ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ “ΦΩΤΙΑ” ΠΟΥ ΤΑΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΜΕ: “ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ PFIZER ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ – ΠΙΕΣΤΗΚΕ Ο ΕΜΑ!” ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!

  Κοινοποίηση:
  εμβόλιο Pfizer

  Σε μία αποκάλυψη-σοκ προχώρησε η εφημερίδα Le Monde η οποία δημοσίευσε διαρρεύσαντα email του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ) για το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech που αποδεικνύουν πως ο οργανισμός πιέστηκε για να εγκρίνει το εμβόλιο για το οποίο είχε σοβαρές αμφιβολίες.

  Μάλιστα τα emails αποκαλύπτουν πως η Pfizer χρησιμοποίησε διαφορετικά υψηλότερης ποιότητας εμβόλια στις δοκιμές από ότι στη μαζική παραγωγή, κάτι για το οποίο ανησυχούσε ο EMA, καθώς γι’ αυτά τα χαμηλότερης ποιότητας εμβόλια που κάνουν οι πολίτες δεν υπάρχουν στοιχεία!

  Τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει αφορούν e-mails που έχουν σταλεί μεταξύ 10 και 25 Νοεμβρίου από διάφορους αξιωματούχους του Οργανισμού.
  Στις 9 Δεκεμβρίου, ο EMA γνωστοποίησε ότι είχε υποστεί κυβερνοεπιθέσεις, μάλιστα την ίδια μέρα είχε γίνει γνωστό πως τα έγγραφα που είχαν παραβιαστεί αφορούσαν το εμβόλιο των Pfizer/ BioNTech.

  Την Παρασκευή, επιβεβαίωσε ότι ορισμένα από τα χακαρισμένα έγγραφα που αφορούσαν φάρμακα και εμβόλια κατά του κορωνοϊού είχαν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο, σημειώνοντας ότι «μέρος της αλληλογραφίας έχει χειραγωγηθεί από τους δράστες πριν από τη δημοσίευση με τρόπο που θα μπορούσε να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στα εμβόλια».

  H Le Monde όμως υποστηρίζει πως είναι πολύ δύσκολο τα συγκεκριμένα mails να έχουν παραποιηθεί.

  Παρ ‘όλα αυτά, ο EMA παραδέχτηκε ακόμη στη γαλλική εφημερίδα, η οποία μελέτησε κάποια από την αλληλογραφία που χρονολογείται από το Νοέμβριο, ότι τα συγκεκριμένα e-mail αντικατοπτρίζουν ζητήματα και συζητήσεις που υπήρχαν τότε.

  Τι έδειξαν τα e-mails

  Για παράδειγμα, σε αλληλογραφία με ημερομηνία 12ης Νοεμβρίου, ένας υπάλληλος του EMA αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Επίτροπος Υγείας, Στέλλα Κυριακίδη, ενώ επιμένει ότι όλα τα κράτη της ΕΕ θα πρέπει να λάβουν ταυτόχρονα το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, τονίζει ότι τα κράτη μέλη δεν πρέπει να προχωρήσουν σε εθνικές διαδικασίες (έγκρισης) πριν από την έγκριση σε επίπεδο ΕΕ.

  Σε επιστολή με ημερομηνία 19η Νοεμβρίου, ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του EMA αναφέρει μια τηλεδιάσκεψη με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία φέρεται να πραγματοποιήθηκε σε μια αρκετά τεταμένη ατμόσφαιρα και κατέστησε σαφές τι μπορεί να αντιμετωπίσει ο EMA εάν δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες, ανεξάρτητα από το αν είναι αυτές είναι ρεαλιστικές ή όχι.
  Μια μέρα μετά, στις 20 Νοεμβρίου -πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα της Le Monde-, ο ίδιος αξιωματούχος γράφει στη δανέζικη ρυθμιστική αρχή ότι εξεπλάγην όταν η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ονόμασε τα δύο εμβόλια που θα λάβουν άδεια μέχρι το τέλος του έτους. Επρόκειτο για αυτά της Pfizer / BioNTech και της Moderna.

  (σσ. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως το εμβόλιο της Pfizer κατασκευάζεται στην Γερμανία).
  Ακόμα, υπάρχουν έγγραφα, τα οποία παρέχουν πληροφορίες για τρεις βασικές ανησυχίες που εξέφρασε η ρυθμιστική αρχή της ΕΕ σε σχέση με το εμβόλιο των Pfizer / BioNTech τον Νοέμβριο. Οι ανησυχίες είναι η απουσία έγκρισης σχετικά με ορισμένες μονάδες παραγωγής, η έλλειψη δεδομένων σχετικά με τις εμπορικές παρτίδες του εμβολίου και, το σημαντικότερο, οι ποιοτικές διαφορές μεταξύ των εμπορικών παρτίδων εμβολίων και εκείνων που χρησιμοποιούνται σε κλινικές δοκιμές.

  Τι ισχυρίστηκε ο ΕΜΑ

  Σε δελτίο Τύπου που δημοσιεύτηκε την περασμένη Παρασκευή επέμεινε ότι οι άδειες κυκλοφορίας για τα εμβόλια Pfizer / BioNTech και Moderna χορηγήθηκαν στα τέλη Δεκεμβρίου και στις αρχές Ιανουαρίου αντίστοιχα «μετά από ανεξάρτητη επιστημονική αξιολόγηση».

  Η ρυθμιστική αρχή τόνισε ότι «παρά τον επείγοντα χαρακτήρα, υπήρχε πάντοτε συναίνεση σε ολόκληρη την ΕΕ να μην συμβιβαστούν τα πρότυπα υψηλής ποιότητας και βασιζόταν στη δύναμη των επιστημονικών στοιχείων για την ασφάλεια, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα ενός εμβολίου και τίποτα άλλο».

  Παράλληλα, στην ανακοίνωση του ΕΜΑ τονίζεται πως τα έγγραφα έχουν παραποιηθεί με σκοπό να «σπείρουν» δυσπιστία όσον αφορά στη διαδικασία έγκρισης των εμβολίων.

  «Τα έγγραφα έχουν παραποιηθεί με τέτοιο τρόπο που θα μπορούσε να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στα εμβόλια» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων.

  Παρ’ όλα αυτά η γαλλική Le Monde ισχυρίζεται πως είναι δύσκολο τα εν λόγω αρχεία να έχουν παραποιηθεί, μιας και στα αρχεία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα φαίνεται και ο παραλήπτης του εγγράφου, γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την παραποίησή τους.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  13 Σχόλια

  1. Η Καλιφόρνια ακύρωσε τους εμβολιασμούς με το εμβόλιο της Moderna: Παρουσίασε σοβαρές παρενέργειες! Έστειλε 6 άτομα στο νοσοκομείο
   Η Καλιφόρνια ακύρωσε τους εμβολιασμούς με το εμβόλιο της Moderna: Παρουσίασε σοβαρές παρενέργειες! Έστειλε 6 άτομα στο νοσοκομείο https://attikanea.info/%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%ba%cf%8d%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%bf/

  2. Οι Εβραίοι εκτελούν κοσμακι με τα εμβόλια θανάτου. Γάλλος νοσηλευτής απηληθεικε να χάσει την δουλειά τού αν δεν κάνει το εμβόλιο.οΟτΝ το έκανε έμεινε φυτό με σπασμούς α ίσως πεθάνει. Κάτι ήξερε ο Χίτλερ όταν τους γαμουσε τον αδοξαστο. Σόρος, Γκέιτς και εκατομμύρια ερπετό Εβραίοι ΔΥΑΛΥΟΥΝ έθνη όπου χωθούν. ,Στην Ελλάδα είναι οι ελληνόφωνοι πολιτικοί.

  3. ο μπιλάκος να είναι καλά να πληρώνει!!!!

  4. Με τα ελληνοτουρκικά τι γίνεται; Με τους λαθροεποικους όλα καλά; Μήπως βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος;

   1. ζουμε αυτα που ειπαν οι αγιοι μας στα μελλούμενα μεσα ειμαστε

  5. εμ αυτοι καναν αυτα που θα τους κανουν καλο και σε εμας το προβατοκοσμο τα σκαρτα να ψοφήσουμε

  6. Δηλαδή οι Τέκτονες,οι Ροταριανοί,οι Λάιονς,οι Πρόσκοποι,Πεντηκοστιανοί,Ιεχωβαδες και λοιπές θυγατρικές θα εμβολιαστούν με τα υψηλότατης ποιότητας εμβόλια?

  7. Ερχεται το ρωσικο καινουργιο εμβολιο epivakkorona που υποσχεται οτι θα προστατευει 100% χιλιαδες ρωσοι εθελοντες θα παρουν μερος στην ερευνα του… μετα την συνεργασια με την astrazeneca η ρωσοι πανε πολλοι μπροστα τα εμβολια.
   Στην κινα που κανουν εμβολια! υπαρχει εξαρση κρουσματων βρηκανε και μεσα στο παγωτο το “χτικιο” και υποψιαζονται οτι ειναι απο αυτο η εξαρση!… τη αλλο θα μας πουν αθεοφοβοι!.

  8. Άλλη μια απόδειξη ότι ο Μητσοτάκης δεν έκανε το εμβόλιο αλλά απλά ένα σόου μπροστά στις κάμερες.
   ΥΓ. Μητσοτάκη κάθαρμα.

  9. Επίσης αυτό που γίνεται με τα καταστήματα τα click away και τα click in shop κατ’ εμέ είναι τα προεόρτια για την κατάργηση της πολυτέλειας να πηγαίνεις και να διαλέγεις σε φυσικό κατάστημα πολλά είδη, σταδιακή κατάργηση ειδών πολυτελείας και άνοιγμα του εδάφους για τα κοινωνικά αγαθά που θα σου προσφέρει το κράτος.
   Το παλιό σλόγκαν «ρίχνω γκόμενα με καλσόν ή οδοντόκρεμα» ίσως επανέλθει σε παγκόσμιο επίπεδο πλέον με διαφορετική μορφή!!!
   Η κομμουνιστικοποίηση της κοινωνίας τι άλλο εκτός απ’ αυτό μπορεί να σημαίνει;;;
   Σε όσους δεν άρεσε ο καπιταλισμός τώρα θα καταλάβουν την αξία του και θα τον αναζητούν με μαύρο δάκρυ…

  10. Πέρα από τα εμβόλια κατά του covid 19 της εβραϊκής Pfizer αλλά και όλων των άλλων ανάλογης διεθνούς φήμης εγκληματικών εταιρειών με την προσφιλή ονομασία φαρμακευτικές που είναι όλα -είτε αυτά προορίζονται για δοκιμές, είτε για ευρεία χρήση- για τον Διεθνή ΠΟΥΤΣΟ, μήπως πρέπει ν’ αρχίσουμε να υποπτευόμαστε και τον προσφιλή όρο «κυβερνοεπιθέσεις» και το πώς η Ελίτ σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει για το GREAT RESET που τόσο ονειρεύεται;;
   Για το πώς οι τεχνολογικοί κολοσσοί θα βάλουν χέρι στα ιατρικά δεδομένα όλου του κόσμου;;;;με την πρόφαση ότι δήθεν παρέχουν βοήθεια στην αντιμετώπιση ευάλωτων θυμάτων μεγάλου εύρους κυβερνοεπιθέσεων και προωθώντας μεγαλύτερη υπευθυνότητα απέναντι σε επιθέσεις που παραβιάζουν τις διεθνείς συνθήκες και νόμους;;;;;
   χρησιμοποιώντας το δήθεν επιχείρημα ότι οι κρατικές υπηρεσίες δεν είναι σε θέση να προστατέψουν πλήρως τα εθνικά κρατικά δίκτυα σε περίπτωση μαζικής κυβερνοεπίθεσης, βάζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο χέρι στα κρατικά δεδομένα;;;;
   Γιατί τόση μανία τώρα τελευταία με το ότι πρέπει οι χρήστες που πρέπει να αλλάξουν κωδικό πρόσβασης στο TAXIS NET;;;;
   Αυτό είναι μόνο φυσικά η αρχή!!!

  11. Να γιατί υπάρχουν αναδιπλωσεις και καθυστερήσεις! Σημειωτεο ότι στην χώρα μας δεν γίνονται άλλοι εμβολιασμοί. Μόνο όσοι έχουν το θάρρος και το χρήμα να αγοράσουν εμβόλια sputnik V, και sinofarm από Ρώσους και Κινέζους αντίστοιχα θα εμβολιαστούν πιο γρήγορα και με ιοικα εμβόλια όχι MRNA. ΦΥΣΙΚΑ είμαστε Ευρωπαίοι! Όχι ότι οι Πολωνία κι η Ουγγαρία δεν είναι που τα αγόρασαν.

  Comments are closed.