ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ «THE LANCET» – ΠΟΤΕ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΛΟΓΩ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ

  Κοινοποίηση:
  ΒΒΒΒ

  Η έρευνα για τον πληθυσμό στη γη δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «The Lancet» και δείχνει την πρώτη μείωση του πληθυσμού της γης από τον 14ο αιώνα. Η έρευνα έγινε από την ομάδα του καθηγητή Παγκόσμιας Υγείας του Ινστιτούτου Μετρήσεων και Αξιολόγησης Υγείας, δρ Stein Emil Volset και είναι αποκαλυπτική.

  Σήμερα στη γη ζουν 7,8 δισεκατομμύρια άνθρωποι. Μέχρι το 2064 ο πληθυσμός θα εκτοξευτεί στα 9,7 δισεκατομμύρια ενώ μέχρι το 2100 ο πληθυσμός θα μειωθεί στα 8,8 δισεκατομμύρια. Η μείωση αυτή έχει να συμβεί από τον  14ο αιώνα τότε που η ανθρωπότητα είχε να αντιμετωπίσει χωρίς φάρμακα τη Μαύρη Πανώλη.

  Μάλιστα 23 χώρες στον κόσμο όπως η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Ιαπωνία, η Ταϊλάνδη και η Νότια Κορέα θα συρρικνωθούν το 2100 στο 50% του πληθυσμού τους. Ακόμη και η Κίνα που σήμερα έχει 1,4 δισεκατομμύρια ανθρώπους το 2100 θα έχει πέσει στα 732 εκατομμύρια.

  Μειοψηφία θα είναι οι λευκοί στις ΗΠΑ σε μία δεκαετία
  Όπως αναφέρει στη μελέτη του ο Stein Emil Volset: «Εάν η πρόβλεψή μας είναι σωστή, θα είναι η πρώτη φορά που η μείωση του πληθυσμού θα οφείλεται στη μείωση της γονιμότητας, σε αντίθεση με γεγονότα, όπως η πανδημία ή ο λιμός»

  Και συνέχισε: «Υπάρχουν δύο βασικοί παράγοντες: η βελτίωση της πρόσβασης στη σύγχρονη αντισύλληψη και η εκπαίδευση κοριτσιών και γυναικών. Αυτοί οι παράγοντες καθορίζουν το ποσοστό γονιμότητας. Ο μέσος αριθμός παιδιών που γεννά μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της ζωής της είναι ο μεγαλύτερος καθοριστικός παράγοντας του πληθυσμού. Το παγκόσμιο συνολικό ποσοστό γονιμότητας προβλέπεται να μειώνεται σταθερά, από 2,37 το 2017 σε 1,66 το 2100, πολύ πιο κάτω από το ελάχιστο ποσοστό (2,1 γεννήσεις ανά γυναίκα) που θεωρείται απαραίτητο για τη διατήρηση του πληθυσμού»

  Η Αφρική και ο αραβικός κόσμος θα διαμορφώσουν το μέλλον μας
  Ενώ ο αρχισυντάκτης του Lancet δρ Richard Horton συμπλήρωσε πως θα ζήσουμε κοσμογονικές αλλαγές τον αιώνα που διανύουμε: «Ο 21ος αιώνας θα δει μια επανάσταση στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού μας.

  Η Αφρική και ο αραβικός κόσμος θα διαμορφώσουν το μέλλον μας, ενώ η επιρροή της Ευρώπης και της Ασίας θα υποχωρήσει αισθητά. Μέχρι το τέλος του αιώνα, ο κόσμος θα αλλάξει, με τις Ινδία, Νιγηρία, Κίνα και ΗΠΑ να αποτελούν τις κυρίαρχες δυνάμεις. Θα είναι ένας νέος κόσμος, για τον οποίο θα πρέπει να προετοιμαστούμε σήμερα»

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  9 Σχόλια

  1. Ποιοι σούπερ-Ηλίθιοι έβγαλαν αυτά τα νούμερα; κάποια άλλα “νούμερα” προφανώς… πόσο πληθυσμό θα έχει η κίνα; ρε ηλίθιοι μετά το τέλος του COVID-19 + τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο για ποιά κίνα μιλάτε;; και ποιός ξέρει τι θα γίνει το 2064;; πάνε τα ψυχολογικά σύννεφο αϊτε… δεν αναφέρω κάν το νούμερο 2100 αϊ γίδια… και ο πλανήτης πρέπει μετά βίας να ξεπερνάει το 1.500.000.000 πλυθυσμό όχι παραπάνω γιατί υπάρχει κάτι που λέγεται “πάν μέτρον άριστον” όπως επίσης και το θέμα του πόσιμου νερου όπως και τα καιρικά φαινόμενα που επηρεάζονται άμεσα απο την αύξηηση του πληθυσμού.

   Όσο για το 1.500.000.000 οσονούπω στις οθόνες σας…. οι πυρηνικές κεφαλές τέτοιου διαμετρήματος ξεκληρίζουν η κάθεμια πόλεις ολόκληρες… και βασικά άν ισχύουν τα νούμερα που λένε…

  2. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΘΕΡΜΑ ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΔΕΚΑ ΡΙΧΤΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ Η ΥΔΑΤΙΝΟΥΣ

  3. Τους υπολογισμούς,τους λογαριασαν χωρίς τον ξενοδόχο τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό.

  4. αν πιστέψουμε ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι στην γη τότε οι προβλέψεις αφορούν την προ Great Reset εποχή, τώρα μπορεί να πέσει στο μισό δις σε λίγα χρόνια αφού έχουν εμβολιαστεί δισεκατομμύρια και νομίζουν ότι δεν έχουν πάθει τίποτα επειδή δεν έχουν εμφανείς άμεσες παρενέργειες….

  Comments are closed.