ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ ΤΟ ORUC REIS ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ: «ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ 2015, ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ»!

    Κοινοποίηση:
    ellada-tourkia

    Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στον Μάκη Βραχιολίδη από τον ναύαρχο εα Αντώνη Παπαντωνίου.

    Ακούστε και φρίξτε γιατί αφήσαμε ανενόχλητο το πλοίο της Τουρκίας το ORUC REIS να οργώνει τις ελληνικές θάλασσες.

    Ναύαρχος Παπαντωνίου: Όλα αυτά συμβαίνουν διότι η Ελλάδα είναι υπό κατοχή με τον νόμο του 3ου Μνημονίου τον 4336 14-8-2015. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε ένα μη κράτος το οποίο δεν έχει δικαίωμα να εκφράσει καμία πολιτική βούληση, εκτός και αν έχει την έγκριση των κυριάρχων δυνάμεων επ’ αυτής (της Ελλάδος).
    • Αυτό που λέτε είναι εξαιρετικά σημαντικό. Δηλαδή το τουρκικό ερευνητικό σκάφος που έφερνε βόλτες ανενόχλητο μέσα στην ελληνική θάλασσα εμείς δεν μπορούσαμε να πάρουμε απόφαση –για παράδειγμα- να το βουλιάξουμε;

    Ναύαρχος Παπαντωνίου: Όχι, δεν μπορούσαμε ούτε μπορούμε. Το κράτος δεν ανήκει σε μας, ανήκει στην ΕΕ και κυρίως στη Γερμανία. Η χώρα μας είναι περιουσιακό στοιχείο της Γερμανίας.
    • Δηλαδή θα πάρουμε εντολή από τη Γερμανία για το αν θα χτυπήσουμε τους Τούρκους;
    Ναύαρχος Παπαντωνίου: Βεβαίως, διότι είμαστε περιουσιακό της στοιχείο. Δεν είναι δυνατόν το περιουσιακό στοιχείο της Γερμανίας, εμείς να το κάνουμε ό,τι θέλουμε, με ενδεχόμενο να απομειωθεί η αξία του. Αυτό απαγορεύεται. Όταν είσαι υπό κατοχή κάποιου τρίτου δεν έχεις κανένα δικαίωμα.
    • Έχει δηλαδή μπει η μπότα της Γερμανίας για μια ακόμη φορά στη χώρα μας και πλέον αποφασίζει η ίδια η Γερμανία για τα πάντα…
    Ναύαρχος Παπαντωνίου: Απλώς αυτή τη φορά δεν φαίνεται διότι δεν κυκλοφορούν στρατιώτες των SS ούτε τα πάντσερ. Κυκλοφορεί η γραβάτα, το κοστούμι και το laptop. Αυτή είναι η διαφορά αλλά αυτή η κατοχή είναι χειρότερη. Διότι τότε κ. Βραχιολίδη δεν είχαμε εκχωρήσει την ηλεκτρική εταιρεία ή το αεροδρόμιο ή το λιμάνι με υπογραφή. Δεν είχαμε κάνει τότε κάποια σύμβαση με κάποια εκχώρηση, τότε οι Γεμανοί είχανε εισβάλει και είχαν καταλάβει όλη την Ελλάδα. Μέχρι εκεί. Ό,τι είχαν αρπάξει ήταν de facto, τώρα τους έχεις δώσει και χαρτί ότι τους το εκχώρησες. Και αυτό είναι χειρότερο από τον Τσολάκογλου τον τότε. Με αυτές τις παράνομες υπογραφές που έβαλαν το 2010 και συνεχίζονται σήμερα, άλλαξε η δομή του ελληνικού κράτους με την παρουσία τρίτου. Τότε λοιπόν πραγματοποιήθηκε πραξικόπημα, με την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας αμετάκλητα και άνευ όρων. Χαρακτηριστικά ο κ. Κασιμάτης λέει ότι ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο δεν το υπογράφεις αυτό. Με αυτή την παράνομη υπογραφή το αποτέλεσμα ήταν να μεταβάλλουν το πολίτευμα από προεδρευομένη δημοκρατία σε δικτατορία.
    Η κατοχή de jure ήρθε με το 3ο μνημόνιο του Τσίπρα και την εφαρμογή του νόμου 4336 14-8-2015 και στην 1014 σελίδα θα διαβάσετε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση (και για εθνικά της θέματα) αν προηγουμένως δεν συναινέσει το ΔΝΤ, Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα.
    • Άρα μας λέτε ότι αυτή η υπογραφή που βάλανε δεν αφορούσε μόνο στα οικονομικά θέματα του Μνημονίου, αλλά αφορούσε στα εθνικά μας κυριαρχικά μας δικαιώματα. Να μην μπορούμε δηλαδή να πάρουμε μια απόφαση να χτυπήσουμε ένα πλοίο της Τουρκίας ή ένα αεροσκάφος , ακόμη και πάνω από την Ακρόπολη να περάσει;
    Ναύαρχος Παπαντωνίου: Αρκεί μόνον η ανάγνωση της παραγράφου που σας είπα. Είναι ο Ν. 4336 14-8-2015 ΦΕΚ94Α §γ, στη σελίδα 1014. Ντρέπομαι και γι’ αυτούς που φοράνε στολή.
    • Εσείς τι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ;

    Ναύαρχος Παπαντωνίου: Θα εφάρμοζα τα σχέδια που υπάρχουν από τον καιρό της ειρήνης. Σε όλες τις διαδικασίες σε περιόδους κρίσεως ή πολέμου υπάρχει φάκελος που αναφέρει τι ενέργειες να κάνεις ανάλογα με τον συναγερμό, αν είναι πράσινος, πορτοκαλί ή κόκκινος. Αυτός ο φάκελος έχει μέσα συγκεκριμένες ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Δεν ρωτάς πρωθυπουργό και κανέναν άλλον, εφαρμόζεις διαταγές που είναι από τον καιρό της ειρήνης. Κάποτε υπήρχε ο φάκελος αυτός με την ένδειξη «Σχέδιο Ε», τώρα μπορεί να έχει μεταβληθεί, αλλά πάντα υπάρχει. Διαβάζω τον φάκελο και ενεργώ. Δεν πάω να στηθώ, όπως τότε στα Ίμια δύο ναύαρχοι πήγαν στο γραφείο της ιδιαιτέρας του κ. Σημίτη περιμένοντας διαταγές.
    • Αυτό λέτε να έγινε και με τον νέο αρχηγό του ΓΕΕΘΑ;
    Ναύαρχος Παπαντωνίου: Το ίδιο ακριβώς κάνανε και τώρα. Και δεν ντρέπονται να φοράνε στολή.
    • Λέτε δηλαδή ναύαρχε ότι ο αργηγός ΓΕΕΘΑ έπρεπε να ενεργήσει χωρίς να περιμένει τι θα του πει ο κ. Πέτσας ή ο κ. Γεραπετρίτης;
    Ναύαρχος Παπαντωνίου: Δεν περιμένεις εντολή από κανέναν, τον φάκελο θα ανοίξεις, διαφορετικά πήγαινε σπίτι σου.

    Ακούστε από το 12.58” ως το 35.40”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Γιατί όταν αποστρατεύονται τότε μιλάνε όλοι τους? Όσο είναι σε ενεργή υπηρεσία βγάζουν όλοι το σκασμός, μην χάσουμε και το μισθουλακο μας!Ο ένας λέει αυτό που διαβάσαμε,ο άλλος λέει τί θέλουμε και αναβαθμίζουμε τα F16 όλο μαλ…ς!

    2. Λοιπόν, αυτόν τό άσχημον νέον είναι πολύ καλόν μαντάτον, διότι επαληθεύεται ό Άγιος Κοσμάς ό Αιτωλός ότι τό ψευδορωμαίικο θά φύγει πίσω. Νάτο που φεύγει γιά νά έρθη τό νέον μέ τήν αληθινήν χριστιανική λευτεριάν!

    3. Εγω δεν φοβαμαι τιποτα…Εχουμε τον Κουλη να μας προστατεψει…

    4. Αυτά είναι μπούρδες. Οι κυβερνώντες και οι στρατιωτικοί δεν ορκίζονται πίστη στα μνημόνια και τα παλιόχαρτα παντός είδους, αλλά στο Σύνταγμά μας και στη σημαία μας, να τα γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια αυτά και να μην δικαιολογούνται ωσαν μυξοπάρθενες.

    5. Γνωστα αυτα φιλε.
      Μας τα εχουν παρει ολα στα χαρτια.
      Ακομα και τα πετρελαια.
      Εγω εχω μια απορεια ομως,πως ανηκουμε στη γερμανια αφου η ιδια η γερμανια δεν ειναι κρατος.Και μας χρωσταει τα κερατα της απο την εισβολη.Τι ειναι τραπεζα οι κεραταδες;;;
      ΜΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙΜΠΛΕ.
      ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΤΕ.
      ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΟΡΙΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ.
      Ασχετο λιγο αλλα:
      Εχω ενα φιλο που εγινε νεος αγροτης,και εχει ενα η δυο πηγαδια στα χωραφια με αντλια για να ποτιζει την καλιεργεια του.
      Του εστειλε χαρτι η δεη και εγραφε πως για να σου δωσω αγροτικο τιμολογιο πρεπει μεχρι ταδε ημερομηνια να προσκομισεις σχεδιο ηλεκτρολογου και αδεια χρησης νερου,δλδ να παει να πληρωσει σε μια υπηρεσια για να του τη δωσουν ,
      και καθε 2 χρονια αν θυμαμαι καλα και να ξαναπληρωνει για αδεια χρησης νερου.
      Να πληρωσει και τη δεη.για τη χαρτουρα.
      Οπως καταλαβαινεις μεχρι και το ΝΕΡΑΚΙ μας πηραν οι βαρβαροι.
      Ασε που σε λιγο καιρο θα τους βαλουν και μετρητες ογκου νερου στα πηγαδια και στις γεωτρησεις.
      Καπου ηδη εχουν μπει ,νομιζω κρητη.
      Θα πληρωνουν και ηλεκτρικο και νερο.
      Εβγαλε 6.000€ απο το λαδι μου λεει
      Τα 3.000 τα πηραν οι αλβανοι μεροκαματα.
      Το ενα χιλιαρικο ειναι το λαδι που κραταει για το σπιτι
      Χρωσταει 500 € σε ελαιοδυχτα και μηχανηματα ραβδιστικα
      500€ Δεη τα μοτερια απο τα πηγαδια.
      Και του λεω μαλακα εισαι αρχοντας αμα σου εμεινε ενα χιλιρικο.
      Θα περασεις ζωη και κοτα για ενα μηνα.
      Τον αλλο μηνα θα παιθανεις απο την πεινα!
      Χαχαχαχα.
      Μου λεει δε γινεται δουλεια ετσι θα τα πουλησει και θα τη κοπανησει.
      Τα χαλια μας τα μαυρα εχουμε αλλα κανουμε και αστεια μεταξυ μας.
      Τους οδηγουν με μαθηματικη ακριβεια τους παραγωγους και οσους αλλους εχουν ελιες να τα πουλησουν και να τα παρουν οι μεταναστες.
      Και πουσε αυτοι θα τα εχουν τσαμπα ολα και δεη και αδειες χρησης νερου και θα επιδοτουνται κιολας.

      1. Βρε φιλαράκο αυτά που λες γινόντουσαν και πριν τα μνημόνια! Πάντα για να βάλεις ρεύμα σε ένα πηγάδι θέλει η ΔΕΗ πιστοποιητικό από πτυχιούχο ηλεκτρολόγο. Όσο για τα 3 χιλιάρικα που έδωσε στους αλβανούς για μεροκάματα θα μπορούσε να τα δώσει σε Έλληνες, θα μου πεις οι Έλληνες δεν πάνε να δουλέψουν, είναι αλήθεια γιαυτό, αμμα τους ακούς να διαμαρτυρονται ότι δεν έχουν δουλειά μην δίνεις σημασία είναι τεμπέληδες.

    6. Καλο γιουσουφακι εισαι και του λογου σου ναυαρχουκο………ξερουμαι απο κατι προσκυνημενος βολαιμενους ατσαλκωτους ακαπνους χαρτογιακαδες σαν και σενα τα μεμετια θα τα δουμε λιαν συντομος ανενοχλητα να κοβουν βολτες στον Αλοιμο ενω εσεις θα συνεχιζεται να λετε δεξια και αρηστερα ποσο προσκυνημενοι και δεσμευμαινοι ειστε στους Γερμαναραδες… και στα πολιτικα σκουπηδια.. που σας αλλαζουν σαν τα μπουκαμισα αμα δεν ειστε της αρεσκιας τους..Φτου σας προδοτες αξιος ο μοισθος σας

    7. Στης Ελλάδας τον κόρφο ως πότε θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες ?!!!!!!!

    8. Να πάνε για δική όλοι οι πρωδοτες τις πατρίδας εδώ και τώρα είναι καθάρματα με κοστούμια κ στολές θάνατος σε όλους τους κυβερνωρουφιανους!!!!!!!!

    9. Αυτός ήταν Ναύαρχος και τον πληρώναμε; Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί φτάσαμε εδώ που είμαστε! Ο ένας λέει βλακειες ότι πρέπει να ρωτήσουμε την Γερμανία εάν θέλουμε να βουλιάξουμε πλοίο τουρκικό! Ο άλλος είναι εναντίων του χριστιανισμου και απορούμε γιατί οι Τούρκοι οργώνουν το Αιγαίο!

    Comments are closed.