταγωνιστές. Ο ένας είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο άλλος ο Ηλίας Μόσιαλος.

  Κανονικά, ο “αρχηγός” θα έπρεπε να είναι ο πρωθυπουργός και το “σκυλάκι” ο καθηγητής. Θεωρητικά και τυπικά αυτό συμβαίνει. Στην πραγματικότητα όμως οι ρόλοι είναι εντελώς αντεστραμμένοι τουλάχιστον σε ο,τι αφορά τα θέματα της πανδημίας και του επικείμενου προγράμματος εμβολιασμού. Και δεν μιλάμε από αμιγώς επιστημονικής πλευράς που κι αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα βαθμό λογικό. Μιλάμε από πλευράς ουσίας και βαθύτερων αποφάσεων οι οποίες με πρόσχημα την υγεία και την προστασία της έχουν να έχουν με την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη, την ελευθερία του ατόμου και τα δικαιώματά μας. Και σε τελική ανάλυση και με την υγεία μας, σωματική και ψυχική, η οποία επηρεάζεται πλήρως και σε βάθος χρόνου από όλα αυτά.

  Δίνουμε τη διάσταση αυτή στο θέμα επειδή από τις πληροφορίες που μας έρχονται από πολλές πλευρές προκύπτει μετά βεβαιότητας ότι ο Ηλίας Μόσιαλος βρίσκεται πίσω από όλες τις -στρατηγικής σημασίας- αποφάσεις που ανακοινώσει ο Μητσοτάκης. Δεν μιλάμε για την καθημερινότητα της διαχείρισης ή τα επιμέρους θέματα, αλλά για τα πλέον σοβαρά και κρίσιμα. Κι όπως έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα για τον κορονοϊό, συμβαίνει το ίδιο τώρα και με τα ζητήματα του εμβολίου.

  Ο Μόσιαλος είναι αυτός που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας καταρτίζει αυτό το διάστημα την λίστα με τις ΕΠΤΑ ΠΡΩΤΕΣ απαγορεύσεις που θα επιβληθούν σε όσους αρνηθούν να τσιπαριστούν μέσω του εμβολιασμού, ύστερα από την ανακοίνωση που έγινε ήδη ότι δεν θα τοςυ επιτρέπεται να μπουν στα αεροπλάνα και να ταξιδέψουν. Μιλάμε δηλαδή μια ΕΠΤΑ ΣΥΝ ΜΙΑ δολοφονικές για τους ανθρώπους απαγορεύσεις.

  Από το Λονδίνο που είναι εγκατεστημένος  ο “Elias Mossia” στέλνει τα “σκονάκια” με τις οδηγίες στο προσωπικό e-mail του Κούλη ο οποίος στη συνέχεια τα ανακοινώνει ως αποφάσεις που υποτίθεται ότι τις παίρνει με υπευθυνότητα και πολιτική σκέψη αφού προηγουμένως “δεχτεί εισηγήσεις από τους επιστήμονες”. Κουραφέξαλα…

  Ο Μόσιαλος, που έχει και ο ίδιος απευθείας και παλαιά επαφή και συνεργασία με τους κολοσσούς των φαρμακευτικών εταιρειών και των εμβολίων, είναι αυτός που υπέδειξε στον Μητσοτάκη τη γραμμή του δήθεν προαιρετικού εμβολιασμού που όμως στην πράξη θα καθίσταται υποχρεωτικός μέσα από μια σειρά περιορισμών και προϋποθέσεων.

  —————————— ——–

  Ο Μόσιαλος έγραψε σε ένα αρχικό σκονάκι στον Κούλη ότι η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία και σε προτείνει σε ευρωπαϊκό επίπεδο τη λήψη απόφασης που θα λέει ότι όλες οι αεροπορικές εταιρείες δεν θα δέχονται επιβάτες στα σκάφη τους εάν δεν έχουν εμβολιαστεί και δεν συνοδεύονται από το ανάλογο “πιστοποιητικό εμβολιασμού”. Όπως ακριβώς του το έγραψε, το υιοθέτησε ο Κούλης και έκανε το περασμένο Σάββατο τις σχετικές δηλώσεις λέγοντας -και μάλλον …κοροϊδεύοντάς μας- ότι “το εμβόλιο θα είναι δωρεάν από την πολιτεία, δεν θα είναι υποχρεωτικό, αλλά στηριζόμαστε στην κοινή λογική των συμπολιτών μας αλλά κυρίως στις συμβουλές που θα δώσουν πάνω από όλα οι ειδικοί, οι γιατροί, για να ενθαρρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τον Ιανουάριο που θα ξεκινήσει και το μεγάλο εμβολιαστικό πρόγραμμα» αλλά την ίδια ώρα «θα πρέπει να γνωρίζουν ενδεχομένως και αυτοί που οικειοθελώς δεν θα εμβολιαστούν -γιατί όπως είπα ο εμβολιασμός δεν θα είναι υποχρεωτικός- μπορεί να θέλουν να ταξιδέψουν και να μην μπορούν. Είναι τόσο απλό», διότι  «όχι εμείς αλλά η ίδια η αγορά, η ελεύθερη οικονομία να επιβάλλει τέτοιους περιορισμούς που να είναι για όσους δεν εμβολιαστούν η ζωή τους λίγο πιο δύσκολη».

  ================

  Εκτός λοιπόν από την απαγόρευση των αεροπορικών μετακινήσεων, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στα μέτρα που καταρτίζει  ο άνθρωπος που στα διεθνή site ηλεκτρονικών δημοπρασιών πουλάει τα βιβλία και τα συγγράμματα του με το όνομα “Elias Mossia”, δηλαδή «Ελάιας Μόσια», όνομα καθαρά εβραϊκό, περιλαμβάνονται τα εξής:

  Πρώτον, η υποχρέωση των σχολείων να μην δέχονται παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί και για τον κορονοϊό, χρησιμοποιώντας ως μπούσουλα την απόφαση που ήδη εκδόθηκε από το ΣΕ για τα άλλα εμβόλια. Κι ας μην έχουν γίνει ακόμη δοκιμές για τον κορονοϊό σε κάτω των 18 ετών άτομα…

  Δεύτερον, στα πιστοποιητικά για την εγγραφή στα γυμναστήρια να προβλέπεται και η προϋπόθεση ότι έχουν εμβολιαστεί για τον κορονοϊό ώστε εκτός των άλλων να μην υπάρχει κίννδυνος από τις κοντινές επαφές και συναναστροφές

  Τρίτον, να δοθούν ειδικά κίνητρα στις ιδιωτικές επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες που θα προσλαμβάνουν προσωπικό το οποίο θα φέρει το πιστοποιητικό του εμβολιασμού.

  Τέταρτον, να υποχρεωθούν επιχειρήσεις που λειτουργούν σε χώρο με πολύ κόσμο να έχουν αναρτημένα τα πιστοποιητικά υγείας με τον εμβολιασμό για λόγους “προστασίας της δημόσιας υγείας”

  Πέμπτον, να υπάρξουν όλες οι σχετικές μεταβολές στις υγειονομικές νομοθετικές διατάξεις που έχουν να κάνουν με τα θέματα αυτά.

  Έκτον, να είναι αυτονόητη η υποχρέωση του εμβολιασμού για όποιον θέλει να συμμετάσχει σε εξετάσεις για να διοριστεί στο δημόσιο.

  Έβδομον, να προβλεφθεί “ειδικό καθεστώς” εμβολιασμού ακόμη και για όσους έχουν ασθένειες όπως ο διαβήτης και τους δημιουργεί προβλήματα…

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  16 Σχόλια

  1. Το ομολογησε αποψε ο Στραβελακης στις ειδησεις του Σκαι μιλωντας με τον εβραιο παλαιοκομμουνιστη του ΚΚΕ Εσωτερικου Ελιάς Μοσιά που καποτε κυκλοφορουσε στην Ιατρικη Αθηνων με τα ζιβαγκα και τ αμπεχονα,με μαλλουρα κι αξυριστος…τωρα βεβαια κουρευτηκε,ξυριστηκε κι εβαλε ασπρα πουκαμισακια και γραβατουλα…ο λυκος ομως δεν αλλαζει…τι του ειπε λοιπον ο γλυφτης Στραβελακης;;;”ΞΕΡΩ ΠΩΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΠΟΛΥ!!!!”καπως ετσι…Οταν ο Μακρυγιαννης ειχε δει πως απτην πρωτη στιγμη μας κυβερνα “η σπορα της Εβραιουργιάς”,δεν θα μπορουσε να φανταστει πως 200 χρονια μετα μας κυβερναν οι ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ και μαλιστα με e-mails απ τας Στοας του Λονδινου!!!!!!Αδωνιιιιιιιιιι…που εισαι,Αδωνιιιιιιι;;;;;;;

  2. Μωυσής…..μοσιαλος…. Εβραίος….Κούλης το ίδιο….ο κοινοβουλευτισμός στην Ελλάδα δεν είναι ελληνικός αλλά εβραϊκός…τα κόμματα όλα….δική τους επινόηση..

  3. Θα μας κόψει ο ιουδαίος το γυμναστήριο αλλά από κει και πέρα τα @ μας θα πάρει. Δε θα καταφέρει να μας μολύνει με αυτό το τερατούργημα. Ουτως ή άλλως ψεύτικο εμβόλιο θα κάνουν όλοι αυτοί και θα δώσουν στο λαό το φαρμακερό.

  4. ΞΥΠΝΆΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!! ΑΥΤΉ ΘΈΛΟΥΝ ΤΟΝ ΘΆΝΑΤΟ ΌΛΟΝ ΜΑΣ !! ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ Κ@@@!!!! ΓΙΑΥΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ 5G ΜΑ@@@!! ΟΤΑΝ ΘΑ ΈΡΘΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ ΌΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΆΝΗ ΘΑ ΤΡΏΕΙ ΚΥΝΉΓΙ ! ΤΟ ΕΊΠΕ Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΙΣ ΚΑΙ Η 300 !! ΑΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΟΎΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΆΝΕ !! ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΈΤΟΙΜΟ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΌ !! ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΤΡΕΧΆΛΑ !! ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΆΔΕΣ !! ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΠΡΊΝ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ !!!ΚΑΛΛΊΤΕΡΑ ΝΑ ΧΑΣΊΣ ΤΗΝ ΞΆΠΛΑ ΣΟΥ ΤΏΡΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΌΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΊ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ !!

  5. ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?
   ΜΗΠΩΣ ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΜΑ ΣΕ ΠΛΑΝΟ 10ΕΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΥ ΚΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ?
   ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΜΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΥΠΟΥΛΑ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΕΜΠΟΛΑ ΓΡΙΠΕΣ AIDS ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ.
   Ο ΜΠΟΥΡΛΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟΝ ΙΟ? ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΦΟΥ ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ?
   ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.
   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΛΕΟΝ, ΜΟΝΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ!

  6. Ο κόσμος τώχει τούμπανο καί μεις κρυφό καμάρι.Ο γουρλομάτης είναι πιόνι τών Εβραίων καί τής Νέας Τάξης Πραγμάτων.Λειτουργεί όπως τά σκυλιά τού Παβλόφ πού άφηνε τά σκυλιά νηστικά καί μόλις χτύπαγε ένα κουδουνάκι τρέχανε τά σάλια τους γιατί περιμένανε φαί. Ετσι έχει καταντήσει καί ό εξόφθαλμος.Μόλις τού δώσουν διαταγές τά αφεντικά του τίς εκτελεί αμέσως.
   Γιάννης Λάκων

  7. Αυτοί είναι δούλοι της Νέας Τάξης δεν αποφασίζουν. Ο Gates τι έλεγε; Με ένα παγκόσμιο εμβολιασμό μπορούμε να μειώσουμε το παγκόσμιο πληθυσμό κατά 10-15%. Τα λένε, δεν κρύβονται.

  8. ΘΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!

   ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ…. ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ!!!

  9. Πιό φασισταριό…πεθαίνεις!!!! ντροπή τους για όλα αυτά και κυρίως για τα παιδιά, τα οποία ούτως ή άλλως δεν νοσούν σοβαρά και μεταδίδουν πολύ σπάνια τη νόσο, θα τα κάνουν πειραματόζωα, όπως εξάλλου όλους μας, μην υπολογίζοντας την ανθρώπινη ζωή!!!!!!! Και οι επιχειρήσεις θα έχουν λέει αναρτημένες λίστες με όσους εμβολιάστηκαν, δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι θα είναι αποδιοπομπαίοι, δακτυλοδεικτούμενοι, απορριπτέοι!!!! ρατσισμός του χειρίστου είδους!!!!!!!

  10. Ανανέωσα τη συνδρομή σε γυμναστήριο τον Σεπτέμβριο μη γνωρίζοντας τις εξελίξεις. Σε αυτή τη περίπτωση δικαιούμαστε επιστροφή χρημάτων αν δεν επιθυμούμε να εμβολιαστουμε;

  11. Δείτε την εκπομπή στο Κρήτη tv του Σαχίνη χτες βράδυ.
   Ετοιμάζουν εισαγωγή των φαρμάκων με τα αντικλωνικα σωματίδια. Εχουν παρει έγκριση στην Αμερική.
   Ποσοστό ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 90%.
   Τα εμβόλια πήραν ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ .
   ΧΙΟ ανεβάσετε το αφήνουν κόσμο να πεθαίνει…

  Leave a Response