ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΥΡΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ: “ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ! ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ!” – ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ, ΦΛΩΡΟ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ!” ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    mav

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΟΝ..”ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ”!! ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ “ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΚΗ”..ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑ, ΤΟ..”ΠΑΙΓΝΙΟ”..1 ΑΛΗΘΕΙΑ..5 ΨΕΜΜΑΤΑ,Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!! “ΚΟΒΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ [ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ]”.. ΟΤΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ “ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ”!!! ΑΡΑ, “ΑΠΛΕΣ..ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ”!! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ, ΩΣ ΠΟΝΗΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΥΦΥ’Ι’ΑΣ, ΤΟ..”ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ” ΠΕΡΙ ΜΗ “ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ”, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, “ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ..ΜΙΖΕΣ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ..ΑΝ ΕΔΙΝΑΝ..ΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!! ΜΑ.. Η “ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ” ΓΙΝΕΤΑΙ Μ Ο Ν Ο Ν ΑΠΟ “ΕΞΩΧΩΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ” ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ??? ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ N.S.O.??? “BAΛΤΟΣ” Ο ΜΑΥΡΙΚΗΣ..ΤΟΝ “ΞΕΘΑΨΑΝ” ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ “ΑΠΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ”..ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΗΝ “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ”..ΑΗΔΙΑ…

    2. Ο Τσοχατζόπουλος ήθελε να πάρει τα F-15 από την Boeing το οποίο ήταν υπερόπλο και θα άλλαζε τις ισορροπίες στο Αιγαίο για τα επόμενα 20 χρόνια
      Η Lockheed Martin “πάτησε πόδι” και ο Σημίτης ανασχημάτισε τον Οκτώβρη του 2001 τον Τσοχατζόπουλο από το ΥΠ.ΕΘ.Α και στη θέση του έβαλε τον Γιάννο Παπαντωνίου ο οποίος πράγματι προχώρησε στην αγορά των F-16 από την Lockheed Martin.

    3. Σημερα μετα απο χρονια ισως ηταν λιγος ο χρονος,αλλα ο Μαυρικης ΕΓΡΑΨΕ!!!!Στεφανε θελω και πιστευω πολλοι ακομα,ζωντανη εκπομπη με τον Μαυρικη!!!και πιστευω θα πεσουν πολλες μασελες!!!!!

    4. Μέσα στη συμφωνία επιστροφής του ζόμπι Καρατζαφέρη στη ΝΔ δίπλα στον Τατσόπουλο, Βουλαρινο και Χωμενιδη, ήταν και το κόψιμο της εκπομπής του Φίλιππου Καμπούρη; Τον έδιωξαν ξαφνικά από το ΑΡΤ.

      ΝΔ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ

      1. Παίζει πολύ δυνατά να έγινα αυτό. Ο Καταφερτζής με το κομμαντο τον Αϊβαλιώτη θέλουν να επιστρέψουν στο μεροκάματο

    Comments are closed.