ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΗΣ «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ – ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ;

  Κοινοποίηση:
  im_teaser_05-12-2022

  Όταν οι καπιταλιστές της φιλανθρωπίας, συνευρίσκονται με τα λαίμαργα και ανώμαλα τζάκια της εξουσίας σε ύποπτες συναλλαγές. Τα “όργια” του Τομ Χανκς που έσπευσε ο Μητσοτάκης να τον χρίσει “Έλληνα” με την… καλή κοινωνία αυτού του τόπου. Τα χρήματα ξεπλένουν τα πάντα; Νέες αποκαλύψεις από το σημερινό Μακελειό.

  Επίσης, θα μάθετε και για τον ιερό πόλεμο Ιερωνύμου- πατέρα Αντωνίου , με δάκτυλο Σταϊκούρα, για το θησαυροφυλάκιο του ιδρύματος.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  4 Σχόλια

  1. ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ????
   ΝΑ ΠΩΣ !!
   1 ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΜΕΝΟΥ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΡΟΠΟΥ( ΚΟΥΤΙΑ ,ΠΑΝΕΡΙΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ κλπ )
   2. ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟ SITE ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΜΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΥΠ` ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΚΤΟΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ( ΑΚΙΝΗΤΩΝ κλπ ) !
   ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΙ Η
   ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ !!!!

  2. ΑΠΟΡΙΑ????
   ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΛΟΙΠΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ πχ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΛΠ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ Η ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ????

  3. Μας έχουν πρήξει για την Ελληνίδα γυναίκα του Χανκς.
   Βούλγαρος ο πατέρας της.
   Να απαγορευτεί η αγορά ακινήτων στα ελληνικά νησιά από αλλογενείς.
   Έξω ο Χανκς και το συνάφι του από την Αντίπαρο.

   1. Είσαι εντελώς, αλλά εντελώς λέμε, μ@λ@κ@ς!!!!!!!!!!!

  Comments are closed.