ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΔΩ Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΑΕΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ – ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ

  Κοινοποίηση:
  κουλης-2

  Το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στις Η.Π.Α. για να «εγκαταστήσει» εκεί για σπουδές την κόρη του Δάφνη αποτελεί ένα χαρακτηριστικό δείγμα του τρόπου, με τον οποίο αντιμετωπίζει ο πρωθυπουργός την Ελληνική νεολαία και μάλιστα την επομένη των φετινών Πανελληνίων.

  Την ώρα που χιλιάδες Ελληνόπουλα, μέσα στη δίνη της πανδημίας και υπό εξαιρετικά αντίξοες  συνθήκες προετοιμάσθηκαν για τις Πανελλήνιες, την ώρα που πολλά από αυτά γνώρισαν την πικρή εμπειρία της αποτυχίας λόγω ακριβώς των αντίξοων συνθηκών -και όχι  λόγω ανικανότητας- ο Κυριάκος Μητσοτάκης «φυσικά» και δεν βάζει σε τέτοια δοκιμασία το παιδί του. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σπεύδει ο ίδιος στις Η.Π.Α., την ώρα που η Ελλάδα «στενάζει» από την κατάρρευση του «Επιτελικού Κράτους» Μητσοτάκη-Γεραπετρίτη, για να «εγκαταστήσει» την κόρη του στο Πανεπιστήμιο επιλογής της.

  Τέτοια αλαζονεία και τέτοια πολιτική αναισθησία από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνει ότι ο πρωθυπουργός βλέπει τα Ελληνόπουλα που πέρασαν «διά πυρός και σιδήρου» τις Πανελλήνιες σαν να είναι «παιδιά ενός κατώτερου Θεού».

  Δείχνει επίσης την «επιβίωση» της διαχρονικής νοοτροπίας οικογενειοκρατίας της Οικογένειας Μητσοτάκη, η οποία πάντα είχε ως πρώτο στόχο της την «διαιώνιση» του «μητσοτακικού είδους» και την εξασφάλιση του μέλλοντός του κυρίως στην Πολιτική. Διότι καθένας γνωρίζει ότι εκτός Πολιτικής δεν υπάρχει ούτε ένα μέλος της Οικογένειας Μητσοτάκη που να διακρίθηκε σε κάποιον τομέα. Ιδίως δε στον επιστημονικό. Για την «Αγία Οικογένεια» η Πολιτική είναι επάγγελμα και μάλιστα εξαιρετικά αποδοτικό.

  Αυτή είναι η πραγματική έννοια της «αριστείας» για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Με παράδειγμα τα παιδιά του «γυρίζει την πλάτη» στους πραγματικούς αριστείς των Πανελληνίων. Αποδεικνύει ότι ο ίδιος και η Κυβέρνησή του, όχι μόνο δεν υπηρετούν την αριστεία αλλά εκπροσωπούν  την πιο χυδαία μορφή μετριότητας, την οποία βαφτίζουν «αριστεία» κατά το δοκούν. Δεν έχει κανείς παρά να ρίξει μια ματιά σε όλο το στενό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη:Η μετριότητα σε όλο της το θλιβερό «μεγαλείο».

  Το χειρότερο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι ότι και αυτός και η οικογένειά του διακατέχονται από τέτοια έπαρση και τέτοια «ιδιοκτησιακή» αντίληψη της εξουσίας που δεν αντιλαμβάνονται σε ποιο βαθμό προκαλούν την ελληνική κοινωνία, άρα τον Ελληνικό λαό. Μάλιστα βασίζονται στις μεγάλες αδυναμίες της Αντιπολίτευσης, θεωρώντας ότι ο λαός δεν έχει άλλη επιλογή!

  Αυτή η ψευδαίσθηση είναι η κορύφωση της «πολιτικής μωρίας» του Κυριάκου Μητσοτάκη και της οικογένειάς του γενικά.

  Το βράδυ των εκλογών, όποτε γίνουν, θα μείνει «έκπληκτος» από την ηχηρή απάντηση του εκλογικού σώματος. Και το χειρότερο: Τότε τα «μπουκωμένα» ΜΜΕ και οι επιχειρηματικοί όμιλοι που τον στηρίζουν τώρα «αναφανδόν» θα τρέχουν να «κάνουν κολεγιά» με τη «νέα κατάσταση», λέγοντας από δω και από κει: «ρε πως μπλέξαμε με αυτόν τον τύπο, τον Κυριάκο»!

  Υ.Γ. Επαναλαμβάνουμε: Ποιο «λαχείο», ποιο «τζόκερ»; Τη μεγαλύτερη «απόδοση» έχει η λύση του γρίφου της «ανακάλυψης» μέλους της Οικογένειας Μητσοτάκη που να ζει και να επιβιώνει εκτός Πολιτικής. Άλυτο αίνιγμα. Ούτε η μυθική Σφίγγα δεν θα το σκεπτόταν, αφού έτσι «θα έκλεβε εκκλησία».

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  38 Σχόλια

  1. Σήμερα 27/8 Έλληνας μαθητής ,αριστούχος, που πήρε υποτροφία σε αμερικάνικο κολέγιο, απορρίφθηκε από την αμερικανική πρεσβεία, χωρίς αιτιολογία στην Ελλάδα. Of the record ειπώθηκε ότι λόγω covid οι βίζες ελαττώθηκαν.
   Ο συγκεκριμένος μαθητής έκανε και το εμβόλιο καθώς ήταν προαπαιτουμενο από το κολέγιο.
   Πόσα μέτρα και σταθμά υπάρχουν ???

  2. …δεν τον λυπαστε τον ανθρωπο?…
   ..δεν παει για να βοηθησει την κορη του…παει γιατι του φωναξε ο μπαιτεν …και οταν συναντησει το τζο θα του ξεπατωσει τα αυτια του και θα του τα κανει σαν των αρουραιων των υπονομων…
   …να δειτε οταν θα γυρισει πως τα αυτια του θα εχουν μεγαλωσει κατα πολυ…

  3. Το μπαζολι του θα πάρει πτυχίου του απαυτού

  4. Ακόμη δεν έγινε αντιληπτό το μέγεθος της εθνοπροδοσιας …από τώρα σταδιακά ετοιμάζουν την ασφαλή απομάκρυνση τους από την Ελλάδα….το σύστημα της εκκένωσης θα εφαρμοστεί και επί κατάληψης ελληνικού εδάφους …το ίδιο σύστημα εφαρμόζει για τα νεότερα μέλη και συγγενείς….με μόνιμη ασφαλή εγκατάσταση στο εξωτερικό..ακινητη περιουσία διαθετουν .θα εφαρμόσουν το σύστημα αυτό πριν τους συμβεί ότι και στην Ρουμανία επί Τσαουσέσκου…οτι και στην Λιβύη επί Καντάφι ότι συμβαίνει τώρα και στο Αφγανιστάν ….

  5. Τα ακριβά πενεπιστήμια των ΗΠΑ δεν είναι και υποχρεωτικά τα καλύτερα, αντιθέτως είναι χειρώτερα για τους πολύ καλούς μαθητές που δεν έχουν πλούσιους ή διάσημους γονείς γιατι θα είναι αναγκαμένοι να ζουν μεταξύ κακομαθημένων συμφοιτητών ( που και εκεί ακόμα έχουν μέσο στη βαθμολογία ) και του εγωιστικού προσωπικού των πανεπιστημίων. Μία κόρη μου ( που ειναι Γιατρός ) μπορούσε να πάει τόσο στο Yale οσο και Harvard μέ υποτροφίες αλλά διάλεξε ενα άλλο πανεπιστήμιο με εντελώς δωρεάν φοίτηση.

  6. Αυτός καβάλησε το καλάμι και δεν ξέρει προς τα που πηγαίνει. Έχει μπερδέψει το σώβρακο με τι γραβάτα. Πρέπει να πάει στ’ αφεντικά του να πάρει μερικές πληροφορίες για να συνεχίσει το έργο του. Κατάλαβε ότι είναι ανίκανος, είναι ένα Δυποδο μουλάρι και δεν έχει δηκη του γνώμη. Πολλές φορές λέει κάτι μαλακιες που δεν ταιριάζουν σ’ έναν άνθρωπο που υποτίθεται ότι έχει κάποια μόρφωση και είναι πρωθυπουργός στην Ελλάδα μας με παγκόσμιο πολιτισμό. Κουλη πάρε μια πέτρα με θηλιά κρεμαστη στο λαιμό σου και πετατη στη θάλασσα μπας κ’ έρθει ο λογισμό σου. Εμ το άλλο που έκανε? Η επιλογή του για πρόεδρο της Δημοκρατίας???
   Είναι μεγάλος Μαλακας η Όχι????????

  7. ΦΥΣΙΚΑ Η ΚΟΥΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟΥ……ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΕΡΠΟΛΙΤΕΛΕΣΤΑΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΗΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΥΦΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΑΤΕ ΜΑΣΚΟΥΛΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΝΟΥΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΑΝΑΙ ΜΠΕΙΚΑ…………………..

  8. Ακούσατε τίποτα από τον Σκαι, το λαλίστατο ΠρώτοΘέμα ίσως;

  9. Ζαβέ Κούλη στα @@ σου όλα. Κάποια στιγμη ευχομαι τα ζώα οι ΝΔκρατες να ξυπνήσουν και να καταλάβουν σε ποιό νούμερο έδωσαν την διακυβέρνηση της χώρας

  10. Ζω και ελπίζω για τη μέρα που θα δω αυτό το σκουλήκι φυλακή!

  11. Kατι δεν καταλαβαινω! Οι εγγραφες στις σχολες εκει γινονται μηνες πιο μπροστα απο την εναρξη του πανεπιστημιακου ετους!! γιατι παει τωρα? για να της δειξει τον χωρο??(αυτο σιγουρα εγινε απο την ωρα που η σχολη δεχεται τον/την φοιτητρια).Παει ετσι ο Πρωθυπουργος Αμερικη,οταν η κοπελα εχει και μητερα?Παει για πολυ καιρο?ΔΛΔ τωρα εμεινε μονος ο Κικιλιας να αντικορονοτρυπησει τους εναπομιναντες αυτοχθονες?Ο κυρ Σωτηρης που χαθηκε??? τον ειδατε πουθενα????

  12. Τα είχε πει η Όλγα όταν ρωτήθηκε. Προτιμώ έναν αλλά λέοντα παρά τριακόσιους αρουραίους. Η παράφραση αρούρια δεν ήταν τότε γνωστή.

  13. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη , προσελήφθη στην Υπερτράπεζα «Goldman Sachs»!

   Υ.γ. Φανταζομαι γνωριζετε, τι εστι Goldman Sachs! Οπως και τον δολιο ρολο της, μεχρι και σημερα! Περαστικα μας!

  14. προκλητικός όσο δεν πάει και κάνει τα πάντα επίτηδες για να εξοργίζει τον έλληνα πολίτη που καθόλου δεν υπολογίζει .Το παιδί είναι στον κόσμο του

  15. Μετα τις εξελιξεις των τελευταίων ημερων φαίνεται οτι η ηγεσια της ΕΕ από τις τεράστιες πιεσεις που δέχεται λογω των θανάτων απο τα λεγομενα εμβολια, μεταθετει το βαρος στις Εθνικές Κυβερνήσεις των κρατων και τους συνεργάτες τους (δημοσιογραφους, επιτροπες κλπ). Η πλακα ειναι οτι στις περισσότερες Ευρωπαικες χώρες τα μετρα ειναι υποτυπωδη και συνηθως μονο για τα αυτιά του κόσμου . Τιποτα δεν εφαρμόζεται… Προαιρετικες μάσκες, τεστ κλπ…… Ακομη και σε αλυσιδες κατάσταστηματων που υπάρχουν και στην Ελλαδα (λ.χ lidl) στις περισσοτερες Ευρωπαικες χώρες οι πολιτες εισερχονται χωρις φιμωτρο. Οσο και να θελουνε τα μμε στην Ελλαδα να πεισουν το κοσμο, τα βιντεο κυκλοφορουν και τα πράγματα ειναι πολυ διαφορετικά στις υπόλοιπες χωρες. Μονο ο βλακας Μητσοτακης και ο Ομολογος του στη Κυπρο δείχνουν υπερβαλλον ζηλο και φαίνεται τελικα οτι τους την εχουνε στημενη… Μετά τη κινητοποίηση εκατομμυριων διαδηλωτων στη Γαλλία και την Ιταλία, το πληθος μυνησεων από πολιτες και ιατρους στις Ευρωπαικες χωρες για χιλιάδες θανατους απο τα σκευάσματα που πλασαρονται σαν θεραπεια και την αποδεδειγμένη αναποτελεσματικοτητα τους η ηγεσια της ΕΕ κανει πισω και ριχνει το βαρος στις εθνικες κυβερνησεις.Απο ολους τους Ευρωπαίους ηγετες εκτιθονται πρωτοι οι δοσιλογοι σε Ελλαδα και Κυπρο με τους συνεργατες τους (δημοσιογραφους, επιστήμονες των φαρμακευτικων) γιατι ειναι οι μονοι που εχουνε εφαρμόσει τετοια άθλια μετρα και αυτό μαλλον γιατι νιωθανε τις πλατες και τη χρηματοδότηση των “μεγαλων”, παιζει να τους ειχανε δεμενους και με απειλες… Τωρα φαινεται οτι οι προστάτες τους, τους πουλάνε για να σωσουνε οι ιδιοι το τομαρι τους οποτε οσοι πηρανε τα φραγκα σε Ελλαδα και Κυπρο μαλλον πρέπει να ξεκινησουν να αγχώνονται οτι θα παρουν και κάτι αλλο…

   1. Εμμανουηλ Κομνηνός

    Η Ε.Ε ως συνηθως, πεταει την μπαλλα στην εξεδρα, αποποιουμενη τις οποιες ευθυνες! Απο την αλλη, εχει δωσει το ελευθερο στις κυβερνησεις, για να πραξουν οπως νομιζουν, αρκει να επιτευχθουν τα δολια σχεδια τους! Τελος, για οσους το γνωριζουν! Για την υγεια των Πολιτων, υπευθυνες δεν ειναι πλεον οι κυβερνησεις τους, αλλα ο Π.Ο.Υ.! Βγαλτε, ακρη!

  16. ● Εκ του αρθρου: Το βράδυ των εκλογών, όποτε γίνουν, θα μείνει «έκπληκτος» από την ηχηρή απάντηση του εκλογικού σώματος.

   Υ.γ. Καλου – κακου, κρατα μικρο καλαθι! Μην κατσει και βρεθεις εσυ, “εκπληκτος”!
   Μιας και διακρινω ασχετοσυνη!

   1. Συμφωνώ, απολύτως τίποτα δε θα γίνει. Θα χάσει την αυτοδυναμία και θα πάει σε συγκυβέρνηση με κάποιο άλλο δεκανίκι ώστε να συνεχιστεί η Μαμαλίγκα στην υγεία των κοροϊδων…

    1. Κοψοχέρης

     Συνελληνα! Ολα γινονται, κατοπιν εντολων και υποδειξεων, της Ναζιστικης Γερμανιας! Ακομα και οι εκλογες! Περαν τουτων, οπως χρονια τωρα φωναζω, οι εκλογες Νοθευονται! Τελεια και παυλα! Εαν δεν το κατανοησουν απαντες και εαν δεν αξιοποιησουν τα στοιχεια, που πολλακις εχω δημοσιοποιησει, θα υφισταμεθα τα ιδια και χειροτερα! Προκαλω τον οποιοδηποτε ειδικο, να τα αξιολογησει! Διαφορετικα να το βουλωσουν απαντες, μιας και με παιρνουν στον λαιμο τους, λογω αγνοιας! Ή λογω, εσκεμμενης ενεργειας, ωστε ποτε να μην απαλλαγουμε, απο τα καρκινωματα που μας κυβερνουν!

  17. Ένας ευπατρίδης πολιτικός θα αναβάθμιζε τα Ελληνικά πανεπιστήμια και θα έβαζε τα παιδιά του να σπουδάσουν εκεί για να δώσει το καλό παράδειγμα….αλλά τι λέω ο ανεμβολίαστος,αυτά είναι ψιλά γράμματα.

  18. Για τα λεφτα που θα χρειαστουν για σπουδες και διαβιωση της κορεκλας μαλλον δεν θα μαθουμε…..
   Εκπαιδευεται παντως το μητσοτακεικο για μελλοντικους αρχηγους βουλευτες και υπουργους…..
   Μια ζωη οι γονοι θα ξεπεταγονται μπροστα μας και φυσικα οι ψηφοφοροι σαν τα λιγουρια θα τρεχουν να τους επιβραβευουν…..
   Μπορει η βασιλεια να μας τελειωσε αλλα η κληρονομικη διαδοχη μας ηρθε απο την πισω πορτα…..και παντως οχι με το ετσι θελω….
   Τα ψηφοφορακια φροντιζουν γι αυτο….

  19. αρχιπροδοτης του κερατα
   το μεγαλυτερο σκουπιδι της χωρας

  20. Φάτε τον…. Δημοκρατία δεν θέλατε εεεε???

  21. “”Δείχνει επίσης την «επιβίωση» της διαχρονικής νοοτροπίας οικογενειοκρατίας της Οικογένειας Μητσοτάκη, η οποία πάντα είχε ως πρώτο στόχο της την «διαιώνιση» του «μητσοτακικού είδους» και την εξασφάλιση του μέλλοντός του κυρίως στην Πολιτική. Για την «Αγία Οικογένεια» η Πολιτική είναι επάγγελμα και μάλιστα εξαιρετικά αποδοτικό.”” και ολα αυτα που κανουν για να ειναι επαγγελματικως δυνατοι και ακμαιοι γινοντε κατω απο τα φτερα προστασιας και αφοσιωσης των βδελυγματικων κατοικων της ιδιοκτησιας τους = ελλαδισταν.

  22. Τελικά μήπως έχει δίκιο ο ιών Δραγούμης όταν έγραψε οι έρημοι οι Τούρκοι νομίζουν ότι η γη τους ανήκει ήταν όταν αποστομοσε με το περίφημο να καθησουν εκεί να πολεμήσουν όλοι να μην έρθουν Ελλάδα

  23. Από ό,τι δήπωσε ο ίδιος το ταξίδι αυτό είναι ιδιωτικής φύσεως,ελπίζω και τα έξοδα να είναι από την τσεπούλα του,μην τα χρεώσει και αυτά στον Ελληνα φορολογούμενο.Ούτως η άλλως πληρώνεται από τον Ελληνα φορολογούμενο. Εγώ μέχρι σήμερα δεν έχω δεί κανέναν εργοδότη να πληρώνει έξτρα,τα έξοδα μεταφοράς του εγαζόμενου. Οπου θέλει να πάει έχει τα εισητήρια του ,την διαμονή του, την τροφή του από τον μισθό του…..Κούλη είσαι υπάλληλος του Ελληνικού λαού με σύμβαση εργασίας 4 ετίας.Τι δεν καταλαβαίνεις? ΥΓ Ο κάθε εργαζόμενος υπακούει στις εντολές του εργοδότη του,ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΑΚΟΥΣ ΚΟΥΛΗ????

   1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ….
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?????

  24. Πόσοι από τους κυβερνώντες στέλνουν τα παιδιά τους σε ελληνικά παν/μια;

  25. Το κοστος στο Yale (εγγραφη, διαμονη σε εστια, φαγητο,…) ειναι 81.500$ ετησιως!…Οι πληρεις αποδοχες του κ. κουλη ειναι σαφως κατω των 81.500 $ .Που τα βρηκε?Μετα εχει και αλλα δυο παιδια στις ΗΠΑ.Κατσε τωρα εσυ μ@@@και δωσε εξετασεις.

   1. Ρε φιλε, μας δουλεύεις; Νομίζεις ότι ο γουρλομάτης βιοπορίζεται από τις απολαβές του στην πολιτική;

    Ανάγκη δεν έχει, μιλάμε για μια από τις πλουσιότερες πολιτικές οικογένειες στην Ευρώπη. Η περιουσία που έχει είναι απίστευτη. Αλίμονο αν δεν έχει να δώσει ο γουλοματης για τα παιδιά του.

    Σαν απλωμένους τραχανάδες μας βλέπουν και οι τριακόσιοι εκεί μέσα.

  26. Οι αλλοδαποί στο εξωτερικό τα κάνουν όλα. Ψώνια,νοσοκομεία, διακοπές κτλ. Και φυσικά όταν πληρώνουν τα κορόιδα είναι το ιδανικο!

  27. Έχει και σπίτια στο Αμέρικα ο Κούλης με 4 χρόνια ένσημά στην Εθνική.

   1. Αφού ήταν άριστος πληρωνόταν και άριστα.Έτσι τα μάζεψε. Φασούλι το φασούλι.εμείς με 25 χρόνια δουλειά και δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτοκίνητο που έχουμε από το 2002

  28. Πρεπει να παει να κανει τους μασονικους ορκους στη στοα που ανηκει στο πανεπιστημιο. Ειναι παραδοση να πηγαινει το μελος με τον απογονο για να γινει η αρχικη μυηση…

  29. Συγχαρητηρια στον αρθρογραφο. Ξεχασατε να αναφερετε πως ο Ανους Μητσοτακης αγεται οπως ο καθε δικτατορας στην αφρικανικη ηπειρο που ενω οι υπηκοοι δεν εχουν ουτε τα βασικα εκεινοι λεηλατουν τα ταμεια και στελνουν τα παιδια τους στα πανεπιστημια της Αμερικα και της Λοντρας.

  30. Αμφιβαλλω ότι παει για να εγκαταστησει την κορη του. Θα μπορουσε να παει η γυναικα του για τετοια θεματα.
   Μηπως παει για ιατρικους λογους? Καποια παρενεργεια του εχει κανει το μπολι και παει για ειδικες εξετασεις σε καποιο εξιδικευμενο κεντρο στην αμερικη?

   1. Μπα, το μπόλι που έκανε είναι μουφα. Μήπως πάει για να ξεφύγει απ την οργή του κόσμου που σε λίγο ξεχειλίζει λέω εγώ.

  31. ΨΟΦΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ!!!
   ΨΟΦΑ ΡΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΝΤΠ!!!!

  Comments are closed.