ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ : ΓΥΦΤΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΣΗΚΩΤΟ ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΕΠΑΥΛΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ. ΒΑΡΑΓΕ “ΜΑΥΡΟ” ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΤΩΧΕΙΑ- ΑΘΑΝΑΤΗ ΓΥΦΤΙΑ 

    Κοινοποίηση:
    Γείτονας ανέφερε σε δημοσιογράφους πως στο σπίτι αυτό πήγαινε πολύ συχνά ο Αλέξανδρος, αδελφός του Άδωνι που παλαιότερα είχε αρραβωνιαστεί με την Πέπη Τσεσμελή. Μάλιστα το ζεύγος είχε γυρίσει και ένα χιουμοριστικό βιντεάκι με θέμα το προπατορικό αμάρτημα. Στο συγκεκριμένο βίντεο, αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Το δάγκωσε φίλες και φίλοι. Το έφαγε το μήλο. Δεν αντιστάθηκε. Έτσι εκδιώχθηκαν και ο Αδάμ με την Εύα από τον παράδεισο. Για φανταστείτε να μην είχε συμβεί αυτό, θα είχαν αλλάξει πολλά πράγματα στον κόσμο. Ίσως να μην υπήρχαμε φίλες και φίλοι. Δεν ξέρουμε λοιπόν αν το προπατορικό αμάρτημα ήταν για καλό ή για κακό. Εσείς τι λέτε;», έλεγαν οι δυο του στο βιντεάκι.

    ΦΩΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ : Γείτονας ανέφερε σε δημοσιογράφους πως στο σπίτι αυτό πήγαινε πολύ συχνά ο Αλέξανδρος, αδελφός του Άδωνι που παλαιότερα είχε αρραβωνιαστεί με την Πέπη Τσεσμελή. Μάλιστα το ζεύγος είχε γυρίσει και ένα χιουμοριστικό βιντεάκι με θέμα το προπατορικό αμάρτημα. Στο συγκεκριμένο βίντεο, αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Το δάγκωσε φίλες και φίλοι. Το έφαγε το μήλο. Δεν αντιστάθηκε. Έτσι εκδιώχθηκαν και ο Αδάμ με την Εύα από τον παράδεισο. Για φανταστείτε να μην είχε συμβεί αυτό, θα είχαν αλλάξει πολλά πράγματα στον κόσμο. Ίσως να μην υπήρχαμε φίλες και φίλοι. Δεν ξέρουμε λοιπόν αν το προπατορικό αμάρτημα ήταν για καλό ή για κακό. Εσείς τι λέτε;», έλεγαν οι δυο του στο βιντεάκι.

    «Πάρεργο», στο πατρικό σπίτι του Άδωνη Γεωργιάδη έκανε ο υπαρχιφύλακας από την ΔΙΑΣ δυτικής Αττικής που τον έκαναν μαύρο στο ξύλο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο γύφτοι διαρρήκτες-ληστές. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στην οδό Βλάχου στην Εκάλη, όπου είναι το πατρικό σπίτι του υπουργού ανάπτυξης, ο οποίος όμως διαμένει με την Ευγενία Μανωλίδου και τα παιδιά τους σε δική του μονοκατοικία στα Μελίσσια.

    Ζήτησε και τα ρέστα …

    Ο αστυνομικός που φορούσε πολιτικά ρούχα αντιλήφθηκε κάπως καθυστερημένα τους δύο νεαρούς να βγαίνουν από μονοκατοικία και να φορτώνουν αντικείμενα σε ένα ασημί Hyundai. Κατέβηκε από το όχημά του, κινήθηκε προς το μέρος τους και χωρίς να τον αντιληφθεί ένας συνεργός τους, τον χτύπησε από πίσω και έχασε τις αισθήσεις του.

    Στο … μεροκάματο ο υπαρχιφύλακας

    Η ΓΑΔΑ μιλάει για εκτός υπηρεσίας «αυτοθυσία» του 41χρονου αστυνομικού, μόνο που ο υπαρχιφύλακας –όπως αναφέρει αξιόπιστη αστυνομικοί πηγή αλλά και γείτονες- εκτελούσε χρέη «σεκιουριτά» στην μονοκατοικία όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Άδωνις. Μάλιστα μετά τον ξυλοδαρμό του και αφού τον άφησαν λιπόθυμο στο δρόμο, οι γύφτοι του έκαναν «σωματικό έλεγχο» και του άρπαξαν το πορτοφόλι του που περιείχε 300 ευρώ.

    Ο υπαρχιφύλακας, μετά από αρκετά λεπτά που συνήλθε από το δυνατό χτύπημα, ζήτησε βοήθεια, και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Το θύμα φέρει τραύματα στο κεφάλι, το σώμα και τα πόδια. «Έχασα το χρόνο, δεν κατάλαβα ποιος με χτύπησε και έχασα τις αισθήσεις μου», είπε στους συναδέλφους του της Ασφάλειας Κηφισιάς που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο και του πήραν κατάθεση. Κλιμάκιο της Ασφάλειας αναζήτησε και εντόπισε οπτικό υλικό, όπου φαίνεται το αυτοκίνητο των δραστών.

    Γέννημα θρέμμα της Εκάλης ο Άδωνις

    Οι γονείς του υπουργού ανάπτυξης δεν ζουν και είναι άγνωστο αν στο σπίτι κατοικεί μόνιμα κάποιο απ’ τα δυο αδέλφια του, ο Αλέξανδρος ή ο Λεωνίδας. Το 1990 απεβίωσε ο πατέρας τους και ιδρυτής των εκδόσεων Γεωργιάδη, Αθανάσιος Γεωργιάδης, και το έργο του ανέλαβε για τα επόμενα τρία χρόνια η μητέρα τους, Παρασκευή Βλασσοπούλου. Όταν το 1993 απεβίωσε και η μητέρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης έγινε επικεφαλής των εκδόσεων. Ο Άδωνις, μεγάλωσε σ’ αυτό το σπίτι ενώ φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο και Λύκειο της Νέας Ερυθραίας.

    reportaz: Γ.ΚΟΛΟΖΩΦ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Μετά από λίγες μέρες θα ξεχαστεί και αυτό.Δεν υπάρχουν ευαισθησίες γι’αυτους και γι’αυτό δεν παραιτούνται.Απεναντίας πιστεύουν πως είναι σωστοί.

    2. ο σεκιουριτι δεν εχει δικαιωμα από τον νομο να προβεί σε συλληψη.. ας καλουσε την αστυνομια. οσο για τον αδερφό του αδωνι..δεν ειναι και κανενας γαλανομάτης..

    3. Ρε ξεφτίλα Θεοδωρικακο πόσο πιο κάτω θα την πας τη χώρα?
      Παραιτησου ρε κνιτη αν έχεις @ρχ@δ@@.

    4. Όπως δήλωσε και ο Θεοδωρικάκος “Πρέπει να προστατευτούν τα δικαιώματα των (γυφτο)ρομά και των ΛΟΑΤΚΙ “!!!Όσο για τους αστυνομικούς – σεκιουριτάδες, να ήταν ο μόνος??Εδώ ο άλλος ήταν στην προσωπική φρουρά του μαφιόζου Σκαφτούρου!!Τον “ταμία” που έφαγαν στο φανάρι στο Δαφνί, δεν τον φυλούσαν 2 αστυνομικοί?Στρατιωτικοί εν ενεργεία και απόστρατοι κάνουν το ίδιο…!!Είναι επειδή κουράζονται από την πρώτη δουλειά..!!

    5. Για τον π@υτσο το λιγοτερο ο φιλος αστυνομικος…..ακαταλληλος ….περαστικα…

    6. ζούμε μεγάλες στιγμές με κνίτη θεοδωρικάκο υπουργό προπο ! λολ

    7. Ρε αυτός στην φώτο είναι ίδιος ο κομμουνιστης “πρόεδρος” της Κίνας (δικτάτορας). Δηλαδή ο Σι Τζηπινγκ η αλλιώς γνωστός και ως Γουινι the Pooh! 👉🤣

    8. Τσουπ !!! Με μια είδηση δύο τρυγόνια..να τος κ ο Λεωνίδας

      Και αναρωτιόμουν από που το εμπνεύστηκε το όνομα του Τούρκου μαφιόζου με τις παρανομες ιστοσελίδες με καζίνο και στοίχημα ο νονός Άδωνης !
      Πάντως όταν η τουρκική Ιντερπόλ παραδίδει κόκκινο ραβασάκι στο Ελληνικό κράτος που λέει ότι ένας Τούρκος πολίτης είναι ένοχος για ιστοσελίδες παράνομου τζόγου και για τη δολοφονία ενός ανταγωνιστή του και ο Άδωνης του δίνει τιμητική ελληνική ιθαγένεια και ακόμη είναι στο υπουργείο του ,ως χωρα και ως πολίτες έχουμε αποτύχει .

    9. πολυ γουσταρω οταν οι βρωμόγυφτοι, που σε αυτην την τρισάθλια χώρα
      τους έχουν και αλωνίζουν ελεύθερα..

      κλέβουν πλέον και πολιτικούς και δικαστές κτλ..

      πραγματική δικαιοσύνη πλέον!..

    Comments are closed.