ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ… ΠΑΓΚΑΚΙΑ – ΠΥΡΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

  Κοινοποίηση:
  evrimia

  Ποιός μιλάει στο video;

  Αυτός που δεν έχει πάρει ποτέ στην ζωή του φακελάκι.

  Ο άνθρωπος που έκανε την πρώτη by pass εγχείρηση εγκεφάλου σε ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο. Από την 1η Σεπτεμβρίου, βγήκε σε αναστολή επειδή δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

  Χριστιανός Ορθόδοξος πραγματικός, λεβεντιά, αν και δεν του επιτρέπεται να μπει στο νοσοκομείο, αυτός πηγαίνει εκεί καθημερινά και βλέπει τις εξετάσεις των ασθενών, καθισμένος σε ένα παγκάκι!

  Ερχονταν ασθενείς σε εκείνον, μέχρι ακόμα και από το εξωτερικό.

  Γιατί είναι ο νευροχειρούργος που καταφεύγουν οι ασθενείς όταν οι υπόλοιποι ιατροί στην Ελλάδα( και όχι μόνο) σηκώνουν τα χέρια,επειδή επιχειρεί με την βοήθεια του Θεού το αδύνατον.

  Τα λόγια ενός τέτοιου ανθρώπου έχουν πραγματική αξία γιατί συνοδεύονται πριν, από αξιοθαύυμαστες πράξεις.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  18 Σχόλια

  1. Εδω μιλανε οι πλαστικοι και οι κτηνιατροι δεν υπαρχει χωρος για να εχουν αποψη και οι νευροχειρουργοι!!!

  2. Η ψευτοπανδημια ήταν μια μεγάλη αφορμή να γίνει ξεσκαρταρισμα παντού: Γιατροί, παπάδες, εργοδότες, συνάνθρωποι.Τους πολιτικούς, τουλάχιστον τους εντός Βουλής, τους άφησα απ’ έξω γιατί είναι όλοι για τα σίδερα.

  3. ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΓΕΡΟΧΟΥΦΤΑΛΑ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΙ,ΤΖΑΝΑΚΗΔΕΣ,ΤΟΥΝΤΕΣ,ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΙ,ΒΑΤΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΟΓΡΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ ΠΑΓΩΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΦΙΕΣΤΕ ΣΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΤΗΛΕΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ.

  4. Και τώρα συγκρίνετε τον πραγματικό επιστήμονα με τα λαμόγια με το ακαταδίωκτο που θέλουν εμβόλια, ακόμα κσι στα παιδιά που οι ίδιοι ομολογούνε ότι δεν έχουν πρόβλημα! Και πέθανε το παιδάκι 15 ετών και οι ακαταδίωκτοι λένε ότι δεν φταίει το εμβόλιο πριν γίνει νεκροψία! Ξεφτιλιστήκανε. Άξιε γιατρέ, δεν έχεις τα λεφτά που έχουν οι ακαταδίωκτοι, έχεις όμως τον σεβασμό όλων των Ελλήνων. Άξιος.

  5. Περισσότερο από όλα, το βασικό κριτήριο καταλληλότητας κάθε γιατρού στην Ελλάδα είναι εάν παίρνει ή όχι φακελάκια.

   Η σταση του συγκεκριμένου και στο θέμα του εμβολιασμού δείχνει ότι είναι σπουδαίος επιστήμονας αλλά και άνθρωπος. ΜΠΡΑΒΟ

  6. Τα βοθροκάναλα βγάζουν τον πλαστικό χειρούργο εξαδάκτυλο να μιλάει για τα εμβόλια! Γαλάζιοι συριζαίοι, εκβιάζετε τον κοσμάκη και καταστρέφετε την οικονομία αλλά ένα δεν σκεφτήκατε. Ποιος να πιστέψει ποια την παγώνη, τον τζανάκη, τον βασιλακόπουλο που μιλάει και για κλιματική αλλαγή για να δικσιολογήσει τις φωτιές; Βαρύ πυροβολικό σας ήταν ο θρησκευόμενος τσιόδρας αλλά και αυτόν τον κάνατε”άρχων οφικιάλιο”. Ρε βλάκες, δεν σας είπανε οι επικοινωνιολόγοι σας ότι το “άρχων” δεν παραπέμπει σε Χριστιανό. Ξαναλέμε πιόνια της μπιλντεμπεργκ, εσείς με την αμάλ και εμείς με τον Χριστό μας. Τώρα που πεθαίνει κόσμος από τα εμβόλια, να ξέρετε ότι έρχεται η τιμωρία που σας αξίζει.

  7. Συγκλονιστικό. Παίρνουμε κουράγιο ακούγοντας τέτοιους λόγους. Μας έχει διαλύσει ο γελοίος ο Μητσοτάκης.

  8. Συγχαρητήρια Ο Θεός και δημιουργός μας να σου δίνει δύναμη πάντοτε αυτος είναι ΓΙΑΤΡΟΣ! !!

  9. Για τον πεο. Πολλά χειροκροτήματα και προβολή
   Πολύ τα παπαγαλιζει.
   Αυτά που λεει τα έχω πει όπως μου τα είπανε από τότε που μας λέγατε να πάμε να κάνουμε τεστ αντισωμάτων και μετά να πάμε να το κάνουμε αν είναι χαμηλά.( τον έκοψα δε θέλω φιλοσοφίες του Βολταιρου)

   1. Μάλλον δεν είχες ξυπνήσει ακόμα. Μια χαρά μίλησε ο άνθρωπος, ούτε υπερβολές ούτε φιλοσοφίες. Πόσο πιο απλά να τα πει δεν κατάλαβα

   2. Ρε άθλιο υποκείμενο μάθε πρώτα να εκφράζεσαι μαι να μιλάς ελληνικά και μετά να πλένεις το βρωμόστομά σου και να σχολιάζεις έτσι κορυφαίους ανθρώπους-γιατρούς όπως είναι ο Κύριος Ευρυβιάδης. Τρισάθλιε ε τρισάθλιε!!!

   3. Κι επειδή μπορεί να με θεωρήσετε προκατειλημμένη ή εμπαθή, θα πω ότι όποιος θέλει να κάνει την αντίσταση του την κάνει χωρίς πολλές φανφάρες ήρεμα και ταπεινά και δε γράφει κουραστικά κείμενα με φιλοσοφίες πέραν των καθαρών τεκμηριωμενων ιατρικων απόψεων, ούτε φωτογραφίζεται όλο πόζα με στόχο την αυτοπροβολή του ενώ ταυτόχρονα δέχεται συνεχώς χειροκροτήματα για τόνωση του ΘΕΪΚΟΥ εγώ του.
    Ο κύριος, δεν τον γνωρίζω, είναι ένας νευροχειρουργός.
    Οι χειρουργοί όπως έχω τονίσει είναι οι μαραγκοί της ιατρικής. Δεν έχουν σχέση με παθολογία και συμπτωματικές ιατρικές θεραπείες και φάρμακα.
    Σαν τελευταίο θα πω πως κατά τη γνώμη μου το κάνει πρώτα για τον εαυτό του γιατί επειδή είναι από αυτούς που ξέρουν για την δολοφονική σύνθεση και δράση των συγκεκριμένων πειραματικών σκευασμάτων και
    ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΚΑΡΩΣΕΙ.
    ΤΟ ΤΕΡΠΝΟΝ (ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ) ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΩΦΕΛΙΜΟΥ. Εγώ αν ήμουν στη θέση του, κιχ δε θα έβγαζα, ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑ και θα αδιαφορουσα για τους επευφημισμούς.
    Φυσικά όμως μακάρι όλοι οι γιατροί να το έκαναν αυτό κι ας ήταν κι έτσι.

  10. Δεν θέλουν τέτοιους γιατρούς, θέλουν μόνον εξαρτώμενους από τις φαρμακευτικές. Όσοι κονομάνε είναι προβλέψιμοι και ελεγχόμενοι. Όπως λένε και οι φαρμακευτικές, πρόβλημα που λύνεται με χρήμα, δεν είναι πρόβλημα.

  Leave a Response