ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ: ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ- 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ –ΒΟΑ Η ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ: «ΕΠΕΣΑΝ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑΚΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ» – ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ «ΑΘΩΩΣΕ» ΤΟΝ «ΔΡΑΚΟ»

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_09-02-2023

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ «ΑΘΩΩΣΕ» ΤΟΝ «ΔΡΑΚΟ». ΔΙΚΗ ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ- ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ- 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ –ΒΟΑ Η ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ: «ΕΠΕΣΑΝ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑΚΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ»

    exofyllo9-2

    Διαβάστε ακόμα: Αιφνίδια κίνηση Κασιδιάρη μετά την ψήφιση του φωτογραφικού νόμου -εκτρώματος

    Οι προφητείες για μέγα σεισμό στην Ελλάδα

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Επειδή είμαι γυναίκα, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η βίασμενεσ και αδικημένες κυρίες, δεν παραπονέθηκαν άμεσα για το βιασμό τους (εγώ αυτό θα έκανα)!!! Έκαναν μια χαρά τη δουλίτσα τους τόσα χρόνια καί ξαφνικά θυμήθηκαν να ζητήσουν δικαίωση και να βγάλουν το άχτι τους…Βρε ουστ!!!!Όταν ονειρευόσασταν να γίνετε φίρμες κάνατε τουμπεκί και περνούσατε από κρεβάτι σε κρεβάτι, τώρα σας πείραξε ο Φιλιππίδης…

    2. Βρεεε αφηστε τις μακακιεεεες εκει ,γαι αποπειρα βιασμου και σκατα πριν 20!!!!!!!!!!! χρονια. Απιστευτο τρολλαρισμααααα ουτε καν επρεπε να ειχε παει σε αιθουσα δικαστηριου..ουτε καν αν ειχε καταγγελθει και μετα απο 10 μερεςς.την ιδια ατιγμη βρεεεε….ακουυυη 20 χρονιααααα!!!!!!!!
      τρομερα πραγματααααα καταστρεψαν εναν ανθρωπο…και μου ειναι και αχωνευτος ο συγκεκριμεν

    3. Καλα τι παιρνετε εδω μεσα οι περισσοτεροι?
      Τι σημασια εχει αν ηταν παρθενες οι γυναικες?
      Ρε πατε καλα?
      Το μιασμα πηγαινε στο καμαρινι της ηθοποιου και κατουρουσε για να δειχνει το πραμα του μπας και το λιγουρευτει καποια που ακομη και πουτανα να ηταν θα ειχε αηδιασει.
      Στην αλλη το ιδιο εκανε την εβγαλε και περιμενε να του παρει πιπα.
      Αυτα δεν τα κανει ουτε ενας ντι καπριο που ξερει οτι μετραει σαν γκομενος οχι ενας σαβουρας που ουτε να τον φτυσεις δεν αξιζει..

    4. Τον Φιλιππίδη δεν συμπαθώ λόγω της επηρμένης συμπεριφορά.
      Τώρα άι ηθοποιοί ανήκουν κατά 99% στην κατηγορία γυναίκες ελευθερίων ηθών.
      Τούτο ισχύει και για παλαιότερα, όταν υπήρχε ηθική τάξη.
      Παλαιότατο το ανέκδοτο: εβιάσθη πόρνη.

      1. Ένας ηλίθιος είσαι, που έχεις το θράσος να αυτοαποκαλείσαι χριστιανός, τέρας…

    5. Υπάρχει εισαγγελέας του Αρείου να κάμει έφεση στην απόφαση και να ελέγξει την εισαγγελέα και όλους τους παράγοντες της δίκης του σιχαμένους κτήνους βιαστή Και αυτοί οι γονείς αδελφοί θείοι των θυμάτων δεν πρέπει να σαπίσουν στο ξύλο τον περουκακια το κτήνος και την εισαγγελέα

      1. Και στην περίπτωση λιγδάνη που παρενέβη μήπως έγινε τίποτα που να το ξέρουμε τουλάχιστον;;;

    6. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!!!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!!

    7. Εαν υπηρχε δεδικασμενο , οποια δεν γουσταρει και μισει καποιον , θα μπορουσε ανα πασα στιγμη να επικαλεστει βιασμους και οτι αλλο θελει , αιντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας…

    8. Στο ανθελληνικό μπλοκ που φτιάξατε, κανένας σεβασμός. Μιλάει ο άλλος για παρθένες λες και επειδή δεν ήταν παρθένες, μπορεί ο αριστερός Φιλιππίδης να τις παρενοχλεί και να τους ρίχνεται. Ρε ουστ, αποφάσισε ομόφωνα το Δικαστήριο και εσείς θέλετε τη δικαιοσύνη του ισχυρού ψευτοδεξιοί προδότες και αριστεροί μπολσεβίκοι. Κρατήστε Δικαστές και ξεφτιλήστε τους, όπως τους ξεφτιλίσατε που βγάλατε παράνομες τις αναστολές των υγειονομικών. Όσο υπάρχει δικαιοσύνη υπάρχει ελπίδα

    9. Σιγα τον ΔΡΑΚΟ σιγα τις ΠΑΡΘΑΙΝΕΣ…………………..

    Comments are closed.