ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! ΑΥΤΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΡΚΟΠΛΟΙΟ ΤΩΝ 4,5 ΤΟΝΩΝ ΚΟΚΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ – ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ… ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

  Κοινοποίηση:
  σαψωσαψσα

  Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από το ρεπορτάζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ και του makeleio.gr σχετικά με το ναρκόπλοιο που πιάστηκε με 4,5 τόνους κόκας ανοικτά της Ισπανίας. Όλα δείχνουν ότι κρύβεται κάτι μεγάλο πίσω από το φορτίο που έχει ελληνικό χρώμα αφού φαίνεται ότι στέλεχος με μεγάλη προϋπηρεσία στο ναυτιλιακό τομέα, φέρεται να ήταν η COO της νεοσύστατης ναυτιλιακής εταιρείας «βιτρίνας» που διαχειριζόταν το πλοίο Blume (σημαίας Τόγκο).

  Η συγκεκριμένη εταιρία είχε μόνο το συγκεκριμένο πλοίο υπό την διαχείριση της. Ιδιοκτήτης μάλιστα της εταιρείας φέρεται ένας άνεργος από την Καλλιθέα, 22 ετών, όπως πρώτη έγραψε η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί.

  Δείτε με την ευκαιρία το εξώφυλλο:

  exofyllo21-1

  Μετά την δημοσιοποίηση του ρεπορτάζ μας, λάβαμε καταγγελία, την οποία μέχρι τώρα δείχνουν περίεργα απρόθυμες οι Ελληνικές Αρχές να διερευνήσουν παρά το γεγονός ότι αναφέρει ονόματα και διευθύνσεις όσων βρίσκονται πίσω από αυτό το πλοίο που μετέφερε τον θάνατο με σβησμένο το AIS.

  Διαβάστε την χωρίς μοντάζ και επεξεργασίες:

  Τίνος είναι ρε παιδιά το ναρκόπλοιο με τους 4.5 τόνους κοκαΐνης; Άνεργος ο ιδιοκτήτης της εταιρείας!

  Στο δημοσίευμα σας με τίτλο «αναζητείται το όνομα του μεγαλοεφοπλιστή που κρύβεται πίσω από γυναίκα αχυράνθρωπο, έπιασαν ελληνικό πλοίο με 4,5 τόνους κοκαΐνη , εύκολα αναζητείται ο ιδιοκτήτης της εταιρίας DIGNATIO CORP ΜΙΚΕ που ήταν διαχειρίστρια του ναρκοπλοίου. Δείτε το συνημμένο έγγραφο από το ΓΕΜΗ, εντελώς τυχαία ο μοναδικός μέτοχος και διαχειριστής Δημήτριος Τσιμπούκης, ήταν άνεργος. Και η εταιρία συστάθηκε τον Οκτώβριο 2022 με σκοπό να διαχειριστεί το συγκεκριμένο πλοίο. Επίσης η κινούσα τα νήματα είναι η Όλγα Θεοδώρα Κουστοπούλου. Αυτά, προς το παρόν…

  Δείτε και το σχετικό έγγραφο που αναφέρεται στην καταγγελία ΕΔΩ

  Το γνωστό στέλεχος ναυτιλιακών που είχε διευθυντικό ρόλο στην συγκεκριμένη εταιρεία – χωρίς να συνδέεται μέχρι στιγμής με την ιδιοκτησία της ή την ιδιοκτησία του πλοίου, συνεργαζόταν μέχρι το περασμένο καλοκαίρι με μεγάλη ναυτιλιακή, συμφερόντων προβεβλημένου τραπεζικού στελέχους.  Το συγκεκριμένο στέλεχος μάλιστα, επιστρατεύτηκε για να «εξυγιάνει» εταιρεία η οποία βαρύνεται με τεράστιο σκάνδαλο, ενώ η ιδιοκτησία της βρίσκεται προφυλακισμένη.

  Ήδη, τα αλβανικά ΜΜΕ κατονομάζουν την συγκεκριμένη γυναίκα, δημοσιεύοντας μάλιστα και τη φωτογραφία της. Ο λόγος που οι Αλβανοί ασχολούνται με την υπόθεση είναι διότι μεταξύ των συλληφθέντων, βρίσκονται δύο ναυτικοί αλβανικής υπηκοότητας.

  Αυτό που προκαλεί τεράστια ερωτηματικά, είναι η πλήρη απραξία των ελληνικών διωκτικών αρχών. Μέχρι στιγμής, ούτε ο Τάκης Θεοδωρικάκος ούτε ο Κώστας Τσιάρας έχουν κάνει την παραμικρή αναφορά στην συγκεκριμένη υπόθεση, δεν έχει γίνει καμία σύλληψη στην Ελλάδα, ενώ τα συστημικά ΜΜΕ, ξαφνικά εξαφάνισαν την είδηση, παρότι διεθνώς έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.

  Αναμένεται να δούμε εάν τους πείραξε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακο ή εάν πίσω από την συγκεκριμένη σκοτεινή υπόθεση, κρύβεται κάποιο ισχυρό όνομα με ακόμα πιο ισχυρές διασυνδέσεις.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  10 Σχόλια

  1. φημες αναφετρουν οτι στις συσκευασιες ηταν τυπωμενα τρια δεκαρια.

  2. Πάλι ο Μαρινάκης πικρό τον πίνει τον καφέ του

  3. Ελα που δε ξέρετε? Σε πια εταιρία δούλευε η κυρία Όλγα μέχρι το 22? Δε χρειάζεται να είσαι και λαγονικο. Noor2 φάση ναουμ…

  4. Μια πολιτικο οικονομικη μαφια κυβερνα απο το 74. Τι ψαχνετε δεν καταλαβαινω

  5. Γέλασα πρωί πρωί… Αλβανός ναυτικός όπως λέμε Αλβανός τουρίστας! Παιδιά, δεν υπάρχουν Αλβανοί ναυτικοί, απλοί… συνοδοί θα ήταν!

   1. Δυστυχώς φίλε μου, μπαίνουν στις ΑΕΝ, μην ξεχνάς έχουν μπει και Ευελπίδων και αστυνομικές σχολές και ειδικοί φρουροί και πάει λέγοντας τα αλβαναρια.

  6. ούτε τα συστημική σαΐτα έχουν ασχοληθεί με το θέμα

  7. Αφού υπάρχουν κορόιδα που παίρνουν ναρκωτικά σαν τα κορόιδα που καπνίζουν είτε ηλεκτρονικό τσιγάρο είτε κανονικό

  8. Δεν μας λέτε και εμάς,ποιος κρύβεται;;
   Άντε μοιραστείτε το μαζί μας!

  Comments are closed.