ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ “ΘΕΟΙ”! ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΠΟΥ: ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΓΟΝΙΔΙΑ!

  Κοινοποίηση:
  361409-768x546

  Ο ΠΟΥ έδωσε νέες κατευθυντήριες οδηγίες που αφορούν όλα τα μέλη του σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με τις οποίες ινστιτούτα και ερευνητικά κέντρα πρέπει να αυξήσουν τις προσπάθειές τους για να επεμβαίνουν στα ανθρώπινα με πρόφαση στην εξάλειψη ασθενειών.

  Όπως αναφέρει ο ΠΟΥ η επέμβαση στο ανθρώπινο DNA είναι και «ασφαλής» και «ηθική»  και πρέπει να γενικευθεί ως ένα εργαλείο «δημόσιας υγείας» συστήνοντας παράλληλα οι επιστήμονες να δράσουν με γνώμονα –υποτίθεται- την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την… ηθική.

  Πρόκειται για την πρώτη πρωτοβουλία του ΠΟΥ σε παγκόσμιο επίπεδο αναφορικά με την επέμβαση στο ανθρώπινο DNA προκειμένου να καταπολεμηθούν οι ασθένειες.

  «Η επεξεργασία του ανθρώπινου γονιδίου έχει την δυνατότητα να διευρύνει προς τα εμπρός στις προσπάθειες για την αντιμετώπιση και τη θεραπεία των ασθενειών. Το πλήρες όμως αντίκτυπο αυτής της πρωτοβουλίας θα το αντιληφθούμε όταν συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό πρέπει να γίνει προς όφελος όλου του κόσμου  αντί να τροφοδοτούμε περισσότερη ανισότητα υγείας ανάμεσα στις χώρες», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος του ΠΟΥ Tedros Adhanom.

  Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ΠΟΥ η επέμβαση στο ανθρώπινο DNA έχει μια σειρά πλεονεκτημάτων όπως η ταχύτερη και ακριβέστερη διάγνωση, περισσότερο στοχευμένες θεραπείες  και το σημαντικότερο «πρόληψη γενετικών ανωμαλιών.»

  Δηλαδή θα επεμβαίνουν γενετικά στα έμβρυα προκειμένου αυτά να μην γεννιούνται με γενετικές ανωμαλίες.

  Μάλιστα ο ΟΟΥ μιλά ευθαρσώς για «τροποποίηση του DNA ενός ασθενούς προκειμένου να θεραπευτεί από μια ασθένεια».

  Παρ΄ όλα αυτά, όπως παραδέχεται και ο ίδιος ο ΠΟΥ

  “Yπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι, για παράδειγμα, με τη βλαστική γραμμή και την κληρονομική επεξεργασία του ανθρώπινου γονιδιώματος, η οποία αλλάζει το γονιδίωμα των ανθρώπινων εμβρύων και θα μπορούσε να μεταδοθεί στις επόμενες γενιές, τροποποιώντας τα χαρακτηριστικά των απογόνων τους”!

  Αλλά, συνεχίζει ο ΠΟΥ όλα αυτά πρέπει να γίνουν με «ασφάλεια»!

  Τι εννοεί τροποποιεί τα χαρακτηριστικά των απογόνων τους; Τι ακριβώς απόγονοι θα γεννηθούν και ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά τους;

  «Αυτές οι νέες αναφορές από τον ΠΟΥ και την ειδική επιτροπή του αντιπροσωπεύουν ένα βήμα προς τα εμπρός στην περιοχή αυτή της επιστήμης που εξελίσσεται ραγδαία. Μια παγκόσμια (σ.σ. δώστε βάση στο παγκόσμια) έρευνα η οποία θα εμβαθύνει περισσότερο στο ανθρώπινο γονιδίωμα θα προσφέρει καλύτερη υγεία για όλους», σημείωσε η Soumya Swaminathan επικεφαλής επιστημονικός συνεργα΄της του ΠΟΥ για να προσθέσει:

  «Πρέπει βέβαια να μειώσουμε τους κινδύνους».

  Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΠΟΥ αυτοαναγορεύεται σε κύριο μοχλό της ΝΤΠ του ενός κόσμου και της επανεκκίνησης μικρής ή μεγάλης.

  Στις 18 Απριλίου του 2020 είχε οργανώσει μια εκδήλωση με θέμα τη μάχη κατά του κορωνοϊού λέγοντας:

  «Ο ΠΟΥ και ο “παγκόσμιος πολίτης” ανακοινώνουν: Ένας κόσμος. Μαζί στο σπίτι μια παγκόσμια εκδήλωση στον αέρα για να υποστηρίξουμε το ιατρικό προσωπικό και τη μάχη κατά της πανδημίας του COVID-19».

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  13 Σχόλια

  1. Ο ΠΟΥ -WHO- είναι όργανο τής νέας τάξης πραγμάτων καί χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τόν Μπίλ Γκέιτς.Ο σωστός πρόεδρος τήν Αμερικής Τράμπ δήλωσε αμέσως τήν έξοδο τής Αμερικής από τόν διεφθαρμένο ΠΟΥ.Ο ψευτοπρόεδρος ό μερέλιας Μπάιντεν εκανε αμέσως νέα είσοδο τής Αμερικής στόν ΠΟΥ.
   Ο κορωνοιός καί ή παγκόσμια κυβέρνηση συμβαδίσουν διότι είναι αλληλοεξαρτώμενοι.Χωρίς κορωνοιό ή ή παγκόσμια κυβέρνηση τής νέας τάξης πραγμάτων χάνει τόν κινητηρα της.
   Γιάννης Λάκων

  2. Εντάξει όλα αυτά τα παραμύθια του Αγίου όρους,,,λοιπόν λύση υπάρχουν για όλες της ασθένειες ας μας δώσει η εταιρία το φάρμακο για το καρκίνο ελβετική στοιχίζει 500 Χιλ ευρώ η δωση βγάζει κάθε χρόνο σε κλήρωση 1000 οπότε έχει μετοχές στην εταιρία και το Βυζάντιο και το άγιο όρος,,,,,,,,,,παρεπιμπντωντως μέχρι το 2050 πήρε παράταση και η Κόστα Ρίκα στα εδάφη της για πετρέλαιο εάν έχει μείνει κάτι μέχρι τότε

  3. Ο ΠΟΥ χρηματοδοτείται απο τον Bill Gates Rockefellers και γενικότερα απο την Elite.Καλο σκοπό δεν εχει για την ανθρωπότητα αν σιγά σιγά τα δεχτούμε όλα για το καλο μας θα μας κάνουν όσοι απομείνουμε Zobies.Αν θυμάστε οταν ξέσπασε η λεγομενη πανδημία ο Donald Trump τον πρώτο πού κατηγόρησε ήταν ο ΠΟΥ. Όταν ακούς οτι θελουν να εμβολιάσουν παιδάκια απο πεντε χρονων και πάνω τι περιμένεις εχουν κάποιο σκοτεινό πρόγραμμα. Τα παιδάκια και να προσβληθούν απο το ιό δεν κινδυνεύουν,και να εμβολιαστούν πάλι μπορεί να γίνουν φορείς του ιού κα να μολύνουν ευπαθείς ομάδες π.χ. Παππού και Γιαγιά άραγε εδω καπου βρωμάει το πράγμα .Μηπως θελουν να τα στειρώσουν ,μάλλον και ετσι θα μειωσουν τον πληθυσμό στον πλανήτη στο ένα δισεκατομμύριο. Ο Θεός να βαλει το χέρι του!!!

  4. Έπεσα στο λάθος να εμβολιαστω για να πάμε ένα βήμα πιο πέρα….. Το βήμα ήταν για πιο κάτω όμως….. Θέλουν Τρίτη δόση!?!?! Έχω έτοιμο το τρίτο το μακρύτερο να τους δώσω…….. Θα φάνε καλά από δω κ πέρα……

   1. Κιεγω θυσιάστηκα για την ανοσία της αγέλης που λέγανε. Αλλά εδώ πάνε να το κάνουν ετήσιο, σαν της γρίπης. Εκτός από την Δέλτα κάπου διάβασα ότι υπάρχει και Κάπα και Λάμδα. Δηλ θα μας ζητήσουν εμβολιασμόυς και γιαυτα;
    Και τώρα ζητάνε και απτα παιδιά μας;
    Βρε άι σιχτιρ από κει

  5. Ποιοί είναι πίσω από τον ΠΟΥ?…Ναι αυτοί! Ο ΠΟΥ απλώς χρυσώνει το χάπι για να δικαιολογήσει τις ενέργειες που κάνει πατώντας σε μια υποτιθέμενη πανδημία

  6. Είχα γράψει ένα σχόλιο παλιότερα σε ένα άρθρο που είχε σχέση με το DNA των ανθρώπων , αυτό το τεστ με το σάλιο που βάζανε σε κουτάκι και το εστελναν σε εταιρείες για να μάθει ο καθείς τι εθνικότητας DNA έχει.
   Και έγραψα ότι αυτες οι εταιριες κάτι ψάχνουν στο ανθρώπινο DNA. Ο σκοπος τους ειναι σκοτεινός.
   Αλλά και εσύ μάλλον με είχες για ψεκασμενο και δεν έδωσες βάση ούτε καν το ανάρτησες.
   Κάποιοι έχουν ανακαλύψει τι παίζει,όπως η Δρ.Ευα Δουβαρα.Ακουσε προσεκτικά τι λέει στα βίντεο στο youtube και θα πάρεις όλες τις απαντήσεις.

   1. Έχουν φτιαχτεί ιοί που μπορουν να επιτεθούν σε συγκεκριμένο DNA εθνικότητας. ΠΧ
    Σε Ιταλούς, Γερμανούς, Έλληνες κλπ.

   2. Mε το τεστ DNA βεβαιώθηκα οτι ειμαι παιδί των γονιων μου και γνώριασα και πολλούς άλλους μακρινούς συγγενείς, επιπλέων γνωρίζω αν έχω κληρονομικές ασθένειες (που ευτυχώς δεν έχω), αυτό δεν είναι κακό

    1. Τρία πουλάκια κάθονταν… Στην καρακοσμαρα σου είσαι. Θα φταιει το κλίμα στην ξενιτια.

  Leave a Response